Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Keep your friends close, and your enemies closer
-- Sun-Tzu

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 5 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 16 hari yang lalu
eme86: 16 hari yang lalu
sunan-faqih: 21 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Pening!Pening!...raya atau Final exam???


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Pening!Pening!...raya atau Final exam???

Please Mendaftar To Post


Oleh Pening!Pening!...raya atau Final exam???

iman_soleha
Warga Rasmi
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26947
Posting: 13
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 17:44


assalammualaikum....

:lol: raya dah nak dekat..best sangat!!!! nak thu Kenapa??
         ini first time beraya sebagai pelajar IPTA...
:-? TAPI...time raya ini ada final exam!!!! mood itu dah tak ada..



:roll: So..bagaimana anda atasi problem ini..RAYA atau EXAM????

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_solehaProfil   Hantar PM kepada iman_soleha   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 17:50


huhu...
samelah kita...
rasa macam time spm dulu pula..
rasanya jalan terbaik ialah..
kurangkan hari untuk beraya..
dan balik awal ke u untuk study..
memang sedihla sikit..
tapi nak buat macam mana??
huhuuuu...cedihnyer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

daei_fi_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24248
Posting: 98
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-10-06 17:55


exam tetap exam...insyaallah kalau dah bersedia menghadapinya, tak ada masalah nak menyambut hari raya...semoga berjaya kepada semua yang akan menghadapi final exam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For daei_fi_islamProfil   Hantar PM kepada daei_fi_islam   Pergi ke daei_fi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 13-10-06 18:05


salammmmmmmm...
hehehe...
pening? makanlah panadol bebanyak...
rayer2 jugak.. yang penting final. raya bebila pun boleh ( kalau dipanjangkan umur lah..)
yang penting preparation kita internal dan external.
wish u best of luck... ;-) :roll: :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

east_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6074
Posting: 106
Dari: d bawah lindungan bayu

demrepcongo   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 18:08


salam......
alamak...saya pun hadapi situasi yang sama..
Insya-Allah kalau dah ready tak ada masalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For east_saljuProfil   Hantar PM kepada east_salju   Pergi ke east_salju's Website   Quote dan BalasQuote

east_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6074
Posting: 106
Dari: d bawah lindungan bayu

demrepcongo   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 18:08


salam......
alamak...saya pun hadapi situasi yang sama..
Insya-Allah kalau dah ready tak ada masalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For east_saljuProfil   Hantar PM kepada east_salju   Pergi ke east_salju's Website   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 13-10-06 18:37


RAYA dan Exam.

Kalau ikut tempoh masa:
Raya hanya sehari, Exam:__ jamx__ kertas =__ jam
(Jangan dok berangan nak raya sebulan sebab puasa sebulan!)

Persediaan:
Raya: Kena puasa sebulan+(pakaian baru+kuih raya+perabot+lain2)(untuk keperluan+membazir)

Exam: (Studi dalam kelas+tutorial+assignment)+ (ulangkaji rutin) atau/dan (study last minute)*

Kekerapan:
Raya: Sekali setahun(Aidilfitri)
Exam: Sekali setiap semester (Jika tidak lulus, boleh mengulang atau ditendang)

Kepentingan jangka panjang:

Raya: Tidak menjadi subjek dalam résumé. Tiada orang akan bertanya: Kau dapat apa raya tahun lepas, kecuali bebudak yang bertanyakan jumlah duit raya.

Exam: Dapat naik tahun/sijil/diploma/ijazah. Tapi, tak tentu lagu dapat kerja atau tidak.Namun, masih boleh menoreh atau cari/curi besi buruk.

*-Bergantung kepada anda.Kalau sudah bersedia, tiada masalah.

Komen:

Tahun lepas ana ada exam pada hari raya dan hari sebelumnya. 2 kertas setiap hari.
Raya Tetap raya, dan, ana hanya tidur 5 jam pada dua hari tersebut (Padan muka ana sebab suka study last minute).
Hari seterusnya, kepala rasa macam nak pecah. Nasib baik week end!

P/S: Raya bukan terhad pada hari raya sahaja, masih ada jalan raya, lebuh raya, jabatan kerja raya, balai raya, hantu raya, puduraya (bagi yang tidak menggunakan hentian putra), bunga raya, etc.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 21:32


raya tetapi raya...
exam tetapi exam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 23:05


utamakan exam....raya tetap raya tapi secara sederhana....jangan raya sampai tak ingat dunia.....jangan lupa exam....masa depan kita....raya tiap-tiap tahun kita boleh sambut tapi exam kalau tak lulus nyesal....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 00:07


salam...
raya tetap raya...
exam tetap exam...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

huzaili
Warga Rasmi
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26953
Posting: 2
Dari: SERI MANJUNG,PERAK

Perak  


posticon Posting pada: 14-10-06 00:38


wasalam. emm ala 2 2 semua penting. tapi ikut prirority kita lah ek. kalau exam teruk pun tak ada maknanya nak rye lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For huzailiProfil   Hantar PM kepada huzaili   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-10-06 00:45


Oh...yaa.. lepas saja sambut raya..ada final exam pula..so kita kena pentingkan yang penting dulu..
Antara raya dan final exam..yang mana lebih penting??
Mestilah raya lebih penting...
Nak tau kenapa? Ini kerana sebulan sebelum raya tu tiket untuk balik raya dah habis... sedangkan untuk menghadapi final exam ,dah ada orang study habis ke?? Belumkan.. so kita tahu di sini yang mana lebih pentingkan..heheee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 00:46


6 dan 9 november kena exam..tak boleh lah nak beraya sakan...2 paper..tapi susah saja..tolon2

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 00:57


tak payah pening..pening..
raya..sambut lah ala kadar..
lepas tu..berperang lah exam..




yang penting ada masa lagi..
so.. study lah.. do your preparation..
Kalau tak study..itu yang bikin peninnn..hihi..
so.. the choice is urs.. :roll: :roll:




dengan izin ALLAH apa jua kecemerlangan dapat dicapai..
man jadda wa jada...


:lol: :lol:
salam imtihan buat semua warga yang bakal menduduki exam..
ila adik ana.. stpm..
ila sahabati..di uum.. uia..dan semua IPt..ipts..
ALLAH blessing antunna..aminnn


:lol: :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 02:36


assalamualaikum

raya tetap diraikan tanda kemenangan kita berpuasa di bulan Ramadhan..kita kena pandai bahagikan masa..time puasa ni buat lah preparation awal..nanti time raya boleh lah raya..tapi kena beringat kita ada tanggungjawab yang belum dilaksanakan..

so kepada semua student ipta..selamat menghadapi final exam tak lama lagi

wassalam :-)


-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-10-06 03:40


exam yang memeningkan kepala indra... raya? tak pening pun... raya saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 12:13


assalamualaikum ..

kedua- duanya penting ...

raya tetap raya disamping tak abaikan exam kita ..
:).selamat hari raya dan selamat menduduki exam selepas raya untuk semua ahli ukhwah ...
all the best for u all....

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

umairah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23270
Posting: 158
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 12:28


Assalamualaikum..

Kalau dah bersedia menghadapi final exam, ana rasa tak ada masalah.. Raya lah dengan ala kadar sahaja..
Selamat berhari raya & selamat menduduki final exam buat semua ahli ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairah86Profil   Hantar PM kepada umairah86   Quote dan BalasQuote

anishayani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14233
Posting: 28
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 12:40


salam...
alamak...samalah dengan orang..
dis sem punya final...dekatnya dengan raya..
macam taknak balik raya saja rasa...huhuhu..
tapi nak balik..kalau tak balik tak dapat duit raya kan...haha..
orang balik lagi 2 hari nak raya ea.. tiket dah habis...tapi boleh study..
yang kawan lain2 pun.. jangan fikir nak raya saja tau..final exam lagi penting...!!! good luck!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For anishayaniProfil   Hantar PM kepada anishayani   Pergi ke anishayani's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 12:51


jom study dulu. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 13:35


assalamualaikum

ramadhan kareem pada semua dan selamat menyambut aidil fitri yang bakal menjelang tak lama lagi...
sedih lah ramadhan dah nak berlalu :( :( :(
mudah-mudahan masih ada kesempatan untuk berpuasa di tahun2 yang mendatang, insyaAllah...
sedih jugak sebab final exam dalam tempoh raya...
anyway, all the best pada semua yang bakal menduduki final exam pas raya :)
chayok! chayok!!! :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

sinarshams
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3491
Posting: 200
Dari: kmns

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 13:36


tiap-tiap tahun macam ini..last year spm..tahun ini final exam sem 1....sedihnya..tapi pengalaman berpuasa di perantauan

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinarshamsProfil   Hantar PM kepada sinarshams   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 13:58


raya2 jugak tapi ingat2la final exam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 14:00


ya...exam tetap exam :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 14:11


...raya kerana gembira menyambut Syawal..
..raya kerana sedih meninggalkan ramadhan..
..hayatilah Syawal dengan iman tapi bukan dengan nafsu makan..
...bersederhana tapi jangan sampai lupa final...


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 14-10-06 15:25


saya fikr raya lah dulu lepas itu baru final
sebab saya punya final lepas raya
so kita raya lah dulu
hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-10-06 16:49


siannye kat sahabat-sahabat saya..hehe..saya alhamdulillah..lepas sem ni untuk exam..sb saya sekarang tengah praktikal..jadi boleh beraya nga meriah..hihi..chaiyok2 to all my frens!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

wan_andmawaddah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22771
Posting: 361
Dari: tanah permaisuri

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-10-06 17:13


Pada 13-10-06 18:37 , mohdnurhakimin posting:

!!! QUOTE !!!

RAYA dan Exam.

Kalau ikut tempoh masa:
Raya hanya sehari, Exam:__ jamx__ kertas =__ jam
(Jangan dok berangan nak raya sebulan sebab puasa sebulan!)

Persediaan:
Raya: Kena puasa sebulan+(pakaian baru+kuih raya+perabot+lain2)(untuk keperluan+membazir)

Exam: (Studi dalam kelas+tutorial+assignment)+ (ulangkaji rutin) atau/dan (study last minute)*

Kekerapan:
Raya: Sekali setahun(Aidilfitri)
Exam: Sekali setiap semester (Jika tidak lulus, boleh mengulang atau ditendang)

Kepentingan jangka panjang:

Raya: Tidak menjadi subjek dalam résumé. Tiada orang akan bertanya: Kau dapat apa raya tahun lepas, kecuali bebudak yang bertanyakan jumlah duit raya.

Exam: Dapat naik tahun/sijil/diploma/ijazah. Tapi, tak tentu lagu dapat kerja atau tidak.Namun, masih boleh menoreh atau cari/curi besi buruk.

*-Bergantung kepada anda.Kalau sudah bersedia, tiada masalah.

Komen:

Tahun lepas ana ada exam pada hari raya dan hari sebelumnya. 2 kertas setiap hari.
Raya Tetap raya, dan, ana hanya tidur 5 jam pada dua hari tersebut (Padan muka ana sebab suka study last minute).
Hari seterusnya, kepala rasa macam nak pecah. Nasib baik week end!

P/S: Raya bukan terhad pada hari raya sahaja, masih ada jalan raya, lebuh raya, jabatan kerja raya, balai raya, hantu raya, puduraya (bagi yang tidak menggunakan hentian putra), bunga raya, etc.



hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_andmawaddahProfil   Hantar PM kepada wan_andmawaddah   Quote dan BalasQuote

ibnutuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2005
Ahli No: 20410
Posting: 330
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 15-10-06 20:28


erm....

raya tetap diraikan tanda kesyukuran atas kemenangan melawqan nafsu di bulan ramadhan....tapi ala kadar saja lah...

saya dah lama macam ni, rasanya masuk tahun ni, dah kali ke-3 raya ala kadar...

2 hari before raya baru balik rumah, then raya ke4 dah balik u....
semua kerana ingin dapat result yang cemerlang....

ingat, to gain anything you should sacrifice something.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnutukiProfil   Hantar PM kepada ibnutuki   Quote dan BalasQuote

arrijal85
Warga Rasmi
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23900
Posting: 4

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-10-06 23:47


saya raya sehari saja sebab time ni lah boleh jumpa dengan saudara mara yang jauh2 yang baru balik kan..
nasib baik exam lepas raya tapi lepas raya sehari kena study lah..
raya puas2 dulu hehe..
tapi jangan lupa study ya...
selamat belajar di hari raya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For arrijal85Profil   Hantar PM kepada arrijal85   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 17:28


terpaksa raya sakan pada hari raya dan waktu-waktu yang tertentu sahaja.

lain-lain waktu, terpaksa TEGUHKAN hati untuk study betul-betul. tak nak menyesal dalam dewan peperiksaan nanti.


p/s: walaupun ada banyak assignment, report, thesis, viva, presentation lepas exam dan sebagainya, study tetap kena study.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 17:34


sama lah dengan ana...
lepas raya ni terus final exam!
6 subjects...
raya pun macam tak raya saja....sedih...
moga Allah beri kekuatan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

amalin
Warga Rasmi
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27032
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 17:35


raya lah dulu puas2 lepas itu barulah boleh betul-betul fokus... insyaALLAH.

Bookmark and Share

    


  Member Information For amalinProfil   Hantar PM kepada amalin   Quote dan BalasQuote

Minur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24249
Posting: 100
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 15:33


susah jugak nak buat decision ni..
tapi kalau nak dapatkn sesuatu, kita mesti korbankan sesuatu..
jadi ana kena balik awal lah... kena study demi final exam tercinta...
huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MinurProfil   Hantar PM kepada Minur   Quote dan BalasQuote

Yam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2006
Ahli No: 24996
Posting: 80
Dari: Seremban-UKM

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 19:16


waa exam 4h ini.....


-----------------
Dont Simply Trust your Frenz....



Bookmark and Share

    


  Member Information For YamProfil   Hantar PM kepada Yam   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 21:18


raya² lepas itu exam... lepas itu raya pula...hehehe :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 29-10-06 22:35


sekarang ni final exam lah penting

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 29-10-06 22:53


RAYA!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

armien
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2005
Ahli No: 20238
Posting: 56
Dari: kedah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-06 16:07


raya sehari saja...
pas 2 balik lah..Gempurkan exam anda..

StUdY HaRd, StUdy SmaRt...

Bookmark and Share

    


  Member Information For armienProfil   Hantar PM kepada armien   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-06 16:55


berlalulah sudah ramadhan...
raya pun dah berlalu...
exam menanti esokkkk....
tak tau lah macam mana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-10-06 00:11


salam..
inilah first time exam lepas raya..
mood nak raya kurang sikit berbanding tahun lepas..
tumpuan study pun kurang,,
tapi ada hikmah disebalik niii....
apapun terimalah seadanya...
gudluck to all pren..
ukhwah abadi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-06 09:22


saya dah biasa dengan senarion exam lepas raya
macam tahun ni..raya juga just for 2 days..
sebb 3rd raya dah pergi KL..ada exam ILETS di IDP KL
so baru nak start beraya semula....
raua tu kan hari kebesaran bagi umat Islam...
jangan sampai tak raya pula

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

jauhtapi_dekat
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.11.2006
Ahli No: 27220
Posting: 24
Dari: indera kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 06-11-06 16:21


raya bukan sampai sepuluh hari jadi tak budak masalah lah,raya2 juga exam2 juga

(aku,DIA dan kamu)

Bookmark and Share

    


  Member Information For jauhtapi_dekatProfil   Hantar PM kepada jauhtapi_dekat   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 06-11-06 16:28


selamat menempuhi exam..semoga berjaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.152089 saat. Lajunya....