Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shanejohnson
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43101

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
shanejohnson: 2 hari yang lalu
wadud: 7 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu
muslimin23: 26 hari yang lalu
kasih_kekasih: 30 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: anak bongsu intan payung..


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» anak bongsu intan payung..

Please Mendaftar To Post


Oleh anak bongsu intan payung..

falah_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.09.2005
Ahli No: 19262
Posting: 83
Dari: madrasah

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-10-05 09:55


ramai orang cakap anak bongsu ni manja..mengada-ngada dan macam2..saya anak bongsu....rasanya tak betull..
anda anak bongsu ke?siapa anak bongsu kat sini hah?


-----------------
~kerana KEWAJIPAN itu lebih banyak dari MaSA yang ada..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For falah_nuraniProfil   Hantar PM kepada falah_nurani   Quote dan BalasQuote

puterililin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18843
Posting: 32
Dari: bumi ALLAH

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-10-05 10:37


aii..
entah la nak cakap apa..saya anak ke 2..
tapi ini..kawan saya yang bongsunye!

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterililinProfil   Hantar PM kepada puterililin   Quote dan BalasQuote

sag
Warga Rasmi
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19299
Posting: 5

afghanistan  


posticon Posting pada: 23-10-05 10:46


assalamualaikum..
bagi saya sebagai anak bngsu..
saya pun spndpt dengan falah_nurani..mereka xlh mnje sangat.. kalau ada pun sbhgn jelh..
saya rasa mereka selalu di perkotak katikn olh orang..
terima kasih saya ucapkn sb keluar isu ini..
dah lama saya nak luahkn hati saya ni..
bagi saya anak bngsu jika nak bndgkn dengan anak slong..anak slong lebih lagi..
bagi sylh..kalau ada yang marah sorilh..
semua yang baik 2 dari Allah, dan yang buruk 2 dari saya sendiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For sagProfil   Hantar PM kepada sag   Quote dan BalasQuote

biruwarna
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2005
Ahli No: 20013
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-10-05 14:04


sama saja anak bongsu dengan anak yang lain ...kita aje yang buat2 lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For biruwarnaProfil   Hantar PM kepada biruwarna   Quote dan BalasQuote

falah_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.09.2005
Ahli No: 19262
Posting: 83
Dari: madrasah

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-10-05 17:39


emm..terima kasih kerana sudi bagi pendapat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For falah_nuraniProfil   Hantar PM kepada falah_nurani   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 237
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-05 17:50


anak bongsu?? ada apa dengan mereka.. mereka adalah anak terakhir di lahirkan di muka bumi oleh ibu mereka dalam sesebuah keluarga.. ikut orgla.. ada yang manja ada yang tak.. semua anak sama bah!!~ :P.. saya anak bongsu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

una_durrani
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2006
Ahli No: 26302
Posting: 15

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-06 21:47


saya anak bongsu...
kalau manja itu...memang saya manja pun.
tapi kalau bab ngada2 itu memang tak kena dengan diri saya lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For una_durraniProfil   Hantar PM kepada una_durrani   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 23:37


saya anak bomgsu...manja?bagi saya tak kira anak sulung ke anak bongsu, kedua...semua manja...kadang yang kedua tu lebih manja dari yang bongsu...macam saya, kakak saya lagi manja dr saya...saya biasa saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 14-09-06 06:46


saya ke dua.... tapi seorang jak laki... yang lain semua perempuan... so, special sikit laaa.... tapi kan.... saya rasa macam biasa jak laaa... teda apa-apa laaa.... tapi "kespecialan" tu terasa jugak laaa..... :-) ada laaa sikit-sikit.... hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 12:33


mana ada... pendapat saya, semua kena belajar....
kena juga duduk asrama dari kecik, tapi lagi best...
duduk dengan kawan-kawan...
:cry: best duduk asrama....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 14:01


bongsu = manja....tipikal sungguh...:berfikir:

kerana pandangan sesetengah orang yang macam ni..ada pihak2 yang kurang senang nak berkongsi hal-hal peribadi mereka dengan orang lain...


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 15:47


Pada 23-10-05 09:55 , falah_nurani posting:

!!! QUOTE !!!

ramai orang cakap anak bongsu ni manja..mengada-ngada dan macam-macam..saya anak bongsu....rasanya tak betull..
anda anak bongsu ke?siapa anak bongsu kat sini hah?



sungguh pun..
kekadang tak terlayan ke'mengadaan'nya tu..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 13:54


tak betul pendapat yang kata anak bongsu manja, mengada2 lah..manja tu ada betul lah juga tapi tak adalah manja yang terlampau..saya pun anak bongsu juga tapi tak ngada2 pun..kawan ofis saya lagi 2 orang tu pun anak bongsu juga..1 unit semua anak bongsu..ok saja..ada yang saya tengok, dia anak sulong tapi manja dia lain sikit..mengada2 saja..buat-buat..so, jangan cakap anak bongsu saja lah..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 09:43


nathh..adik bongsu saya ok saja..rasa nya saya lagi manja dr dia hehe..ada yang kata ngengada saja lebih..tak kisah lah...saja ambik peluang nak manja2 dengan mak ayah masa bujang2 ni hehe..



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122656 saat. Lajunya....