Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 1 hari, 19 jam, 32 minit yang lalu
lidah-penghunus: 5 hari yang lalu
muslimiman: 20 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 21 hari yang lalu
nur_tinta: 27 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: siapa minat biru....


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» siapa minat biru....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh siapa minat biru....

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 20:56


Assalamualaikum....

nak tanya....siapa kat sini minat warna biru???!!!!

:-D :-P :-P


-----------------
cinta itu ibarat biskut kejap ada, kejap tak ada...tapi cinta ALLAH kekal selamanya....


Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 21:02


assalamualaikum...

> ana minat biru...
> lembut dan penuh ketenangan...

:-) Islam itu indah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 19-09-05 21:14


saya minat biru jugak.... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

aina_nasuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1488
Posting: 144
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 21:22


biru.....warna kegemaran saya juga.....
biru itu..laut...langit...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aina_nasuhaProfil   Hantar PM kepada aina_nasuha   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 21:24


saya pun minat warna biru...mendamaikan...
terutamanya biru lembut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

syanadh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15549
Posting: 97
Dari: Tangkak

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 21:29


biru memang warna kegemaran saya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syanadhProfil   Hantar PM kepada syanadh   Pergi ke syanadh's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 21:48


> biru....
> penuh kelembutan...
> penuh ketenangan...
> penuh kedamaian...
>
> biru warna pilihanku...
> ........................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 21:55


saya, saya! minat sangat dengan warna biru
tenang aje...

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 22:12


kawe minat warna biru...putih pun kawe minat jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Noraida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.06.2004
Ahli No: 9486
Posting: 33
Dari: pasir mas

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-09-05 23:01


saya minat biru juga.......... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoraidaProfil   Hantar PM kepada Noraida   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 23:21


Ana suka biru kehijauan dan biru keunguan.. :-D


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

MaWaR84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.04.2005
Ahli No: 15963
Posting: 321
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-09-05 16:54


kita suka biru muda....
lembut....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaWaR84Profil   Hantar PM kepada MaWaR84   Quote dan BalasQuote

ummu_munirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.07.2005
Ahli No: 17716
Posting: 84
Dari: wp Kuala Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-09-05 17:11


ummu suka warna biru...
tenang dan mendamaikan...
:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_munirahProfil   Hantar PM kepada ummu_munirah   Quote dan BalasQuote

khairol_leo
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18946
Posting: 67
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 20-09-05 17:13


saya pun suka warna biru. lebih2 lagi warna biru muda. mencerminkan cool untuk seseorang lelaki (ye ke?) huhuhu.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_leoProfil   Hantar PM kepada khairol_leo   Quote dan BalasQuote

Hafidz0905
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19140
Posting: 27

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-05 17:21


~BIRU~
Setia pada pasangan, pandai menyimpan wang, kuat kemahuan, suka berterus-terang, jujur, cekap memberi maaf dan tegas...wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafidz0905Profil   Hantar PM kepada Hafidz0905   Quote dan BalasQuote

damainya_hati
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18209
Posting: 39
Dari: Johor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-09-05 18:43


BETUL... warna biru sangat mendamaikan...tenang hati melihatnya. Dan paling penting hilang gundah di hati.

Bookmark and Share

    


  Member Information For damainya_hatiProfil   Hantar PM kepada damainya_hati   Pergi ke damainya_hati's Website   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-09-05 23:44


assalamualaikum...
ana fanatik warna biru...hehe...bilik ana semua biru-->langsir,cadar,tikar...baju kurung ana pun banyak warna biru...ikan yang ana pelihara pun warna biru,nama dia biyu... :)

biru itu ketenangan... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

namirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5920
Posting: 232
Dari: Ardhillah

singapore  


posticon Posting pada: 22-09-05 17:11


dulu yelah.. hihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 22-09-05 17:26


Assalamualaikum wwt..

saya pun minat biru juga.... :-D

:-) biru + purple :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 17:59


biru pilihan jejaka     :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 22-09-05 18:47


check mate pun suka biru??

emmm..orang pun suka biru..lembut saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-05 17:20


saya juga suka warna biru.Terutama warna biru langit yang 'banyak'.macam mn nak terang ni?bercakap pasal langit ini..saya pernah nampak langit warna ungu yang terang.
yang striking.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

Hafidz0905
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19140
Posting: 27

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-05 18:37


~Mak saya dah band saya dari beli baju warna biru waaa sedih...(shuu tapi beli juga sorok2 hehe) Bagi saya biru ni mendamaikan seperti langit dan lautan yang biru...biru best2~tapi sekarang saya dah suka hijau juga sebab hijau mengingatkan saya pada tumbuh-tumbuhan ciptaan Allah...pandang banyak-banyak kali pun warna daun ni bagus untuk pengelihatan~Maha Bijaksana Allah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafidz0905Profil   Hantar PM kepada Hafidz0905   Quote dan BalasQuote

hisham20
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19114
Posting: 51
Dari: melaka-terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-09-05 18:51


BIRU... saya suka!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hisham20Profil   Hantar PM kepada hisham20   Quote dan BalasQuote

kerongsang_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14521
Posting: 35
Dari: Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 24-09-05 19:35


warna biru.. ;-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kerongsang_biruProfil   Hantar PM kepada kerongsang_biru   Quote dan BalasQuote

syahbi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14983
Posting: 250
Dari: Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 25-09-05 01:36


ha...saya pun minat warna biru....sejuk saja mata memandang

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahbiProfil   Hantar PM kepada syahbi   Quote dan BalasQuote

i-nun
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18063
Posting: 33
Dari: kuala.lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-09-05 01:44


mak saya suka sangat warna biru......samapi almari2 yang ada dalam bilik tu yang asal warna coklat,kuning putioh...semuanye dia cat biru....sampai almari yang ada cermin pun dicatnye biru dinding bitu....cadar pun kalau jumpa biru nya colour dia beli...lepas itu tikar getah di tukaunye biru....langsir bilik pun di tukau nya biru....
biru memanglah lawa kan....sebab tengok bilik mak dengan bilik kami lawa lagi bilik mak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For i-nunProfil   Hantar PM kepada i-nun   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 25-09-05 02:17


saya suka pink!suka sangat....hehe sorie...kalau menyebok...

ps: suka juga kalau biru yang ke pink2an...hehe :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

khairi05
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.09.2005
Ahli No: 19183
Posting: 35
Dari: Parit Buntar

Perak  


posticon Posting pada: 25-09-05 02:20


Assalamualaikum....saya memang suka biru...suka sangat-sangat...sampaikan topi warna biru...seliper pun biru,....pendek kata apa saja warna biru minat lah...apa maksud warna biru ek?....

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairi05Profil   Hantar PM kepada khairi05   Quote dan BalasQuote

astina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18487
Posting: 96
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-09-05 11:01


saya minat gila biru.....biru itu warna kegemaranku............yeaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............

Bookmark and Share

    


  Member Information For astinaProfil   Hantar PM kepada astina   Quote dan BalasQuote

selasih
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18573
Posting: 58
Dari: Temerloh, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 20:57


ana pun minat biru sebab melambangkan ketenangan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For selasihProfil   Hantar PM kepada selasih   Pergi ke selasih's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-09-05 21:50


biru...
hijau...
coklat...

..tiga2 saya suka... :-P


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

eNira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17047
Posting: 102
Dari: somewhere in Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 22:31


saya pun suka warna biru juga...warna yang memberikan ketenangan dan kedamaian...suka warna pink juga..yang penting warna yang cerah...hehehe...suka tengok air laut dan langit yang biru....luas pemandangan....sejuk mata memandang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eNiraProfil   Hantar PM kepada eNira   Quote dan BalasQuote

ukhwahmuslimah
Warga Rasmi
Menyertai: 10.03.2005
Ahli No: 15028
Posting: 17
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 29-09-05 15:05


;-) :-) :lol: :-P :roll:
Ana pun minat biru juga.Ana sebenarnya suka banyak warna tapi minat ana lebih kuat pada biru.kawan-kawan ana pun perasan.Biru macam biru laut.Tenang dan damai. :-o ;-) :-) :-di :lol:



Hiasi hati dengan nur iman kerana pada hati terletaknya pandangan Tuhan ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwahmuslimahProfil   Hantar PM kepada ukhwahmuslimah   Pergi ke ukhwahmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 15:10


suka sangat2 kat warna biru...segala warna biru betol2 menarik mata pandanganku...oh biru............

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

hana_88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12020
Posting: 81
Dari: KuKTeM..(UTEC)

Pahang  


posticon Posting pada: 29-09-05 15:19


saya suka sangat2 warna biru
saya start suka warne biru sebab mama saya suka sangat warna biru
dengan tengok warna biru, saya jadi tenang & rilax
barang2 saya majoriti biru
memang orang nampak sangat saya suka biru sebab kadang-kadang saya pergi kuliah saya pakai baju kurung biru, tudung biru & bawak beg pun beg warna biru
so, memang obvious sangat lah yang saya suka biru
he..he..he..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hana_88Profil   Hantar PM kepada hana_88   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-09-05 15:23


saya suka pink!!! :-di ;-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

safiyyhannan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.09.2004
Ahli No: 11484
Posting: 33
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 15:26


kita pun.. takdelah fanatik, tapi tanpa disedari majoriti barang yang dibeli sendiri warna biru, sebab time nak pilih, nampak yang biru paling cantik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For safiyyhannanProfil   Hantar PM kepada safiyyhannan   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 16:31


saya pun sk wrn biru..tenang dan mendamaikan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 16:57


Pada 29-09-05 15:23 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

saya suka pink!!! :-di ;-) :-)


salah landing ni..hehehe... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 29-09-05 17:30


Pada 19-09-05 21:02 , raudhah84 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...

> ana minat biru...
> lembut dan penuh ketenangan...

:-) Islam itu indah...



Assalamualaikum...
shah pun minat warna biru...
warnanya cukup tenang...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

nuzra_awatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14676
Posting: 99
Dari: Bumi Allah

Perak  


posticon Posting pada: 30-09-05 23:13


biru yang mendamaikan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuzra_awatifProfil   Hantar PM kepada nuzra_awatif   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 15:07


menurut kajian psikologi yang telah dijalankan.
didapati bahawa warna biru dapat memberi kayakinan dan ketenanagn kepada si pemakai.

oleh itu,
warna biru laut telah di suggestkan untuk mereka yang nak pergi interview.........

warna biru ni memang sangat cantik.........
lepas itu.mixkan biru tu dengan lain2 tone........
lagi menarik......

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 16:03


assalamualaikum?...
saya pun minat biru..warna biru memberikn ketenangan...saya fikir..ramai jugak kawan-kawan kat sini yang minat warna biru...
apapun...banyak warna yang saya minat...tapi yang penting warna tu...nampak smooth...tenang saja rasa hati...(tapi kebanyakan baju yang saya pakai...warnanya agak terang)

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 01-10-05 16:42


ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
:roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ibnu-albaytar
Warga Rasmi
Menyertai: 16.09.2005
Ahli No: 19039
Posting: 16
Dari: Bumi ALLAH

Kedah  


posticon Posting pada: 07-10-05 11:54


biru...biru memberi sumber inspirasi bagi ana....ketenangan....kedamaian...dan biru juga melambangakan peribadi dan karakter seseorang....dalam diri kita ada 7 cakra yang mewakili sistem badan bermula dari kepala sampai kaki...erm warna biru terletak di leher....so sesiapa yang suka color biru kekeuatan dan kelemahannya ada di situ...hasil kajian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu-albaytarProfil   Hantar PM kepada ibnu-albaytar   Pergi ke ibnu-albaytar's Website   Quote dan BalasQuote

zaza86
Warga Rasmi
Menyertai: 09.08.2005
Ahli No: 17959
Posting: 2
Dari: kuching-UTM

Sarawak  


posticon Posting pada: 07-10-05 12:00


ana suka baby blue....
bila tengok apa-apa saja warna biru hati ini bagaikan tertarik-tarik ('',)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaza86Profil   Hantar PM kepada zaza86   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 12:59


assalamu'alaikum..

memang dah lama terfikir nak bukak topik ini..
tak bukak2 pun lagi..
hehe..syukran jazeelan kat orang yang membukanyer..

i like blue veri muc!!~~
tak boleh tengok...memang diakui ianya bagi inspirasi..ketenangan..kedamaian..
tak boleh ditandingi oleh kaler2 lain..ehe.. :Lol:

wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 07-10-05 13:12


assalamualaikum

warna biru my favourite colour...rasa sedap saja mata ini tengok colour ni
biru melambangkan ketenangan dan ketenteraman jiwa
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 07-10-05 13:13 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 07-10-05 13:28


suka!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 14:09


dark blue.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 16:01


mak saya........... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 08-10-05 17:14


minat lajugak ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 08-10-05 22:32


mmm...warna biru sungguh mendamaikan hati...tenang...lembut..sejuk mata memandang...


-----------------
...sTars aRe sEen tOgeTher,yet tHe aRe sO fAr aParT...tRue RelaTion maY nOt mEet eveRyDay, bUt rEmeMber wE aRe alWays liNkEd hEart tO HeArt...�


Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

mahadir
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 768
Posting: 69

Johor  


posticon Posting pada: 09-10-05 07:13


bolela.... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For mahadirProfil   Hantar PM kepada mahadir   Quote dan BalasQuote

nuria
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18575
Posting: 40
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 09-10-05 13:14


BIRU..................purple
BIRU..................purple
BIRU................purple
BIRU....................purple

dua-dua ni warna 4-rite saya ....ohyeh :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuriaProfil   Hantar PM kepada nuria   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 13:33


biru campur biru gelap....biru juga kan...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

Ibn_Nukman83
Warga Rasmi
Menyertai: 16.09.2004
Ahli No: 11164
Posting: 6
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-10-05 13:37


tapi hijau tu warna syurga.
nabi suka warna putih dengan hijau...

maap ye..
untuk renungan saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ibn_Nukman83Profil   Hantar PM kepada Ibn_Nukman83   Quote dan BalasQuote

sheeda
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14370
Posting: 13
Dari: jelapang padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 13:50


ramainya minat biru........
sheeda pun suka biru.. banyak baju warna biru sampai kekawan tego asyik pakai biru saja =)
baju raya tahun ni pun warna biru.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheedaProfil   Hantar PM kepada sheeda   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 13:58


emm..biru..memang favorite color....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 14:05


Pada 09-10-05 13:37 , Ibn_Nukman83 posting:

!!! QUOTE !!!

tapi hijau tu warna syurga.
nabi suka warna putih dengan hijau...

maap ye..
untuk renungan saja...
minat warna biru, hijau pun minat juga...

biru memberikan ketenangan, seperti warna laut, langit... hijau juga memberikan ketenangan, seperti warna tumbuh2an... air laut pun ada juga warna hijau...

saya suka combine dua warna ni, hasilnya memang cantik, contohnya warna untuk my personal website, warna antara hijau dan biru... wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 15:50


saya pun minat juga warna biru. rasa tenang saja bila melihat air laut yang berwarna biru....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

hafizie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.12.2004
Ahli No: 12783
Posting: 84
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 16:59


biru itu ke biru mude
kalau hijau itu kan lagi baguih
just a jokes
ana lagi prefer warne kuning
or something yang basic brwarna kuning
or warna yang cerah2 sikit
kuning ni warna diraja
to ana bukan keturunan raja
keturunan jawa
hahaha
peace........

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafizieProfil   Hantar PM kepada hafizie   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 21:23


Assalamualaikum
saya pun minat warna biru jugak. menurut ahli psikologi, kalau nak pergi interview, elok pakai baju biru sebab kita akan kelihatan tenang dan confident. Wallahuallam.


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

hamizan
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2005
Ahli No: 19488
Posting: 16

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 21:28


SAYA!!!!!!!!!!!!..................





tak minat biru.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For hamizanProfil   Hantar PM kepada hamizan   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 22:33


suka juga biru...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 07:35


saya pun suka biru dan hijau. sekarang ni pun tengah pakai baju biru

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 07:45


saya pun minat biru dan biru pun minat saya

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 13:07


Assalamualaikum....

Terima kasih kepada antuma dan antuna sekalian kerana sudi memberi refleksi yang amat memberansangkan.....hehehe

Tak sangka rupanya ramai peminat warna biru.....Alhamdulillah

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

khairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 920
Posting: 147
Dari: ::selatan semenanjung::

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-05 21:44


minat biru.....membawa signifikasi yang pelbagai bagi saya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairiProfil   Hantar PM kepada khairi   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-10-05 23:01


biru muda minat lah...yang tua tak suka la..tak meriah....


---------------------------------------------------
...:::"HIDUP BIAR BERJASA_daripadamasyarakatkepadamasyarakatuntukmasyarakat:::...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-10-05 13:56


memang ramai yang minat warna biru.
ana pun minat dengan warna biru.
lepas biru ana minat warna hijau dan cream.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

sanosuke
Warga Rasmi
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18961
Posting: 15
Dari: Muar

malaysia  


posticon Posting pada: 23-11-05 18:00


Watashi minat...............

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanosukeProfil   Hantar PM kepada sanosuke   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 23-11-05 20:00


minat la jugak..tapi saya lebih minat pink..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 23-11-05 20:26


Hihi... Sama dengan Wawa... Wawa pun suka warna PINK!! Pink, merah, meroon ...adik beradik merah lah.. Lovely pinky you...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 23-11-05 20:37


ana punn minat biru!! :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

hilmy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21712
Posting: 44

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 20:36


saya suka warna biru..kenapa??

Bookmark and Share

    


  Member Information For hilmyProfil   Hantar PM kepada hilmy   Quote dan BalasQuote

Abdullah83
Warga Rasmi
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20739
Posting: 19
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 10-01-06 21:27


saya pun suka juga warna biru...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Abdullah83Profil   Hantar PM kepada Abdullah83   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-01-06 21:37


suka-suka...warna langit


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 22:01


salah satu warna yang ana suka-suki.. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 22:04


tak derlah suka sangat tapi bolehlah...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 23:07


ana suka biru dan hijau..hehehe:) :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

eiza86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2004
Ahli No: 12182
Posting: 161
Dari: Gombak,Selangor

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-01-06 23:49


Eiza pun suka juga...antara pebret warna tu!! hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiza86Profil   Hantar PM kepada eiza86   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 20:49


:-di :-di :-di

Biru memang best!! my fav. colour..



Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 04:47


ana minat juga...tapi tak lah biru cerah....biru yang sederhana

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 20-01-06 09:54


biru........

biru.......

biru.......
biru............

biru........

Kenapa ia bernama biru...????
whatever,its my favourite colour!!

:) :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 20-01-06 09:55


baju kurung semuo warna biru....

tiap-tiap hari pakai baju warna biru......

:di :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 10:11


blue .. blue bluee

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

nurhaida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8493
Posting: 173
Dari: Sungai Petani,KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 10:41


Biru warna kesukaan saya jugak... xkira la biru gelap atau cerah,janji dalam kategori biru... :-) :-)


-----------------
Tidak ada yang bermakna dalam hidup... selain kita berbuat baik sesama insan.(",)


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaidaProfil   Hantar PM kepada nurhaida   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 11:01


HIJAU ITU CANTIK


-----------------
NURSYAHADAH menyinar qalbu,murni seharum namamu
Hadirnya di celahan kekalutan qalbumu itu...
[ Telah diedit oleh: nurazyyati_83 pada 20-01-06 11:02 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

eeiyss_islamicstyle
Warga Rasmi
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 12969
Posting: 12
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 12:20


salamun 'alaik? anapun minat sesangat dengan warna biru ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eeiyss_islamicstyleProfil   Hantar PM kepada eeiyss_islamicstyle   Pergi ke eeiyss_islamicstyle's Website   Quote dan BalasQuote

diyan_huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2005
Ahli No: 21127
Posting: 102
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-01-06 13:52


saya pun suka caler biru...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For diyan_huwainaProfil   Hantar PM kepada diyan_huwaina   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-01-06 16:09


biru...hijau...coklat... :-di


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 14:38


saya taklah minat sangat dengan biru..
tapi..memang betul..biru tu warna yang mendamaikan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

zinnirah_balqis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.07.2004
Ahli No: 9756
Posting: 75
Dari: kolej mara banting, selangor, malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 15:27


biru best.....;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinnirah_balqisProfil   Hantar PM kepada zinnirah_balqis   Pergi ke zinnirah_balqis's Website   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-01-06 15:33


saya suka juga..dari warne dompet hgga warne telefon biru

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

awa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15078
Posting: 136
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-02-06 21:41


saya juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For awaProfil   Hantar PM kepada awa   Quote dan BalasQuote

SuteraUngu
Warga Rasmi
Menyertai: 21.12.2005
Ahli No: 21335
Posting: 11
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-06 23:04


tenang dan mendamaikan..also ungu

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuteraUnguProfil   Hantar PM kepada SuteraUngu   Quote dan BalasQuote

bunga_kecil
Warga Rasmi
Menyertai: 12.02.2006
Ahli No: 22633
Posting: 3
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 12-02-06 14:13


suka sangat warne biru cair... :-)
sejuk mata memandang....penenang hati..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bunga_kecilProfil   Hantar PM kepada bunga_kecil   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-02-06 15:15


ana suka biru
hijau
purple
=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» siapa minat biru....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.247796 saat. Lajunya....