Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Naikkan layar anda sekaki, anda akan mendapat angin sepuluh kaki
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 1 hari, 3 jam, 55 minit yang lalu
nabilah: 1 hari, 4 jam 3 saat yang lalu
aye: 2 hari yang lalu
tereturubuzu: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: **KELAB ANAK-ANAK PERAK**


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» **KELAB ANAK-ANAK PERAK**

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh **KELAB ANAK-ANAK PERAK**

najmimunnawir
Warga Rasmi
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 15450
Posting: 6
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-10-05 14:50


moh kita anak2 perak berkumpul.
yob yong semua eratkan ukhwah!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For najmimunnawirProfil   Hantar PM kepada najmimunnawir   Pergi ke najmimunnawir's Website   Quote dan BalasQuote

fizamil
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13800
Posting: 126

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-10-05 15:33


saya anak perak

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizamilProfil   Hantar PM kepada fizamil   Quote dan BalasQuote

Darth_Alakazam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16027
Posting: 95
Dari: kampar,perak

Perak  


posticon Posting pada: 11-10-05 04:15


kejor yop? nak kejor apa ehh? idak lah teman tahu

Bookmark and Share

  


  Member Information For Darth_AlakazamProfil   Hantar PM kepada Darth_Alakazam   Pergi ke Darth_Alakazam's Website   Quote dan BalasQuote

ami_nul
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 818
Posting: 6
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 00:24


assalamualaikum..... saya anak kelahiran perak... tapi duduk kat selangor... saya lahir kat kuala kangso

Bookmark and Share

  


  Member Information For ami_nulProfil   Hantar PM kepada ami_nul   Quote dan BalasQuote

afz_besh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14538
Posting: 25
Dari: dari tingkat 3 blok Jaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 03:43


anak perak sejati...

Bookmark and Share

  


  Member Information For afz_beshProfil   Hantar PM kepada afz_besh   Quote dan BalasQuote

orchidesa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12928
Posting: 133
Dari: perak-selangor

japan   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 09:18


aye anak perak ke? sebab aye lahir kat s'gor menetap kat perak..bagaimana tu.. :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For orchidesaProfil   Hantar PM kepada orchidesa   Pergi ke orchidesa's Website   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 26-01-06 14:05


saya pun anak perak juga...lahir kat perak..duduk kat perak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 14:20


kume bukan perak, tapi boleh cakap perak kampor!
heheheeh

Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 14:23


Assalamualaikum...

anak jati pahang tumpang lalu...
edeiii...anak perak macam tak ikhlas saja ana tumpang sekaki..
boleh kan...

ehhehh...!:lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-06 12:58


pandai qayyum cakap perak ek..ana pun bolehlah sket2 cakap klate..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-02-06 21:35


assalamualaikum

maaf anak johor tumpang lalu..saja saja..mira bukan anak perak tapi study kat perak..tumpang negeri orang kerana ilmu,hihi

wassalam :-)


-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..


Bookmark and Share

  


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

balqiszie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11822
Posting: 100
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 01-02-06 21:41


as,kum
saya anak kelahilaran perak..dari kecik sampai besar kart negeri perak..sambung belajar kart kedah 2 tahun..pas kerja kart selangor 2 tahun dan akhirnya sekarang kembali bekerja di negeri kesayangan PERAK DARUL RIDZUAN...

Bookmark and Share

  


  Member Information For balqiszieProfil   Hantar PM kepada balqiszie   Quote dan BalasQuote

joe_gempak
Warga Rasmi
Menyertai: 03.02.2006
Ahli No: 22435
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 22:13


rame bebenor orang perok nyo. apo khabor kome semua

Bookmark and Share

  


  Member Information For joe_gempakProfil   Hantar PM kepada joe_gempak   Quote dan BalasQuote

husna_nasiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22138
Posting: 233
Dari: UPM

Perak  


posticon Posting pada: 03-02-06 22:45


Assalamualaikum..atenye..ramai bebeno orang perak ye..ana orang perak juga..tinggal di Taiping..tapi sedara mara ramai kat kuala kangsar,grik,parit..kalau nak tahu..perak adalah negeri paling ramai penduduk..sebab semua tempat termasuk parit,dinding,lumut pun sarat dengan penduduk..

Bangga betul dengan perak sebab sultannya iaitu Sultan Azlan Shah adalah sultan yang paling tinggi tahap pendidikannya berbanding semua sultan di Malaysia..Raja mudanya pula bukan calang-calang orang..bergelar dr.nazrin shah..pun bijak macam ayahnya..menteri besarnya pula..Dato' Tajol Rosli pun baik sangat..orang kampung ana..

Alhamdulillah..dapat berada di negeri yang aman damai..tapi jangan pula terlalu bersenang lenang sampai lupakan umat Islam yang menderita di negara lain..doakan supaya mereka juga dapat kedamaian macam kita...Amin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For husna_nasihaProfil   Hantar PM kepada husna_nasiha   Quote dan BalasQuote

siber
Warga Rasmi
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20913
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 14:22


Assalamualaikum.Saya jugak orang Perak

Bookmark and Share

  


  Member Information For siberProfil   Hantar PM kepada siber   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 15:14


saya kena cross perak bila nak balik kampung,selalu singgah kat gunung semanggol.hehe.motor ex5 saya plat perak (beli kat perak).si 'dia' juga orang perak.heheh...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 16:03


perak

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 16:05


best friend orang perak.. best la kawan dengan orang perak ni.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 16:13


sapa orang kampar dan ipoh?
post kat sini k!

Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 23:38


assalamualaikum..sana nak tumpang sekaki...ana bukan perak tapi pernah duduk 10 tahun kat perak..kat teluk intan...sekarang ini duduk kat seremban..dan orang noghori...tapi tak reti cakap noghori sebab dah 10 tahun duduk perak..dah jadi orang perak pula..hehehe...any way saya suka perak..PERAK no.1..hehehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

siber
Warga Rasmi
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20913
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 15:15


kampung teman air itam labu,kampar tetapi sejak 10 tahun lalu opah teman sudah pindah ke changkat baru malim nawar,kampar.hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For siberProfil   Hantar PM kepada siber   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 18:21


assalamualaikum..
ishhh....ramai rupanya orang perak!
ukhwah fillah abadan abada!
>ana orang manjung

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

shimier
Warga Rasmi
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22608
Posting: 8
Dari: IpoH--->baNGi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 23:56


teman memang asal perak...menetap pun kat perak juga..
kat bercham...
kampung teman kat kampar..
kejor yeop kejor heeh

Bookmark and Share

  


  Member Information For shimierProfil   Hantar PM kepada shimier   Quote dan BalasQuote

siber
Warga Rasmi
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20913
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 12:45


Ada tak di antara kome orang kampong air itam labu kampar.Dulu teman kampong di situ..

Bookmark and Share

  


  Member Information For siberProfil   Hantar PM kepada siber   Quote dan BalasQuote

amna_liana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18062
Posting: 155
Dari: ipoh

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 12:49


perak negeriku yang amat kucintai....

Bookmark and Share

  


  Member Information For amna_lianaProfil   Hantar PM kepada amna_liana   Quote dan BalasQuote

yoma
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14789
Posting: 60
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 16:12


as-kum.saya anak jati perak.lahir di perak.....sekolah sampai matriks pun di perak tapi sekarang di selangor pulak sambung belajar........mungkin kerja nanti balik perak...........hidup perak.i love perak sebab i anak perak.............

Bookmark and Share

  


  Member Information For yomaProfil   Hantar PM kepada yoma   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 16:38


ana menetap di Kuala Kangsar Perak.... ada sesiapa kat sini yang menetap di bukit Chandan??

Bookmark and Share

  


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 17:52


Pada 09-02-06 23:38 , nurilham7 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..sana nak tumpang sekaki...ana bukan perak tapi pernah duduk 10 tahun kat perak..kat teluk intan...sekarang ini duduk kat seremban..dan orang noghori...tapi tak reti cakap noghori sebab dah 10 tahun duduk perak..dah jadi orang perak pula..hehehe...any way saya suka perak..PERAK no.1..hehehe..



assalamualaikum..
ana pun duduk teluk intan sekarang ni.salam ukhawah dr ana..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

rul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.07.2005
Ahli No: 17312
Posting: 55
Dari: malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 17-02-06 19:36


lor... sikit bebeno nya orang perok...
takkan banyok ini jea????
mana lagi........ :-di
[ Telah diedit oleh: rul pada 17-02-06 19:37 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For rulProfil   Hantar PM kepada rul   Quote dan BalasQuote

barakah
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2006
Ahli No: 22325
Posting: 5
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 20:15


teman orang perak yang bebenonyer...lahir kat perak membeso kat perak..


-----------------
kembangkanlah ukhwah..itu tuntutan allah...


Bookmark and Share

  


  Member Information For barakahProfil   Hantar PM kepada barakah   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-03-06 11:18


assalamualaikum..orang-orang perak ni tak teringin nak buat perjumpaan semua ahli ukhwah perak..manale tahu ada yang berminat tapi ambil area yang dekat2 sajalah..wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

aisyahusna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23069
Posting: 62
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 07-03-06 11:22


Assalamualaikum..rasanya dah lama topik ni keudara..takkan banyak ni saja warga perak..bukankah perak negeri kedua terbesar di semenanjung..


-----------------
Kekayaan pada lapangnya hati..
Rupawan pada indahnya budi..
Bangsawan pada kerendahan diri..
yang sering sujud di telapak Ilahi..


Bookmark and Share

  


  Member Information For aisyahusnaProfil   Hantar PM kepada aisyahusna   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 07-03-06 12:59


ana nak join....hehehehe
[ Telah diedit oleh: tasbih_30 pada 07-03-06 13:02 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-03-06 14:17


Pada 07-03-06 11:18 , ika2410 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..orang-orang perak ni tak teringin nak buat perjumpaan semua ahli ukhwah perak..manale tahu ada yang berminat tapi ambil area yang dekat2 sajalah..wassalam




ehm..betul tu!ana pun nak join kalau ada yang nak adakan perjumpaan!

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 07-03-06 15:04


perak teraju liga super ....hehhehehe.. slangor kat mana ye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 09-03-06 00:25


Bertahajud menyerikan wajah, bersyukur membajai baraqah, bermuhasabah mencetus hikmah, bertawakkal membuahkan pasrah, bersaudara menyemai ukhwah kerana Allah"

"Ukhwah itu bukan terletak pada pertemuan, bukan pada manisnya ucapan di bibir tapi terletak pada ingatan seseorang terhadap saudaranya di dalam doanya." Al-Ghazali.



just copy dan paste

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

izzana
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23015
Posting: 8
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 17:52


assalamualaikum...
saya dok kat kuale kangsor.sekarang blajo kat kedah...yang pasti lepas ni saya akan kembali ke perak...mencari rezeki!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzanaProfil   Hantar PM kepada izzana   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 17:55


teman orang Lekio, manjung...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 18:05


ada pun topik anak2 perak baru jumpa sebelum ni jumpa kelab anak2 kedah dengan kelate saja. teman lahir kat perak belajar pun kat perak kerja saja kat selangor. tapi tetap sokong perak dalam liga super wp dah turun tangga ke 2 liga. mana lagi orang perak ni??

Bookmark and Share

  


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 20:35


saya anak pulau pinang...
tapi pernah menjadi anak angkat orang perak..
orang kg rambai 7, kuala kangsar..
lamanya tak menjenguk khabar...

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

nurulXzinnirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.04.2006
Ahli No: 23894
Posting: 25

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 20:39


ana lahir kat johor...tapi sekarang duduk kat PERAK//..best jugak kat sini..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulXzinnirahProfil   Hantar PM kepada nurulXzinnirah   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 10-04-06 22:28


assalamualaikum...saya pun anak perak juga...lahir kat pahang tapi sampai sekarang dok perak kat taiping lebih 1dekad lah..
mak dengan ayah kedua-duanya dr perak..
tapi sekarang ni merantau jauh ke selatan menuntut ilmu...
sayang PERAK...



Bookmark and Share

  


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

danial_muhd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23070
Posting: 212
Dari: Bukit Mertajam -> gambang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-04-06 00:08


nenek Ana asalnya dari Taiping, Perak.. tapi dah duduk lama kat Pulau Pinang so loghat dah tak ada.. tapi still terkenangkan Perak...

Selalu juga pergi jenguk keluarga2 yang ada kat Perak bersama nenek...

Ramai.... hehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For danial_muhdProfil   Hantar PM kepada danial_muhd   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 11-04-06 01:12


Pada 07-03-06 15:04 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

perak teraju liga super ....hehhehehe.. slangor kat mana ye...


slangor ada mlsh dalamn..nnt2 bangkitla pasukan slangor dan jugak kelab2 slangor hehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-06 18:55


salam...

erkk.. boleh tumpang lalu...
nak p rumah pak cik kat kuala kangsar...
dulu selalu berulang alik ikut perak nak balik matrix.. huhu..

tumpang lalu lagi sekali...

salam ukhwah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 11-04-06 19:15


pay rock tetap dihatiku..oh perak..:)

p/s:masa kecik2 dulu selalula main2 kejar kat menara condong..he2..kenangan yang abadi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-04-06 22:56


Pada 11-04-06 19:15 , shattir posting:

!!! QUOTE !!!

pay rock tetap dihatiku..oh perak..:)

p/s:masa kecik2 dulu selalula main2 kejar kat menara condong..he2..kenangan yang abadi..


nasib baik menara tu tak runtuh :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

bannahakimi
Warga Rasmi
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22394
Posting: 1
Dari: USM Penang

Perak  


posticon Posting pada: 11-04-06 23:07


salammun a'laih...
ana juga anak perak, sek kat perak.matrix kat perak...tapi lani blajaq kat penang......

Bookmark and Share

  


  Member Information For bannahakimiProfil   Hantar PM kepada bannahakimi   Quote dan BalasQuote

Levene
Warga Rasmi
Menyertai: 07.01.2006
Ahli No: 21767
Posting: 9
Dari: bangi lama

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:02


ana pulak lahit kat parit,perak.....
tapi menetap kat bangi,sel....

Bookmark and Share

  


  Member Information For LeveneProfil   Hantar PM kepada Levene   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 15:01


Ipoh mali talak sombong maaa....!!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 15:43


saya bukan orang perak

Bookmark and Share

  


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 15:44


qhal sesat ek??

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 13-04-06 15:57


kejor yob kejor...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 16:05


perak tak ada ke perkataan yang best2...nak belajar jugak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 16:15


cikpah_kuala

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 16:18


berkelio lah kome kat sini.....ate tu la yang patut pun......

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 16:20


apa maksudnya tu???

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 16:44


pekatnyer perok kome daeng, aselnyer mana.. jenuh lah jutawanmuslimah buka kamus perok karang..apele ate...ni.

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 16:46


airah, apa yang daeng cakap tu...kelio tu apa??

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 16:59


berkeliaran kut..kalau tak silaplah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 17:03


kome tu pulak apa?

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 17:06


kome tu kata ganti nama ...awak, kamu, anda dll.

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 13-04-06 18:16


Pada 11-04-06 22:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-04-06 19:15 , shattir posting:

!!! QUOTE !!!

pay rock tetap dihatiku..oh perak..:)

p/s:masa kecik2 dulu selalula main2 kejar kat menara condong..he2..kenangan yang abadi..


nasib baik menara tu tak runtuh :)



tula..nasib baik tak runtuh,Kalau tak..tak dapatla saya join warga ukhwah ni..huhu.. :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

farhani
Warga Rasmi
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2253
Posting: 4
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 18:51


Assalamualaikum,

Saya orang Kuala Kangsar, lahir, membesar, (belajar UKM) kerja pun disini. siapa-siapa singgah kuala tu, mari ramai-ramai datang kedai kek noraini beli kek disitu kat lembah. mana tau kalau anda cakap dapat tau dari laman ukhwah, ha...boleh dapat makan kek free.. (bergantung pada jenis kek la...)

Bookmark and Share

  


  Member Information For farhaniProfil   Hantar PM kepada farhani   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 17-04-06 01:51


Pada 13-04-06 18:51 , farhani posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum,

Saya orang Kuala Kangsar, lahir, membesar, (belajar UKM) kerja pun disini. siapa-siapa singgah kuala tu, mari ramai-ramai datang kedai kek noraini beli kek disitu kat lembah. mana tau kalau anda cakap dapat tau dari laman ukhwah, ha...boleh dapat makan kek free.. (bergantung pada jenis kek la...)


i/Allah..saya datang.. :-di :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

eyezack
Warga Rasmi
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24252
Posting: 5
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 20-04-06 13:27


assalamualaikum....
ipoh mali tatak sombong maa...ate kome semua jangan terkejut tengok bndera kat profile teman itu..pahang sebab sekarang bljor kat sana..tapi teman asal perak..moh lah ke rumah teman weh..sggah ipoh,kabor la kat teman...
k,wassalam.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyezackProfil   Hantar PM kepada eyezack   Quote dan BalasQuote

firda94
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.12.2005
Ahli No: 21277
Posting: 32
Dari: UPM

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-04-06 14:17


Teman bukan orang perak, tapi teman sekolah kat Taiping.Ipar duai teman orang Taiping. Teman suka TAiping, sejuk dan nyaman. Tapi ada masalah sikit sebab ipar duai teman busybody dan "Queen Control" jadi tak berapa seronok lagi balik perak

Bookmark and Share

  


  Member Information For firda94Profil   Hantar PM kepada firda94   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 28-05-06 16:27


ipoh mali talak sombong,,,

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 28-05-06 16:30


Pada 13-04-06 17:03 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

kome tu pulak apa?



oi kome durian dah berbunger..mari kita minanga nak dare... mr os song... huuhuhu

kome = kamu

     dema = mereka


Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 31-05-06 13:31


Pada 28-05-06 16:27 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

ipoh mali talak sombong,,,



mmm, Kenapa orang Perak selalu tulis macam ni? mmm....


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-05-06 18:46


Ipoh mali talak sombong maaaaaa..............

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 31-05-06 20:06


:roll:


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 31-05-06 21:46


Pada 31-05-06 13:31 , fizah_862000 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-05-06 16:27 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

ipoh mali talak sombong,,,



mmm, Kenapa orang Perak selalu tulis macam ni? mmm....




trade mark maa... dah memang orang ipoh tak sombong..benda ni fakta ni...bukan tipu2 ni.. hehehe :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

abu_hikmah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.07.2006
Ahli No: 25073
Posting: 6
Dari: Lumut

Perak  


posticon Posting pada: 05-07-06 23:24


assalamualaikum..
teman lahir kat johor, tapi duduk perak... boleh lah kan!

Bookmark and Share

  


  Member Information For abu_hikmahProfil   Hantar PM kepada abu_hikmah   Quote dan BalasQuote

unahbest
Warga Rasmi
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18732
Posting: 12
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-07-06 15:20


tumpag juga...anak selangor tapi study perak.....terimakasih...kasi tumpang

Bookmark and Share

  


  Member Information For unahbestProfil   Hantar PM kepada unahbest   Quote dan BalasQuote

ieman_mukmin
Warga Rasmi
Menyertai: 04.01.2006
Ahli No: 21665
Posting: 4
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-07-06 12:33


assalamualaikum...saya pun anak perak :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ieman_mukminProfil   Hantar PM kepada ieman_mukmin   Quote dan BalasQuote

zulaziz
Warga Rasmi
Menyertai: 21.07.2006
Ahli No: 25331
Posting: 5
Dari: shah alam

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-06 09:54


Assalamualaikum semua.. teman asal dari manjung...
sesiapa nak pergi berkelah ke pangkor atau teluk batik boleh contact ana..
ana boleh jadi tourist guide..huhuhu :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulazizProfil   Hantar PM kepada zulaziz   Quote dan BalasQuote

musafirahkelana
Warga Rasmi
Menyertai: 14.07.2006
Ahli No: 25211
Posting: 14
Dari: perlis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-06 11:41


salam pada anak-anak perak. ana anak jati perak. tapi sekarang belajar kat perlis. dah 3 tahun lebih..longaht perak dah hilang..
pada orang tepeng..salam ta'aruf!

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafirahkelanaProfil   Hantar PM kepada musafirahkelana   Pergi ke musafirahkelana's Website   Quote dan BalasQuote

baikhati
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25177
Posting: 77
Dari: taiping

Perak  


posticon Posting pada: 21-07-06 11:59


from taiping with love!.. :) kalau hangpa nak buat perjumpaan,mai lah...sambil tu buat program membina dan berfaedah,tak rugi masa nanti... ana boleh lah tolong2 sikit,jadi Ajk. hehehe...cepat, siapa nak jadi pengarah program...hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For baikhatiProfil   Hantar PM kepada baikhati   Quote dan BalasQuote

aqli
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2005
Ahli No: 19625
Posting: 83

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-07-06 12:02


saya orang perak juga..
lahir kat parit,perak...
membesr kat selangor..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aqliProfil   Hantar PM kepada aqli   Quote dan BalasQuote

syahadah_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16078
Posting: 106
Dari: kualakangsar

Perak  


posticon Posting pada: 21-07-06 13:29


:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadah_muslimahProfil   Hantar PM kepada syahadah_muslimah   Pergi ke syahadah_muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-06 14:39


ana orang manjung!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

ummuazzahra
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.07.2006
Ahli No: 25096
Posting: 31
Dari: utara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-06 16:23


Assalamualaikum.......

Teman pun orang perak juger...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummuazzahraProfil   Hantar PM kepada ummuazzahra   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-06 18:32


saya pun.... rindu nak balik kampung..........................rindu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 09:54


teman oghang teluk intan...
yeop dan yong sekalian, moh eratkan ukwah sesame kita!

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

fi_shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24949
Posting: 163
Dari: Bumi Allah

croatia  


posticon Posting pada: 28-07-06 05:41


Anak - anak perak ..;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For fi_shattirProfil   Hantar PM kepada fi_shattir   Quote dan BalasQuote

zalika
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2005
Ahli No: 19513
Posting: 17
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-07-06 07:46


saya pun orang prk...
teluk intan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zalikaProfil   Hantar PM kepada zalika   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-07-06 08:30


salam..anak2 perak..ana bukan anak perak..nak doa saja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

azd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11871
Posting: 91
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 09:51


assalamualaikum warahmatullah....

salam sejahtera kepada semua anak2 perak...semoga hidup anda semua pada hari ini dan akan datang sentiasa dalam rahmat Allah S.W.T.

dan terima kasih kpda ustadz atas doa anda...walaupun bukan warga perak tetapi atas dasar kasih sesama islam, masih bersama2 ingin mengucapkan salam terhadap warga perak ini...terima kasih ustadz...

sesungguhnya orang mukmin itu adalah bersaudara...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azdProfil   Hantar PM kepada azd   Pergi ke azd's Website   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 11:16


assalamualaikum....

ana orang taiping....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 29-07-06 13:25


apa kabar orang-orang perak....

Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

ulfah_widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25325
Posting: 301
Dari: Kedah - Perak - Johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 15:06


assalamualaikum...

salam ukhwah buat warga perak..walaupun ana tak menetap di negeri perak, tapi tanah kelahiran tetap takkan ana lupa..moga perak maju dan aman makmur selalu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ulfah_widadProfil   Hantar PM kepada ulfah_widad   Quote dan BalasQuote

masya_brywest
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2317
Posting: 107
Dari: TeLuK InTaN

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 16:34


orang lahir kat perlis...tapi bermastautin kat perak...boleh kira sebagai anak perak juga lah kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For masya_brywestProfil   Hantar PM kepada masya_brywest   Quote dan BalasQuote

khairi05
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.09.2005
Ahli No: 19183
Posting: 35
Dari: Parit Buntar

Perak  


posticon Posting pada: 29-07-06 18:33


aku orang perak... pt buntaqqq.. cuma loghat saja kedah+penang

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairi05Profil   Hantar PM kepada khairi05   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 16:53


heheh..
nak masuk juga..
teman tak lah pandai nak kecek perak ni..
hehee..

teman anak perak.. ( ayah orang perak)
tapi..teman lahir di melaka.. (mak orang melaka)

hehe.. al an..teman tinggal di sitiawan..perak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 18:13


pernah jadi anak angkat orang perak..
lama tak makan tempoyak :di

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

alongmina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24619
Posting: 116
Dari: Bukit Mertajam/Kulim

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 09:44


salam..ana asal kat bukit mertajam,pulau pinang..ana nak join anak-anak perak sebab study kat perak..PERAK best..(",)

Bookmark and Share

  


  Member Information For alongminaProfil   Hantar PM kepada alongmina   Pergi ke alongmina's Website   Quote dan BalasQuote

umaira_sutera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25832
Posting: 62
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 10:01


ana asal dari Kuala Kangsar Perak..tapi umur 15 pindah KL dan sekarang bermastautin di Pahang ..

Bookmark and Share

  


  Member Information For umaira_suteraProfil   Hantar PM kepada umaira_sutera   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 13:49


salam semua anak2 perak....saya belajar kat perak...boleh join tak? hehehe;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

wardatul_shuhada
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27283
Posting: 43
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 15-11-06 22:35


perak memang best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatul_shuhadaProfil   Hantar PM kepada wardatul_shuhada   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» **KELAB ANAK-ANAK PERAK**

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.233476 saat. Lajunya....