Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Hasil besar tidak dapat dicapai dengan sekali gerakan. Kita harus terus bergerak ke depan, selangkah demi selangkah seperti ketika kita berjalan.
-- Samuel Smile

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 1 hari, 19 jam, 58 minit yang lalu
lidah-penghunus: 5 hari yang lalu
muslimiman: 20 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 21 hari yang lalu
nur_tinta: 27 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: adik-beradik ramai??


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» adik-beradik ramai??

Please Mendaftar To Post


Oleh adik-beradik ramai??

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 13:56


Assalamualaikum...
Adik-beradik ramai?apa pendapat semua?Sesetengah kata best,ada pula kata tak best...lagi2 yang jadi anak 1st 2...macam saya kan..hehe...

cerita la sikit...banyak pun tak apa...lagi bagus...lupa pula...ramai 2 bape orang?

;-) :-di


-----------------
seutuh kudrat,talian kasih...
[ Telah diedit oleh: amira_najihah pada 21-04-06 14:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

wihdatul_asrar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.02.2006
Ahli No: 22976
Posting: 121
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 14:06


bagi saya lah,adik brdk ramai ini seronok.. tambah2 kalau time raya,mesti meriah. lagi satu kalau ada buat makan2 kat rumah pun senang. kalau ada masalah pun boleh share dengan mereka. kesimpulannya, adik brdk ramai memang best :-di


-----------------
when life goes down,go on.when thing goes wrong,move on.ALLAH give us perserve not 2surrender.have faith in ALLAH.may ALLAH b with u


Bookmark and Share

    


  Member Information For wihdatul_asrarProfil   Hantar PM kepada wihdatul_asrar   Quote dan BalasQuote

nurulXzinnirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.04.2006
Ahli No: 23894
Posting: 25

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 14:21


Adik-beradik kita,ada 8orang..kita anak yang ke-4..sebenarnya memang seronok sangat adik2 ramai..kadang-kadang tu kat rumah riuh dengan suara deme main2..kita join sekali ..kadang-kadang ada jugak bergaduh..hehe tapi ok saja..kalau time hari sambutan best sangat..kita beruntung apa fasal kita mempunyai adik-beradik ramai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulXzinnirahProfil   Hantar PM kepada nurulXzinnirah   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 14:24


Kenapa diulang lagi topik ini? Kepada waqrga baru, jangan terus posting, semak dulu postingh terdahulu. Jangan kemaruki sanbat nak posting sampai topik bertindih-tindih! Harap faham!

Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09529 saat. Lajunya....