Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 76
Ahli: 0
Jumlah: 76




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 19 hari yang lalu
ronniefinancehome: 30 hari yang lalu
MTMKi: 41 hari yang lalu
usop79: 42 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: [email protected] under JAIS ...HERE!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» [email protected] under JAIS ...HERE!!

Please Mendaftar To Post


Oleh [email protected] under JAIS ...HERE!!

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 17:14


Setelah penyusunan dibuat didapati hanya student dan ex-student daripada 13 buah sekolah under JAIS saja yang posting topic ni… kita ada lebih kurang 22 buah sekolah… mana yang lain?

Antara sekolah yang tak dapat dikesan adalah: Samsmel kajang/sambbst sepang, sam hisamuddin sg. Bertih, sam rantau panjang, sam 40/sam muhammadiyyah batu 1, sam sungai selisik, sam hj dorani, martah jugra/bukit naga dll….???

Terbukti posting2 entum semua ni telah merapatkan ukhwah sesame kita… anyway…tahniah lah kepada diri2 kita ni sebab dapat jumpa member2 lama yang dah tak jumpa ….

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 17:15


So… sebagai kesinambungan yang lepas…diharapkan topic baru ni dapat mengekalkan tautan ukhwah sesame kita…perbincangkanlah pelbagai isu berkaitan dengan jais/mais…kenangan2….dan apa-apa lagi lah… kemeriahan dari member2 lain diharapkan…. Insyaallah ana akan terus menerus menyusun data2 yang antum semua ni beri… penyusunan ni dibuat agar kita dapat lihat sebenarnya sapa lah yang se’batch dengan kita dan sebagainya… ok.. ilal liqa’…wa…ma’assalamah…


SAMTTAR    syemarly    1997-2002
    moony    1999-2003
    najeeh    2000-2004
    fadmy    2002/
    yushidayah    
        
SAMTEN    nurul83    1996-2001
    dila    2000?
    hazwani    2000-2004
    khalilah    2001-2002
    hmda    
        
SAMTSSAAS 38    z_tornedo    1997-2001
    uchoo85    1998-2003
    dila    1999?
    paed    2000-2001
    azmy    2000-2002
    fainis    2002-
    zuhaira    2002-2003
    mastermind03    2002-2003
    syemarly    2003/
    islam_prince    
    musafirsepi    
        
SAMTH kampung.JAWA    ain_khansa    1993-1998
    anora    1997-2001
    kim    2000-2004
    espiranza    2001?
    nadia_is    2003-2004
    icah    2003-2004
    aymannur    2004-2005
    hazwani    2005?
    rahman87    
    al-hidayah    
        
SAMTKKB    dila    1996-1998
    nur_    1999-2001
    adeqmanis_sc    1999-2003
    snowwhite    
        
SAMBEST    kinobaik    2000-2001
    muslimat87    2000-2004
    nur_na    2002-2003
    khalilah    2003-2004
    snowwhite    
    aymannur    
    rahman87    
    al-hidayah    
    mujahid_85    
    al-biruni    
        
SAMTTAJ shah alam    kinobaik    1997-1999
    nur_irah    
    mujahid_85    
        
sama    espiranza    1998-2000
    syamin_raw85    1998-2002
    najwa_zin    2002-
    islam_suci    2002?
    zue_ra    
        
SAMUSKD    fadmy    1997-2001
    yushidayah    
        
SAMTAJ sungai besar    paed    1995-1999
    mastermind03    1997-2001
    nadia_is    2001-2002
        
SAM paya jaras    nawra_albahira    2004-
        
SAM seri desa    nadiah_85    
        
SAM pasir panjang    zuhaira    1997-2001
        
KISAS    anora    2002-2003
    azmy    2003-2004
    yushidayah    
        
UN-KNOWN    kilauansyifa    
( ada posting tapi tak sebut sekolah mana)    tru_frnshp    
    Nurussaadah

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ImanFansuri
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17827
Posting: 17
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 19-09-05 20:33


Assalamualaikum...

saya bekas pelajar JAIS .SAMT Hisamuddin kampung. Jawa (1997-2000) , SAMBestari USJ5 (2000-2001)


-----------------
Kenapa TaKuT UnTuK berjalan SeDaNgKaN KiTa PunYa 2 KaKi yang bOLeH berjalan &
berLaRi, Kenapa TaKuT untuk berjUaNg SeDaNgKaN KiTa PuNyAi TuHaN&#
[ Telah diedit oleh: ImanFansuri pada 21-09-05 13:15 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ImanFansuriProfil   Hantar PM kepada ImanFansuri   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 14:59


ni bukan topik baru... ini kesinambungan topik yang saya bukak dulu tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 15:01


saya dah sort nama2 kalian yang posting sini...so...ni nak memudahkan kalian cari memer anda yang dah hilang tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

zuhaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13790
Posting: 49
Dari: selangor

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 15:16


ana nak inform sesuatu.. martah jugra/bkt naga sekarang bukan under JAIS.. mereka dah tukar ke Darul Quran Kuala Kubu Baru..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhairaProfil   Hantar PM kepada zuhaira   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 11:55


oh...yeke? terlupa pula... anyway...mereka ni pastinya datang dari didkan sam under jais kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 16:48


assalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 29-09-05 17:03


.......................

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 29-09-05 17:04


don't get it wrong......i'm not

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 03-10-05 15:16


ahmad_azhar...anta ni ex-under jais juga ke?tengok flag lain macam saja...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

moon_z
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2005
Ahli No: 19634
Posting: 6
Dari: tg karang

Selangor  


posticon Posting pada: 12-10-05 13:33


Assalamualaikum..
ana bekas pelajar SAM Seri Desa,(2000-2002) dan SAM Bestari(2003-2004)

Bookmark and Share

    


  Member Information For moon_zProfil   Hantar PM kepada moon_z   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-10-05 22:17


assalamualaikum..
lama tak dengar kabar semua..anyway,ImanFansuri ni senior ana la ek..hai kak!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

syauqey
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4989
Posting: 62
Dari: Gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 12-12-05 21:09


ana ex-student sam rawang

Bookmark and Share

    


  Member Information For syauqeyProfil   Hantar PM kepada syauqey   Pergi ke syauqey's Website   Quote dan BalasQuote

fara_amiera
Warga Rasmi
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15395
Posting: 4
Dari: Klang

Selangor  


posticon Posting pada: 28-12-05 21:54


Assalamualaikum...
saya student SAM Hisamuddin Sg. Bertih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fara_amieraProfil   Hantar PM kepada fara_amiera   Quote dan BalasQuote

aliflamra
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 245
Posting: 292
Dari: Putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 01:11


Assalamualaikum..

ana bekas pelajar SAM Seri Desa,(1998-2001) dan MARTAH (2002-2005) -Diploma Tahfiz Darul Quran JAKIM 05-

Bookmark and Share

    


  Member Information For aliflamraProfil   Hantar PM kepada aliflamra   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 15-01-06 15:26


ASSALAMUALAIKUM...

ana dulu sekolah under JAIP...boleh join tak?
walau tak sama negeri tapi kita sealiran kan?

salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 16-01-06 16:21


ahlan afieq...

of course la boleh join...
mmm...sekolah under jaip tu sekolah apa? al-wusto ke pelangai? atau al-khairiah? ke sekolah kuliah kat pekan tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 16-01-06 18:56


mmm..... dulu sekolah dekat Ma'ahad As-Sultan Ahmad Shah Ad-Dini, Jengka (1999-2003)...lepas itu sekolah dekat kulliah pekan 2004....
syukran....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 00:03


saya bekas pelajar SAMT KKB ((2000-2005))..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 16:13


ahlan hanan2503...ni tengah tunggu result la ye...tak ambil stam ke? Kenapa sekolah jejauh....samttar dan samsmle kan dekat...tak pun samten...kkb tu jauh gila..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 02:04


saya sekolah kkb sebab dulu saya duduk sana..then,saya pindah rumah masa form 2..teruskan sajalah..lagi pun sekolah ni bagus..sekolah yang lain pun bagus juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 18:12


:roll:0000000000000000000000000:roll:


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:0000000000000000000000000:roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 18:12


:roll:0000000000000000000000000:roll:


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:0000000000000000000000000:roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 20:27


makhluk mana la yang nyebok ni...salam tak bagi dah melalut maisn games.... :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 21-01-06 17:03


salam 'alaik...
betul ke ana dengar kabar sekolah jais dah kementerian dah ambil alih? macam man pentadbiran sekarang? peraturan, uniform, guru2....
tak samalha dengan jaip ye? yelah, setahu ana, sekolah under jais ni lagi advance dari sekolah2 lain....anatara sekolah agam yang termajulah dekat malaysia ni...tak sam dengan jaip....sedih kalau nak cerita sekolah jaip ni...
tapi, seronok walaupun kita lain2 negeri ,tapi kita dah disatukan dalam MASISUMA.....tapi Kenapa zon selatan saja ek? Kenapa tak gabung sekali dengan zon utara? kelihatan masih ada jurang dia ntara kita dengan sahabat2 di zon utara... moga kita dapat gunakan ilmu yang diperoleh sebab bukan semua dapat sekolah agama...
wallahu'alam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 21-01-06 20:34


afieq-alkindi....

actually ura-ura yang enta dengar tu ana tak sure...sebab ana dah 3 tahun tinggalkan alam sekolah...but, isu tentang pentadbiran sekolah2 under jais ni dah tersebar sejak ana form 5 lagi...tapi noting happened...

tiba-tiba tahun lepas timbul balik isu ni...tu yang ana nak adik2 yang still sekolah berkenaan buat kenyataan...memang sayang Kalau pentadbiran nak diambil alih...biasanya ada tujuan politik tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 21-01-06 22:47


oho...macam tu ke? ada saja ujian sekolah agama ye? tak cukup dengan isu SAR timbul pulak isu SMAN.....sedih dengar nasib budak2 sekolah agama...seolah-olah dipermainkan...boleh pijak2 saja....
hurm....kakak ana ngajar sekolah rendah JAIS kata, SAM Jais dah diambil alih kerajaan....akak analah yang kata...ana dengar dari dia..... doaan moga2 nasib sekolah agama terus terbela....
maaf sebab jadikan posting ni untuk berbincang...lari dah dari tujuan asal untuk kumpul budak2 JAIS... maaf banyak2....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 20:25


terima kasih sudi join kami...anyway...aktiv juga tajuk ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 25-01-06 18:25


Syukran,,,, kita budak2 sekolah agama yang paham masalah budak sekolah agama....
moga nasib sekolah2 agama terus terbela....
fihimayatillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

Khusyairie
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19374
Posting: 2

morocco  


posticon Posting pada: 25-01-06 18:45


Assalamualaikum...

saya dulu sekolah dekat Sekolah Menengah Agama Nahdzah, Bukit Besar, Alor setar, kedah...

boleh join tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For KhusyairieProfil   Hantar PM kepada Khusyairie   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 10:59


ahlan khusyairy...of course boleh...

sekolah agama nahzhah..? macam pernah dengaq...spm tahun bila? ana ada 2 member dari sana...spm tahun 2001 dan 2002 dan stam 2003....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-02-06 18:41


assalamualaikum...

betullah kerajaan dah ambil pentadbiran sekolah SAM JAIS....sekarang SAM JAIS di bawah JAPIM (Jabatan Pendidikan Islam dan Moral).
balik pun 2.30 ptg... (kami dalam proses menyesuaikan diri...hehe!)
mulai tahun lepas, form 5 belajar subjek STAM....mungkin sebagai pendedahan awal & nak galakkan pelajar ambil STAM...

wAllahua'lam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

maruz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2005
Ahli No: 16590
Posting: 282
Dari: Selangor Darul Ehsan

lebanon   avatar


posticon Posting pada: 19-02-06 22:05


assalammu'alaikum...
ana ex student SAM SG MERAB LUAR (1995-1997) dan lepas tu SAM HULU LANGAT BATU 10,CHERAS (1998-1999)
salam ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For maruzProfil   Hantar PM kepada maruz   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-02-06 10:03


owh...so dah confirm la sekolah jais ni diambil alih japim malaya ni...? ana no komen la...tapi better bagus la...pengurusan bertambah baik...cuma takut saja agenda politik terselit sekali...Apapun pun gunakan kemudahan yang disediakan dengan sebaik2nya...sekolah under jais ni adalah antara sekolah agama yang terbaik Kalau nak dibanding dengan sekolah agama negeri lain...percaya tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 09:42


assalamualaikum...............................

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

fadmy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 368
Posting: 78

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-06 13:54


ada 2 topik yang sama ni..
nama sek2 bawah JAIS stil nama lama kalau tak silap

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadmyProfil   Hantar PM kepada fadmy   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 16-08-06 16:49


aik...fadmy muncul balik...memang nama2 sek under jais still guna nama lama... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-10-07 16:35


Sekolah Agama Menengah Rawang

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

najla_azzahra
Warga Rasmi
Menyertai: 19.03.2008
Ahli No: 32945
Posting: 15
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-03-08 09:07


ana ex student sam10....
eii...rasa macam nak pergi sek balik!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For najla_azzahraProfil   Hantar PM kepada najla_azzahra   Quote dan BalasQuote

qwerty
Warga Rasmi
Menyertai: 10.03.2008
Ahli No: 32841
Posting: 3
Dari: cyberjaya

malaysia  


posticon Posting pada: 29-03-08 09:49


:bunga: Assalamualaikum :bunga:

saya ex-student SAM RAWANG 2000-2004. Ahlan Wasahlan... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qwertyProfil   Hantar PM kepada qwerty   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 13-05-08 16:57


salam.
hui...lama tak masuk ukhwah ini....
budak-budak sekolah pun dah masuk u....
saya dari 2002-2007

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 03-06-08 18:30


Pada 13-05-08 16:57 , fainis posting:

!!! QUOTE !!!

salam.
hui...lama tak masuk ukhwah ini....
budak-budak sekolah pun dah masuk u....
saya dari 2002-2007


a'ah. da lama tak nampak awak..huhu..so apa cerita sekarang? dulu samttar ek?.. sekarang kat mana da?


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

aymannur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1022
Posting: 212
Dari: irbed

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-06-08 19:59


oop....correction, samth kg jaws 2000-2002, sambest 2003-2004.

rindu zaman remaja penuh tarbiyah dari guru-guru itu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aymannurProfil   Hantar PM kepada aymannur   Quote dan BalasQuote

nur_awatif174
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.03.2008
Ahli No: 32840
Posting: 62
Dari: bangi,selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-08 21:56


salam...
saya xstudent samtaj sg besar dr tahun 1996-2000.
banyak kenangan manis dan pahit masa zaman sek dulu.rasa nak kembali ke sek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_awatif174Profil   Hantar PM kepada nur_awatif174   Quote dan BalasQuote

humaira87
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2008
Ahli No: 32355
Posting: 10
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-08 22:18


Assalamualaikum

ana dari sek agama menengah seri desa..
now known as sek agama menengah tanjong karang..
whatever the name is..
ana sayang guru2 ana..
antum pun same kan..
dan kita serumpun..
kita bawa name sek agama..
jomlah tunjuk contoh..
tak conteng arang pada sek kita yang tersayang..
insya Allah.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For humaira87Profil   Hantar PM kepada humaira87   Quote dan BalasQuote

hyekal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21857
Posting: 235
Dari: bndar diRaja

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-06-08 07:51


salam alaik..
tak ada student sam sg slisek eh..
sy2 sg slisekk.. but lepas tu pergi sambest...est
anyhow, both of them are the best!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hyekalProfil   Hantar PM kepada hyekal   Quote dan BalasQuote

fantasi87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2008
Ahli No: 35300
Posting: 77
Dari: bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 08-10-08 22:12


alloha.....
saya bekas pelajar samh sg bertih(2000-2004)
dan saya juga bekas pelajar samth kg jawa(2005-2006)
terkenang seketika pada zaman persekolahan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fantasi87Profil   Hantar PM kepada fantasi87   Quote dan BalasQuote

aymannur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1022
Posting: 212
Dari: irbed

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-09-09 09:59


Pada 03-06-08 21:56 , nur_awatif174 posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saya xstudent samtaj sg besar dr tahun 1996-2000.
banyak kenangan manis dan pahit masa zaman sek dulu.rasa nak kembali ke sek...


oh, tahun 2000 tu saya masuk samtaj, form 1...seminggu 3 hari, saya keluar,,,hehhe..walaupun time tu asrama dah bina toilet baru..kaan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aymannurProfil   Hantar PM kepada aymannur   Quote dan BalasQuote

udachik
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2009
Ahli No: 37623
Posting: 1

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 22:46


Assalamualaikum ;-)
ana ex-student sambest(2004-2008)..
sekarang..ana sambung kat dq..
salam ukhwah.. :bye:

Bookmark and Share

    


  Member Information For udachikProfil   Hantar PM kepada udachik   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 22:56


salam kembali..

oo..ramai juga ke dq bebudak jais ni.. tapi kenapa dq..minat ke dengan tahfiz?


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129035 saat. Lajunya....