Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang berada di puncak gunung itu tidak diletakkan di situ, sebaliknya mendaki dari bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 1 hari, 3 jam, 22 minit yang lalu
nabilah: 1 hari, 3 jam, 27 minit yang lalu
aye: 2 hari yang lalu
tereturubuzu: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu


Jalan-Jalan
Topik: Raya kat mana tahun ni?


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jalan-Jalan
    »» Raya kat mana tahun ni?

Please Mendaftar To Post


Oleh Raya kat mana tahun ni?

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-10-05 09:09


Assalamualaikum...
Raya kat mana anda tahun ni? Mesti tak sabarkan nak jumpa orang tersayang.....Bagi yang tak beraya dengan orang tersayang, mungkin ada hikmah di sebaliknya....Tapi, dalam sibuk untuk berhari raya, jangan lupa mencari keberkatan malam Al-Qadar....
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN
DARI SAYA UNTUK SEMUA.......
Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 26-10-05 09:13


Assalamualaikum.......

tak balik raya taun ni
nak exam pas rya...waaaa sdey...

SELAMAT hari RAYA
MAAF ZAHIR BATIN........

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-05 09:29


mula2 ana raya kat perak, lepas itu baru raya kat kelantan.. cuma raya tahun ni rasa hambar dengan kehilangan nenek yang tersayang....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 26-10-05 10:31


macam biasa setiap tahun.. :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

ellina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12348
Posting: 129
Dari: bumi ijau

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-05 10:52


tak ada rasa nak raye..dapat pergi solat raya pun dah syukur...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ellinaProfil   Hantar PM kepada ellina   Pergi ke ellina's Website   Quote dan BalasQuote

assyamsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1513
Posting: 31
Dari: ~Muar~Seremban~Bangi~Melaka~Kuala Lumpur~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 13:37


raya tahun ni????...hmmm balik kampung tercinta la...muar...cuti kejap pun takpelah janji dapat balik kampung.Tapi sedih tahun ni tahun ketiga beraya tanpa ayah tersayang...

Ok lah lastly...SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN BUAT SEMUA SAHABAT....

Bookmark and Share

  


  Member Information For assyamsufiProfil   Hantar PM kepada assyamsufi   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 28-10-05 13:41


raya kat kampung...!!tak sabar rasanya nak balik...naik cut cut train..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 13:49


raya kat rmh nenek kat seri menanti, n9....

Bookmark and Share

  


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

hidayah_85
Warga Rasmi
Menyertai: 29.09.2005
Ahli No: 19440
Posting: 7
Dari: kl

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 14:01


raya kat muar..setahun 2 kali saja boleh bekumpul ramai-ramai kat kampung sambil makan ketupat!tapi lpas raya ada exam..tak kira lah,nak raya puas-puas 3 hari lpas tu balik kl semula kita study sampai migrain.
slamat hari raya semua!

Bookmark and Share

  


  Member Information For hidayah_85Profil   Hantar PM kepada hidayah_85   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 14:13


mestilah kampung halamanku..sg petani....
dah tak sabar-sabar nak balik kampung ni..........
:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

Maisarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2803
Posting: 205
Dari: Singapore

singapore   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 14:24


Salam..
Ana raya di Spore saja... 7 Nov dah mula semester baru.. Semester terakhir ..
kena sungguh2...

Bookmark and Share

  


  Member Information For MaisarahProfil   Hantar PM kepada Maisarah   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 15:07


Assalamualaikum...
ana raya bersama dengan kaum keluarga dan sanak sedara di kampung,
kota bharu kelantan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 28-10-05 15:11


Assalamualaikum

InsyaAllah tahun ni ana beraya kat klate..memang every year pun.. :-di :-di :-di sonoknye!esok nak balik dah..hehe...doakan kami selamat pergi dan balik eh...ana memang xpenah raya kat KL...hehe...raya kat kampung la best...ada sdare marah...boleh eratkan ukhwah!!~salam lebaran dari ana :-) :-)


-----------------



  


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 15:15


Asslamualaikum
emmm mari kita berkonvoi.....

ana berkonvoi dengan adik, dan kakak dan abang, keluarga pakcu,keluarga pak andak,keluarga mak su, balik ke teluk intan perak pada malam 1hb
kira berkonvoi 7 buah kereta semuanya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-10-05 15:19


insyaAllah mesti la kat TERENGGANU...kat kampung...Kemaman ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

rizal_man
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19775
Posting: 50
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-05 17:35


rumah hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For rizal_manProfil   Hantar PM kepada rizal_man   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 17:38


Tahun ni raya kat kampung. Telaga, Kuala Berang sahaja....tak jalan² ke mana².

Terima kisah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 17:51


rasa macam tak raya aje... hmmm...

cukup lee asal dapat balik kampung jenguk mak abah..


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

  


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

buu_wa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2005
Ahli No: 19603
Posting: 30
Dari: sabah

malaysia  


posticon Posting pada: 28-10-05 18:11


tahu ni tak balik rumah...
huhuhu..sdey.....
raya kat rumah member.. kat ganu..
rindu dengan makkkkk..........sangat-sangat..

Bookmark and Share

  


  Member Information For buu_waProfil   Hantar PM kepada buu_wa   Quote dan BalasQuote

chempaka
Warga Rasmi
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13327
Posting: 13

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-05 20:56


a,kum
uhuk..uhuk..sedihnya nak taip..saya raya kat perantauan tahun ni..kat ums.sedihnya...1st time berjauhan,1st time beraya jauh dari ayahda dan bonda tercinta..bonda,ayahda,tunggu kepulangnku pada 10 syawal nanti.salam aidifitri

Bookmark and Share

  


  Member Information For chempakaProfil   Hantar PM kepada chempaka   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 28-10-05 23:04


rumah melaka..tempat abah mak.....hehehehe, belum kahwin lagi tu tak dak rumah mertua nak pergi

Bookmark and Share

  


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 23:16


erm..raya di kampung halaman...Seb.Takir..

jemput-jemputla datang rumah jika nak makan nasi dagang :)
InsyaALLAH menu sentiasa berubah..demi tetamu!

Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 29-10-05 00:45


assalamualaikum
ana insyaAllah bertolak balik ke kelantan 1 hribulan ni,malam..
selamat balik kampung..
pandu hati2..tak mo laju2.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

JeSsamIn
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 15751
Posting: 56
Dari: no man's land

Perlis  


posticon Posting pada: 29-10-05 02:38


Raya di Manchester..hukhuk..1st time.. tak boleh cium tangan mak & ayah..

A home 10 000 miles away from home.

Bookmark and Share

  


  Member Information For JeSsamInProfil   Hantar PM kepada JeSsamIn   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 29-10-05 10:32


assalamualaikum...

tahun ini raya kat kampung halaman.....raya dah dekat hehe
pandu cermat jiwa selamat......... :-) :-) :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 29-10-05 10:33 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 13:40


Raya di Taman Tun, kampung sebelah ayah..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Howling_wolf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5759
Posting: 294
Dari: Irbid, Jordan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 14:00


irbid,jordan huhu tak dapat raya kat mesia taun ini....shedihnyer....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Howling_wolfProfil   Hantar PM kepada Howling_wolf   Pergi ke Howling_wolf's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 14:14


raya kat mana? kat rumah mak ayah lah... pagi raya baru balik kampung wan dengan atuk kat kuala pilah... seronoknye dapat jumpa sedara mara time raya ni... tapi dah tak dapat duit raya lagi macam dolu2... heheh..
:lol: :-di ;-)
[ Telah diedit oleh: nur_indah pada 29-10-05 14:16 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 16:31


assalamualaikum wbt...

tahun ni alin ray rumah mama dan abah alin dulu... second day raya baru balik rumah mak mertua alin... lagipun rumah mak mertua alin tak jauh... sejam saja... tak sabar nak jumpa suami dan keluarga...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 30-10-05 19:19


Sensitifnya soalan...

Ana raya dalam dewan kuliah pada waktu pagi, dan tengah hari di dewan peperiksaan.
Raya kedua pun sama...
[ Telah diedit oleh: mohdnurhakimin pada 30-10-05 19:21 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 30-10-05 21:29


mmm..masuk tahun ni dah lima tahun ana beraya kat malaysia ni....entah bila agaknya berpeluang beraya kat seberang sumatera
....sedih nya...

takpelah atleast dapat berya walaupun bukan dengan saudara mara tapi dengan abi dan ummi... ;-)


-----------------
...sTars aRe sEen tOgeTher,yet tHe aRe sO fAr aParT...tRue RelaTion maY nOt mEet eveRyDay, bUt rEmeMber wE aRe alWays liNkEd hEart tO HeArt...�


Bookmark and Share

  


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

effi
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2005
Ahli No: 15859
Posting: 7
Dari: Planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 05:46


tahun raya kat kajang....

Bookmark and Share

  


  Member Information For effiProfil   Hantar PM kepada effi   Quote dan BalasQuote

ratu_assayyidah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.08.2005
Ahli No: 18436
Posting: 23
Dari: Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 07:37


hmmm....insyaallah jika tiada halangan mungkin raya macam biasa..
kat penang....tapi rasanya sekejap saja...sebab abang nak exam...
tak sabar rasanya nak jumpa dengan sepupu sepapat yang dirindui...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ratu_assayyidahProfil   Hantar PM kepada ratu_assayyidah   Quote dan BalasQuote

anjang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3610
Posting: 342
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 09:52


GANU kita LAAAA

Bookmark and Share

  


  Member Information For anjangProfil   Hantar PM kepada anjang   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 31-10-05 14:29


Assalamualaikum....


raya kat rumah mak mertuaku......... :di... jangan jelaous...

Bookmark and Share

  


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-11-05 17:05


kat sini saja...........pasport dah mati lah ,tak dapat raya kat singapore

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

jannahtul_firdaus
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2005
Ahli No: 20407
Posting: 20
Dari: Bumi_Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-11-05 20:22


tak raya kat mana-mana, raya pertama tengok tv kat rumah, raya kedua tengok tv kat rumah, raya ketiga tengok tv kat rumah... dan tak ada raya... tape la, ramadhan ku mempunyai makna yang lebih besar..

Bookmark and Share

  


  Member Information For jannahtul_firdausProfil   Hantar PM kepada jannahtul_firdaus   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 07-12-05 21:19


raya kat rumah saja.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 19:58


saya juga raya kat perantauan..tak pelah rasa sikit zuruf negara orang dan barulah kita benar-benar menghargai insan2 yang kita sayang di tanah air...
sedihnya rindu keluarga di malaysia...

Bookmark and Share

  


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 19:49


ana beraya aidil fitri kat malaysia dan raya aidil adha kat mesir....sungguh seronok dan mengembirakan....dapat beraya bersama-sama dengan keluarga di malaysia dan orang-orang arab dimesir....

Bookmark and Share

  


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-06 01:24


selamat hari r.a aidiladha!=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-12-06 09:10


raya kat rumah saja lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 29-12-06 09:21


salam....
tahun ni...ana raya haji di kolej sahaja.
kerana....kami ada majlis korban yang dianjurkan.
2 ekor lembu sahaja....
inilah kali pertama beraya dengan sahabat2 dikolej.dan ini jugalah pertama kali raya tanpa keluarga disisi. (^_^)
berdikari sikit.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 09:46


beraya kat kodiang agaknya...tak pun kepala batas....hihihihi

Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 11:32


raya kat rumah saja..huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 12:14


salam

tahun ni barulah berkesempatan raya di kg. dah 3 tahun dah xbraya di tempat sendiri.
tapi raya kedua dah balik ke kl untuk meneruskan perjuangan di bumi SABAH untuk mendidik anak bangsa.

salam Aidiladha

Bookmark and Share

  


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

wee
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27872
Posting: 33

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-12-06 13:09


:lol: Saya pun raya kat kampung juga... Tapi tak tahun meriah sanggat sebab abah dan umi pergi mekah....... ;-) :-|

Bookmark and Share

  


  Member Information For weeProfil   Hantar PM kepada wee   Quote dan BalasQuote

wee
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27872
Posting: 33

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-12-06 13:12


:lol: Saya pun raya kat kampung juga... Tapi tak tahun meriah sanggat sebab abah dan umi pergi mekah....... ;-) :-|

Bookmark and Share

  


  Member Information For weeProfil   Hantar PM kepada wee   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 14:15


raya kat kajang r..

Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 30-12-06 14:38


rumah, Ipoh

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 15:02


Pada 30-12-06 14:38 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

rumah, Ipoh


samalah kita...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-01-07 13:25


ingatkan dapat raya kat kg...huhu..raya kat rumah saja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

sitizubaidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13162
Posting: 51
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 05-01-07 15:45


tahun ni ana raya kat perantaun.. raya puasa pun ana raya kat mesir, raya haji pun ana raya kat mesir. da bestnya juga. dapat raya kat tempat org.. sedih tu memang lah sedih... tapi pengalaman semua tu .. kat sni yang nampak seronoknya raya haji lah.. raya puasa xcam raya pun. biasa saja. tapi raya haji org arab memang sambut betul-betul... nak rasa, mai lah sni. hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitizubaidahProfil   Hantar PM kepada sitizubaidah   Quote dan BalasQuote

saussan_saffanah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25827
Posting: 353
Dari: sumwhere~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 17:55


salam...disebabkan saya belum berumah tangga, of corse lah beraya di rumah keluarga sendiri....

Bookmark and Share

  


  Member Information For saussan_saffanahProfil   Hantar PM kepada saussan_saffanah   Quote dan BalasQuote

NurAihana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2007
Ahli No: 31065
Posting: 91
Dari: Kuala Lumpur

Selangor  


posticon Posting pada: 20-09-07 07:27


raya kat kampar perak seperti biasa ahaha..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurAihanaProfil   Hantar PM kepada NurAihana   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 20-09-07 07:48


raya kat melaka saja..
memang kg pun kat melaka...
huhu..tak sabar nak balik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-09-07 07:53


Pada 20-09-07 07:48 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

raya kat melaka saja..
memang kg pun kat melaka...
huhu..tak sabar nak balik...



betul ke raya kat melaka...tak pergi raya rumah bakal mak mentua?

Bookmark and Share

  


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 20-09-07 08:01


Pada 20-09-07 07:53 , ct_sumayyah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-09-07 07:48 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

raya kat melaka saja..
memang kg pun kat melaka...
huhu..tak sabar nak balik...



betul ke raya kat melaka...tak pergi raya rumah bakal mak mentua?


dalam perancangan...
hang pergi kan rumah bakal mak mentua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 08:15


balik semporna ..........selamat hari raya khas buat org semporna.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 09:17


raya kat perak lah.... :-) :-) :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 12:02


Pada 28-10-05 13:49 , Linn posting:

!!! QUOTE !!!

raya kat rmh nenek kat seri menanti, n9....


aik!cucu siapa ni?siapa nama wan?hihihi..
tahun ni balik seri menanti tak? boleh pergi istana, beratur ambil duit raya..hehehe..


-----------------
Biar selekeh asalkan bijak,
daripada macho gila tapi bangang!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 20-09-07 12:06


Assalamualaikum...
masih lagi beraya di bumi...mungkin tahun depan di planet lain agaknya.. :oops:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 20-09-07 12:07


Assalamualaikum wwt...

InsyaALLAH,ana tahun ini still beraya kat seremban... :-)

Warga Ukhwah from negeri sembilan jemputla datang kerumah ana..Taman Desa Rhu,Sikamat..
ala dekat dengan masjid tu :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 29-10-07 13:20 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 12:13


.. kat kampung..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 13:39


kat kg lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

salimna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.07.2007
Ahli No: 30531
Posting: 45
Dari: kuala krai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 14:03


Raya???
mesti lah ramai nak braya kat kg...
ana pun nak raya kat kg..
tapi nak tanya sikit pada shabat2 sekalian???
"apa makna balik kg???

Bookmark and Share

  


  Member Information For salimnaProfil   Hantar PM kepada salimna   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 16:23


rumah sendiri. tiket dah semua habis terjual isk isk!~~ nak bakar lemangggg

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 20-09-07 17:45


raya kat KL.....


Kuala Lipis

Bookmark and Share

  


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 18:01


salam...


hhmm...tahu lepas raya kat perak..

tahun ni....

insyaALLAH...raya di johor...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-09-07 21:54


Mestila raya dengan nenek kat Seremban..
tak sabar nak balik kampung..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 21:57


Tahun lepas di kampung belah ayah di Kelantan...

Tahun ni di kampung belah mak di Pulau Pinang....

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 21:59


Pada 30-10-05 16:31 , alin1605 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum wbt...

tahun ni alin ray rumah mama dan abah alin dulu... second day raya baru balik rumah mak mertua alin... lagipun rumah mak mertua alin tak jauh... sejam saja... tak sabar nak jumpa suami dan keluarga...


alin ni "pjj" ke??

sabar lah ye... emm anis, every year kalau ikut perjanjian hehhee.... raya pertama rumah mak mentua, aye kedua sampai habis anis sapu bersih.... huhuhu sedih juga mlm raya tak boleh tolong mak grg kacang nak buat kuah sate.... pagi raya tak boleh dengar ayah bebel sebab lambat siap nak pergi solat sunat raya......

tapi tengok lah agaknya tahun ni nak ubah plan :-P



[ Telah diedit oleh: anis_zulaikha pada 14-10-07 11:18 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 00:32


mungkin raya pertama kat rumah wan belah ayah... kat keramat, kl
petang tu balik rumah wan belah ummi pula.. kat N9.. sampai raya ke 3 agaknya...
lepas itu beraya kat hostel...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 24-09-07 07:48


tak tau lagi.. mungkin tak raya mana-mana... kat KL saja.. :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 08:46


macam besar, t.intan dulu...pas 2 sg bsar, slangor...baru kat tapah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

fizah866
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30106
Posting: 60

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 09:03


raya kat kampung halaman perak..pas tu baru raya kat subang dengan kawan-kawan pula

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah866Profil   Hantar PM kepada fizah866   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 10:38


Pada 24-09-07 08:46 , amira_najihah posting:

!!! QUOTE !!!

macam besar, t.intan dulu...pas 2 sg bsar, slangor...baru kat tapah..

uiks!sg besar kat area mana?hihi..


-----------------
Biar selekeh asalkan bijak,
daripada macho gila tapi bangang!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

era
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15229
Posting: 129
Dari: b.baru bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 10:55


klate..insyaAllah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For eraProfil   Hantar PM kepada era   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 24-09-07 10:55


tak tahu lagi nak raya kat mana..tak pkr lagi..huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 13-10-07 23:11


salam...

raya kat perak sahaja agaknya..

itupun raya ke 2 baru balik kampung...

masa ana tulis mesej ni, ana masih dirumah.

1 raya dirumah sahaja.... (T_T)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-10-07 23:36


kali ini kat kampung...huhu...xbesh sangat bab exam kan...hm...

Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-10-07 15:42


raya kat rumah ana sendiri


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 14-10-07 17:50


salam.
tahun ni ana berraya kat uk , yang ni ana last berraya kat uk.

Bookmark and Share

  


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

pulu
WARGA SETIA
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13934
Posting: 697
Dari: Gorontalo

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 00:39


Saya berhari raya di kampung istri bersama my baby :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For puluProfil   Hantar PM kepada pulu   Pergi ke pulu's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 28-10-07 00:42


Assalamualaikum
wah..bestnya...tahniah untuk pulu..... :welcome:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

pulu
WARGA SETIA
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13934
Posting: 697
Dari: Gorontalo

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 14:52


Pada 28-10-07 00:42 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
wah..bestnya...tahniah untuk pulu..... :welcome:



:bunga: Terima Kasih :bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For puluProfil   Hantar PM kepada pulu   Pergi ke pulu's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-10-07 12:57


Pada 28-10-07 14:52 , pulu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-10-07 00:42 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
wah..bestnya...tahniah untuk pulu..... :welcome:



:bunga: Terima Kasih :bunga:


terima kasih balik...... :bunga:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.217297 saat. Lajunya....