Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
nur_tinta: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 33 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: apa ubat masa kecewa...


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» apa ubat masa kecewa...

Please Mendaftar To Post


Oleh apa ubat masa kecewa...

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-01-06 17:58


assalamualaikum...

boleh tak berkogsi dngn ana...apa kah ubat untuk mengatasi kecewa kita tak kira lah dalam pelajaran ke... @ dalam percintaan... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-01-06 18:00


kecewa di tahap membimbangkan... diluar nampak ok...tapi bila brsndirian dia lah orang yang palig lemah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 22-01-06 18:32


pada pandangan saya ubat kecewa adalah gembira....... 8-) 8-) 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 21:29


Jika anda malas membaca al-Quran atau solat sunat atau buat perkara sunat yang lain,

gelaklah pada kekecewaan anda . Ketahuilah amat bodoh sekiranya anda menyesali sesuatu yang telah menimpa anda. Kerana kekecewaan itu hanya sementara.
Tidak perlu layan sangat rasa kecewa itu. Berubah dan melangkah ke hadapan dengan positif.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 21:31


jangan fikir pasal yang dah lepas....pandang ke depan ...Think positif...
Jadikan yang lepas sebagai paduan

Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 09:44


sentiasa mengingati ALLAH!
sesungguhnysamanusia memerlukanNya untuk apa jua keadaan.
kadang-kadang manusia alpa dan leka mengingatinya..
~subhanallah...~
[ Telah diedit oleh: Qayyum pada 23-01-06 09:57 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 09:55


alaikissalam ya habibati..
usah kecewa mahupun bersedih..kerana dunia ini terlalu hina utuk ditangisi.senyum ya... :-)

Kita memohon kekuatan dan keteguhan hati..
dan ALLAH memberi kita dugaan dan ujian agar kita bertambah cekal dan kuat.
Kita memohon kebijaksanaan..
Dan ALLAH memberi kita persoalan hidup untuk dirungkaikan agar kita bertambah matang.
Kadan-kadang ALLAH tak memberikan apa yang kita pinta, tapi yang pasti DIA memberikan yang terbaik untuk kita..

doa pada ALLAH selalu moga dibekalkan ketabahan hati mengharungi ujianNya..

wassalam alaik


-----------------
ISLAM is the perfect way to live..
[ Telah diedit oleh: ana_MUSLIMAH2606 pada 23-01-06 10:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 23-01-06 10:36


"Dan apabila hamba-hambaKu bertanya kepada mu (Muhammad) tentang aku, maka jawablah bahawasanya aku adalah amat dekat. aku mengabulkan permohonan apabila seseorang itu berdoa kepadaKu, maka hendaklah orang itu mengikuti segala perintah aku dan beriman kepada aku, agar mereka selalu berada dalam kebenaran" (al Baqarah-186)

InsyaAllah, ana akan cuba selalu ingat ayat ni apabila ana berada dalam kekecewaan atau kesedihan. Dan Alhamdulillah, inilah satu2nya cara ana mengubati kesedihan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

norayhunt
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.09.2003
Ahli No: 3272
Posting: 53
Dari: Pel.Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 10:50


Pada 22-01-06 21:29 , MohdHanafi posting:

!!! QUOTE !!!

Jika anda malas membaca al-Quran atau solat sunat atau buat perkara sunat yang lain,

gelaklah pada kekecewaan anda . Ketahuilah amat bodoh sekiranya anda menyesali sesuatu yang telah menimpa anda. Kerana kekecewaan itu hanya sementara.
Tidak perlu layan sangat rasa kecewa itu. Berubah dan melangkah ke hadapan dengan positif.


setuju2..... 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For norayhuntProfil   Hantar PM kepada norayhunt   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 11:46


assalamualaikum...

banyakkan berzikir...solat taubat....ingatlah,kita hidup di dunia ni berbekalkan dengan umur sebagai pinjaman dr Allah...selagi diberi peluang untuk hidup, selagi itulah kita tak akan terlepas dr pandngn Dia..ujian yang Allah bagi tu menandakan Dia sayang pada kita dan masih memberi peluang untuk menghapuskan dosa kita tu dengan kesabaran kita dalam menempuh ujian yang Dia beri...semakin kita bersabar, semakin gugurlah dosa2 kita dan semakin kuatlh keimanan kita...jangan terlalu kecewa sampai membiarkan diri putus dengan tali Allah.banyakkan bersabar dan yakin tiap yang berlaku tu ada hikmahNya.serahkan semuanya pada Allah...hidup kalau sentiasa seronok dan gembira saja mesti tak best kan...?sekali skala mesti ada yang sedih...jadi muhasabahlah diri...peringatan untuk diri ana juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

nurhaida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8493
Posting: 173
Dari: Sungai Petani,KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 12:47


Pada 23-01-06 09:44 , Qayyum posting:

!!! QUOTE !!!

sentiasa mengingati ALLAH!
sesungguhnysamanusia memerlukanNya untuk apa jua keadaan.
kadang-kadang manusia alpa dan leka mengingatinya..
~subhanallah...~




Betul tu Qayyum.
Sentiasalah mengingati Allah. Banyakkan membaca ayat-ayat suci Al-Quran. Insyaallah kekecewaan yang kita alami akan beransur-ansur hilang. :-) :-)


-----------------
Tidak ada yang bermakna dalam hidup... selain kita berbuat baik sesama insan.(",)


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaidaProfil   Hantar PM kepada nurhaida   Quote dan BalasQuote

zaidakhtar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20793
Posting: 187
Dari: Liverpool

jordan   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 12:58


Berzikir dan baca al-Quran
Baca buku La Tahzan.
Atau terjemahannya - "Jangan Bersedih" oleh Dr. Aidh Abdullah al-Qarni.
Insya Allah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidakhtarProfil   Hantar PM kepada zaidakhtar   Pergi ke zaidakhtar's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 14:49


:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-01-06 16:57


Assalamualaikum
Ingatlah ALLAH tika kau gembira dan senang, nescaya Dia takkan melupakanmu tika kau susah dan derita.. :-)


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 23-01-06 17:25


Pada 23-01-06 16:57 , SHAMR posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
Ingatlah ALLAH tika kau gembira dan senang, nescaya Dia takkan melupakanmu tika kau susah dan derita.. :-)



alhamdulillah... ana setuju


-----------------
Telah ditanya kepada seorang soleh ,apakah yang paling menghairankan kamu?
Dia berkata: "Hati yang telah kenal Allah kemudian dia menderhakai-Nya."


Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 24-01-06 18:37


jika kecewa, bacalah Al-Quran...
jadikan Al-Quran sebagai 'surat cinta' dariNya kekasih abadi awal dan akhir kita.... mudah2an hati kita disinari nur Al-Quran agar kita tak kecewa apabila di akhirat nanti...
la tahzan innallaha ma'ana...

wallahu ta'ala 'alam...
[ Telah diedit oleh: afieq_alkindi pada 24-01-06 18:38 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 19:16


ingatlah Allah dan renung kembali...setiap apa yang berlaku pasti ada hikmah. kadang-kadang kita rasa i2 yang terbaik buat kita tapi sebenarnya tidak.ingatlah! Sesungguhnya Allah itu Maha Mengetahui akan sesuatu.


-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya


Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-01-06 22:13


Pada 24-01-06 18:37 , afieq_alkindi posting:

!!! QUOTE !!!

jika kecewa, bacalah Al-Quran...
jadikan Al-Quran sebagai 'surat cinta' dariNya kekasih abadi awal dan akhir kita.... mudah2an hati kita disinari nur Al-Quran agar kita tak kecewa apabila di akhirat nanti...
la tahzan innallaha ma'ana...

wallahu ta'ala 'alam...



perbezaan "ubat" jiwa bagi orang-orang Islam ialah...
kita ada Al-Quran...mukjizat agong ALLAH buat kekasihNya Rasulullah...

doa pula sebagai senjata...

rapatilah juga para alim ulama'...sahabat2 yang mampu "menggembirakn" kita dengan kata-kata hikmahnya... :-)


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

mumtahanah5596
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21707
Posting: 26
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-06 00:26


assalamualaikum warahmatullah..
pengalaman ana sendiri menghadapi hal2 yang menyedihkan, bacala quran banyak-banyak. kalau sedih sangat sampai tak boleh fikir nak buat apa.. baca saja quran, baca, baca dan terus baca sampai hati tenang. ada kajian sains mengatakan bila kita sebut huruf2 dalam al-quran, sebenarnya sebutan kita tu banyak membantu dalam 'healing' rasa tekanan dan stress sebab dia berkaitan dengan saraf, jantung.. pernafasan dll . baca sekali dengan tafsirnya. Allah bagi banyak motivasi untuk kita dalam quran.lagipun, ayat2 dalam Al-Quran tu kata-kata Allah pada kita. kalau doa kata-kata kita pada Allah, Al-Quran pula kata-kata Allah pada kita. kita akan rasa segala masalah kita didengar-Nya. kita terasa akan Dia sentiasa disisi bersama dengan kita menghadapi sgl permasalahan hidup . yang paling penting sekali jangan lupa solat hajat dan doa minta Allah mudahkan segala urusan. pasni ana pun nak amalkan juga secara istiqamah. biar kita ingat Dia dalam waktu senang, Dia akan ingat kita pada waktu kita susah.

~everyday we are a better muslimah. insya Allah~

wallahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For mumtahanah5596Profil   Hantar PM kepada mumtahanah5596   Quote dan BalasQuote

anmahar
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14615
Posting: 703
Dari: Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 25-01-06 08:59


Membaca Al-Quran dan zikrullah..... insyaAllah.... hati kita tidak akan mati..... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For anmaharProfil   Hantar PM kepada anmahar   Quote dan BalasQuote

nuzul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21199
Posting: 48
Dari: pahang

bosnia_herzegovina  


posticon Posting pada: 25-01-06 15:36


zikrullah...ingatlah dengan mengingati allah hati anda akan tenang

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuzulProfil   Hantar PM kepada nuzul   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-06 16:56


Dengan mengingati Allah hati akan menjadi tenang..
DariNya kita datang kepadaNya kita kembali..
INSYAALLAH.. :) :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-01-06 20:28


bila kecewa dalam pelajaraan...cuba lagi pasti kejayaan dalam genggaman..
bila dalam kecewa dalam bercinta...jangan frust menonggeng...buang masa..insyaallah kita akan digantikan dengan yang lebih baik..
tapi bila kecewa diakhirat nanti...menyesal sudah tidak berguna

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 25-01-06 21:36


serahkn sglanya pada Allah..
menanhgis la didepnNya kerana hanya Dia yang mengerti penderitaan yang kita tanggung..orang lain takkan faham...bersabar la..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 13:38


sibukkan diri anda dengan perkara lain yang anda gemari agar anda tidak terlalu memikirkan rasa kecewa anda itu.

selalulah redha dengan segala yang Allah rancangkan untuk kita.

kecewa dalam pelajaran, so buatlah azam baru. pernah tak dengar istilah "dari kegagalan, kita berjaya"?. kegagalan tu mungkin dapat membangkitkan kita dan itulah kejayaan yang sebenarnya buat diri anda. kita boleh berusaha, tapi berjaya atau tak tu Allah saja yang tentukan. sabar la..

kecewa dalam percintaan, hmmm.. fikirkan yang ia adalah untuk kebaikan dirinya dan diri anda. ada orang yang lebih sesuai untuknya dan untuk anda nanti. Insya-Allah.

kecewa, ubatnya redha.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

m_husna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22606
Posting: 85
Dari: kepong

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-02-06 03:13


pbahasa melayu kata,

1)buang yang keruh ambik yang jernih.
2)nasi sudah menjadi bubur.

think +,be wise dan smart! + muhasabah diri

Bookmark and Share

    


  Member Information For m_husnaProfil   Hantar PM kepada m_husna   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-02-06 03:29


ubat kecewa...hmmm
kenela senyum....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

zaLzaLah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22169
Posting: 69
Dari: BuMi AnBiYa' Me$iR

singapore  


posticon Posting pada: 15-02-06 04:59


ubat kecewa ada banyak caranya...

1)banyakkan baca al-quran...sentiasa berbicara dengan Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaLzaLahProfil   Hantar PM kepada zaLzaLah   Quote dan BalasQuote

zaLzaLah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22169
Posting: 69
Dari: BuMi AnBiYa' Me$iR

singapore  


posticon Posting pada: 15-02-06 04:59


2)banyakkan zikrullah...
3)solat malam untuk ketenangan jiwa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaLzaLahProfil   Hantar PM kepada zaLzaLah   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 27-02-06 15:02


banyakkan mendekati Allah..

ana:berikanku ketabahan,kekuatan,ketenangan ya Allah..ku akan sentiasa maafkannya walau apa pun terjadi..Dikaulah saksinya ya Allah..Kau jagalah dia..Kau peliharalah dia..ya Allah YAng Maha Pengasih..amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 15:32


waktu ana dalam kecewa, ana akan terus pergi berwudhu' dan solat sunat...disitulah ketenangan yang ABADI...ana lebih suka mengadu pada-Nya kerana Dialah yang lebih memahami isi hati kita...:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 15:41


biasanya ana baca Surah Yassin....buat solat hajat... :-di


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151906 saat. Lajunya....