Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 29 hari yang lalu
izdham: 38 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 48 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: Assalamualaikum,,,Ada juga lelaki yang tak kerja tapi...


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» Assalamualaikum,,,Ada juga lelaki yang tak kerja tapi...

Please Mendaftar To Post


Oleh Assalamualaikum,,,Ada juga lelaki yang tak kerja tapi...

sairlormoon
Warga Rasmi
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19154
Posting: 1
Dari: gombak

Melaka  


posticon Posting pada: 19-09-05 13:13


banyak juga kes sekarang,lelaki tak kerja,tapi tau mengorat saja.Cari istri pula yang kerja best2..ada seorang lelaki ni,dia tak kerja,tapi ada wife 4.cukup kouta..1st wife dia,nurse,2nd wife doktor,3rd doktor dan 4th cikgu.tapi baru ni,dia baru dapat mangsa seorang lagi..muda lagi orgnya...doktor yang baru graduate.lepas itu dia ceraikan 1st wife sb nak kawin dengan 2nd wife.Kes macam ni,macam mn pula ek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sairlormoonProfil   Hantar PM kepada sairlormoon   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 13:45


:-| :-| suami yang tak bertanggungjawab!!!!


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 19-09-05 14:21


Kenapa PEREMPUAN SUKA JADI MANGSA??? HEBAT SANGAT ke LAKI itu??? isk...isk...isk..... simpang 44 malaikat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Hafidz0905
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19140
Posting: 27

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 14:29


Assalamualaikum
~Masyaallah, orang laki yang macam ni pun ada ka? kalau sya malula jadi suami yang senang2 goyang kaki sedangkan isteri yang bersusah payah bekerja~Mana leadership sebagai seorng ketua keluarga~Jatuh maruah kelakian~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafidz0905Profil   Hantar PM kepada Hafidz0905   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 08:01


by: sairlormoon

!!! QUOTE !!!


banyak juga kes sekarang,lelaki tak kerja,tapi tau mengorat saja.Cari istri pula yang kerja best

Dia kacak ala-ala Tom Cruise kkoott... HHEEE...

p/s: EEHH!! Nick sailormoon??? Biar betul niie... ini Hafiz-Seremban ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

nurul_syifa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2008
Ahli No: 34884
Posting: 66
Dari: bumi Ilahi

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-09-08 08:14


Agaknya kerja-kerja rumah dia yang buat kooott....


-----------------
“Sesungguhnya rahmat Allah sangat dekat kepada orang-orang yang berbuat baik” (Al A’raf:56)


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_syifaProfil   Hantar PM kepada nurul_syifa   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 08:15


Hehe..awat masuk topik pengetahuan am ni..salah tempat lah sailormoon..tapi Tak apalah..saya nak komen ckt..manusia macam-macam perangai..dan salah satu contoh macam-macam tu ialah apa yang sailormoon sebut..lelaki yang kahwin 4, tapi tak kerja, duduk rileks saja..lelaki ni PEMALAS TAHAP GABAN, senang cerita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 17-09-08 09:09


Pada 19-09-05 14:21 , farhanna posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa PEREMPUAN SUKA JADI MANGSA??? HEBAT SANGAT ke LAKI itu??? isk...isk...isk..... simpang 44 malaikat....


Mesti lah hebat... :-D :-D :-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 17-09-08 10:58


Pada 17-09-08 08:01 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!


Dia kacak ala-ala Tom Cruise kkoott... HHEEE...

p/s: EEHH!! Nick sailormoon??? Biar betul niie... ini Hafiz-Seremban ke?


salah lah OU..tu sairlormoon...ada urup ar kat situ..hoho..dah lah tu, satu jeq postingnya..meluahkan perasaan tentang perkara ini..kenapa ye? :berfikir: mungkinkah dia yang sedang menghadapinya?bagaimanakah keadaan dia sekarang?atau bagiamankah keadaan si lelaki tersebut?tak masuk pulak TV ek... :-?



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 11:23


Pada 19-09-05 13:13 , sairlormoon posting:

!!! QUOTE !!!

banyak juga kes sekarang,lelaki tak kerja,tapi tau mengorat saja.Cari istri pula yang kerja best..ada seorang lelaki ni,dia tak kerja,tapi ada wife 4.cukup kouta..1st wife dia,nurse,2nd wife doktor,3rd doktor dan 4th cikgu.tapi baru ni,dia baru dapat mangsa seorang lagi..muda lagi orgnya...doktor yang baru graduate.lepas itu dia ceraikan 1st wife sb nak kawin dengan 2nd wife.Kes macam ni,macam mana pula ek...

kahwin ni macam boleh dibuat bisnes pula, pasang isteri ramai-ramai yang gaji besar-besar, lepas itu si suami tak payah pergi kerja, boleh makan minum free saja kat rumah :sopan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 17-09-08 13:23


ermsss..susah juga nak komen.

1) Kenapa wanita itu sanggup bermadu dan berkongsi kasih walhal telah diketahui bahawa lelaki itu telah pun beristeri dan tidak pula bekerja.

2) Bagaimana lelaki itu akan bersikap adil dan bertanggungjawab padahal dia sendiri tidak bertanggungjawab terhadap dirinya sendiri dengan makan dari hasil usaha isteri2 dia.

3) Bagaimana pula dengan anak2nya...adakah terbela...dan diberikan pendidikkan sebaik-baiknya.....kerana itulah yang akan menyambung generasi masa depan.

4) Wanita bila belum berkahwin...akan dikata;
     Wanita bila bermadu.....akan dikata;
     Wanita bila bercerai dan menjanda...akan dikata;
     Wanita bila belum boleh melahirkan...akan dikata;
     Kebiasaanya segala kesalahan terletak pada wanita...

Wallahualam......

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 14:21


ada ke kes begini...? tak masuk paper pun..? Kalau ada musti havoc satu malaya ni...takkan lah...tak logik tak ada kerja boleh ada 4 wife..melainkannnnnnnnn....................

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

areyien
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34006
Posting: 168
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 15:05


Pada 17-09-08 14:21 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kes begini...? tak masuk paper pun..? Kalau ada musti havoc satu malaya ni...takkan lah...tak logik tak ada kerja boleh ada 4 wife..melainkannnnnnnnn....................


melainkan apa syemarly..?? tapi betul jugak kata awak tu kan...macam mana lelaki tu boleh kawin sampai 4 sedangkan dia tidak bekerja... :berfikir:


-----------------
Insan yang mulia ialah insan yang selalu mengakui kelemahannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For areyienProfil   Hantar PM kepada areyien   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 15:18


ada ke kisah yang macam itu...
macam-macam ada... tak baik Kalau menipu...
Kalau lelaki itu mampu dan adil tak pelah juga...
tapi sanggup ke??? susah itu... :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 15:25


pandai ye dia pilih... menakutkan lah...
:jangan: tipu-tipu, perempuan pantang ditipu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 15:28


spesis lelaki dayus....
hidup dengan arapkan wanita.....
potong2 campak bagi makan buaya saja ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 15:32


Pada 17-09-08 15:05 , areyien posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-09-08 14:21 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kes begini...? tak masuk paper pun..? Kalau ada musti havoc satu malaya ni...takkan lah...tak logik tak ada kerja boleh ada 4 wife..melainkannnnnnnnn....................


melainkan apa syemarly..?? tapi betul jugak kata awak tu kan...macam mana lelaki tu boleh kawin sampai 4 sedangkan dia tidak bekerja... :berfikir:





melainkan.........

- before kawin dia tipu wanita-wanita tu, auta apa-apa yang patut..
- dia guna ubat guna2, guna bomoh lah itu..
- memang dia ni h/some sangat sampai wanita-wanita tu jutuh hati
- ...........entah apa-apa lagi entah...

saya tak rasa benda ni berlaku...hmm..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-08 15:58


ana setuju dengan comel
sekarang ni orang kalau nak nikah lebih dari 1 perlu minta kebenaran pihak berwajib.except perlis.heheh (^^)

contohnya kalau isteri pertama buat petition kat mahkamah, mahkamah yang akan tentukan sama ada lelaki tersebut berkemampuan atau tidak untuk bernikah lebih dari 1.

perkara wajib yang perlu di disclosed ialah kerja dan pendapatan bulanan.
so kalau tak lepas, tak dapat lah kahwin..

persoalannya, kalau si isteri telah consent dan tak pertikai tindakan si suami, kita nak buat macam mana ek..
mereka lebih maklum situasi yang berlaku

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

khazinatulsyouqoh
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19897
Posting: 209
Dari: on earth

Johor  


posticon Posting pada: 17-09-08 18:44


guna ilmu agaknya.....tak pun guna minyak pengasih..nauzubillah...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulsyouqohProfil   Hantar PM kepada khazinatulsyouqoh   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 18-09-08 08:56


Assalamualaikum...rasanya, mereka kena 'guna-guna'...dulukan ada kes, yang dia baru jadi Dr. siap berhenti kerja, kahwin tanpa pengetahuan family..bila family jumpa dia pun macam ada sometihing wrong pada perempuan tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-09-08 09:17


assalammualaikum...
macam mana lah dia boleh kawin..tak masuk makamah ke? macam kes hari itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-09-08 10:49


emmmmm....lelaki kan bermulut manis...tapi tak semua...hanya lelaki spesies ni lah...
dah pernah terkena tapi Alhamdulillah cepat sedar sebelum terlambat....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-09-08 10:53


Pada 18-09-08 10:49 , insyirah_hr posting:

!!! QUOTE !!!

emmmmm....lelaki kan bermulut manis...tapi tak semua...hanya lelaki spesies ni lah...
dah pernah terkena tapi Alhamdulillah cepat sedar sebelum terlambat....:)


agaknya lelaki tu ada guna ayat ayat cinta agaknya..? hmm tak guna punya jantan. pemalas teramat!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-09-08 11:11


Pada 18-09-08 10:53 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-09-08 10:49 , insyirah_hr posting:

!!! QUOTE !!!

emmmmm....lelaki kan bermulut manis...tapi tak semua...hanya lelaki spesies ni lah...
dah pernah terkena tapi Alhamdulillah cepat sedar sebelum terlambat....:)


agaknya lelaki tu ada guna ayat ayat cinta agaknya..? hmm tak guna punya jantan. pemalas teramat!!



adalah juga macam tu...tapi ni bukan pemalas lah....hidup ok cuma pandai mengayat perempuan lah...siapa jenis cepat cair memang caiir lah...:p


-----------------
"Jadilah manusia luar biasa,gah jiwanya,kental imannya,tertib solatnya & al-Quran juadah....."


Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

khazinatulsyouqoh
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19897
Posting: 209
Dari: on earth

Johor  


posticon Posting pada: 20-09-08 07:21


insyallah
perempuan yang baik untuk lelaki yang baik
dan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik juga..
jika sebaliknya..ia adalah ujian Allah...
menunjukkah kasih sayangNye buat kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulsyouqohProfil   Hantar PM kepada khazinatulsyouqoh   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-08 09:23


lelaki macam ni kalau dia mengorat cik..cik jangan layan langsung..mengabihkan beras dan gandum saja...hatta walaupun dia anak orang kaya, tu lagilah cik kena reject..sebab dia hanya menumpang harta mak pak dia sahaja...cik cakap dengan dia kalau nak anak orang pergi kerja dulu ..baru boleh sembang ini perkara, kalau tak kerem salam..
...kalau masih student tu cerita lain...

lain lah cacat ke, tak mampu untuk bekerja ke...setakat ayat power..lelaki memang dikurnikan bakat macam tu...cuma level kepandaian saja yang membezakan...


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-11-08 12:26


kita sebagai kaum hawa pun jangan lah terlalu mudah termakan pujuk rayu lelaki jenis macam tu..... :jangan:

walaupun kaum bilangan kita sebagai wanita telah mengatasi kaum adam tapi waspada dengan golongan lelaki seperti ini yang mengambil kesempatan terhadap kita.....

tapi tak semua kaum adam begitu....ada juga yang bertanggungjawab....

so, hati-hati dalam menerima insan untuk di jadikan suami dan teman sepanjang hayat....

:-)



-------------------

akuhambaALLAH


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-08 13:14


solat istiharah minta petunjuk supaya pasangan yang anda pilih betul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-08 17:39


ayat-ayat cinta yang berbisa dari seorang lelaki yang boleh mencairkan hati perempuan..malang sungguh dapat suami macam ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-08 17:47


bestnya kalau aku macam tu, tak susah2 kerja...semua isteri tanggung..hahahaa...nak ke aku macam tu????? ,...hhee

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 11:22


apapun pilihan ditangan kita...saat yang bahagia datang sekejap saja , bawa kisah asmara di dalam hati ini....hehehhehehehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 18-12-08 10:16


Hm .. ALHAMDULILLAH suami Wawa tak macam .... org lelaki yang suka ambil ksempatan ..

walaupun susah, tapi tetap berusaha penuhi tgjawab .. memang lah sukar untuk jadi suami tapi .. d mana ada kmahuan, d situ ada kesungguhan.. :-)

tapi kalau wife tu dah willing to help her husband .. Why not?? To me, Wawa suka lelaki yang berdikari. Dah memang tanggungjawab dia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.143022 saat. Lajunya....