Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..
-- SHAMR (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 18 jam, 28 minit yang lalu


Sampaikan
Topik: Salam Aidilfitri 2005


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Salam Aidilfitri 2005

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Salam Aidilfitri 2005

Administrator




posticon Posting pada: 27-10-05 17:03


SalamAidilfitri2005

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 17:03


............SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI 2005..................

                 "BUAT SEMUA WARGA UKHWAH.COM"

                             MAAF ZAHIR & BATIN

                        ...:::::SALAM LEBARAN:::::...

                         gReaT_teaCHeR @ usm.my
[ Telah diedit oleh: great_teacher pada 27-10-05 17:09 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 17:06


al-salamu `alaykum...

di kesempatan ini saya nak ucapkan selamat berpuasa, selamat berbuka, dan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua warga ukhwah.com... Maaf Zahir & Batin... kalau ada salah/silap harap dimaafkan... 0-0 ye...! :-)

malam ni (27hb Okt) saya balik kampung, sahabat2 jangan jeles ye orang balik awal........ ila al-liqa', lepas raya kita jumpa lagi, wassalam...


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 17:14


Assalamualaikum

SALAM IDULFITRI BUAT SEMUA SAHABAT² ... SEMOGA RAYA KALI INI MEMBERI ERTI DALAM KEHIDUPAN ANDA.

BAJU RAYA ANA TAHUN INI: 1 PASANG BAJU MELAYU 'GENE MARINO' SUMBANGAN HJ. YUSOF ABD. RAHIM.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 27-10-05 18:02


Salam Aidilfitri kepada semua warga ukhwah..
salah dan silap harap di maafkan..
wassalam.. :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

ieymannz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19131
Posting: 47
Dari: ::sKuDai...joHor::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 20:00


slam aidilfitri buat semua forumerz ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For ieymannzProfil   Hantar PM kepada ieymannz   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 20:10


Salam Ukhuwah!

Salam Aidilfitri dari saya untuk semua!
Maaf Zahir Batin!

p/s-Hati-hati semasa pulang ke kampung dan ingatlah orang tersayang!
     Emm... nak duit raya!hehehe...
     bye dan taking care!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

mazween
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.10.2005
Ahli No: 20003
Posting: 21
Dari: melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 21:53


assalamualaikum........
saya nak ucapkan selamat menyambut hari lebaran kepada ahli keluarga yang berada di melaka, kawan2, bebudak uitm malacca campus and all my friends.
..........................SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....................................
..........................MAAF ZAHIR & BATIN....................................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For mazweenProfil   Hantar PM kepada mazween   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 23:23


Assalamualaikum....

hyee.... SELAMAT HARI RAYA.... khas buat semua warga ukhwah...
moga kita sentiasa istiqamah dalam beribadah... bukan setakat Ramadahan saja!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-10-05 00:12


SALAM IDUL FITRI BUAT SEMUA WARGA UKHWAH. DI KALA ANDA BERADA KAMPUNG MENYAMBUT HARI RAYA, INGATLAH kat ANA TATKALA MELIHAT IMAM BERKHUTBAH RAYA DI ATAS MIMBAR. ANA SALAH SEORANG MEREKA NANTI. :-di :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

permata
Warga Rasmi
Menyertai: 20.08.2003
Ahli No: 3016
Posting: 1
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 28-10-05 01:12


Assalamualaikum....

" selamat berpuasa dan selamat menyambut syawal" yang bakal menjelma tidak lama lagi. Semoga di akhir-akhir ramadan ini dapatlah kita memanfaatkannya dengan memperbanyakkan amal ibadat...Amin...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN KEPADA SEMUA WARGA UKHWAH.COM.

Wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For permataProfil   Hantar PM kepada permata   Quote dan BalasQuote

zulaika_85
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2005
Ahli No: 19630
Posting: 20
Dari: usm-penang

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 06:57


ANA nak ucapkan selamat menyambut hari raya AIDILFITRI kepada semua warga ukhuwah.com...
kepada sahabat-sahabat semua semoga success dalam final exam nanti..
doakan lah kejayaan bersama..
wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulaika_85Profil   Hantar PM kepada zulaika_85   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 08:39


Selamat Hari Raya kepada sahabat2 semua... semoga Allah melindungi kita dari perkara yang tak diingini... ameen..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 08:43


Assalamualaikum wbt buat semua ahli portal ukhwah, khususnya buat Kang, Hanan dan adiknya Nisa, Prof Muslim, Rumaisha, Naza firman, ct kasih kekasih, bakal raja sehari Riyas dan Ros, nurhidayah, inspirasi_hati dan ramai lagi yang tidak tersebut disini.. Ampunkan segala kesilapan yang telah dilakukan yang pastinya ia bukannya sengaja..

Kepada yang akan menduduki peperiksaan, tabahkan hati... jangan nangis ek.. raya nanti bawak sajalah nota kemana - mana.. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

qardhawi_jr
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17517
Posting: 365

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 08:59


selamat hari raya aidilfitri buat semua warga ukhwah.com..............para pelajar di APIUM nilam puri...UIA...semua IPTA,IPTS......semua mahasiswa...maaf zahir...batin pun dimaafkan...oklah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qardhawi_jrProfil   Hantar PM kepada qardhawi_jr   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 28-10-05 09:16


Assalamu'alaikum,

Aidilfitri terintai-intai di balik tabir Syawal. "Sabar...", Ramadhan mengujar, "...beri peluang manusia mengejar Lailatul Qadar". Di bumi, manusia tercari-cari raya yang sempurna, kununnya. Di langit, bulan jadi gerhana.

Sempena Syawal yang bakal menjelma, saya pohon ampun dan maaf pada semua yang mengenali diri saya yang seadanya. Manalah tahu, ada tersalah terkasar bahasa. Selalunya tidak secara sengaja, melainkan kepada kawan-kawan rapat, memang kadang-kadang disengajakan, namun dalam ertikata jenaka sebenarnya. Kiranya terhutang walau sekelumit cuma, tuntutlah selagi saya masih ada usia. Selamat berjuang kepada semua pelajar yang mengambil SPM dan STPM dengan ucapan, "Exam dulu, baru Raya!". Kepada kalian yang pernah menadah ilmu di pinggiran Al-Irshad, Pokok Sena, Kepala Batas, takkan tak buat jamuan hari raya agaknya?

Sehingga itu, kepada semua diucapkan "Minal 'Aidin Wal Faizin Wal Maqbulin, Kullu 'Aam Wa Antum Bikhair".
[ Telah diedit oleh: Redth pada 28-10-05 09:24 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

anmahar
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14615
Posting: 703
Dari: Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-05 09:30


Salam Ukhuwah Buat Semua..........

Salam Aidilfitri khas buat semua warga ukhwah.com dari saya, anmahar.....
Maaf Zahir Batin kira ada salah dan silap yang telah berlaku sama ada sedar atau pun tidak....... Semoga Aidilfitri ini menjadi kemenangan kepada orang2 yang beriman... insyaAllah..... :-)
Selamat pulang ke kampung.... hati2 di jalan raya...... insyaAllah.... :-)
Semoga bergembira bersama keluarga tersayang...... :-)

Khas buat admin yang tersayang.... dapatlah kiranya memberi bantuan kepada saya kerana saya tak boleh buka untuk lihat list mesej saya..... dan tak boleh nak baca masing-masing baru sekalipun.... mohon maaf kerana menyusahkan pihak anda.... :-)
Selamta Hari Raya.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For anmaharProfil   Hantar PM kepada anmahar   Quote dan BalasQuote

narutomaster
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19202
Posting: 46
Dari: Damansara

Johor  


posticon Posting pada: 28-10-05 09:38


Selamat menyambut aidilfitri kepada warga ukhwah.com........maaf zahir batin apa yang terkurang terlebih minta dihalalkan,

and to all Alumni member(Uitm-Civil Engineering 2000-2003) bila anda nak buat open house? i'll be there...

Hasta Pronto...........Assalamualaikum...thank you
kita jumpa lepas raya la ye!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For narutomasterProfil   Hantar PM kepada narutomaster   Quote dan BalasQuote

orchidesa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12928
Posting: 133
Dari: perak-selangor

japan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 09:49


dikesempatan ini saya mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN kpad semua muslimin serta muslimat warga ukhwah.com.
:-di :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For orchidesaProfil   Hantar PM kepada orchidesa   Pergi ke orchidesa's Website   Quote dan BalasQuote

Maisarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2803
Posting: 205
Dari: Singapore

singapore   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 10:05


Salam....

Selamat Menyambut Idulfitri yang bakal menjelang!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaisarahProfil   Hantar PM kepada Maisarah   Quote dan BalasQuote

nurussaadah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17485
Posting: 25
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 10:18


Assalamualaikum w.b.t
Tinggal berapa hari saja nak raya..
moga-moga raya kali ini memberi seribu erti kepada kita semua warga ukhwah dan sahabat-sahabat saya semuanya..
mohon maaf kepada semua..jika ada salah dan silap :-)
jangan seronok beraya sampai lupa sahabat-sahabat kita di luar sana..
Last sekali, saya ingin mengucapkan selamat berjaya kepada semua student ipt yang sedang menduduki exam atau yang akan menduduki exam.. ;-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurussaadahProfil   Hantar PM kepada nurussaadah   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 28-10-05 10:23


assalamualaikum...
selamat hari raya kepada semua warga ukhwah.mohon ampun jika ada buat kesilapan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 10:25


Salam Aidilfitri juga buat kak su...rindu..kang..hanan..zulman..amrizal...riyas dan semua warga ukhwah.com...

                                         ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Bila kutelusuri jejak hari lalu    
Disepanjang jalan yang telah kulewati
Ada banyak sesal yang kutelantarkan
Kerana kesalahan yang telah kulakukan
Sering terjadi dan terulang lagi

Dihari suci penuh ampunan ini
Ku datang dan mengakui
Untuk memohon maaf atas semua salahku
Agar lapanglah dada dari himpitan dosa
Seiring Kata Mengucapkan.....


/


-----------------

[ Telah diedit oleh: kasih_kekasih pada 28-10-05 11:42 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 10:41


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
keluarga dan sahabat2
semua warga ukhwah...,
kepada semua yang selalu dan pernah 'pm' saya...:)
kepada semua orang kedah..
semua student uitm seri iskandar @lecturer2 nya sekali....terutama untuk budak2 dan lecturer QS department.
dan semua umat Islam yang puasa saja..
hehehhehe
Selamat hari raya, maaf zahir dan batin
hati-hati dijalan raya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 10:47


Assalamualaikum

ucapan selamat hari raya buat semua member ukhwah.com

SElamatHariRaya


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker
[ Telah diedit oleh: ismi_safiza pada 29-10-05 12:28 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

trigO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.05.2005
Ahli No: 16362
Posting: 242
Dari: negaraku...

malaysia  


posticon Posting pada: 28-10-05 10:48


assalamualaikum

salam aidilfitri buat MT Ukhwah terutamanya kak hanan dan Ummimq serta sahabat² ukhwah..terutama yang selalu jumpa kat topik yang sama..tru_frnshp,sasuke-kun,shahida09,hyunckel_asyraf,cinta madinah..

segala salah bicara terkasar bahasa harap dimaafkan pada semua..terutama pada tru_frnshp,mawar,soldierofAllah..maaf ye! ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For trigOProfil   Hantar PM kepada trigO   Quote dan BalasQuote

budakkedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16701
Posting: 67
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-05 10:48


assalamualiakum

ana juga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
kepada semua muslimin dan muslimat, warga ukhwah.com, dan sahabat handai.

mohon maaf jika ada salah dan silap selama ana berada dalam ukhwah.com

balik kampung hati2 la ye..biar lambat asal selamat

thank you :lol: :lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For budakkedahProfil   Hantar PM kepada budakkedah   Pergi ke budakkedah's Website   Quote dan BalasQuote

MiraUmairah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 837
Posting: 33
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-10-05 11:07


Assalamualaikum wbrth...

Salam sayang buat semua warga ukhwah....dari saya Mira Umairah.Selamat Menyambut Hari Lebaran..Hari Raya Aidilfitri..Hari Kemenangan Buat Seluruh Umat Islam...yang berada di Malaysia atau di seberang laut....Semoga Raya kali ini membawa sejuta kemanisan dan sambutlah dengan penuh kesederhanaan....Bantulah mereka yang kesusahan dan sayangilah mereka yang kehilangan....Buat sahabat "pm"saya selamat beraya ye...maafkan salah silap saya sepanjang persahabatan kita yang sengaja atau tak sengaja....iskk..mana ada sengaja..maaf ye sahabat...baik-baik memandu buat yang pulang ke kampung halaman...yang naik bas pun jangan tidur lena sangat...kena usha jugak driver bas...yang kena kerja macam saya dan tak dapat nak bercuti raya...Selamat Bekerja...Ikhlaskan hati semoga diri kita diberkati Ilahi..InsyaAllah....ukhwahfillah semua...cau cin cau.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For MiraUmairahProfil   Hantar PM kepada MiraUmairah   Quote dan BalasQuote

iman_nurina
Warga Rasmi
Menyertai: 06.04.2004
Ahli No: 8250
Posting: 19
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 28-10-05 11:56


Selamat Hari Raya dari Iman_nurina untuk sume2 warga ukhwah.com esp to annursyam..lama tak jumpa..& welcome to the Bar girls!
opss lupa..pada semua warga FUU UKM batch 16 yang pernah masuk portal ni..miss 'em all..Selamat Hari Raya..mohon maaf atas segala2nya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_nurinaProfil   Hantar PM kepada iman_nurina   Pergi ke iman_nurina's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-10-05 12:10


Assalamualaikum,

Pertama sekali, saya nak ucapkan Selamat berpuasa yang tinggal lagi beberapa hari ni kepada Warga Ukhwah... Semoga semuanya akan mendapat Rahmat dari yang esa...

Kedua sekali jugak, saya hendak mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua warga ukhwah... Tolong maafkan saya kalau ada apa-apa kesalahan yang saya lakukan... Dan untuk trig0, peace! Untuk sasukekun, peace jugak!! Hyunckel, peace!! Untuk mukasyaf, peace sesangat!! Untuk yang lain2, peace dan semoga rahmat dan keberkatan akan melimpahi hidup kita semua...

lepas itu, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya kepada Muslim, Dhiya', Mehmet, Alparslan, Genti, Covic, Medina dan lain2...

lepas itu kat roommate saya, Yusof, Muiz, Fauzi, dan kawan se-floor, Rahmat, Faizi, Abey, Remy, Khairul... :) Peace kat antum semua. saya sayang antum!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 12:16


Assalammualaikum....

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin. Minta ampun dan maaf jika ada salah dan silat yang disengajakan atau pun tanpa disedari. Teristimewa buat Kang, Hanan, Kak su yang banyak membimbing, Rosmaniza, Prof, dan semua warga ukhwah.com.

yang nak balik kampung tu drive elok2 ye. Biar lambat asal selamat. Ingatla orang yang tersayang. :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 12:30


alhamdulillah...tak sampai seminggu lagi kita akan meyambut hari lebaran...hari raya aidilfitri,kemenangan untuk kita semua umat islam.sesudah sebulan berpuasa....terasa begitu singkat masa berlalu...mybe diri sibuk dengan kerja agaknya... :-di

dikesempatan ni nak ucap salam kerinduan di aidilfitri khusus buat MT ukhwah,Kang,hanan,ok.su,rumaisha,shida,prof,taqin dan yang lain2(tak dapat nak taip banyak lagi)...juga tak ketinggalan kepada semua warga ukhwah,muslimin dan muslimat dimana jua anda berada..sambutlah perayaan ini dengan penuh kesederhanaan serta ketaqwaan kpdNya... :-)

jangan dilupakan pada mereka yang terpaksa bertugas di pagi raya..macam saya ni :-( ...janganlah sedih,itu tugas yang lebih mulia,pemgorbanan yang tiada trnilainya...semoga ianya akan dirahmati.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-05 13:15


Selamat Hari Raya buat semua warga ukhwah.com
Maaf Zahir dan Batin...harap sudi maafkan saya yang banyak kesilapan ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 28-10-05 13:48


Assalamualaikum...

selamat menyambut hari raya aidilfitri kepada semua warga ukhwah...selamat menyambut kedatangan syawal yang dah dekat ini dengan lebih ceria

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

Kepada yang bertugas masa raya tu bawa bersabar dan hati-hati di jalan raya .......salah dan silap harap dimaafkan....... :-) :-) :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 28-10-05 13:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 13:54


" Berlalu Ramadhan fajar Syawal menjelma,
Muslimin muslimat menyambut hari raya,
Takbir dilaungkan tahmid dibacakan,
Sebulan puasa telah disempurnakan..."

hehehe... nasyid la sikit ek... Ok la, di kesempatan ni saya nak ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri 1426H buat semua warga Portal Ukhwah ni... Terutama buat Kang, Hanan, Kaksu, Nisa & izdham.... Mohon maaf ye banyak2 kalau selama kita bersahabat banyak buat salah dan silap... mai la beraya ke seremban...

untuk semua yang dikenali di alam nyata mahupun di alam cyber ni juga... Muttaqin, prof, khalifah, dhany, mar, umi naza, shida, alin, malek, hilmy, dan semua2 lah... banyak sangat nak sebut pun... ;-)

buat sahabat2ku yang posting di sabah & s'wak... mar, ida, anis.. byk2kan sabar ek... :-)

Akhiran... Semoga berbahagia dan ceria di hari lebaran... "Minal 'Aidin Wal Faizin Wal Maqbulin, Kullu 'Aam Wa Antum Bikhair.... Maaf Zahir dan Batin"
:-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 14:13


Salam AidiL Fitri
Mohon ampun maaf…
Mohon haLAL makan minum…
Mohon maaf andai t’kasar.. t’lazerrsstt..t’babas ayat ana…
Jemput datang rumah ana.. di sitiawan..
Jom laa konvoi reramai jalan perak..heheh..

Special dedicated to sir KANG.. HAnan.. (istisafa)-kak sue..(rumaishaa)- mar..
(Littlemuslimah)-wani, (alfaqierah)-fauziah,
(irda82)-syihab, bro-MON kaze..Prof..
all MT ukhwah.com.

xlupe pada siswi + siswa UUm..ukhtie ismi-safiza,
ukhtie muslimah-johor..ifti-hanan
real..faiz-ins..xqtif..bintang hati,chummil..nurlin..puteri-qistina..yatt..yana..kak izan..
sarah..ila..yuni.. dll…xdisebutkn nickname..
jangan kecik hati.. =)

last but not least..to al umari.. insanmisstree..
( lama tak dengar cerita both of them..)
to zulman..nak duit raya..$$ heheh..
ila faryzan-islamic..dll….all members ukhwah.com

mohon ampun maaf…zahir ..batin…
jemput datang rumah ana… (“.)

ana raya di MELAKA tahun ni..insyaallah..
pada yang balik kampung..berhati-hati di JALAN raya.. di highway..
pandu cermat jiwa selamat.::: malang xberbau::..
so.. ""prevention is better than cure””

akhiran.. salam secuci lebaran..
salam minal wafaizin…ilalliqa’… wsslm..


…:: “ Sesiapa yang menghidupkan malam Aidilfitri dan Aidiladha dengan amalan yang baik & ikhlas kerana ALLAH, maka tidak akan mati hatinya pada hari semua hati-hati akan mati, iaitu hari kiamat” :::…Hadis riwayat oleh TAbrani dari Ubaidah bin Soib.






-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 28-10-05 14:27


Salam Sesuci hening di subuh Syawal... Terutama sekali buat semua warga Ukhwah .... Moga Ramadhan yang berlalu beroleh berkat dan hidayah dariNYA... Salam Aidilfitri buat Ukhti Ummu_Munirah, Hanan, Kang, Prof, Yina, Lubaina, Sri_Kandi Jilbab, mama_comel dan semuanya sekali ...Nak sebut satu persatu tak habsi pualk annti... Moga Lebaran ini memberi lebih makna buat anda semua dalam menempuhi dugaan dan cabaran dari ILLAHI....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 14:52


Salam 'Idul Fitri ditujukan kepada semua umat Islam seantero dunia, khususnya warga Komuniti Ukhwah yang dikasihi sekalian...

Mohon seribu kemaafan zahir dan batin seandainya selama ini tutur bicara bisa mencarik emosi dan menyakiti perasaan...

Sesungguhnya perca kenangan yang indah terbina dari benang-benang ukhuwwah yang tersusun rapi, jangan biarkannya musnah dicarik pertengkaran kecil. Selagi mana kita adalah Muslim, aqidah kita adalah satu dan kita adalah bersaudara, selamanya.

Moga hari kemenangan ini akan dijadikan iktibar kita bersama, agar kita tidak lupa pada saudara-saudara fillah kita di seluruh dunia. Doakan kesejahteraan mereka, hiasi jiwa dengan rintih dan munajat ke hadrat-Nya...

Dan jangan lupa menghiasi malam-malam penghujung Ramadhan Mubarak dengan amalan-amalan. Jangan sia-siakan kerna belum pasti kita akan bertemu dengan Ramadhan yang mendatang...

Akhirul kalam, kita BOIKOT PENUBUHAN IFC!

Allahu Ta'ala a'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 15:02


salam Lebaran untuk semua...
maaf dipohon jika ada salah silap...
ampunkan dosa ana jika ada dan semua dosa kalian kepada ana telah diampunkan
nampaknya bulan 'tamrin' ni dan nak sampai ke penghujung
harapnya menjadi manfaat kepada kita semua...
adakah kita akan bertemu lagi di bulan ramadhan yang akan datang ????
hanya Allah sahaja yang mengetahui


Ana: balik perak berkonvoi InsyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 15:05


Assalamualaikum....
Selamat Hari Raya Aidilfitri khas untuk warga Ukhwah..
Mohon ampun dan maaf ana pinta dari semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

rizal_man
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19775
Posting: 50
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-05 15:24


assalamualaikum.......

saya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua warga ukhwah terutama kepada yang mengenali diri saya ini
tangan dihulur, ampun dipinta
dipagi syawal takbir bergema
ampum dipinta kepada semua
dengan harapan ia diterima

hehehe
ok assalamualaikum....................semua........................

Bookmark and Share

    


  Member Information For rizal_manProfil   Hantar PM kepada rizal_man   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 16:35


assalamualaikum wbt,
ana ucapkan selamat hari raya af kepada
family ana di kual rompin, pahang dm and di serata alam
guru2, staff2, pelajar2 and alumni sk tg gemok, ok. rompin pahang dm
guru2, staff2, pelajar2 and alumni sama rompin, pahang dm
warga jabatan microbiology uitm and alumni
warga csmu ukraine and staff yang beragama islam
umat islam seluruh malaysia
WARGA PORTAL UKHWAH SEKELIAN

maaf zahir dan batin. ingat kami yang raya kat perantauan

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 28-10-05 16:47


Assalamualaikum...

Salam Aidilfitri kepada semua warga ukhwah...especially Kang...Hanan...Kak Su...Rumaisha...Ct(kasih_kekasih)...Riyas...Zulman...Kaze...Umie...Naza_Firman...Simple_Shida...Faryzan_Islamic...ismi_safiza...Prof...dan semua2lah...sorry kalau Rindu tak sebut kat sini...banyak sangat...Rindu nak minta maaf andai kata ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita semua...yang buruk dtgnya dari Rindu....yang baik datangnya dari Allah...sapa2 nak mai rumah Rindu...sila2...jangan malu jangan segan...rumah Rindu sentiasa terbuka untuk semua... ;-)

p/s: Kang...duit ghaya takdak ka kat Rindu Kang?hehe...jangan marah na...lawak saja Kang... :-P

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR BATIN

:-di Biar Manja Tapi Tegas :-di


-----------------


[ Telah diedit oleh: Rindu_Rahayu pada 28-10-05 16:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

Qayum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15906
Posting: 84
Dari: Pulo Pine

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 17:13


Selamat Hari Raya aidil fitri kepada semua warga Ukhwah. Maaf zahir dan batin. Berayalah secara sederhana- tidak membazir. Ingatlah saudara kita yang tak dapat beraya seperti tahanan ISA ( tahanan tanpa bicara). Mereka dinafikan hak sebagai rakyat Malaysia yang bebas merdeka.

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayumProfil   Hantar PM kepada Qayum   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 17:14


> KESEMPATAN NI...
> nak UCAPKAN....
>
> SLAMAT HARI raya...
> MAAF ZAHIR .........
> JEMPUTLAH datang KE rumah NANTI...
> ..................

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

salsyafiqah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4174
Posting: 53
Dari: temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 17:33


assalamualaikum............

kesempatan NI nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat berhari raya untuk semua ahli ukhwah specially untuk yang kenal dengan saya.....
buat mak ayah dirumah dan adik2,kekawan kat malaysia selamat hari raya juga....semoga raya happy selalu.....

buat yang kat perantauan yang tak dapat BALIK raya
(termasuk orang yang menaip ni).....sabar ye...

Buat semua selamat hari raya dan MAAF ZAHIR DAN BATIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For salsyafiqahProfil   Hantar PM kepada salsyafiqah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 23:09


SALAM ALAIK..

Salam Lebaran buat semua warga ukhwah yang dihormati...
Semoga kedatangan Syawal ini disambut dengan kesyukuran..tiada pembaziran..
Dan sekalung tahniah buat semua kerana bersedia berkorban dan terkorban demi Ramadhan yang mulia.

Semoga hikmah Ramadhan..amalan yang dilakukan berterusan..tiada terhenti..jika saban hari membaca Al-Quran..kekalkanlah..Jika saban malam bermunajat pada Tuhan..kekalkanlah..Jika saban waktu menahan nafsu gelojoh,nafsu marah,nafsu menghina..kekalkanlah..
kerana semua tahu..nikmat dan ganjaran ALLAH itu jua berterusan..

Jangan lupa untuk bergembira pada lebaran yang bakal menjelang kerana itu jua hak kita..Tetapi jangan lupakan sanak-saudara, jiran tetangga..anak-anak yatim..fakir miskin..Ambillah masa untuk kunjungi mereka..

Ok..Salam Aidilfitri buat semua...
Yang disayangi dan dihormati: Kang,Hanan,ummimq,Prof,Kak Su,Shida,UmiNaza,Kak Kaei,Hanisah,Idzham,Kaze,Nawwal,Zulman,Anmahar,Faryzan,Edlin,MOhdHanafi..erm..dan semualah...semoga ukhwah terjalin..akan kekal terjalin..Jua buat Ainul Mardhiah,hubungan kita akan kekal baik..insyaALLAH

SAYA SAYANGI KAMU SEMUA!:)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 28-10-05 23:10 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 00:24


Assalamualaikum

Selamat menyambut AidilFitri kepada semua warga Ukhwah terutama rakan2 seperjuangan, kang, kaksu, kak kaei, prof, dan MT yang lain. Khas buat ummimq yang sentiasa padat dengan nasihat dan tunjuk ajar juga buat semua warga Ukhwah dari dahulu hingga sekarang, semoga syawal ini akan mengeratkan lagi ukhwah antara kita. Moga Ramadhan kali ini memberi sedikit sebanyak perubahan dalam pengislahan yang lebih baik. Akhir kata, jangan lupa bayar zakat fitrah. Ampun maaf juga dipinta atas segala salah silap. Wassalam


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 09:35


ana ucapakan salam ramadhan dan salam Aidilfitri untuk antum semua.... :-) :-di :-)

/

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 11:31


SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA WARGA UKHWAH.COM..........semoga jalinan ukhwah antara kita akan terus berkekalan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 12:02


Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua... nak menaip nama 20114 orang ahli ni tak mampu rasanya... dikesempatan ini ana ingin memohon seribu kemaafan buat sahabat semua jika ada kata-kata ana menyakitkan hati antum semua... maafkan ana ok.... walaupun masa sentiasa beredar... ana harap ikatan ukhwah ini akan terus berkekalan walaupun ada diantara kita tidak kenal antara satu sama lain...

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 12:54


assalamualaikum

selamat menjalani ibadat di bulan ramadhan, semoga bertemu lagi ramadhan akan datang.

selamat hari raya, maaf zahir batin kepada semua

wsalam :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 13:28


Selamat hari raya aidilfitri kepada semua ahli portal ukhwah.com ini maaf zahir dan batin jika ada tersalah dan silap sepanjang perkenalan ini dan kepada kenkwn yang final exam after raya ni good luck tabahkan diri anda ye....sesamelah kita pulun ek... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

perantau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2003
Ahli No: 2938
Posting: 164

blank  


posticon Posting pada: 29-10-05 13:40


Happy Aidilfitri
Maaf Zahir Batin
untuk semua warga ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For perantauProfil   Hantar PM kepada perantau   Quote dan BalasQuote

Nurul_Amin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2005
Ahli No: 16689
Posting: 311
Dari: Terengganu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 15:43


Assalamualaikum...

"SELAMAT BERPUASA DAN MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI"
                         MAAF ZAHIR & BATIN


esp to: Miss Hanan,Kang,ummimq,Prof,Kak Su,Shida,UmiNaza,Kak Kaei,Hanisah,Idzham,Kaze,Nawwal,Zulman dan dah GANG... :-di


-----------------
Your HTML Guide
[ Telah diedit oleh: Nurul_Amin pada 29-10-05 15:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_AminProfil   Hantar PM kepada Nurul_Amin   Pergi ke Nurul_Amin's Website   Quote dan BalasQuote

zamirsham
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14483
Posting: 77
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 16:31


SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN KU TUJUKAN KEPADA SEMUA MEMBER2 UKHWAH, SEMOGA LEBARAN KALI INI LEBIH BERMAKNA DAN MEMBERI KENANGAN MANIS BUAT SEMUA......
INGATLAH MEREKA YANG SERBA KEKURANGAN DAN YANG TELAH TIADA......
kepada mereka yang mengenali diri ini (zamirsham).....istimewa untuk anda semoga bergembira berhati2 dijalan raya juga ditujukan khas kepada warga penggerak ukhwah.....
p/s: mungkin 2 tahun lagi ke oversea nak sambung master! doakan ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamirshamProfil   Hantar PM kepada zamirsham   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-10-05 17:52


salam aidilfitri buat sahabat2 di ukhwah

ukhwah itu ibarat sebuah rumah. ia tidak perlu cantik. ia tidak perlu mewah. yang penting kita bahagia di dalamnya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

altamira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5830
Posting: 242
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 21:30


ana nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For altamiraProfil   Hantar PM kepada altamira   Pergi ke altamira's Website   Quote dan BalasQuote

wirda
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10228
Posting: 29
Dari: segamat

Johor  


posticon Posting pada: 29-10-05 22:02


ASSALAMUALAIKUM................
SELAMAT BERPUSA & SALAM AIDILFTRI BUAT SEMUA WARGA UKHWAH.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wirdaProfil   Hantar PM kepada wirda   Quote dan BalasQuote

ibnu_karim01
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.04.2004
Ahli No: 8146
Posting: 52
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 22:09


Assalamualaikum wrt....

Pada kesemoatan ini saya ingin mengucapkan kalimah keramat SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI MAAF ZAHIR BATIN kepada umi ayah, adik2 kat Malaysia dan semua yang mengenali saya sejak dari sek rendah hinggalah saya kat UNHAS....semoga ibadah Ramadhan yang kita jalani semaksimal mungkin diberkati Allah.....

p/s: makan kuih raya 2, ingat2la orang kat sini....wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_karim01Profil   Hantar PM kepada ibnu_karim01   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 01:31


Assalamualaikum..

Selamat Hari Raya 'Idul Fitri kepada semua warga ukhwah... Maaf atas segala salah silap...

Khas buat : kinobaik, Meow, Hanan, MohdHanafi, hyunckel_asyraf, amar_kun, akhiemuzam, ummimq, simpLe_sHida, anmahar, tru_frnshp, mukasyaf, ibnu_musa, mohdnurhakimin, ABg_IMaM, sahabat_ingatan, aduka_irwana, rahman_mmu, norayhunt, rijalulmuslim, Riyadhfannil, NaZa_FirmaN, zamrizal, littlemuslimah, RuMaishaaa, zulman, sya_ryn, Kang, Faryzan_Islamic, shah_sobriyanie, farhanna, istisafa… antara yang saya ingat.. dan yang lain-lain juga....

Selamat Menyambut Lebaran.
[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 30-10-05 01:31 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 02:36


Assalamualaikum.

Alhamdulillah ini adalah ramadhan dan insyaAllah syawal yang ke tiga saya sebagai ahli ukhwah.com

tak sabar rasanya nak join JK idulfitri 2005, itulah satu2nya JK yang saya berkesempatan untuk sertai. harap2 ianya dibuat di UIA PJ lagi.

Kita ambil pengajaran dari badar kubra yang mana kemenangan tentera islam adalah kerana pertolongan Allah, maka tidak haruslah syawal ini kita sambut dengan suatu yang derhaka kepada Allah.

kepada warga ukhwah semua, salam idulfitri, bukan deeparaya. sedalam2 kemaafan dipohon jika ada antara sahabat2 dalam ukhwah ni tersinggung sepanjang berforum dengan saya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11892
Posting: 78
Dari: parit buntar

Perak  


posticon Posting pada: 30-10-05 02:55


:-) Salam AidilFitri buat semua warga ukhwah.com...
tak lupa buat warga sekolah raja perempuan ta'ayah, ipoh.... seluruh ahli keluarga..sahabat...yang jauh atau yang dekat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurgaProfil   Hantar PM kepada setanggisyurga   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 06:33


Wa'alaikumussalam wrt wbt
Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah umi juga ingin mengucapkan 'TaqaballalAllahu minna wa minkum' kepada semua warga Portal Ukhwah.com dan hanan.my.net (tak dapat masuk ke website hanan beberapa hari ini). Maaf zahir batin.

Apakah amalan yang perlu dilakukan semasa malam Hari raya?

alJawab:

Amalan malam Raya:

1. Harus untuk kanak2 bergembira dan bersuka ria, tapi bukan bermain mercun. Sabda saw," sesungguhnya setiap kaum memiliki hari raya dan ini adalah hari raya kita." bukan kongsi raya.

2. menyiapkan pakaian yang paling bagus untuk dipakai pada pagi esok. (alFath 2/439)

3. Apakah boleh bertakbir pada malam Raya? Ini khilaf, tapi pendapat terkuat amalan bertakbir ialah bukan pada malam Raya, tapi bila mula berjalan ke musyalla (alFaryabi, Ahkam al'Iedain/53 dari Ibn Umar)

itulah saja, manakala aktiviti yang besarnya ialah keesokan harinya: mandi, makan pagi, berhias dan pakai baju paling cantik, bertakbir menuju musolla, saling memberi ucapselamat (taqaballahu minna waminkum) dan sambutlah 'Ied dengan sederhana (jangan banyak sangat ampow), banyakkan ziarah.

antara bid'ah2 yang besar:
1. menyala lampu malam Raya dan bermain mercun dan meriam
2. solat tasbih berjama'ah
3. takbir Raya berjama'ah dengan suara mendayu-dayu. takbir yang sunnah ialah sendiri-sendirian.
4. ziarah kubur pada 1 syawal


SELAMAT HARI RAYA untuk SEMUA PEMINAT LAMAN AL-AHKAMNET
sekian
(petikan dari al-ahkam.net)

Wassalamu'alaikum wrt wbt
ummimq
ps - "Barangsiapa berpuasa Ramadhan kemudian ia iringi
dengan (puasa) enam (hari) di bulan Shawal, maka
seolah-olah dia berpuasa setahun." (hari Mluslim, Abu
Daud, Termizi dan Ibny Majah)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

ratu_assayyidah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.08.2005
Ahli No: 18436
Posting: 23
Dari: Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 09:46


selamat hari raya aidilfitri wal faizin.............
seribu kemaafan zahir & batin....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ratu_assayyidahProfil   Hantar PM kepada ratu_assayyidah   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 09:50


assalamualikum...
salam aidilfitri buat semua sahabat ukhwah.com
terutamanya yang pernah on line dengan saya

-ibnu_musa
-azrul_dehearty
-qardhawi jr
-deen
-puterililin
-sag
-pisang
-ana muslim85
dan all of warga ukhwah .com

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

puteriaina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.12.2004
Ahli No: 13247
Posting: 37
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 10:00


Assalamualaikum.....
Aina ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin...
Sambutlah hari kemenangan ini dengan bersederhana dan banyak mengingati Allah....Jangan lupa untuk ziarah-menziarahi...Semoga kita semua didalam lindungan rahmat kasih Ilahi dan terpelihara dari perkara yang keji dan mungkar.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriainaProfil   Hantar PM kepada puteriaina   Quote dan BalasQuote

astina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18487
Posting: 96
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 15:13


assalamualaikum...

di kesempatan ni saya nak ucpkan selamat hari raya...
maaf zahir & batin dari ujung rmbt sampai la ujung kaki...
kepada:

semua WARGA UKHWAH.COM...


wasalam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For astinaProfil   Hantar PM kepada astina   Quote dan BalasQuote

Najlaa139
Warga Rasmi
Menyertai: 27.10.2005
Ahli No: 20134
Posting: 5

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 15:39


salam aidilfitri ditujukan buat nailofar dazlin dan ishq..
semoga ibadah puasa kita diterima Allah..
juga buat semua warga ukhwah.com..
selamat hari raya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Najlaa139Profil   Hantar PM kepada Najlaa139   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 15:42


Assalamualaikum...
Selamat Hari Raya untuk semua warga Ukhwah.com
Maaf Zahir dan Batin

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 16:34


assalamualaikum wbt...

selamat hari raya aidilfitri... maaf zahir dan batin...
sambutlah hari rkemenangan ini dengan penuh rasa kesyukuran... insya allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

ruhul_islami
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13208
Posting: 124
Dari: Terengganu

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 10:14


Assalamualaikum wbt.
Selamat menyambut Hari Lebaran.
Maaf zahir & batin buat semua..
Halalkan segalanya. Terima kasih.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ruhul_islamiProfil   Hantar PM kepada ruhul_islami   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 31-10-05 11:38


Assalamualaikum.....

slmat myambut aidilfitri.....
buat semua warga ukhwah......
expecially buat kak hanan,ratusyahadah_uiam,
MuRFiQaH_sYaHira,sutera_kasih85......
maaf zahir batin semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 31-10-05 12:26


assalamualaikum
salam aidilfitri untuk semua warga ukhwah
maafkan mana-mana silap ana..
mana-mana yang nak balik drive tu drive elok2..
hati2..
moga selamat semuanya,insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 18:11


;-) :-di :-) di kesempatan ini juga ana ingin mengucapkan selamat berpuasa yang tinggal berapa hari saja lagi dan selamat menyambut Hari Raya Aidil Fitri kdp semua warga ukhwah yang di kasihi..semoga Ramadhan datang pada tahun ini membawa lebih erti kepada kita ..inshaALLAH...wassalam.... :lol: :-di 8-)


/


-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 18:56


Selamat Hari Raya kepada semua majlis tertingggi portal ukhwah dan juga semua ahli ukhwah yang baru dan juga lama......juga untuk sesiapa yang mengenali diri ini..

p/s: tahun ini simple saja raya

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

ieymannz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19131
Posting: 47
Dari: ::sKuDai...joHor::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 20:43


slam..

selamt hari raya tuk semua forumerz..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ieymannzProfil   Hantar PM kepada ieymannz   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 21:03


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN BUAT semua WARGA UKHWAH.COM.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

tijani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2003
Ahli No: 5521
Posting: 33
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 31-10-05 21:33


ASSAALAMUALAIKUM.............

SELAMAT MENYAMBUT LEBARAN KEPADA SEMUA DARI PERLEMBAHAN NIL.

MAAF ZAHIR BATIN :-)

"KULLU AM WA ANTUM BIKHAIR"

Bookmark and Share

    


  Member Information For tijaniProfil   Hantar PM kepada tijani   Pergi ke tijani's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 31-10-05 23:36


assalamualaikum... selamat hari raya aidilfitri buat kang, hanan, nisa, kaei, khalifah, prof ,rumaishaa dan semua warga ukhwah... ampun dan maaf jika ada salah dan silap atau menyinggung perasaan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-11-05 01:34


salam eidulfitri kepada semua yang tengah membaca posting ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 01-11-05 07:56


selamat hari raya...maaf zahir batin...nak duit raya boleh tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-11-05 07:57


SELAMAT HARI RAYA kepada SEMUA WARGA UKHWAH.COM....
semoga hari raya tahun ni beri 1001 kenangan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

IlyaFarhan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11686
Posting: 149
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-11-05 13:04


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MINAL AIDIL WAL FAIZIN..
Ana tujukan khas ucapan ini buat semua warga UKHWAH.COM dan tidak lupa juga kepada teman2 ukhwah.disini ana memohon jutaan kemaafan andai ana ada melakukan salah dan silap dan terkasar bahasa dengan antum semua.
MAAF ZAHIR DAN BATIN...

Bookmark and Share

    


  Member Information For IlyaFarhanProfil   Hantar PM kepada IlyaFarhan   Pergi ke IlyaFarhan's Website   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 01-11-05 22:38


salam aidilfitri buat semua sahabat-sahabat ana yang berada di seluruh ceruk rantau dan juga di seberang sana...kalian semua tidak ku lupakan....

...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN....

MAAF KAN ANA JIKA ADA TERSALAH DAN SILAP ANTARA KITA....

istimewa buat sahabat2 ku...

anis_najihah,houri,nadiahsolehah,nurhaziqah,srikandisutera,srikandisyahadah,raudhaizzah...yang terutamanya...dan juga sahabat ukhwah yang lain....


-----------------
...sTars aRe sEen tOgeTher,yet tHe aRe sO fAr aParT...tRue RelaTion maY nOt mEet eveRyDay, bUt rEmeMber wE aRe alWays liNkEd hEart tO HeArt...�


Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

TengkuHida
Warga Rasmi
Menyertai: 15.09.2005
Ahli No: 19019
Posting: 5
Dari: UPM

malaysia  


posticon Posting pada: 01-11-05 22:47


Selamat Hari Raya Aidilfitri di ucapkan Kepada Semua Kenalan Saya Samaada Yang Jauh atau Dekat, dan Yang Mengenali Diri Ini..
Bergembiralah dan berpadalah di hari Lebaran..
Memohon Kemaafan Andai Ada Tersalah atau Tersilap..

Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHidaProfil   Hantar PM kepada TengkuHida   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-05 16:02


Assalamualaikum..w.b.t


Nampaknya masih belum terlambat walaupun memang lambat dalam nak ucapkan Salam Raya ( sebab seharai sebelum raya baru mai…uwaaaa). Huk…huk….

Terlebih kepada keluarga Prof kat kampung serta saudara – mara ….

Seterusnya bagi ucapan…so…Prof juga nak tujukan kepada Barisan MT : Kang, Hanan, Istisafa, Ummimq, Rumaishaaa, Simple_Shida ( krew baru, tahniah ), Naza_Firman, shayuki ( walaupun belum berjumpa ), ibnuyahya, martyr, kaze, muttaqin dan littlemuslimah. Barisan Eksekutif : Salafian, Firdaus_Azimi, izdhamm ( harap betul ejaan hehehe ), nur_indah, aidilshah, darul_numan81, Hafiz_Qiee, rhazes, Zahratul_Raihanah81, kamal82, Mardianatul_Hannan, isa-vr4 dan seterusnya….

Sahabat : Khalifah, Riyas ( bakal meraikan juga JK Kompang 2005 ), itjustme, al-khawarizme ( Bob ), al-Qathrunada ( Din Sarawak ), Sayamuslim (Kemaman), abang-Imam, pulu, Muslimin23, Rhol ( member kampung ), sastera_ikhtisas, Akhi_Arab, MeowHidayah ( meooooww ), Amrizal, Jackie_Uniten, JoshuaIsfahan, zulman ( dengan kawan baru ini Sham ) dan ramai lagi sama ada pernah jumpa atau tidak….

Sahabiah : nuriani, kasih_kekasih, sweetflower, Inspirasi_Hati, budak_melaka, Rindu_Rahayu, nice_person, nawwal, mawarputih, mawarhitam ( kalau ada rasanya ), dan ramai lagi sama ada pernah jumpa atau tidak….

Dan juga kepada pihak yang pernah berurusan dengan pihak Event Ukhwah..sama ada terlibat secara langsung atau tidak langsung.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI : MAAF ZAHIR BATIN..
Insya-Allaah moga hidup kita semua diberkati…selalu Amin.


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: Prof_Muslim pada 02-11-05 16:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-11-05 16:39


SALAM SYAWAL untuk SEMUA WARGA UKHWAH.COM

/


-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

ZaufanTM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5451
Posting: 66
Dari: Lembah Klang

Selangor  


posticon Posting pada: 02-11-05 17:41


assalamualaikum

saya nak ambil kesempatan mengucapkan selamat hari raya
maaf zahir & batin..
jadikan Syawal bulan untuk membesarkan Tuhan..

Ramadhan telah meninggalkan kita
Syawal menjelang menandakan hari raya
Kehidupan biasa bermula semula
Ramadhan hadapan belum tentu kita jumpa

Di hari raya ini koreksilah diri sendiri
Layakkah hari ini kita berhari raya
Hari raya hanya untuk orang-orang bertaqwa
Selain mereka tidak layak merayakannya..


-----------------
Ilmu Tuhan Maha luas,
Ilmu manusia sangat terbatas
Ciptaan Tuhan Maha sempurna
Ciptaan manusia banyak kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZaufanTMProfil   Hantar PM kepada ZaufanTM   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-11-05 17:52


Di sini Orang di Sudan pun nak ucapkan selamat menikmati hari raya Aidil Futri kepada semua warga Ukhwah .com dari atas samapai bawah di mana jua anda berada..

Maaf zahir dan batin andai ada yang terasa hati terguris perasaan selama kita berforum di sini...
Selamat Hari Raya!

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

NurNadia
Warga Rasmi
Menyertai: 11.07.2005
Ahli No: 17213
Posting: 2
Dari: kedah

malaysia  


posticon Posting pada: 02-11-05 22:02


selamat hari raya aidilfitri...kepada semua sahabat-sahabat ukhwah..maaf zahir batin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurNadiaProfil   Hantar PM kepada NurNadia   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-11-05 00:08


Syawal sudah pun tiba. Semoga kita semua dapat meraikannya dengan penuh kesyukuran dan kegembiraan.. :-di


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-11-05 15:00


Ramadhan telah meninggalkan kita..
Syawal tibanya menandakan hari raya..
Kehidupan biasa bermula semula..
Ramadhan hadapan belum kita jumpa..

Di hari raya ini..
Koreksilah diri sendiri...
Layakkah hari ini kita berhari raya..
....

:) SaLaM Eid MubArAk :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sinar_islami
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13852
Posting: 22
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-11-05 20:52


salam lebaran buat semua sahabat2 ukhwah...budak matri and matri perlis
nilailah kegembiraan dihari kemenangan ini dengan syarak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiProfil   Hantar PM kepada sinar_islami   Quote dan BalasQuote

abdul
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9627
Posting: 18
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-11-05 21:19


Assalamualaikum...

rasanya tak terlambat lagi kalau saya nak ucap selaMaT hArI raya aidiLfiTri
maap ZahiR bAtin...kepada semua warga ukhwah

Slamat beraya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abdulProfil   Hantar PM kepada abdul   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 05-11-05 10:25


ALLAHU AKBAR!! ALLAHU AKBAR!! ALLAHU AKBAR!!

Card

~*Salam Aidilfitri
Minal Aidil Wal Faidzin
Mohon Maaf Zahir Batin*~

Wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 05-11-05 18:19


selamat hari raya semua...salah dan silap harap dimaafkan kalau farishah ada terkasar bahasa selama berposting disini....;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-11-05 16:33


Eid Mubarak!!!

Hudda hafiz...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 00:41


MaLam-MaLam pasaNg pELIta,,
TeranG BeNdeRanG di Hari RayA,,
sALam dIPoHoN maaF DIpinTA,,
sEmogA BahaGIa di HARI muLIA,,
SaLaM SYAWAL,, MaaF ZaHiR daN BaTiN,,,


SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLFiTRi YaNG MuLiA DaRi SaYa,,
HaRi Ni HaRi RaYa YaNG KeLiMa,,, :-)


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 07-11-05 01:06


Ali BaBa pergi GuA
AcTiOn2 NaK JaDi KaYa
KiRiM SaLaM kat SeMuA
SaYa UcApKaN SeLaMaT HaRi RaYa...!

kalau sudi jempot datang rumah sekali...;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Salam Aidilfitri 2005

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.24573 saat. Lajunya....