Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Saya tidak sanggup menghapuskan kegelapan tetapi saya sanggup meneranginya.
-- John Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 4 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: FESENI UM KEMBALI


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» FESENI UM KEMBALI

Please Mendaftar To Post


Oleh FESENI UM KEMBALI

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-01-06 11:47


FESENI UM kembali. kali ini masuk fasa 2. i'll be taking part in nasyeed competition, representing 9th college...i'm still new and young. what's your opinion about FESENI? sehangat dan sejauh mana sambutan anda?


-----------------
ukhwah pengikat kasih sesama kita...biarlah segalanya kerana ALLAH jua...


Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 18-01-06 12:12


ooo indraputra_trg duk 9th ea..
saya tak berapa minat dengan feseni...
ada cerita msa duk kat 9th dulu..

tapi gud luk 2 u

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 09:59


good luck 4 your competition....
kat 10th kolej pun tengah giat practice....
suka juga bila turun lobi nampak mereka berlatih...
macam2 la...

apa-apa pun good luck 2 you and all competitor.

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 18:11


kalau sudi kongsi..kongsi la..

apa FESENI tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

bicarakasih21
Warga Rasmi
Menyertai: 08.04.2005
Ahli No: 15653
Posting: 4

Johor  


posticon Posting pada: 20-01-06 14:00


festival seni ya..buat kat area mana?kps?tak tau pun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bicarakasih21Profil   Hantar PM kepada bicarakasih21   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-01-06 02:16


Pada 19-01-06 18:11 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

kalau sudi kongsi..kongsi la..

apa FESENI tu..


feseni tu kan...akronim for FESTIVAL SENI. kalau kat certain college in UM, memang fanatik habis. seronok... tapi bukanlah nak mengagungkan budaya hedonisme, sebab there are still a lot of kebaikan dan mencungkil bakat student. acara ni acara tahunan. hmm, mana-mana senior yang tau, share la kisah dan definisi masing-masing. maklumla, indra ni baru saja satahun jagung kat UM. good luck for all


-----------------
ukhwah pengikat kasih sesama kita...biarlah segalanya kerana ALLAH jua...


Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-01-06 02:19


Pada 20-01-06 14:00 , bicarakasih21 posting:

!!! QUOTE !!!

festival seni ya..buat kat area mana?kps?tak tau pun..


hmmm, jangan bimbang...nanti bila dah start musim FESENI, datang saja ke DTC. bawak banner kolej memasing. sedkakan 'sub' secukupnya, bawak air masak bebanyak, takut tak cukup suara nak buat cheers. datang DTC tau? sama-sama sokong nasyid. hidup nasyid!!!


-----------------
ukhwah pengikat kasih sesama kita...biarlah segalanya kerana ALLAH jua...


Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092604 saat. Lajunya....