Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang bodoh hanya berdiam diri, tetapi orang yang paling bodoh adalah yang bercakap perkara yang dia sebenarnya bodoh
-- -- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 16 hari yang lalu
muslimiman: 21 hari yang lalu
tornado: 40 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: ingatan utk [email protected]@PEREMPUAN


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» ingatan utk [email protected]@PEREMPUAN

Please Mendaftar To Post


Oleh ingatan utk [email protected]@PEREMPUAN

sahabat_ingatan
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 808
Posting: 397
Dari: Melaka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-07-03 15:33



> > >Dear friends,
> > >Saya mendapat informasi penting dari seorang kawan.
> > >Tolong disebarkan ke
> > >teman2 perempuan!! Ladies, pls be more alert and
> > >take extra cautious
> > >when come to this issue ditawarkan minum oleh seorang jejaka.Telah
> > >beredar sebuah ubat baru yang bernama Progesterex (you may
> > >check the
> > >internet for the availability). Ubat ini adalah pil
> > >kecil yang digunakan
> > >untuk mensterilisasi. Ubat ini sekarang dipakai oleh
> > >para pemerkosa pada
> > >perayaan pesta, Pub, Discotique untuk memperkosa dan
> > >mensterilisasi
> > >korbannya. Saya telah memeriksa status ubat ini pada
> > >beberapa site di
> > >internet seperti yang saya lampirkan di bawah ini
> > >(sengaja saya
> > >lampirkan supaya anda boleh melihat kebenarannya)
> > >www.goaskalice.columbia.edu/1597.html ,
> > >www.goaskalice.columbia.edu/1597.html,
> > >www.snopes.com/toxins/progest.html,
> > >www.snopes.com/toxins/progest.html
> > >Progesterex pada dasarnya dijual pada beberapa doktor
> > >haiwan dan kedai
> > >menjual haiwan peliharaan, dan digunakan untuk
> > >mensterilkan haiwan
> > >besar. Ubat ini biasanya digunakan bersamaan dengan
> > >Rohypnol (Roofies)
> > >semacam
> > >ubat bius pembeliannya harus menggunakan resit doktor
> > >(tahu sendiri
> > >dinegara yg
> > >ter'cinta" Malaysia , you have money you can buy
> > >almost everything).
> > >
> > >Rohypnol ini semacam effervescent tablet yang cepat
> > >larut didalam air.
> > >Si PEMERKOSA hanya tinggal memasukan Rohypnol dan Progesterex kedalam
> > >minuman mereka berdua, dan si KORBAN tidak akan
> > >pernah ingat apa yang
> > >telah terjadi pada malam/siang itu dan Progesterex
> > >akan membuat
> > >si wanita tidak akan hamil sehingga si pemerkosa akan
> > >tetap bebas
> > >berkeliaran without worry about having apaternity test
> > >indentifying
> > >him beberapa bulan kemudian.
> > >Tetapi yang perlu diperhatikan, EFFECT PROGESTEREX
> > >TIDAK SEMENTARA.
> > >Progesterex dibuat untuk mensterilkan kuda,zirafah dan
> > >binatang besar
> > >lainnya. Setiap wanita yang telah meminumnya TIDAK
> > >AKAN PERNAH MENGANDUNG
> > >LAGI SEUMUR HIDUPNYA. Jadi BERHATI-HATILAH bila pergi
> > >ke PUB atau CAFÉ atau
> > >di manapun anda berada dan jangan menerima minum
> > >dari sembarang jejaka
> > >yang tidak anda kenal dengan baik.
> > >
> > >Believe it or not, there is even a site on the
> > >internet for the
> > >drug,telling people how to use it. Please, Forward
> > >Email ini kpd setiap wanita yg anda kenal, especially to young and
> > >naive
> >girls.
> > >Semoga anda / keluarga anda terpelihara daripada "syaitan" yg
> bertopengkan >manusia.........




Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_ingatanProfil   Hantar PM kepada sahabat_ingatan   Pergi ke sahabat_ingatan's Website   Quote dan BalasQuote

IrSyA_IsYqI
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 437
Posting: 134
Dari: Batu Pahat & IIUM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-08-03 04:33


assalamualaikum....

syukran sahabat_ingatan atas info nih...
tak sangka kan bahan kimia yg digunakan utk haiwan digunakan utk merosakkan kesucian seorang muslimah dan keturunannya.....
semoga kita semua dijauhkan daripada perkara2 nih.... amin....

wassalam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For IrSyA_IsYqIProfil   Hantar PM kepada IrSyA_IsYqI   Quote dan BalasQuote

jameelah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2740
Posting: 26
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-08-03 14:44


jgn libatkan diri kat tmpt2 cam tu.
kan Allah dah cakap; jgn hampiri zina...


Bookmark and Share

    


  Member Information For jameelahProfil   Hantar PM kepada jameelah   Quote dan BalasQuote

sahabat_ingatan
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 808
Posting: 397
Dari: Melaka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 15:00


Assalamualaikum..ana sekadar menyampaikan info yang ana dapat..sama2 kita hayati surah al'asr

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_ingatanProfil   Hantar PM kepada sahabat_ingatan   Pergi ke sahabat_ingatan's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 12:04


Assalamu'alaikum wrt wbt

syukran jazilan buat sahabat_ingatan,atas maklumat yg begitu bermanfaat..

moga kita semuanya sentiasa didalam peliharaan ALLAH swt..amin..

Firman ALLAH swt:
"Hai manusia,sesungguhnya janji ALLAH adalah benar,maka sekali-kali janganlah kehidupan dunia memperdayakanmu dan sekali-kali janganlah orang yang pandai memperdayakan kamu ttg ALLAH swt.. (al-Faathir:5)

wallahu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-09-03 18:19


Terima kasih sebab maklumat tu........
Info yang bagus bagi wanita...elakkan dari zina.....
Semoga Allah bersama kita

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

aisyah_nurdiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 501
Posting: 43
Dari: Gombak, Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 20-09-03 18:44


terima kasih di atas info di atas...

-----------------
Keikhlasan datang dari hati yang suci....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_nurdiahProfil   Hantar PM kepada aisyah_nurdiah   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-03 18:56


hati2 lah wanita semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-03 18:56


ana tak tau nak ckp mcmner lagi
cume di hrpkan ia dijauhkan dr kita
supaya wanita yg bakal menjadi isteri kita sentiasa baik2
shj
bukan yg jenis lepak kt pub
insyaAllah

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2003-09-20 18:59 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.104033 saat. Lajunya....