Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain daripada-Nya. Hanya kepada-Nya aku bertawakkal.
-- at-Taubah: 129

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 16 jam, 11 minit yang lalu
wyd1014: 8 hari yang lalu
haykal77: 17 hari yang lalu
Kakngah: 17 hari yang lalu
lidah-penghunus: 18 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: Birthday Alarm untuk Ukhwah.com


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» Birthday Alarm untuk Ukhwah.com

Please Mendaftar To Post


Oleh Birthday Alarm untuk Ukhwah.com

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 03:03


As-Salammualaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuh wa Maghfiratuh...

Birthday Alarm...

Disini ana ada 1 cadangan,
(maaf, ana kurang pasti jika ada sesiapa yang pernah kemukakan cadangan ini dahulu)
harap pihak atasan dapat mempertimbangkan nya.

Di muka depan, khaskan 1 banner untuk 'Birthday Alarm'.

Isi kandungan nya cuma tarikh dan nama2 ahli ukhwah yang di lahirkan pada tarikh tersebut.

Bila hendak beri ucapan, click kat banner itu dan terus ke posting nya dan boleh beri ucapan skaligus untuk kesemua nama2 ahli ukhwah yang tertera di banner itu tadi.

MasyaAllah, tertentu rasa terharu sekali bila mendapat doa
ataupun ucapkan pada hari lahir kita kan.
Amat lah tak ternilai harga nya, its thought that counts. :-P

Walau apapun ini cuma cadangan dari ana sahaja.

Sekian.
Wassalam... :-di


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 04:25


hmm....alarm birthday saja ke.....tak nak buat alarm untuk slt wajib juga ke......terutama solat subuh......hihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 15:15


Pada 18-08-06 04:25 , nabilpoyo posting:

!!! QUOTE !!!

hmm....alarm birthday saja ke.....tak nak buat alarm untuk slt wajib juga ke......terutama solat subuh......hihihi


masyaALLAH...
cadangan yang baik, harap dapat dipertimbangkan juga ye... :-)

ana up 1 lagi cadangan...
wujudkan 'Jejak Dapur' dalam forum ni,
insyaALLAH dapat lah kita kongsi sama resipi2 / petua2 bab masak memasak...
pasti ada juga kaum Adam yang minat dalam bidang ni... :-di

sekadar cadangan.
wassalam.


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...
[ Telah diedit oleh: mas2ra pada 18-08-06 15:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 18-08-06 15:56


Terima kasih kepada mas2ra. Cadangan A -- birthday alert boleh dilaksanakan tetapi memerlukan skrip. Tak tahu skrip apa yang sesuai. Kena cari dan memakan masa.

Untuk 'Jejak Dapur', satu lagi cadangan yang bernas. Boleh dilaksanakan segera! Sebenarnya sudah ada di Hanan.com.my. Tapi oleh kerana kaum Adam pun ramai yang ke dapur... boleh disediakan JEJAK DAPUR.

Terima kasih!

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 16:15


Pada 18-08-06 15:56 , Administrator posting:

!!! QUOTE !!!

Terima kasih kepada mas2ra. Cadangan A -- birthday alert boleh dilaksanakan tetapi memerlukan skrip. Tak tahu skrip apa yang sesuai. Kena cari dan memakan masa.

Untuk 'Jejak Dapur', satu lagi cadangan yang bernas. Boleh dilaksanakan segera! Sebenarnya sudah ada di Hanan.com.my. Tapi oleh kerana kaum Adam pun ramai yang ke dapur... boleh disediakan JEJAK DAPUR.

Terima kasih!


semoga dipermudahkan, syukran jazilan... :-di


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092283 saat. Lajunya....