Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang bodoh hanya berdiam diri, tetapi orang yang paling bodoh adalah yang bercakap perkara yang dia sebenarnya bodoh
-- -- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 23 hari yang lalu
ronniefinancehome: 34 hari yang lalu
MTMKi: 44 hari yang lalu
usop79: 45 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: nama timangan anda...??


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» nama timangan anda...??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh nama timangan anda...??

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 16:26


setiap orang ada nama timangan sendiri, tak kira dicampus @ dirumah @ ditempat kerja...... antum pula bagaimana??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 16:29


alamak nak tahu ke nama timangan jugak....kang ada yang malu...

selalunya orang panggil saya lan, kat rumah mak ayah panggil saya ilan, member2 panggil saya alan....semua ada pelbagai nama ada.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

cadetofficer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.04.2004
Ahli No: 8275
Posting: 129
Dari: LENGGONG

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 18:18


kak melor...

lain tak daripada nickname 'cadetofficer'?

Bookmark and Share

    


  Member Information For cadetofficerProfil   Hantar PM kepada cadetofficer   Pergi ke cadetofficer's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 19-10-05 18:38


kawan2 panggil saya duih atau daus.. :-)

[ Telah diedit oleh: FIRDAUSNUR pada 19-10-05 18:39 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

wardiahalwani
Warga Rasmi
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19907
Posting: 1
Dari: johor bahru,johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-10-05 21:14


assalamualaikum..

kat school orang panggil war
kat rumah famili panggil ayu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiahalwaniProfil   Hantar PM kepada wardiahalwani   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 19-10-05 22:32


yan....
tapi masa kecik nenek yan panggil "balik"....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 19-10-05 22:50


member2 panggil kim..ada yang gandakan dua..kimkim..yang nakal2 tu panggil kim possible..memang kim tak pandang pun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 19-10-05 23:52


saya family panggil abanglong.....

member panggil memang banyak sebab nama saya panjang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 00:01


family saya, adik2 saya panggil saya abang ngah,sebab saya anak kedua dalam keluarga;
kawan2 pulak panggil saya mie, adik2 angkat pulak panggil saya abang mie....

ayah dan mak tercinta panggil saya mizy/ zie..
macam2 jenis nama timbangan...tapi tetap satu dihati.....zalmizy..
hehehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

cinta_madinah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15937
Posting: 172
Dari: ardhuLLAH

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-10-05 10:21


.........adik2 panggil ana kak long..tapi kembar saya panggil along..sebab kami sebaya..:):)

kekawan????em..kebiasaan panggil nik..tapi haru gakla..sebab kembar saya pun kawan2 panggil nik..Kalau kitorang ada kat satu tempat, dan ada kekawan panggil.....NIK!!!!! for sure kedua2 akan menyahut panggilan tu..hehehe..

kawan2 rapat pulak panggil kami..NIK ADIK & NIK KAKAK..senag sikit..sebab kami ni seiras..

:):):):):):):):):):):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_madinahProfil   Hantar PM kepada cinta_madinah   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 10:52


kat rumah orang panggil eleng...
kawan yak rapat pun panggil eleng... kadang tu Leng saja..
arwah nenek panggil alit...
arwah ayah panggil yayang...
ramai yang panggil elin dan edlin...
tapi tak suka bila ada yang panggil LIN...
hehehehhh saya bukannya selembut maknanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 20-10-05 11:31


Arie, Zorei, pak lang, bangcik, bangcik rie,Rie, Cha'ie, 'e', mat Nazri, naz................
:pint::pint::pint::pint::pint::pint::pint::pint::pint::pint::pint:


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 12:50


family panggil IN @ Adik
kawan-kawan panggil Linn,
kat opis Linn @ Ina

tapi saya suka lagi orang panggil Linn....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

nohara_sinchan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1132
Posting: 56
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 13:02


sya pula kat rumah orang pangil yana, anak2 sedara pangil mak su, so kat rumah pun orang dah pangil mak su juga. kawan-kawan sek pangil lyana kat uitm orang panggil yana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nohara_sinchanProfil   Hantar PM kepada nohara_sinchan   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 20-10-05 13:18


family ana panggil ana dah,SU dah atau cik dah.ayah dengan kakak kekadang panggil ana adik.bila panggil adik tu yang masalahnya..hehe..ana ada adik..dan ana seorang saja dalam family ana panggil adik ana 'adik'..tapi hari tu ayah panggil "ADIK"..ana menyahutlah..padahal ayah panggil adik ana..hehe..buat malu saja..hehe..sakan diaorang gelakkan ana..:-di..anak2 sepupu pulak ada yang panggil ana Cik dah atau Su dah atau jugak Aunt dah..tapi bila akak ana ada anak nanti ana nak ajar anak sedara ana panggil ana umi..ana suka sangat 'umi'.. :-)


p/s: dah(-h) bukan dah..hehe..:-di
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 20-10-05 13:23 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ukhti_sarah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2005
Ahli No: 19992
Posting: 22
Dari: kelate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 14:59


kat campus kawan-kawan panggil sarah,akak,kat rumah kak sarah,acik sarah,bagi sarah apa-apa pun boleh panggil at least,sedap di dengar tak sakit hati tapi tak boleh sakit hati sangat nanti dapat penyakit..heee.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhti_sarahProfil   Hantar PM kepada ukhti_sarah   Quote dan BalasQuote

ukhti_sarah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2005
Ahli No: 19992
Posting: 22
Dari: kelate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 15:00


kat campus kawan-kawan panggil sarah,akak,kat rumah kak sarah,acik sarah,bagi sarah apa-apa pun boleh panggil at least,sedap di dengar tak sakit hati tapi tak boleh sakit hati sangat nanti dapat penyakit..heee.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhti_sarahProfil   Hantar PM kepada ukhti_sarah   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 15:04


nama timbangan ana mat jang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-10-05 15:16


anak2 buah panggil maksu.....
ada jugak yang panggil acu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 17:34


anak2 sedara panggil mok ti
family panggil atie @ adik atie
kawan2 panggil zati

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 18:01


assalamualaikum...
orang ramai panggil ana angah kat sekolah, kat rumah, and kawan rapat ana and kawan2 ayah ana panggil ana macam tu. nama lain zul, fahimi, fahmi, mi, abang ngah. hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

ar_raze
Warga Rasmi
Menyertai: 14.12.2004
Ahli No: 13042
Posting: 16
Dari: bahanj

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 20:14


nama ana panjang jugak..tapi ana suka orang panggil "al" tap sampai sekarang orang tak panggil al....tak tau kenapa

Bookmark and Share

    


  Member Information For ar_razeProfil   Hantar PM kepada ar_raze   Pergi ke ar_raze's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-10-05 23:17


hehehe...
of cos name kat tempat belajar dengan rumah lain...sekolah pun lain...
kat rumah macam manje sikit... :-di :-P


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-10-05 14:08


Assalamualikum...

ana tak kisah orang nak panggil pa apa pun....janji jangan yang maksud pepelik dah lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

sharifah_syed
Warga Rasmi
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17980
Posting: 1
Dari: skudai, johore

Johor  


posticon Posting pada: 24-10-05 14:12


salam..kat rumah..orang panggil along..pakcik makcik panggil imah..
kat sekolah..ada yang panggil sharifah..sharif..kat matrik..sharif..sharifah..che pah..kak pah..kat u..shafaza..sharifah..shafa..sha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharifah_syedProfil   Hantar PM kepada sharifah_syed   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-10-05 14:15


:-di :-di nama sebenar ana Muhammad Aiman...tapi kawan dah biasa panggil eme ;-)


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

and_nod
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.11.2003
Ahli No: 4885
Posting: 121
Dari: Perhentian, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 09:08


orang biasa panggil [email protected] arnold susah nak eje... he he he :p

Bookmark and Share

    


  Member Information For and_nodProfil   Hantar PM kepada and_nod   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 13:41


assalamualaikum...
nama timangan? he...kat rumah famili panggil ana 'ayuz'...kat kelas member panggil ana 'siti',banyak jugak nama timangan ni...'ayu' pun ye juga... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 14:40


assalamualaikum...

> kat rumah kak su sebab ana anak sulung...
> kat campus cuma su saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 27-10-05 15:40


ooooooooooooo
kat rumah famili panggil AIRUL.
kat sekolah pula kwan panggil ACA.
Plikkan.......... tapi kat campus pula kwan panggil....AZHAR............
kre imej baik la konon...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ibn_gani
Warga Rasmi
Menyertai: 26.10.2005
Ahli No: 20081
Posting: 13
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 15:41


ermm kat rumah abang
member lelain panggil beli
keluarga angkat pula panggil abe long
kalau anda nak panggil panggil jak beli

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_ganiProfil   Hantar PM kepada ibn_gani   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 17:30


assalamualaikum..
nama timangan kat rumah..sometimes panggil diri ini adik..atau iza..
jika kat tempat study dulu..disebabkan saya ini kembar dan lebih dari kawan2 lain..so mereka panggil saya kak ngah...sometimes ada yang panggil akak kembar atau kembar saja...itu pada yang tak tau nama kami..hehehe..

itu sajalah..wasalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

rizal_man
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19775
Posting: 50
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-10-05 17:43


sedara pgill zam
kawan pgill shahrul

Bookmark and Share

    


  Member Information For rizal_manProfil   Hantar PM kepada rizal_man   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 28-10-05 23:13


diri sendiri- dulung
kekawan- ain
sedara ahli keluarga-nurul
kawan cina- siti

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 23:33


erm..banyak timangan...

Tehyah..Acu..Mar..Safi..Redha..Ha..Ain..Yati...Rumaisha

Setiap kenalan ada panggilan tersendiri..ikut pada mereka suka nak panggil..janji saya tau..cukup!


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 28-10-05 23:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 23:46


kat dalam Portal Ukhwah.com = Kang (Abang dalam bahasa Jawa)
kat istana = Tuanku :-di


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

rieduan
Warga Rasmi
Menyertai: 26.08.2005
Ahli No: 18474
Posting: 11
Dari: berlin

germany   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 01:53


mY family called me Wan

Bookmark and Share

    


  Member Information For rieduanProfil   Hantar PM kepada rieduan   Quote dan BalasQuote

qhozi2000
Warga Rasmi
Menyertai: 04.11.2003
Ahli No: 4903
Posting: 8
Dari: 12.12.1999

brunei  


posticon Posting pada: 29-10-05 06:03


kawan2 panggil WAN
family panggil ADIK
anak sedara panggil PAKSU
orang kampung panggil USTAZ

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhozi2000Profil   Hantar PM kepada qhozi2000   Pergi ke qhozi2000's Website   Quote dan BalasQuote

rawdhah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2004
Ahli No: 7485
Posting: 193
Dari: bp

Johor  


posticon Posting pada: 29-10-05 06:45


hmm... kawan2 panggil haifa
family panggil adik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rawdhahProfil   Hantar PM kepada rawdhah   Pergi ke rawdhah's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_kk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11389
Posting: 129
Dari: healthy campus

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 12:52


salam ukhuwwah semua..
erm..ana pula Kalau kat rumah mak ayah panggil adik walaupun masih ada adik2 lagi..anak kesayangan keluarga..:-)
kawan-kawan masa sekolah dan matriks panggil ying
sekarang dah tukar panggil Rien. .bunyi macam tegas sikit..


JaGa DiRi HiAsI PeRiBaDi..
BiAr KeIkHlAsAn BeRbIcArA di DaDA HaTi LuAs SauJaNa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_kkProfil   Hantar PM kepada puteri_kk   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 29-10-05 12:53


mus..jangan ingat laki saja pakai name ni tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 13:16


kat rumah = azhar,art
Tempat belajar = khairul,azhar,ed,jk
Nama glamour = Salman Almajdi
dalam Ukhuwah = Nurman

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

namz
Warga Rasmi
Menyertai: 22.09.2005
Ahli No: 19233
Posting: 7
Dari: shah alam

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-10-05 13:55


family panggil adik
kawan-kawan rapat panggil e
kawan-kawan tak berapa rapat panggil nurul
anak-anak buah panggil mak teh

Bookmark and Share

    


  Member Information For namzProfil   Hantar PM kepada namz   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 01-11-05 08:09


kalau anak sedara panggil achik saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

norlie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17607
Posting: 68
Dari: kota bharu, bandaraya islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-11-05 11:47


family panggil along ataupun kadang-kadang adik (kalau adik tak ada saja lah..nanti dia jelous pulak)
kawan2 panggil norlie atau honey kadang-kadang miss beckham..
sedara mara belah abah panggil along...
sedara mara belah mama panggil norlie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For norlieProfil   Hantar PM kepada norlie   Quote dan BalasQuote

khairol_leo
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18946
Posting: 67
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 07-11-05 16:26


membe2 panggil Kay atau khairol.
family panggil Kerol.
anak2 sedara panggil, Pok Yo.
ngehehehhh...
ws.

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_leoProfil   Hantar PM kepada khairol_leo   Quote dan BalasQuote

auni1011
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22509
Posting: 28
Dari: UM-KL-Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-02-06 16:09


macam-macam nama timangan...

kat sekolah rendah, matun or matul
sekolah men (form1-5), matun or matul
sekolah men (form6), matus
'u', saadiah, halimah, limah, mastura
family, alang

Bookmark and Share

    


  Member Information For auni1011Profil   Hantar PM kepada auni1011   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-02-06 16:09


alang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-02-06 16:16


achik...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

finas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22936
Posting: 227
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 13:27


nama timangan...
orang-orang yang rapat paggl tein saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For finasProfil   Hantar PM kepada finas   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-02-06 13:34


kalau anak buah pangil maksu la sebab bongsu....
member2 kat kolej panggil nani....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

arinie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.07.2005
Ahli No: 17125
Posting: 56
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 13:35


panggil maksu konon............

saya pulak panggil rini.........apa khabar maksu tu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For arinieProfil   Hantar PM kepada arinie   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 27-02-06 13:42


yang RAPAT - NURUL
KEKAWAN-AIN
KEKWN BYKAN MELAYU-SITI
bahasa kan DIRI- DULUNG

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 27-02-06 14:20


Assalamualaikum wbt

family - Ira
kawan² rapat/bestfriends - Syira
kawan² yang baru kenal/kawan² biasa - Nurul/Insyirah

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 27-02-06 14:24


Assalamualaikum wbt.
family panggil Kak Ngah
Member panggil Izzah

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 14:25


apit

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 15:22


Assalamualaikum

family- [email protected] ina
kekawan-lieynna/rose

Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 15:24


Pada 27-02-06 14:25 , hafiz_along_83 posting:

!!! QUOTE !!!

apit


Hafiz_along, apa maksud apit tu...!!!:-P :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

una_durrani
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2006
Ahli No: 26302
Posting: 15

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-06 21:30


kat rumah panggil adik sebab saya anak bongsu.
kawan-kawan pulak panggil UNA.

Bookmark and Share

    


  Member Information For una_durraniProfil   Hantar PM kepada una_durrani   Quote dan BalasQuote

amal_16
Warga Rasmi
Menyertai: 19.09.2006
Ahli No: 26442
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-09-06 21:13


kawan-kawan panggil amal.
keluarga pula panggil kak chik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For amal_16Profil   Hantar PM kepada amal_16   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 19-09-06 21:29


family - kak
anak sedara - che' lang
kawan-kawan - lisa
guru2 - yus

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 19-09-06 21:35


panggil saja fit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

aReLaN
Warga Rasmi
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17987
Posting: 14
Dari: Shah Alam

malaysia  


posticon Posting pada: 19-09-06 21:44


family pggl along
kawan-kawan laki pnti tmr pggl mat lah
kawan-kawan perempuan dr pantai timur pggl mat lah atau zele
kawan-kawan satu batch kat sini pggl abe lah, mat lah
yang perempuan pggl mat lah, alan
hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For aReLaNProfil   Hantar PM kepada aReLaN   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-09-06 08:26


salam~
kalau kat rumah kakak,lina..
kalau dengan member..lina,lin,mushi,syida..
kalau dengan junior mereka panggil kak lina,kak syida...
tu lah nama timangan saya..nama panjang,tu org boleh panggil macam-macam tu..hehe
wasalam~

[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 20-09-06 10:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 20-09-06 10:07


Kalau kat rumah.....adik
Kalau dengan member2...ateh
dengan anak buah....mak teh....
kalau dengan lec....k''''''''''.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-09-06 10:45


Yop...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-09-06 11:25


Em..kalau kat rumah mak,ayah dan pakcik bongsu panggil Suzi
adik-adik panggil Kak Jie
Family sebelah makcik dan pakcik panggil K.Uji
anak buah pulak panggil Makngah..
dengan kawan-kawan panggil Su atau Jie atau Ila atau Suzi (banyak nama sebab kawan ikut tempat kitaa belajar dulu-dulu.
Kawan-kawan tempat kerja panggil Su
:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 20-09-06 11:30 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-09-06 11:30


kat rumah - ijah

kat kampus - fizah

anak sedara - mak su (dah tua dah)

my future husband - erm..entahlah..hehe:P

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 20-09-06 13:09


Panggil lah apa pun... Panggil celaka pun tak mengapa... Tak kisah... Tapi, jawab lah depan Allah nanti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-09-06 13:17


...

[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 20-09-06 13:30 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 09:33


mat jang adalah nama timbangan ana dikampus..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

ifmiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.05.2004
Ahli No: 8734
Posting: 63
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 22-09-06 09:38


asalamualaikum
saya kat rumah adik2 ppangil k.teh,, umi, abah dan abang dan angah pangil mizah saja
kat matrx okwn2 pangil mieza............

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifmizaProfil   Hantar PM kepada ifmiza   Quote dan BalasQuote

aleeya_athirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.08.2006
Ahli No: 25748
Posting: 128
Dari: Ipoh

malaysia  


posticon Posting pada: 22-09-06 09:44


family panggil - akak
kawan sekampung - siti
kawan-kawan - dayah..
kawan-kawan chat - aleeya

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleeya_athirahProfil   Hantar PM kepada aleeya_athirah   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 11:00


family kat rumah panggil ana
sdre2 sebelah ayah pnggl yana
sdre2 sebelah mak panggil ana
kat sek men org panggil gee
sekarang kat u ana
erm...tapi tak ada org pggil pah.kalau adk2 brdk saya yang len ad saja orang pnnil macam tu sebab nama kami kat depan syarifah.hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

eja84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23277
Posting: 50
Dari: perak

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-09-06 12:23


mak ayah pggil saja
adik2 panggil KAK saja
kawan-kawan panggil saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eja84Profil   Hantar PM kepada eja84   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 13:33


famili panggil nama penuh,
anak buah panggil cikde/ ayyah,
kawan-kawan panggil gee,
hubby panggil ayang
bakal baby nanti panggil ummi:P
[ Telah diedit oleh: anis_zulaikha pada 22-09-06 13:39 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 22-09-06 14:15


nama timangan panggil anor saja :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 22-09-06 14:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 14:22


salam...

name timangan ana dirumah....maaf tak boleh bagitau...masa ana belajar dulu orang panggil ana ustaz...sebab ana selalu ke surau,lepas itu tolong kaunsel orang..sampai ke hari ni orang masih panggil ana ustaz,ana selalu juga bagi ceramah umum kat surau...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 23-09-06 22:10


family panggil ika..
kawan-kawan skewl rendah panggil piqa..
kawan-kawan skewl menengah pula panggil ae-pik..
cecekgu panggil shafiqah lah...
hmm....adek sedara panggil kak ika..
hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 24-09-06 00:32


Erm, ana ada nama baru.
Sebab nama ana ada Mohd, ramai prof ana panggil ana Mohd (baca Mod).
Kelakar juga, sebab pernah sekali kawan ana merungut pada prof ana yang panggil ana begitu, sebab bunyinya macam nama perempuan (Maude- lebih kurang bunyinya, cuma lebih terbuka).

Sehingga sekarang, tak ramai kekawan ana yang tahu Mohd adalah Mohamad, cuma segelintir yang betul-betul rapat, dan yang biasa ke Malaysia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

umairah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23270
Posting: 158
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-06 14:21


Assalamualaikum..

Family dan kawan-kawan ana panggil ana Noor...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairah86Profil   Hantar PM kepada umairah86   Quote dan BalasQuote

eja84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23277
Posting: 50
Dari: perak

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-10-06 15:58


saya pula kalau kat rumah adik2 panggil kak saja
kawan-kawan pula panggil ija, saja,liza...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eja84Profil   Hantar PM kepada eja84   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 01-10-06 16:17


emm...kawan-kawan saya panggil saya mie.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Lubnaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2006
Ahli No: 25241
Posting: 133
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-10-06 18:10


kawan-kawan panggil saya ummi.mak panggil syira atau ya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LubnaaProfil   Hantar PM kepada Lubnaa   Quote dan BalasQuote

Eid
Warga Rasmi
Menyertai: 27.06.2006
Ahli No: 24983
Posting: 17
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-10-06 18:15


ISE....ISE.....ISE
ISE....ISE.....ISE
ISE....ISE.....ISE
ISE....ISE.....ISE

nama timangan dari kecik

Bookmark and Share

    


  Member Information For EidProfil   Hantar PM kepada Eid   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-06 21:46


masuk forum ni, lisa teringat seorang kawan lisa yang bernama farhah...

istimewa tentang farhah ni, dia tidak suka nama dia ditukar atau dipendek-pendekkan...

awal perkenalan, lisa panggil dia far...terus dia beritahu lisa dia tak suka lisa panggil dia macam tu sebab tiada makna dalam Islam tapi kalau barat, bermaksud jauh :lol: ...dia nak lisa gelar dia farhah juga sebab dia kata lisa akan sentiasa doakan dia gembira dalam hidupnya...

sejak hari itu, lisa sedar betapa pentingnya kita menyebut nama yang mempunyai maksud kebaikan sebab nama itu satu doa dan percayalah, jarang orang marah kalau kita sebut namanya yang mempunyai maksud biarpun dia ada nama timangan sendiri...

walaupun agak sukar menyebut sebab panjang atau sebagainya, tapi ianya baik diamalkan...bertuah kalian yang mempunyai nama-nama indah menurut Islam...

Alhamdulillah, terima kasih buat ayah dan ibu yang memberi nama yang baik buat lisa biarpun tidak mempunyai maksud...itu lebih baik daripada tiada nama atau nama yang membawa maksud tidak baik.


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: lisa_solehah pada 01-10-06 21:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

khairol_leo
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18946
Posting: 67
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 02-10-06 13:41


Pada 19-10-05 18:18 , cadetofficer posting:

!!! QUOTE !!!

kak melor...

lain tak daripada nickname 'cadetofficer'?

saya pulak K... sahabat kak melor.. betul tak kak melor? 8-)

[ Telah diedit oleh: khairol_leo pada 02-10-06 13:44 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_leoProfil   Hantar PM kepada khairol_leo   Quote dan BalasQuote

farabi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9005
Posting: 247
Dari: kelana jaya

Pahang  


posticon Posting pada: 02-10-06 13:44


umi dengan abah panggil saya "anak"...mesra kan...;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For farabiProfil   Hantar PM kepada farabi   Pergi ke farabi's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahkusza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2004
Ahli No: 12373
Posting: 119
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 14:45


emmm...
pasai manjer2 ini ana suka...ummi ana panggil ana nur
sahabat2 panggil an/raihan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahkuszaProfil   Hantar PM kepada muslimahkusza   Quote dan BalasQuote

areT
Warga Rasmi
Menyertai: 30.09.2006
Ahli No: 26674
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 16:13


2 lah semua ore ada nm pgglan manja kan..like me 2..kat rumah famili
paggil ya @ suria but di kalangan membe2 org pggl sue...

Bookmark and Share

    


  Member Information For areTProfil   Hantar PM kepada areT   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 21:28


kakak panggil adik
family dan kawan-kawan panggil nama

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

nick_sieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24044
Posting: 94

Kedah  


posticon Posting pada: 07-10-06 17:20


family pggl azhar and sometimes adik...
kat kampus panggil nik, and kucai
lecturer pula panggil azhar

Bookmark and Share

    


  Member Information For nick_sieqProfil   Hantar PM kepada nick_sieq   Quote dan BalasQuote

daiyanah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27675
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 02:22


keluarga panggil adik....
kawan-kawan panggil daiyanah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For daiyanahProfil   Hantar PM kepada daiyanah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 29-12-06 23:41


nama timangan teman adalah daeng

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-12-06 23:58


adik beradik,sdara mara semua pggl ana [email protected] .. kawan-kawan pggl ana [email protected]@nothing .. apa-apa pun boleh aslkn name 2 berkaitan dengan name ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 00:18


Mak panggil nama..
adik beradik panggil along..
kawn panggil nama @ siput @ jinbed @ tenuk @ ketua kelas (pun ada..)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 00:24


Pada 07-10-06 17:20 , nick_sieq posting:

!!! QUOTE !!!

family pggl azhar and sometimes adik...
kat kampus panggil nik, and kucai
lecturer pula panggil azhar

salam...
nama anta sama dengan ana..

mak dan ayah dan kakak panggil ana "saja"
adik beradik panggil ana "angah"
kawan-kawan panggil ana "azhar"


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 00:25


Pada 30-12-06 00:24 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-10-06 17:20 , nick_sieq posting:

!!! QUOTE !!!

family pggl azhar and sometimes adik...
kat kampus panggil nik, and kucai
lecturer pula panggil azhar

salam...
nama anta sama dengan ana..

mak dan ayah dan kakak panggil ana "saja"
adik beradik panggil ana "angah"
kawan-kawan panggil ana "azhar"


bukan "saja" sebenarnya "saja"..
spelling error...(^_^)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-12-06 00:36


Pada 30-12-06 00:18 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Mak panggil nama..
adik beradik panggil along..
kawn panggil nama @ siput @ jinbed @ tenuk @ ketua kelas (pun ada..)


ni apa cerita..semua kawan-kawan pagil dengan name binatang..ish2..

ana family panggil ude(anak ke-3)..
kawan-kawan panggil: din,judin..tam..



Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

syabab_mujahid
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27656
Posting: 291
Dari: Egypt

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-01-07 20:04


fmily pggil bang long

Bookmark and Share

    


  Member Information For syabab_mujahidProfil   Hantar PM kepada syabab_mujahid   Pergi ke syabab_mujahid's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» nama timangan anda...??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.775389 saat. Lajunya....