Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Tugas Hari Ini
Topik: doakan ana najah


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Tugas Hari Ini
    »» doakan ana najah

Please Mendaftar To Post


Oleh doakan ana najah

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 07:52


assalamualaikum warga ukhwah yang kasihi,didoakan agar antum semua sentiasa berada dibawah naungan jagaan yang Maha Mencipta.aamin..

sebenarnya ana dah agak lama tak berkesempatan nak ziarah portal ni.dan alhamdulillah dapat bersua kembali dengan izin ALLAH..

hari ni (kat sini belum masuk hari isnin,lagi setangah jam :-) ),insyaALLAH ana ada imtihan.kimia dan esok biologi.kalau ada ahli ukhwah yang pernah ambil a-level,akan tahu lah betapa peningnya nak hafal lebih 30 jenis chemical reaction untuk ch4 dan microbiology untuk bi4.dan ana syukur,alhamdulillah setakatni ALLAH permudahkan..

(Alhamdulillah,dah berkurang sikit nervous ana berbanding sebelum tulis posting ni tadi.. :lol: )


dan buat akhirnya(sebelum nak pergi baca buku semula :-) ),harapan ana agar antum semua dapat doakan ana najah dalam imtihan esok dan dapat menjawab dengan tenang..

doa ana juga,moga kita semua mendapat keberkatan dalam setiap apa yang kita kerjakan dengan niat yang ikhlas kerana ALLAH.

bittaufiq,maassalamah.wassalam alaikum..


-----------------
ISLAM is the perfect way to live..
[ Telah diedit oleh: ana_MUSLIMAH2606 pada 23-01-06 07:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

Abdullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 261
Posting: 248
Dari: Malaysia

blank  


posticon Posting pada: 23-01-06 07:56


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, solatan 'ala Muhammad,

Insya Allah, moga-moga dipermudahkan,

Walhamdulillah, salaman 'ala Rasulillah,

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For AbdullahProfil   Hantar PM kepada Abdullah   Quote dan BalasQuote

anjang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3610
Posting: 342
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 09:21


SELAMAT BERJAYA..
JAWAB SOALAN BAIK2 ya..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For anjangProfil   Hantar PM kepada anjang   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 09:28


Formula :
berusaha + tawakal = kejayaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

anmahar
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14615
Posting: 703
Dari: Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 23-01-06 09:53


semoga Allah mempermudahkan..... insyaAllah.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For anmaharProfil   Hantar PM kepada anmahar   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 11:55


moga Allah permudahkan segala urusan...semoga berjaya!

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 12:33


MOGA DAPAT RESULT CEMERLANG

BITAUFIK WAN NAJAH :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 12:35


Arju anti finnajah ...
"insya allah,dengan usaha ,doa dan tawakkal..semoga anti mendapat kejayaan yang cemerlang dan dipermudahkan segala urusan"

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 12:56


Ya Allah! permudahkanlah urusan sahabatku ini dalam menempuh segala ujian yang akan dihadapinya....amiiin.

moga2 Allah berikan ketenangan dalam diri mu sahabatku... ana_MUSLIMAH2606


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-01-06 13:00


semoga mendapat ketenangan semasa menjawab....
Insyaallah pasti berjaya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

bidadariblueberry
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.01.2006
Ahli No: 22075
Posting: 33
Dari: pinggir kuala

croatia  


posticon Posting pada: 23-01-06 13:18


ya ALLAH, annajah untuk ana_MUSLIMAH2606 juga annajah buat daku ini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For bidadariblueberryProfil   Hantar PM kepada bidadariblueberry   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 15:53


Allahumma aamin..
jazakumullahu khaira jaza.moga kita semua sentiasa berada dalam kebaikan,didunia dan diakhirat..

ana nak bersiap untuk ke dewan.buat sahabat2,sedekahkan al-fatehah sekali.tak hilang lagi nervous ni..he.:-di
Allahumma solli ala Saiyidina Muhammad

terima kasih ya..sayang antum semua.:-)


-----------------
ISLAM is the perfect way to live..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 16:01


usaha lif kejayaan...semoga berjaya.. :-) banyakkan berDOA...our winning strategy... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 16:06


yakin boleh, ana boleh!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 16:50


Moga dipermudahkan ALLAH segala urusan anda, amin..


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 21:32


assalamualaikum,semua..moga sihat dan ceria dalam rahmat ALLAH swt.

alhamdulillah periksa tadi berlalu dengan baik.syukur sangat walaupun terpaksa menjalaninya dengan perasaan yang berbaur takut dan cemas sepanjang peperiksaan berjalan(hm,tak tahu Kenapa periksa kali ni nervous sangat :roll: )

apa pun,terima kasih sekali lagi buat yang sudi mendoakan..yang lain tu mungkin nak cepat hingga tak sempat nak jawab posting ni dan hanya berdoa dalam hati sahaja,kan.!he..apa pun,syukran buat semua..
moga antum jua dipermudahkan segala urusan oleh ALLAH dan beroleh ganjaran pahala dari setiap amalan kebaikan yang dilakukan ;-)

~viruses have no metabolic reaction,making it unaffected by any kind of antibodies eg penicilin.....huhu~
(nak pergi sambung study untuk esok pula..tata)


-----------------
ISLAM is the perfect way to live..
[ Telah diedit oleh: ana_MUSLIMAH2606 pada 23-01-06 21:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 01:19


macam mana sekarang,ana_muslimah??boleh jawab..semoga dengan usaha+doa+tawakkal,anti berjaya mencapai kecemerlangan dan kejayaan yang berterusan,insya allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 04:10


alhamdulillah,macam yang ana tulis sebelumni..periksa hari ni alhamdulillah dapat jawab dengan baik.
bentuk soalan tahunni agak berlainan dengan tahun2 lepas.mungkin sebab tu juga tak hilang gigil ana sehingga keluar dewan semula..he :-di
terima kasih cik hanan,semoga ALLAH mudahkan jalan kejayaan buat anti jua.. :-)


-----------------
ISLAM is the perfect way to live..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 28-01-06 18:06


Alhamdulillah...moga Allah memberi ketenangan kepada awak untuk menjawab exam...buek yang terbaik....Ana doakan awak berjya....bukan hanya berjya didunia tetapi diakhirat sana........

Allah akan beri kejyaan kepada kita bila kita selalu menunaikan perintahnya dan menjauhkan maksiat........Itu janji Allah yang kita sering dengar berkemundang ....dirikan sholat dam marilah menuju kejayaan..."

Selamat berjya......dan .... maju jaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 29-01-06 00:04


alaikassalam.syukran ya akhi..
terima kasih banyak2 kerana masih mendoakan ana walaupun exam sudah beberapa hari berlalu,alhamdulillah.semoga dengan izin ALLAH ana dan antum semua beroleh kejayaan didunia dan diakhirat kelak.Allahumma aamin.
insyaALLAH kalau ingat,ana akan posting bila natijah keluar nanti ya.tunggu semua.. ;-)
maassalamah.wassalam alaikum


-----------------
ISLAM is the perfect way to live..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.114622 saat. Lajunya....