Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 99
Ahli: 0
Jumlah: 99




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 4 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: sanay wala nang wakas


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» sanay wala nang wakas

Please Mendaftar To Post


Oleh sanay wala nang wakas

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-06 21:14


saja nak tau berapa ramai ahli ukhwah minat nga cerita filipine ni...
for me jalan cerita menarik jika nak compare
nga drama kat malaysia rasa2 jauh ketinggalan....
jika ada pendapat boleh la berkongsi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

badshah78
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20980
Posting: 80
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 15-03-06 21:16


banyak lagi topik lain yang boleh dibincangkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For badshah78Profil   Hantar PM kepada badshah78   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 21:17


Diantara tanda-tanda kesempurnaan keislaman seseorang itu ialah meninggalkan sesuatu yang tidak mendatangkan faedah. H. lah. Turmidzi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-06 21:27


well what can i say....
speehless???
anyway 10Q 4 your comment

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 21:45


alahai, sian sasuke-kun...


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 22:14


huhu.....filipina mariiii.....

[ Telah diedit oleh: pak_ali pada 15-03-06 22:15 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

badshah78
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20980
Posting: 80
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 15-03-06 22:22


Pada 15-03-06 21:27 , sasuke-kun posting:

!!! QUOTE !!!

well what can i say....
speehless???
anyway 10Q 4 your comment


p/s janganlah kecik hati...Setiap umat islam itu bersaudara...tegur-menegurla kamu dalam perkara kebaikan.....




:-) :-) :-) berkata benar walaupun pahit..

Bookmark and Share

    


  Member Information For badshah78Profil   Hantar PM kepada badshah78   Quote dan BalasQuote

badshah78
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20980
Posting: 80
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 15-03-06 22:30


Pada 15-03-06 21:27 , sasuke-kun posting:

!!! QUOTE !!!

well what can i say....
speehless???
anyway 10Q 4 your comment


p/s janganlah kecik hati...Setiap umat islam itu bersaudara...tegur-menegurla kamu dalam perkara kebaikan.....




:-) :-) :-) berkata benar walaupun pahit..

Bookmark and Share

    


  Member Information For badshah78Profil   Hantar PM kepada badshah78   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-06 12:38


no im not kecik hati...
but your give a good comment to realize me...
right..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-06 12:50


ahli2 ukwah ni semuanya tak tengok tv ke...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 12:53


ada juga la tengok.. kawan saya minat betul dengan cerita tu.. tak pernah mis

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 12:55


memang jauh perbezaan dr filem Malaysia...ana jarang2 saja tengok sebab sibuk time tu! hehe tapi ana respek dengan direktor dia sebab bersabar dalam pembikinan cerita tu...~ARA~

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-06 12:57


suka dengan jalan cerita yang xmembosan kan...
ada nilai kekeluargaan,love,hasad dengki dan so on
pelakon2 nya best...salamat

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

ctMarz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.02.2006
Ahli No: 22837
Posting: 62
Dari: jb

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-04-06 12:14


assalamualaikum......em,saya memang minat gila kat cerita sanay wala nang wakas..
jalan cerita dia ok..xpecially pelakon2 nya....Kesimpulannya cerita tu memang best sangat...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctMarzProfil   Hantar PM kepada ctMarz   Pergi ke ctMarz's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 07-04-06 12:26


tak pernah dengar pun tajuk cerita ni....huhu

p/s: takkanlah aku ni katak bawah tempurung pulak

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-04-06 14:57


cerita ni dah nak habis dah....sedih nya ahak!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 07-04-06 15:11


Mak saya suka lah tengok cerita ni... Saya nak tengok cerita lain pun tak boleh... Lagi best tengok EHWAL ISLAM...
[ Telah diedit oleh: Akhi_Arab pada 07-04-06 15:18 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-04-06 15:17


kuliah islam tu apa cerita ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

nurkasih87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3434
Posting: 133
Dari: Kemaman!..

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-04-06 16:03


endingyer..?? 0k saja.. umi saya suka tngok.. saya jling3 saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkasih87Profil   Hantar PM kepada nurkasih87   Pergi ke nurkasih87's Website   Quote dan BalasQuote

rabiah_al-adawiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.03.2006
Ahli No: 23868
Posting: 56

yemen  


posticon Posting pada: 07-04-06 16:25


kurang-kurangkan lah tengok tv ini.tak ada manfaat pun Kalau tengok...malah tambah saham akhirat lagi ada....dengan pakaiannya...dengan aksi2 kurang sopannya...
lebih memburukkan keadaan...kita yang memakai pakaian yang menutup aurat ini,yang mencermnkan pribadi muslim tengok cerita2 sedemikian....
tak guri apa-apa pun kalau tak tengok tv ini...tak jadi katak bawah tempurung pun...

p/s:maaf lah ye Kalau terkasar bahasa...tak ada niat ke arah itu pun...cuma ingin membuka minda anda semua.yang baik itu dtgnya dr ALLAH dan yang buruk itu dr kelemahan ana sendiri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiah_al-adawiahProfil   Hantar PM kepada rabiah_al-adawiah   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-04-06 11:02


bagus la cik rabiah ni tapi jangan lah
mengata dulang paku serpih....
ok wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 10-04-06 13:31


jalan ceritanya best...
entah bila nak tengok cerita malaysia macam tu...
harap sangat industri kita dapat setanding dengan mereka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 13:37


tak payahlah tengok,
tak menambah iman...mengurangkan ada la..
iklan cerita ni pun, abah dan ibu tak kasi tengok!!!
apetah lagi cerita dierrr...
ana pun, tak terpikir nak tengok sebab ana rasa tak elok...
tapi, ramai jugak kawan-kawan tengok cerita ini...ana buat-buat tau...angguk2, geleng2..hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 15:32


tak minat filem cinta...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-04-06 21:02


tak tengok maka xcinta hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 10-04-06 22:11


best la cerita ni...ana pun suka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122992 saat. Lajunya....