Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
nur_tinta: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Mari sini kejap....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Mari sini kejap....

Please Mendaftar To Post


Oleh Mari sini kejap....

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 14:28


Assalamualaikum wrt wbt...

setiap insan ada perasaan yang berlainan tiap hari kan...
:-tak, :-(, :lol:, 8-), so on...
apa perasaan sahabat hari ni...:-? :-?

Waalaikumsalam wrt wbt...

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

putra_adi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.10.2005
Ahli No: 20183
Posting: 79
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 23-02-06 14:41


Assalamualaikum...
Alhamdulillah... hari ni ana rasa ceria, seperti hari-hari lepas.
walau bagaimana pun perasaan kita pada hari ini, ingat sentiasalah bersangka baik terhadap diri,keluarga dan teman-teman .jangan sekali bersikap dengki walau pun ingin begurau....


-----------------
Berjiwa daie, Berfikiran Faqih...


Bookmark and Share

    


  Member Information For putra_adiProfil   Hantar PM kepada putra_adi   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 23-02-06 14:45


hari ni saya rasa tak begitu sihat...........semalam doktor kata tekanan darah saya agak rendah......................tak ada moood nak belajar..tapi digagahi untuk mencari 'alternatif yang berfaedah' bagi mengisi 'kelopongan masa'.........................................

sedang pening2............nak mencari balik artikel dalam ukhwah ni yang Kalau tak salah bertajuk ' jangan gunakan perkataan 'bye' dalam pertuturan'.........................ada sesiapa boleh tolong saya takkkkkkk...tak tau nak cariii.........................

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 14:48


Assalamualaikum, hari ni saya berasa sungguh tenang,gembira, ceria seperti hari-hari yang lepas....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 14:54


Ermm...hari ni rasa tak sabar-sabar nak jumpa mak dan ayah kat rumah...Rindunyer...:-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

eldalila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21865
Posting: 54
Dari: perlis

madagascar   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 15:21


saya agak sedih kerana sample yang saya buat hari ni dan kemarin masih belum menjadi.. ada sesiapa boleh tolong?? tolonglahh.. nanti lecturer saya mesti marah.. waaa...!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For eldalilaProfil   Hantar PM kepada eldalila   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 15:24


Pada 23-02-06 15:21 , eldalila posting:

!!! QUOTE !!!

saya agak sedih kerana sample yang saya buat hari ni dan kemarin masih belum menjadi.. ada sesiapa boleh tolong?? tolonglahh.. nanti lecturer saya mesti marah.. waaa...!!!

Asssalamualaikum..
sample apa yang saudari buat. kalau boleh tolong ana akan tolong..
hehehe gurau saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

nuria
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18575
Posting: 40
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 23-02-06 15:25


rasa bosan sangat sebab roomate saya balik kampung,dok
seorang-soranglah.....


-----------------
ah...senyum senyum senyum....comelnya


Bookmark and Share

    


  Member Information For nuriaProfil   Hantar PM kepada nuria   Quote dan BalasQuote

faiz_ins
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6972
Posting: 51
Dari: sik ,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 15:27


alhamdulillah

lanie tengah cari kerja
maklumlah baru habis belajar...
rasa pening jugak ingatkan senang nak cari,
punyalah susah...
ikhtiar pergi lahh cari yang mana ada..
doakan kejayaan ku.

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiz_insProfil   Hantar PM kepada faiz_ins   Pergi ke faiz_ins's Website   Quote dan BalasQuote

eldalila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21865
Posting: 54
Dari: perlis

madagascar   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 15:32


Pada 23-02-06 15:24 , lieynnakkpb posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-02-06 15:21 , eldalila posting:

!!! QUOTE !!!

saya agak sedih kerana sample yang saya buat hari ni dan kemarin masih belum menjadi.. ada sesiapa boleh tolong?? tolonglahh.. nanti lecturer saya mesti marah.. waaa...!!!

Asssalamualaikum..
sample apa yang saudari buat. kalau boleh tolong ana akan tolong..
hehehe gurau saja...



boleh ke? saya tengah buat sample sol gel.. untuk synthesis of barium. boleh ke?? tolonglah.. (muko tak malu ini!!)


-----------------
ana muslimah, alhamdulillah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For eldalilaProfil   Hantar PM kepada eldalila   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 15:40


Pada 23-02-06 15:32 , eldalila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-02-06 15:24 , lieynnakkpb posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-02-06 15:21 , eldalila posting:

!!! QUOTE !!!

saya agak sedih kerana sample yang saya buat hari ni dan kemarin masih belum menjadi.. ada sesiapa boleh tolong?? tolonglahh.. nanti lecturer saya mesti marah.. waaa...!!!

Asssalamualaikum..
sample apa yang saudari buat. kalau boleh tolong ana akan tolong..
hehehe gurau saja...



boleh ke? saya tengah buat sample sol gel.. untuk synthesis of barium. boleh ke?? tolonglah.. (muko tak malu ini!!)


saudari ambil kos apa? Maaf la ana tak dapat la tolong saudari..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

eldalila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21865
Posting: 54
Dari: perlis

madagascar   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 15:43


saya kos sains hehe.. actually saya ni bekerja untuk lecturer.. tak boleh tolong tak pelah.... huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For eldalilaProfil   Hantar PM kepada eldalila   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 15:52


Pada 23-02-06 15:43 , eldalila posting:

!!! QUOTE !!!

saya kos sains hehe.. actually saya ni bekerja untuk lecturer.. tak boleh tolong tak pelah.... huhu


merajukla pulak...:-di
ni saja info yang termampu, harap dapat membantu eldalila...
senyum la sikit...:-) :-)
info mengenai sol gel....klik sini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

eldalila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21865
Posting: 54
Dari: perlis

madagascar   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 16:05


wahhh!!! manyak2 ten q ah!!!
ini maklumat berguna betul.. terima kasih daun keladi, ada masa, bagi lagi!!! hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For eldalilaProfil   Hantar PM kepada eldalila   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-02-06 17:13


Pada 23-02-06 14:28 , setanggisyurga22 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wrt wbt...

setiap insan ada perasaan yang berlainan tiap hari kan...
:-tak, :-(, :lol:, 8-), so on...
apa perasaan sahabat hari ni...:-? :-?

Waalaikumsalam wrt wbt...


em...soalan yang unik... :roll:

saya rasa berdebar-debar...cos saya & sebahagian sahabat2 ada 1 pertandingan malam ni... :-)
[ Telah diedit oleh: hudahasnan pada 23-02-06 17:18 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

tetikus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18733
Posting: 45
Dari: Muar

Johor  


posticon Posting pada: 24-02-06 21:57


Boring!!!!
Pening!!!!
Bosan!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For tetikusProfil   Hantar PM kepada tetikus   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 24-02-06 22:20


sedih sikit,bosan pun ada tapi hati masih berada dalam ketenangan

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109301 saat. Lajunya....