Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: studiosmilesnyc
Hari Ini: 0
Semalam: 3
Jumlah Ahli: 43104

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
studiosmilesnyc: 1 hari, 1 jam, 1 minit yang lalu
dentistinhouston: 1 hari, 2 jam, 57 minit yang lalu
ezequielvince: 1 hari, 4 jam, 18 minit yang lalu
shanejohnson: 5 hari yang lalu
wadud: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
muslimin23: 29 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: takhtakan ini di dalam hatimu,wahai muslimah..


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» takhtakan ini di dalam hatimu,wahai muslimah..

Please Mendaftar To Post


Oleh takhtakan ini di dalam hatimu,wahai muslimah..

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 30-12-05 17:20


assalamualaikum..
Sorry kalau silap landing..just nak berkongsi dengan sahabat2 muslimah ana semua,insyaAllah..takhtakanlah ini dihatimu setiap masa,insyaAllah :-) :

1-jadilah seorang hamba,anak,isteri dan menantu yang solehah..

2-alirkan air mata ibu bapamu hanya kerana kegembiraan..jangan biarkan air mata mereka mengalir keran kekecewaan disebabkanmu..

3-sentiasa menjaga nama baik agama, dan ibu bapa dalam apa jua yang dilakukan..

4-sentiasa menghormati orang lain..

5-andai takdir Ilahi dikau seorang isteri dan menantu,taatilah suami dan mentuamu sepertimana dikau mentaati ibu bapamu..

6-sentiasa bersama 'disisinya' susah senang..jadilah pengubat luka, duka,dan resahnya..tenangkan hatinya..

7-terima segalanya berkenaan dia seikhlas hatimu..

8-terima,sayangi dan anggap keluarganya seperti keluargamu sendiri..

9-ingatlah..dia adalah pilihan Allah untukmu dan pastinya adalah yang terbaik untukmu,insyaAllah..syukurlah kerana Allah 'meminjamkan' dia kepadamu..


ana: insyaAllah akan terus ku takhtakan kata-kata itu di hatiku..itu salah satu kunci kebahagiaan yang abadi..insyaAllah.. :-)
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 30-12-05 20:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 30-12-05 17:37


thank you 4 this info...
insyaAllah..

"andai dia tercipat untukku kan kuabdikan diri ini hanya untukmu....demi kasihmu Ya Allah...."

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-05 17:54


syukran sufti_ilham...
insyaAllah kata-katamu ku sematkan di hatiku...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

Sufigirl81
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 559
Posting: 25

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-12-05 18:46


mmmm...bagus info ni....
terima kasih sufti_ilham..... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Sufigirl81Profil   Hantar PM kepada Sufigirl81   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-12-05 20:03


syukran mesej ni berguna untuk hari ini,esok dan seterusnya..
moga redha Allah sentiasa bersama kita dalam meneruskan kehidupan seketika ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-12-05 20:27


:-) Assalamualaikum....


    Syukran ukhtie.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 30-12-05 20:33


syabas kak sufti..... :) !!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-12-05 22:35


syukran.......info yang berguna untuk dijadikan panduan

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

adelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.11.2005
Ahli No: 20462
Posting: 105
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 30-12-05 22:45


:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeliaProfil   Hantar PM kepada adelia   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 31-12-05 09:03


syukran :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

permata_ayah_bonda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19302
Posting: 78
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 15:28


assalamualaikum
thanks ukhti..semoga kata-kata yang tertakhta di hatimu itu akan bertakhta di hati sahabat2 muslimah semua,insyaAllah :-) ku kagumi caramu dan ketabahanmu.. :-) ku doakan seluruh kebahagiaan milikmu,insyaAllah :-)
[ Telah diedit oleh: permata_ayah_bonda pada 01-01-06 15:29 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_ayah_bondaProfil   Hantar PM kepada permata_ayah_bonda   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 15:49


ya insyaAllah...akan kutakhtakan ia di dalam hati sanubariku ini walau dipenuhi ranjau dan duri..akan kucuba....insyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

eda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8563
Posting: 107
Dari: Di Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 16:03


thanks sufti_ilham...
insyaAllah ana akan takhtakan dalam hati ana setiap masa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For edaProfil   Hantar PM kepada eda   Pergi ke eda's Website   Quote dan BalasQuote

ummul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.03.2005
Ahli No: 15144
Posting: 55
Dari: kuantan/penang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 11:55


insyaALLAH akan dijadikan panduan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummulProfil   Hantar PM kepada ummul   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-01-06 13:14


thank you atas info yang bermanafaat ni...
insyaAllah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 02-01-06 13:50


:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 15:18


Pada 30-12-05 17:20 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
Sorry kalau silap landing..just nak berkongsi dengan sahabat2 muslimah ana semua,insyaAllah..takhtakanlah ini dihatimu setiap masa,insyaAllah :-) :

1-jadilah seorang hamba,anak,isteri dan menantu yang solehah..

2-alirkan air mata ibu bapamu hanya kerana kegembiraan..jangan biarkan air mata mereka mengalir keran kekecewaan disebabkanmu..

3-sentiasa menjaga nama baik agama, dan ibu bapa dalam apa jua yang dilakukan..

4-sentiasa menghormati orang lain..

5-andai takdir Ilahi dikau seorang isteri dan menantu,taatilah suami dan mentuamu sepertimana dikau mentaati ibu bapamu..

6-sentiasa bersama 'disisinya' susah senang..jadilah pengubat luka, duka,dan resahnya..tenangkan hatinya..

7-terima segalanya berkenaan dia seikhlas hatimu..

8-terima,sayangi dan anggap keluarganya seperti keluargamu sendiri..

9-ingatlah..dia adalah pilihan Allah untukmu dan pastinya adalah yang terbaik untukmu,insyaAllah..syukurlah kerana Allah 'meminjamkan' dia kepadamu..


ana: insyaAllah akan terus ku takhtakan kata-kata itu di hatiku..itu salah satu kunci kebahagiaan yang abadi..insyaAllah.. :-)




emmm dari no 5 sampai 9 semuanya tentang alam perkahwinan.......muslimah perlu berjiwa srikandi...banyak perkara yang perlu difikirkan...bukan mengkritik...sekadar pandangan ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 15:51


Assalamualaikum..

INSYAALLAH...terima kasih atas peringatan ni...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

shim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20362
Posting: 30
Dari: kuala kangsar, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 15:53


syukran..
insyaalah dijadikan panduan hingga ke akhir hayat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimProfil   Hantar PM kepada shim   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 15:59


dengar tu muslimah! heheheh muslimin pun kena baca juga!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

din_arif
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8486
Posting: 166

Johor  


posticon Posting pada: 02-01-06 17:32


Alhamdulillah... Thanks 4 the info... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For din_arifProfil   Hantar PM kepada din_arif   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 18:41


syukran jazilan sufti_ilham...

insya-Allah akan ana ingat info ni..dan mengamalkannya


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

rul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.07.2005
Ahli No: 17312
Posting: 55
Dari: malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 02-01-06 19:06


Pada 30-12-05 17:20 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
Sorry kalau silap landing..just nak berkongsi dengan sahabat2 muslimah ana semua,insyaAllah..takhtakanlah ini dihatimu setiap masa,insyaAllah :-) :

1-jadilah seorang hamba,anak,isteri dan menantu yang solehah..

2-alirkan air mata ibu bapamu hanya kerana kegembiraan..jangan biarkan air mata mereka mengalir keran kekecewaan disebabkanmu..

3-sentiasa menjaga nama baik agama, dan ibu bapa dalam apa jua yang dilakukan..

4-sentiasa menghormati orang lain..

5-andai takdir Ilahi dikau seorang isteri dan menantu,taatilah suami dan mentuamu sepertimana dikau mentaati ibu bapamu..

6-sentiasa bersama 'disisinya' susah senang..jadilah pengubat luka, duka,dan resahnya..tenangkan hatinya..

7-terima segalanya berkenaan dia seikhlas hatimu..

8-terima,sayangi dan anggap keluarganya seperti keluargamu sendiri..

9-ingatlah..dia adalah pilihan Allah untukmu dan pastinya adalah yang terbaik untukmu,insyaAllah..syukurlah kerana Allah 'meminjamkan' dia kepadamu..



/

Bookmark and Share

    


  Member Information For rulProfil   Hantar PM kepada rul   Quote dan BalasQuote

hana_88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12020
Posting: 81
Dari: KuKTeM..(UTEC)

Pahang  


posticon Posting pada: 02-01-06 21:45


thanks atas info tu
sesungguhnya ianya amat penting & bermakna

Bookmark and Share

    


  Member Information For hana_88Profil   Hantar PM kepada hana_88   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 21:49


syukran jazilan kak Sufti..

mana-mana ilmu yang berguna, panduan yang bermanfaat, sama-samalah kita pahatkan di dalam hati agar dapat menjadi panduan hidup kita di dunia dan sebagai bekalan untuk di akhirat.

ilal liqa'
wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 02-01-06 22:32


emmm dari no 5 sampai 9 semuanya tentang alam perkahwinan.......muslimah perlu berjiwa srikandi...banyak perkara yang perlu difikirkan...bukan mengkritik...sekadar pandangan ..


terima kasih atas pandangan yang pastinya takkan diketepikan.. itu sebahagian dari apa yang ana takhtakan dalam hati ana yang bagi ana adalah salah satu kunci kebahagian..dan bagi ana srikandi tak terbatas maknanya kepada sesetengah perkara sahaja.. :-) berjiwa srikansi juga bermaksud srikandi dalam rumah tangga kerana dari jiwa srikandi dalam rumahtanggalah akan melahirkan 'srikandi sejati,insyaAllah :-) terima kasih atas pandangan anta :-) ku hargainya..


ana: srikandi sejati lahirnya dari 'srikandi rumahtangga', insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

puteri_mestica
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 21624
Posting: 14
Dari: ll jelapang padi ll

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 01:06


jadilah muslimah / muslim yang dikasihi Allah...
insya-Allah..keluarga yang terbina pasti bahagia
mendapat redha Allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_mesticaProfil   Hantar PM kepada puteri_mestica   Quote dan BalasQuote

sahlon
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15287
Posting: 281
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 10:09


salam....

biarlah kata seindah amal

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahlonProfil   Hantar PM kepada sahlon   Quote dan BalasQuote

dzulfatinie
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 21612
Posting: 16
Dari: depan komputer

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:17


berguna juga info ni.at least dapatlh dijadikan panduan.insyallah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzulfatinieProfil   Hantar PM kepada dzulfatinie   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-01-06 12:22


salam
thank you for the great nifo

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 13:25


Pada 03-01-06 10:09 , sahlon posting:

!!! QUOTE !!!

salam....

biarlah kata seindah amal


insyaAllah....
bersama berusaha untuk mengamalkannya...
salam alaik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 14:33


Pada 30-12-05 17:20 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!



9-ingatlah..dia adalah pilihan Allah untukmu dan pastinya adalah yang terbaik untukmu,insyaAllah..syukurlah kerana Allah 'meminjamkan' dia kepadamu..

:-)


Bagaimana yang dikatakan pilihan Allah? ... jika orang itu kita sendiri yang pilih (tanpa istikharah, sekadar menurut kehendak mata dan hati) adakah itu boleh dikatakan pilihan Allah ??? ... kalau istikharah pun orang itu bukan jawapannya namun hati masih maukan orang itu, adakah itu boleh dikatakan pilihan Allah? ... adakalanya manusia kecewa kerana tak dapat pilihan sendiri ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

permata_ayah_bonda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19302
Posting: 78
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 20:55


Pada 03-01-06 14:33 , transmissionline posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-12-05 17:20 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!



9-ingatlah..dia adalah pilihan Allah untukmu dan pastinya adalah yang terbaik untukmu,insyaAllah..syukurlah kerana Allah 'meminjamkan' dia kepadamu..

:-)


Bagaimana yang dikatakan pilihan Allah? ... jika orang itu kita sendiri yang pilih (tanpa istikharah, sekadar menurut kehendak mata dan hati) adakah itu boleh dikatakan pilihan Allah ??? ... kalau istikharah pun orang itu bukan jawapannya namun hati masih maukan orang itu, adakah itu boleh dikatakan pilihan Allah? ... adakalanya manusia kecewa kerana tak dapat pilihan sendiri ...



sebab itulah,jangan 'buta' kerana cinta :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_ayah_bondaProfil   Hantar PM kepada permata_ayah_bonda   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 04-01-06 21:18


terima kasih banyak-banyak..nasihat yang menyedarkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-06 22:21


Syukran Jazilan.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

idanur
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 994
Posting: 7
Dari: kajang

Selangor  


posticon Posting pada: 09-01-06 22:58


syukran 4 the very useful information....
     "Wanita...lenaknlh tidurmu dengan alunan suci Al-Quran. Bersihkan lidahmu dengan Zikir Munajat. Damaikn jiwamu dengan Doa Kerahmatn. Moga kehidupan disinari Cahaya Keimanan...":-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For idanurProfil   Hantar PM kepada idanur   Pergi ke idanur's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.155642 saat. Lajunya....