Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang dihina semakin mulia. Yang menghina semakin terhina. Selalunya begitu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 6 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 16 hari yang lalu
eme86: 17 hari yang lalu
sunan-faqih: 22 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: SIAPA ANAK YANG KE-5????


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» SIAPA ANAK YANG KE-5????

Please Mendaftar To Post


Oleh SIAPA ANAK YANG KE-5????

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 20-05-06 08:51


SIAPA ANAK YANG KE-5????KERANA SAYA ANAK KE-5

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-05-06 09:53


assalamualaikum....saya pu anak ke 5 daripada 7 beradik. salam ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

aihara
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2006
Ahli No: 24460
Posting: 12
Dari: Seremban -- Jelebu

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-06 09:57


saya pun!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aiharaProfil   Hantar PM kepada aihara   Pergi ke aihara's Website   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-05-06 23:45


asalnya ana anak ke 5....tapi sekarang ni bila 5-1=4, jadila ana sebagai anak ke 4...:-) kiranya, ana 'bekas' anak ke 5 la...hihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

aswati
Warga Rasmi
Menyertai: 20.12.2005
Ahli No: 21279
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 26-05-06 13:25


saya pun anak ke 5

Bookmark and Share

    


  Member Information For aswatiProfil   Hantar PM kepada aswati   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 26-05-06 13:29


Pada 20-05-06 08:51 , zaidharithah posting:

!!! QUOTE !!!

SIAPA ANAK YANG KE-5????KERANA SAYA ANAK KE-5


Assalamualaikum....
aiz pun anak ke-5 daripada 10 adik-beradik :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-05-06 14:05


sya anak ke-5 sepatutnya tapi memandangkan anak sbelum sya ni meninggal dunia time baby..lepas dia tu sya la...jadi..5 confirm..4 sekarang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 31-05-06 13:47


saya anak ke 5 dari 5 orang adik beradik.... merangkap anak bongsu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 16:08


haa... ana pun anak nombor 5...
best la jadik anak tengah2 dari 8 orang beradik sebab kita ada abang-abang,
kakak2 dan adik2 =) seronok bangat AlhamduLlah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 16:28


apa yang beza anak kelima dengan anak yang lain??

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

m_aisya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15383
Posting: 107
Dari: hoMe

mauritius  


posticon Posting pada: 02-06-06 00:51


kalau ikut pakar motivasi,ada beza kedudukan dalam keluarga ni :-di..pepon saya pun anak ke5 jugak! :-P :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For m_aisyaProfil   Hantar PM kepada m_aisya   Quote dan BalasQuote

aleeya_athirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.08.2006
Ahli No: 25748
Posting: 128
Dari: Ipoh

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-06 10:22


saya pun anak ke5 jugak....
anak ke5 dari 6 adik beradik....
salam ukhwah..


-----------------
jAgA iMAn..hIAsI pEriBAdI..iNsYaALLah dIbErKaTi
[ Telah diedit oleh: aleeya_athirah pada 14-09-06 19:09 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aleeya_athirahProfil   Hantar PM kepada aleeya_athirah   Quote dan BalasQuote

theonlyone_578
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2006
Ahli No: 26291
Posting: 35
Dari: KEMAMAN, terang

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-09-06 10:25


hai, assalamualaikum.... saya anak ke5 dr 9brdik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For theonlyone_578Profil   Hantar PM kepada theonlyone_578   Pergi ke theonlyone_578's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-09-06 10:44


anak ke-5 dr 8.. :-di


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

raisul_muhaddissin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2006
Ahli No: 26103
Posting: 129
Dari: Shah Alam

Pahang  


posticon Posting pada: 13-09-06 11:02


assalamualaikum..

Ana anak ke-5 dr 9 beradik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For raisul_muhaddissinProfil   Hantar PM kepada raisul_muhaddissin   Pergi ke raisul_muhaddissin's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-09-06 19:55


8-) Saya anak sulung.....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 14-09-06 21:20


assalamualaikum
saya pun anak ke 5 daripada 7 adik beradik
memang best sebab ada seorang kakak, 3 abang, adik lelaki dan adik perempuan...pendek kata...macam-macam ada..hhehee

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

Nuralisa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.10.2005
Ahli No: 20057
Posting: 196
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-06 23:05


:-) :-) :-) :-) :-)


-----------------
"Membeli barangan Amerika dan Israel adalah HARAM..."

Shaykh Nasr Farid Wasel (Mufti besar Mesir)


Bookmark and Share

    


  Member Information For NuralisaProfil   Hantar PM kepada Nuralisa   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 08:09


saya yang kelima dari lima adik beradik

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

umarzahrawi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.08.2006
Ahli No: 25986
Posting: 91
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-09-06 09:54


saya pun anak ke5...dr 11 adik beradk

Bookmark and Share

    


  Member Information For umarzahrawiProfil   Hantar PM kepada umarzahrawi   Quote dan BalasQuote

azd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11871
Posting: 91
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-09-06 10:10


saya pun sama juga...5 dari 9 adik beradik

Bookmark and Share

    


  Member Information For azdProfil   Hantar PM kepada azd   Pergi ke azd's Website   Quote dan BalasQuote

safiya06
Warga Rasmi
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22164
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 16-09-06 10:51


kenapa?apa kelebihan anak ke-5?

Bookmark and Share

    


  Member Information For safiya06Profil   Hantar PM kepada safiya06   Quote dan BalasQuote

azd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11871
Posting: 91
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 10:05


saja posting tajuk...saya pun tak berapa thu apa kelebihannya...yang pasti kalau anak yang kelima tentulah mereka ni terdiri adik beradik yang ramai...kan lebih dari 4 tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azdProfil   Hantar PM kepada azd   Pergi ke azd's Website   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 21-09-06 05:31


sadiqa, kita ni same lah.
saya pun anak kelima dr 7 adik beradik.
saya suka sangat family saya sekarang ni.
alhamdulillah bahagia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-09-06 08:54


assalamualaikum....
hm..ana pun anak ke 5...terbalik dr nuraisha,ana ada 1 abang dan 3 kakak........dan......5 adik perempuan.....
tapi ana selalu cakap ana anak ke 4 dr 9 adik beradik sebab 1 kakak ana dah kembali ke rahmatullah masa kecil lagi...ana pun belum lahir lagi masa tu.....tak baik betul ana ni kan?????
tapi ana tak pernah lupa yang ana ada 3 kakak.....


-----------------
hidup tanpa hiburan=sepi, hidup tanpa amal=rugi... hidup tanpa cinta Ilahi=tak bererti...
[ Telah diedit oleh: asy-syahadah pada 21-09-06 08:56 ]



    


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 21-09-06 11:01


Pada 16-09-06 10:51 , safiya06 posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa?apa kelebihan anak ke-5?


banyak kelebihan anak ke-5 bagi saya sebab dalam kluarga saya ada 2 kakak,2 abang,1 adik lelaki dan 4 adik perempuan.... :-)
bahagia sangat-sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-11-06 22:07


Pada 31-05-06 13:47 , azzahrawi posting:

!!! QUOTE !!!

saya anak ke 5 dari 5 orang adik beradik.... merangkap anak bongsu...


sama lah dengan saya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

islamiah_girl
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27684
Posting: 34

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-12-06 18:49


entahlah...apa bezanya anak ke5 dengan yang lain??janji dapat lahir kat dunia ni dah kira ok kan...bersyukurlah kita kehadrat illahi....ALHAMDULILLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamiah_girlProfil   Hantar PM kepada islamiah_girl   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-12-06 18:53


saya 5 dari 5.anak ke 5 ni baik, comel, bijak, hebat,cantik, kacak,lawa.......dan yang sewaktu dengannye...jagan mareeeeeeeeeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 10-12-06 20:09


ana anak kelima.
xsangka ada kebetulan sama pula.
ana ada 7 adik beradik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

sitisolehah1736
Warga Rasmi
Menyertai: 18.11.2006
Ahli No: 27392
Posting: 8
Dari: ibu kota raya

saudiarabia  


posticon Posting pada: 10-12-06 20:40


salam...
saya ana ke 5 dr jugak..
anak bongsu lah katakan..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitisolehah1736Profil   Hantar PM kepada sitisolehah1736   Pergi ke sitisolehah1736's Website   Quote dan BalasQuote

adreena
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2006
Ahli No: 27466
Posting: 11

blank  


posticon Posting pada: 13-09-07 14:30


assalamualaikum..
ana juga anak ke-5 dari 6 adik beradik..
alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adreenaProfil   Hantar PM kepada adreena   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 14:43


assalamualaikum..

erm...ana pun anak kelima..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 14:44


Pada 31-05-06 16:28 , fadzlyz posting:

!!! QUOTE !!!

apa yang beza anak kelima dengan anak yang lain??


anak kelima lebih cute.. :-D ...Entahlah..
ana pun anak ke lima..dr 7 bersaudara ;-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sharulnira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22473
Posting: 48
Dari: dunia yang fana

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-09-07 14:46


adik saya anak ke-5

sebab saya anak yang ke-4..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharulniraProfil   Hantar PM kepada sharulnira   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 14:49


Pada 13-09-07 14:44 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-05-06 16:28 , fadzlyz posting:

!!! QUOTE !!!

apa yang beza anak kelima dengan anak yang lain??


anak kelima lebih cute.. :-D ...Entahlah..
ana pun anak ke lima..dr 7 bersaudara ;-)



nak tambah sikit lagi boleh tak akak :)
anak ke-5 ni lembut dan penyayang...
kalau dalam masyarakat india mereka kata anak ke-5 ni..
murah rezeki..ni kawan ana yang kata...(bukan ana kata ye)


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 14:55


assalamualaikum...

sedikit info..
Penentuan unsur seseorang ditentukan melalui anak ke berapa dalam keluarga.
i) Tanah - anak pertama, kelima, kesembilan

Wanita berunsur Tanah

Tanah yang subur mempu membuahi tanaman yang hijau dan mekar. Wanita yang bersifat tanah biasanya mempunyai sifat-sifat seperti:
* Rendah diri di hadapan suaminya serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban demi kasih sayangnya kepada suami.
* Sebahagian sifat tanah, wanita jenis ini tidak cerewet, tidak suka bercakap meninggikan diri, tidak menyombong dan bukan seorang pemarah.
* Tenang dan mengamankan jiwa suami, selalu memberi galakan dan sokongan dan tidak suka membantah atau membangkang.
* Orang yang berperawakan manis dan lemah lembut, pembersih dan sentiasa menjaga kecantikan untuk suami.


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'
[ Telah diedit oleh: ika2410 pada 13-09-07 14:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-07 15:01


saya anak ke-2 dari 5 org adik beradk...hehehe.. :-D (saja menyibuk... 8-) )


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 16:17


kita! kita!

heheeee...........
kita anak kelima dari lima beradik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

nur_amal04
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.12.2004
Ahli No: 12712
Posting: 30
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 16:49


assalamualaikum...
saya pun anak ke 5 dari 9 adik beradik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_amal04Profil   Hantar PM kepada nur_amal04   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 15-09-07 10:08


Pada 13-09-07 14:55 , ika2410 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...

sedikit info..
Penentuan unsur seseorang ditentukan melalui anak ke berapa dalam keluarga.
i) Tanah - anak pertama, kelima, kesembilan

Wanita berunsur Tanah

Tanah yang subur mempu membuahi tanaman yang hijau dan mekar. Wanita yang bersifat tanah biasanya mempunyai sifat-sifat seperti:
* Rendah diri di hadapan suaminya serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban demi kasih sayangnya kepada suami.
* Sebahagian sifat tanah, wanita jenis ini tidak cerewet, tidak suka bercakap meninggikan diri, tidak menyombong dan bukan seorang pemarah.
* Tenang dan mengamankan jiwa suami, selalu memberi galakan dan sokongan dan tidak suka membantah atau membangkang.
* Orang yang berperawakan manis dan lemah lembut, pembersih dan sentiasa menjaga kecantikan untuk suami.



Assalamualaikum...
Betul ek ni kak....??? Kalau macam tu, anak kesepuluh??? Mesti dua kali ganda sifatnya daripada anak kelima kan... :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 15-09-07 10:15


Assalamualaium wwt..

Ana pun anak ke-5 sebab...ana ada 2 abang,2 kakak dan 2 adik.. :-) :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

hyekal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21857
Posting: 235
Dari: bndar diRaja

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-07 15:41


Pada 16-09-06 09:54 , umarzahrawi posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun anak ke5...dr 11 adik beradk


salam..
wa.. sama lah kita...

atas ada 2 abang 2 kakak 5adik laki , dan seorang qiut perempuan.. :D


-----------------
Wallahua'lam.
isLam terbina atas lima perkara,tetapi
mujtamak terbina atas SATU kesepakatan..


Bookmark and Share

    


  Member Information For hyekalProfil   Hantar PM kepada hyekal   Quote dan BalasQuote

ain_93
Warga Rasmi
Menyertai: 03.08.2007
Ahli No: 30577
Posting: 7
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 15-09-07 22:59


Assalamualaikum..
Ana pun anak ke-(5+1). Boleh tak? Apa kebaikan jadi anak ke-lima ini? Boleh bagi tau tak? InsyaAllah ana jadi anak ke-6yang paling bahgie..he3x
:-o :oops: :-o :oops: :-o


-----------------
kadangkala Allah hilangkan mentari... kemudian Dia dtgkan guruh... puas kita menangis... mencari mana mentari kita... rupa2 nya Allah nak hadiahkan pelangi
[ Telah diedit oleh: ain_93 pada 17-09-07 16:57 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_93Profil   Hantar PM kepada ain_93   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 17-09-07 21:35


anak bungso dr 5

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 22:22


salam...
dulu anak yang ke-5...tapi dah sekarang dah jadi anak yang ke-3...huhuhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151207 saat. Lajunya....