Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila kita terlalu sibuk memikirkan kedudukan diri; kita lupa tanggung jawab kita yang sebenar
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
nur_tinta: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 33 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: Kisah boifren paling tak guna...


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» Kisah boifren paling tak guna...

Please Mendaftar To Post


Oleh Kisah boifren paling tak guna...

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-05-06 16:01


Kisah boifren paling tak guna...
Hello sayang...

Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abang tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abang ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abang kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abang masa kita pergi dating.... biasa la itu...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... kenapa la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abang bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abang bukannya tak ada duit.. tapi duit tu abang dah belikan graphic card baru kat pc abang.... RAM pun abang dah beli yang baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi itu....

abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abang tak gentleman.. tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abang...taubat.. lain kali abang tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu..... soksek..soksek...masa sayang pergi toilet.. tak perasan pulak..dah habis... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abang dah ganti dengan roti canai kosong abang?? tak sedap ke roti canai kosong tu??? udah lah tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq la balik.... sayangkan ada handbag besar..senang nak simpan henset abang yang besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...boleh abang simpan dalam kocek abang...

Betuuuul...........! semalam abang dah booked tiket cerita Salon itu... abang ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah habis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh jugak guna masa hari nikah kita esok-esok... bukan abang taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abang dye la sampin tu dengan warna lain....

Buat masa ni motor abang masih dalam wokshop.. entah apa entah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abang pakai dulu la yee untuk pergi kerja... sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh... sayang pergi kerja naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tolong bank-in kan RM300 kat akaun abang ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abang pun tak begini...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jangan lupa top up kan prepaid abang nii... esok2 senang abang nak call sayang lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 28-05-06 18:26


seramnya cerita ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

Ketotoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23510
Posting: 90
Dari: Melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-05-06 18:34


kalau takat drama aku pun boleh karang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For KetotoiProfil   Hantar PM kepada Ketotoi   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-05-06 23:30


kasi backick saja... :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 28-05-06 23:37


apa da punya balak macam ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-05-06 18:28


jangan diamalkan ye..jadikan sempadan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

Hamas_Ayasy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.03.2006
Ahli No: 23542
Posting: 128
Dari: Al-Ardhu

Perak  


posticon Posting pada: 29-05-06 19:24


keypad pnye boipren

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hamas_AyasyProfil   Hantar PM kepada Hamas_Ayasy   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18509
Posting: 259
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-05-06 20:04


sumbat dalam tandas saja kalau boyfriend mcam ni
menghabiskan beras saja buat laki

Bookmark and Share

    


  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

zahrawi_achik
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.05.2006
Ahli No: 24519
Posting: 39
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-05-06 20:15


hahaha..siannn...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrawi_achikProfil   Hantar PM kepada zahrawi_achik   Quote dan BalasQuote

zaLzaLah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22169
Posting: 69
Dari: BuMi AnBiYa' Me$iR

singapore  


posticon Posting pada: 29-05-06 21:07


huuiiii lelaki pisau cukur betul lahhh...macam tak malu pula!kalau buat laki macam ini sure makan hati nanti...hati-hati mencari teman hidup!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaLzaLahProfil   Hantar PM kepada zaLzaLah   Quote dan BalasQuote

anna_87
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 656
Posting: 17
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-05-06 21:45


masa masuk bab beli cincin tu terus clash lagi bagus..
belambak lagi boyz kat luar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For anna_87Profil   Hantar PM kepada anna_87   Quote dan BalasQuote

aafeeq
Warga Rasmi
Menyertai: 29.05.2006
Ahli No: 24582
Posting: 8
Dari: Doha,Qatar

qatar   avatar


posticon Posting pada: 29-05-06 22:54


yuck!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aafeeqProfil   Hantar PM kepada aafeeq   Quote dan BalasQuote

nurulezzah88
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.04.2006
Ahli No: 24373
Posting: 31
Dari: tanah merah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-05-06 23:47


apa la boypren macam ni......erm...kasihan awek dia kena keluar saja dalam poket tu...yang dia cuma terima saja...nampak sangat tak ikhlas..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulezzah88Profil   Hantar PM kepada nurulezzah88   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 02-06-06 13:03


heheheh..best nya cerita ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 02-06-06 16:07


boyz yang pentingkan diri sendiri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 18:15


KAHWIN MISYARLAH...HEHEHEH............

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 18:15


erk....no komen lah. ada ke wanita yang sanggup hidup dengan lelaki macam ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

shim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20362
Posting: 30
Dari: kuala kangsar, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 19:33


memang betul bf yang paling tak guna..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimProfil   Hantar PM kepada shim   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 03-06-06 02:50


kat u pula banyak gf yang tak guna kawan couple dengan staf u semata2 untuk kemudahan diri sendiri... lepas tamat pengajian bla macam tu saja...perempuan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 03-06-06 02:55


boy friend macam ni tentu selamat dr perempuan yang suka kikis... very sure ..heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

ibnuriz_faridz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.11.2005
Ahli No: 20211
Posting: 273
Dari: Egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 07:32


bahaya kalau dapat laki macam ini bahaya sangat...cukur bulu ketiak punya orang kata apek hehehe

kita ambillah tauladan dan jadikan ia sempadan.

ingat islam dah gariskan bagaimana untuk mencari zaujah dan zauj k see u

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuriz_faridzProfil   Hantar PM kepada ibnuriz_faridz   Pergi ke ibnuriz_faridz's Website   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-06-06 12:49


orang gila saja yang suka pakcik macam ni..hehe


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

jejakaislam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8875
Posting: 167
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 03-06-06 15:56


laki tu nak kena lempang ke...
anda ingat perempuan cop duit ke....

kalau ada la laki tu...buat kena sule saja kalau lalu depan aku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejakaislamProfil   Hantar PM kepada jejakaislam   Quote dan BalasQuote

EmEmEs
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.10.2004
Ahli No: 12052
Posting: 60
Dari: segumpal_Darah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 16:20


lelaki baik untuk perempuan baik..~

pisau cukur untuk pisau daging..~

tak ke mana ah..
mesti sama juga ah..
laki dengan perempuan tu komfem sama jenis..


huhu..
sekadar mencelah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For EmEmEsProfil   Hantar PM kepada EmEmEs   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 17:56


siapa perempuan yang terima tak jadi masalah siapa yang tak terima tu tak terimalah..habis cerita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22692
Posting: 277
Dari: uitm, seri iskandar

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 22:59


TIDAK....!!!teruk dapat balak macam ni..jatuh miskin awek dia....huahua......

Bookmark and Share

    


  Member Information For laraProfil   Hantar PM kepada lara   Quote dan BalasQuote

iman_taqwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24448
Posting: 26
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 05-06-06 09:25


aiseh!terasa laa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_taqwaProfil   Hantar PM kepada iman_taqwa   Quote dan BalasQuote

sufi_taurus
Warga Rasmi
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24693
Posting: 3
Dari: tanah merah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 10:40


salam..lelaki macam ni dah berlambak kat dunia malaysia sekarang.apa nak dikisahkan sangat..cuma sebagai perempuan mesti lah kena pandai pilih dan berhati-hati bila nak jalinkan persahabatan..itu yang penting sekali...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_taurusProfil   Hantar PM kepada sufi_taurus   Quote dan BalasQuote

lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22692
Posting: 277
Dari: uitm, seri iskandar

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 21:33


Pada 05-06-06 09:25 , iman_taqwa posting:

!!! QUOTE !!!

aiseh!terasa laa..


Kenapa..kamu macam tu ke????huahua....


-----------------
dulu, kini, dan selamanya......


Bookmark and Share

    


  Member Information For laraProfil   Hantar PM kepada lara   Quote dan BalasQuote

msyahid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12302
Posting: 70
Dari: simpang renggam

Johor  


posticon Posting pada: 06-06-06 22:29


saja uat cerita agaknya..... masuklah kat lawak jenaka....

Bookmark and Share

    


  Member Information For msyahidProfil   Hantar PM kepada msyahid   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 23:54


tinggal saja pakwe macam tu. tak bertanggungjwab dan tak boleh di harap... in brief, tanya la tuhan apa dan siapa yang terbaik untuk kita. itu la yang terbaik untuk kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-06-06 00:41


nauzubillah... tak nak dapat yang macam ni..melampau! :-P :-o


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-06-06 00:42


Pada 03-06-06 02:55 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

boy friend macam ni tentu selamat dr perempuan yang suka kikis... very sure ..heheheh


how can u said "sure" ??? :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 07-06-06 08:42


macam mana kalau perempuan pulak berada di tempat lelaki tu?apa perasaan lelaki pulak?????????:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ibn_wanza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20172
Posting: 295
Dari: kelantan + terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 07-06-06 23:16


kadang-kadang lelaki saja saja nak uji kaum hawa..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_wanzaProfil   Hantar PM kepada ibn_wanza   Quote dan BalasQuote

p6_vi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.04.2005
Ahli No: 15864
Posting: 29
Dari: haa?!i?

philippines   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 01:32


adoi rimbabara...

Bookmark and Share

    


  Member Information For p6_viProfil   Hantar PM kepada p6_vi   Pergi ke p6_vi's Website   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 07:38


eeii
tapi kadang-kadang kalau da sayang buat apa pun tak mengapa
kan.......
buat salah pun nampak baik
tapi kalau hati da tak suka buat baik macam mana pun nampak salah juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27359
Posting: 256
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 04-01-07 09:31


ini pekisah ni..xmalu punya boypren..mencekik duit perempuan.xmalu sungguh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 09:35


salam..
huhuhuhuhu...
tak payah lah nak ber "bf" ...ke tak buang masa....nak2 kalau jumpa yag jenis maca ini..Allah...moga-moga Allah pelihara...Oh TUhan...takutnyerrrr...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-01-07 10:28


memang botul2 tak guna laki tu....

............................................................................................

CINTA ITU SUATU ANUGERAH, PELIHARALAH IA dengan SEBAIKNYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 04-01-07 10:47


Pada 02-06-06 13:03 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

heheheh..best nya cerita ni....


Tu lah macam best jugak..tapi cerita ini sti cerita betul lah..kalau tak berlaku kat ahli ukhwah berlaku juga kat malaysia ini...apa pun moral of the story sayang lah otak anda dari sayang kekasih sendiri....kalau kes dah sayang macam ini....bukan jiwa raga saja sanggup serah...entah-entah dengan raga-raga pun diserah sekali...ehehheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 10:52


Pada 04-01-07 10:47 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-06-06 13:03 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

heheheh..best nya cerita ni....


Tu lah macam best jugak..tapi cerita ini sti cerita betul lah..kalau tak berlaku kat ahli ukhwah berlaku juga kat malaysia ini...apa pun moral of the story sayang lah otak anda dari sayang kekasih sendiri....kalau kes dah sayang macam ini....bukan jiwa raga saja sanggup serah...entah-entah dengan raga-raga pun diserah sekali...ehehheh


huhuhuh...sayang diri sendiri laaaa....


-----------------
kembara mencariNYA


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-01-07 11:06


Bagus lah cerita ni... sangat menarik...hehheeeee...comel!!

Tapi tersangat lah tak logik nya...hampeh..

Lelaki tu hebat betul, tahu macam mana nak tolong perempuan tu menghabiskan duit.
Perempuan ni pulak baik betul, pemurah pula tu..tapi dia tak ada perasaan ke yang dia ni sedang dipergunakan ke...ish2...sianya..


-----------------
Hiasi Peribadi....
[ Telah diedit oleh: mechelmine pada 04-01-07 11:07 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 04-01-07 11:10


huhuuu..mntak simpang lah dapat begitu..
bukan setakat pisau cukur...
tapi mesin rumput tuuu...
heheheeee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

nawzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27687
Posting: 219
Dari: BUMI ALLAH S.W.T.

jordan  


posticon Posting pada: 04-01-07 12:19


Nauzubillahiminzalik.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawzahProfil   Hantar PM kepada nawzah   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 13:39


ada ke lelaki yang begitu????????????

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

nor_2118
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22238
Posting: 66
Dari: seberang perai

Pahang  


posticon Posting pada: 04-01-07 13:46


em macam pernah kena saja...tapi tak apa lah kira sedekah saja...tapi pasni taubat tak nak dah boyfren begini,hampeh tol...heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_2118Profil   Hantar PM kepada nor_2118   Quote dan BalasQuote

ukhtisarah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.12.2004
Ahli No: 12908
Posting: 39
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 04-01-07 13:52


ha ni dinamakan boyz yang tak tau malu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhtisarahProfil   Hantar PM kepada ukhtisarah   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 04-01-07 13:52


kalau jumpa laki macam tu..bagi "sweet chin music" ataupun flying kick pun boleh

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 04-01-07 13:53


hye2 bye2 saja lah laki begitu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 14:08


tak boleh dibuat suami....awal2 lagi dah tunuuk perangai kikis duit perempuan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 04-01-07 15:20


tak guna tol balak macam ni..
minta dijauhkan lah..
simpang malaikat 44..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 15:33


apa lah sayang ni abang nak Ferrari bukan proton..esok kita pergi italy kita tempah satu..duit EPF sayang yang dah kumpul 100 000 tu kita buat modal..
Ala sayang ni, kitakan dah janji sehidup semati, sekata sejanji? Sayang lupakah?
Sayang, abang amat sayangkan awak...abang akan jaga sayang betul-betul

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-01-07 15:45


Bila dah dapat Ferrari tu nanti, sayang pandu lah kereta tu ke rumah abang ya.. bila sayang nak balik nanti ,sayang naik lah motor abang tu. Tapi sebelum sampai kat rumah abang tu, sayang kena lah pastikan betul-betul yang minyak dah "full tank" ok. Abang bukan apa, takut nanti masa abang bawa sayang pergi jalan-jalan nanti minyak habis pula. Bila sayang dah dapat motor abang tu, kalau sayang nak gadai motor tu dan beli TZM ke Kawasaki Ninja ke.. terpulang lah kepada sayang. Bila dah beli boleh lah abang bawa sayang pergi jalan-jalan dengan motor tu.Oh ya satu lagi, nanti bila family sayang tanya pasal kereta Ferrari tu, sayang cakap abang yang beli tau. ok.. Sayang sayang..!! :-D


-----------------
Hiasi Peribadi....
[ Telah diedit oleh: mechelmine pada 04-01-07 15:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 18:55


Lelaki macam ni ,patut awal2 lagi di reject....

Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

syabab_mujahid
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27656
Posting: 291
Dari: Egypt

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 19:14


ada juga org laki macam ni ek,,bnyi macam loghat utara saja tu,,hee,,Kalau betul orang utra ni memang nak kena ni,,he,,,

ada pengajaran juga,,,

minta simpang jauh2

Bookmark and Share

    


  Member Information For syabab_mujahidProfil   Hantar PM kepada syabab_mujahid   Pergi ke syabab_mujahid's Website   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 07-01-07 23:39


=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-01-07 23:42


Pada 04-01-07 19:14 , syabab_mujahid posting:

!!! QUOTE !!!

ada juga org laki macam ni ek,,bnyi macam loghat utara saja tu,,hee,,Kalau betul orang utra ni memang nak kena ni,,he,,,

ada pengajaran juga,,,

minta simpang jauh2


cerita saja syabab...
entah ada ke org macam tu?
syabab pun orang utara juga kan... ;)


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-01-07 20:19


salam...

lelaki yang begini gayanya lebih baik di'recycle bin'kan...
lepas itu 'empty trash'kan..

hmmm... biaq dia rasa tinggi rendahnya langit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

wee
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27872
Posting: 33

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-01-07 23:59


:-o Oooo.. ada juga lelaki yang macam ni dalam dunia ye ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For weeProfil   Hantar PM kepada wee   Quote dan BalasQuote

azidi
Warga Rasmi
Menyertai: 15.10.2006
Ahli No: 26964
Posting: 5
Dari: mesir

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-01-07 23:05


salam...

ISh2.. macam ctr ad ye..tak patut lah buat macam tu..kalau nak..jangan mainkan atau sakitkan hati orang sampai macam tu....



Bookmark and Share

    


  Member Information For azidiProfil   Hantar PM kepada azidi   Quote dan BalasQuote

eira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2341
Posting: 182
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-01-07 15:54


tak layak dibuat boyfrnd or suami

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiraProfil   Hantar PM kepada eira   Quote dan BalasQuote

islamic_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.11.2006
Ahli No: 27188
Posting: 98
Dari: sandakan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-01-07 12:21


hmm..hantu punya boyfren...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_87Profil   Hantar PM kepada islamic_87   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-01-07 12:38


spesis yang tak layak langsung dipilih sebagai calon suami..

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

yus_haniey
Warga Rasmi
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28483
Posting: 18
Dari: depan komputer

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-02-07 18:14


memang tak boleh guna pun boypren begitu

Bookmark and Share

    


  Member Information For yus_hanieyProfil   Hantar PM kepada yus_haniey   Quote dan BalasQuote

nur_11
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2006
Ahli No: 26258
Posting: 80
Dari: malaysia

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-02-07 18:36


pelik lah dunia sekarang ini...pentingkan kebendaan saja..dah tu permainkn perasan pula bukan tu sja kikis pula duit...ish ishhhhh22222 tak faham tak faham haizzzzz...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_11Profil   Hantar PM kepada nur_11   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 02-02-07 21:12


haha lawak! :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-02-07 23:19


Kisah boifren paling tak guna...
Hello sayang...

Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betul... abang tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abang ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abang kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abang masa kita pergi dating.... biasa lah itu...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... Kenapa lah tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abang bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abang bukannya tak ada duit.. tapi duit tu abang dah belikan graphic card baru kat pc abang.... RAM pun abang dah beli yang baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi itu....

abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abang tak gentleman.. tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abang...taubat.. lain kali abang tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry lah... abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu..... soksek..soksek...masa sayang pergi toilet.. tak perasan pulak..dah habis... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abang dah ganti dengan roti canai kosong abang?? tak sedap ke roti canai kosong tu??? udah lah tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu lah yee... abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq lah balik.... sayangkan ada handbag besar..senang nak simpan henset abang yang besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...boleh abang simpan dalam kocek abang...

Betuuuul...........! semalam abang dah booked tiket cerita Salon itu... abang ingat lah kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia lah... pasal tu lah tiket dah habis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk hariraya di hari itu... kira pinjam terus lah yee.... boleh jugak guna masa hari nikah kita esok-esok... bukan abang taknak beli baru... tapi sayang lah...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abang dye lah sampin tu dengan warna lain....

Buat masa ni motor abang masih dalam wokshop.. entah apa entah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abang pakai dulu lah yee untuk pergi kerja... sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh... sayang pergi kerja naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tolong bank-in kan RM300 kat akaun abang ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abang pun tak begini...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jangan lupa top up kan prepaid abang nii... esok2 senang abang nak call sayang lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-10-09 03:46


ada ke macam ini??? perempuan ini tertipu... tinggalkan saja...
macam rekaan semata-mata saja... tak ada kaitan yang hidup atau yang sebaliknya... rekaan ni... pening nak baca...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 19-10-09 06:46


rasa macam lawak jugak tapi memang kasihan tol kat perempuan tu...mintaklah dijauhkan daripada lelaki macam tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-10-09 15:57


:lucu: hahaha..

Memang best cerita ni...

Jujurnya laki ni..hakhak.. :-D


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-10-09 16:12


Pada 03-06-06 15:56 , jejakaislam posting:

!!! QUOTE !!!

laki tu nak kena lempang ke...
anda ingat perempuan cop duit ke....

kalau ada lah laki tu...buat kena sule saja kalau lalu depan aku...



hahaha..tak boleh blah..
sengal tahap benda ntahnye ni :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-10-09 17:00


memang jujur laki ni..
so, pom tak payah risau dapat laki bagaimana.
heeeeeee


-----------------
Jom masuk syurga...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-10-09 20:42


lelaki yang baik untuk perempuan yang baik insayallah...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.196497 saat. Lajunya....