Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Laut yang tenang tidak menghasilkan nelayan berani

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Kembalilah...
Topik: siapa kenal ustazah seri noryati yang pernah mengajar di sama Seafield, USJ?


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kembalilah...
    »» siapa kenal ustazah seri noryati yang pernah mengajar di sama Seafield, USJ?

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa kenal ustazah seri noryati yang pernah mengajar di sama Seafield, USJ?

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 23-03-06 17:49


assalamualaikum warahmatullah sahabat-sahabiah sekalian,

Sahabat-sahabiah di sini ada tak yang mengenali seorang pendidik yang bernama Ustazah Seri Noryati? Beliau pernah mengajar di Sekolah Menengah Seafield, USJ 2 Subang Jaya. Lepas tu beliau berpindah sekolah ke sekolah adik ana..lepas itu pindah ke tempat lain pula... ana pun dah loose track.

Kalau ada sesiapa yang kenal beliau, amat-amatlah berharap dapat beritahu ana care-care untuk contact beliau. Actually ana student dia dulu, time tu ana form 2. Harap ustazah ana tu masih ingatkan ana :di

salam,
shinobi


-----------------
Telah ditanya kepada seorang soleh ,apakah yang paling menghairankan kamu?
Dia berkata: "Hati yang telah kenal Allah kemudian dia menderhakai-Nya."


Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 29-03-06 18:12


saya kenal...tapi tatau la mana dia pergi,,nnt2 la saya tanya adik saya,,kot2 dia ajar kat sekolah adik2 saya....btw,,saya memang suka sangat kat ustazah ni......wpon adelaa yang satu yang saya tak setuju.........tapi saya sukelah....dia pernah jadi cikgu disiplin rite? ok....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 29-03-06 18:14


sebenarnya saya pun memang nak cari dia dulu....sebab ada hal sikit dengan dia....saya sekolah seafield 5 tahun....harap2 dia baca posting ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 29-03-06 18:49


alhamdulillah, ada juga orang yang kenal ustazah ni..
ana sekolah di sekolah menengah seafield selama 5 tahun juga. tentang jadi cikgu disiplin itu, ana tak sure, tapi setau ana time ana sekolah di sana dia tak pernah jadi cikgu disiplin.

Kalau enti ada maklumat tentang dia harap enti dapat kongsi ya :)

thank you

salam,
shinobi

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 29-03-06 20:03


habis tu dia selalu bawak rotan panjang tu apa??hehehehehe......tak ada hal....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 30-03-06 14:23


bawak rotan panjang? rasa waktu ana kat sekolah menengah seafield dulu tak pernah nampak pun, tapi tak tau la waktu kat sekolah lain :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 30-03-06 18:21


alaaa gikgu disiplin ke penolong kanan ke ,,saya lupa lah....saya sekolah 1997-2001....awak pula??kawan-kawan tak ada yang tahu ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 16-08-06 14:49


ermm..ada maklumat updated..? ana masih mencari tapi tak dapat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097757 saat. Lajunya....