Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: apa anda buat Kalau boring....


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» apa anda buat Kalau boring....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh apa anda buat Kalau boring....

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 14:06


apa lah yang anda buat Kalau dah boring sangat.....
boring gila punya....tahap bunuh diri punya boring....



Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

srikandi_jilbab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 584
Posting: 84
Dari: bumi serambi mekah+ KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 14:12


-menulis
-tengok peta
-tengok album
-termenung
-berangan
-miskol kawan2 lama
:D:D:D


-----------------

**Aku Hidup,Aku Berjuang,Aku mati kerana Islam**

[ Telah diedit oleh: srikandi_jilbab pada 06-09-05 14:14 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_jilbabProfil   Hantar PM kepada srikandi_jilbab   Pergi ke srikandi_jilbab's Website   Quote dan BalasQuote

love_fillah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15161
Posting: 88
Dari: bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 14:12


bismillah walhamdulillah...

ish...ish...takkan nak sampai bunuh diri pak ali...kita ni ada agama...kenalah ada pedoman...kalau dah stress sangat tu... banyak2lah istighfar...ingat Allah...
kerana dengan mengingati Allah...hati akan jadi tenang..insya'Allah...

strive 4 mardhatillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For love_fillahProfil   Hantar PM kepada love_fillah   Pergi ke love_fillah's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_jilbab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 584
Posting: 84
Dari: bumi serambi mekah+ KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 14:16


Pada 06-09-05 14:12 , love_fillah posting:

!!! QUOTE !!!

bismillah walhamdulillah...

ish...ish...takkan nak sampai bunuh diri pak ali...kita ni ada agama...kenalah ada pedoman...
strive 4 mardhatillah...


hehe..pak_ali bagi kiasan saja tu love_fillah...kasik ayat jadi power sikit..bukan nak bunuh diri bebetul:D


-----------------

**Aku Hidup,Aku Berjuang,Aku mati kerana Islam**



Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_jilbabProfil   Hantar PM kepada srikandi_jilbab   Pergi ke srikandi_jilbab's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 14:40


kalau boring tahap cipan? :-D

kalau kat kampus:
-ambil angin kat luar
-dengar lagu KRU,takpun IKIM.FM
-main komputer games
-pergi lab komputer,layan UKHWAH!!!

kalau kat rumah:
-tengok kartun TOM & JERRY :-P
-kalau rajin sikit,jemput adik dari sekolah.
-kdg2join dengan adik2 main playstation (merapatkan lagi hubungan persaudaraan)
-surf UKHWAH (ni paling penting kalau kat rumah :-D )


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 15:00


kalau dah bosan gila....buat bodoh bila orang panggil...saja saja buat sakit hati orang tu....lepas itu pujuk balik....bukak ukhwah...nengok cerite kartun...kalau dah terlampau rajin pergi jenjalan keliling kampung jalan kaki...buat kerja yang tak pernah orang buat...kalau dah semua tu tak berhasil...lepak depan godek pc sampai rosak lepas itu betulkan balik tapi ada kesan sampingan selepas melakukan semua tu penyakit baru akan menyusul...nak tahu penyakit apa penyakit tension....huhuhuhuhu~lakukan bila anda sudah benar-benar dapat menangani tension dengan baik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

orchidesa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12928
Posting: 133
Dari: perak-selangor

japan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 15:17


kalau boring tahap tenuk..apa lagi tidur lah labu.. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For orchidesaProfil   Hantar PM kepada orchidesa   Pergi ke orchidesa's Website   Quote dan BalasQuote

Aneeqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11976
Posting: 151
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 15:24


kalau ana...ana lebih suka dengar tadarus quran daripada syeikh saad...ana jatuh hati dan cair bila dengar kamerduan suara syeikh saad...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Pergi ke Aneeqah's Website   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-09-05 12:45


makan + tidur tak pernah boring

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 07-09-05 15:37


makanla.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 16:54


boring on pc, layan internet. ni tengah boring lah ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya82
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.07.2005
Ahli No: 17051
Posting: 125
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-09-05 16:59


BACA BUKU...
tidur...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya82Profil   Hantar PM kepada cahaya82   Quote dan BalasQuote

budakbesar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.05.2005
Ahli No: 16407
Posting: 98
Dari: labuan

Sabah  


posticon Posting pada: 07-09-05 17:48


pernah ke ada orang bosann sampai nak bunuh diri? tu orang tak betrsyukur dengan kehidupan namanya.
selalu nya pergi library, baca maqgazine, tak pun bawak adik2 pergi jln2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbesarProfil   Hantar PM kepada budakbesar   Quote dan BalasQuote

zahrahtunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.12.2003
Ahli No: 5786
Posting: 78
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 17:50


baca buku....hilang boring tambah ilmu..insyaallah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrahtunnurProfil   Hantar PM kepada zahrahtunnur   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 17:52


baca buku
dengar redio
draf puisi
kalau kat office surf internet, bc paper,

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

aisar
Warga Rasmi
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15610
Posting: 4
Dari: taiping,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 07-09-05 17:58


boring...............................emmm.. selalunya dalam sehari mesti ada waktu boring yang menyelit. apa lagi buatlah kerja sampai tak ada langsung rasa boring tu.. baca buku,usik orang ckit2,yang paling best dengar alunan ayat2 suci Al-Quran...(manfaatnye besar begitu..)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisarProfil   Hantar PM kepada aisar   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 18:00


baca buku....Kalau tak tengok kartun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

norlie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17607
Posting: 68
Dari: kota bharu, bandaraya islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-09-05 20:58


assalamualaikum...
kalau saya...
saya suka baca novel...

Bookmark and Share

    


  Member Information For norlieProfil   Hantar PM kepada norlie   Quote dan BalasQuote

trigO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.05.2005
Ahli No: 16362
Posting: 242
Dari: negaraku...

malaysia  


posticon Posting pada: 07-09-05 21:37


irritate ayah saya dengan 1001 kisah 'pilu'.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For trigOProfil   Hantar PM kepada trigO   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 08-09-05 13:18


boring...itulah ungkapan yang biasa kita dengar bila tak ada Apa nak buat...
bagi saya kalau kat rumah...
*dengar radio
*surf internet..ukhwah
*baca novel
*mengarang puisi ke, cerpen ke
*kemas rumah..

kat kampus...
* tidur agaknya..eh..jarang ah..
*dok saja dalam rumah
*sama seperti apa yang buat kat rumah
* sms kawan-kawan

sebenarnya,,,orang yang boring ni jiwa dia kosong..so aktifkan otak, cergaskan diri untuk melakukan sesuatu...masa yang ada jangan disia2kan..pesannan utuk diriku sebenarnya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 10-09-05 20:11


bahaya betul tahap boring pak_ali...tahap bunuh diri...hiii
kalau saya,baca buku cerita...takpun tengok cerita kartun....ataupun makan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

ukhwafillah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4368
Posting: 194
Dari: Umbai,Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 10-09-05 20:15


sebenarnya tak ada istilah boring kalau kita ni pandai bahagi masa untuk buat perkara berfaedah....setiap hari ada 24 jam..banyak perkara yang boleh dimanfaatkn dalam masa yang singkat tu..wallhualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwafillahProfil   Hantar PM kepada ukhwafillah   Quote dan BalasQuote

Asmiedi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18490
Posting: 39
Dari: Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 20:51


boring???????? apa lagi mengadap komputer laaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsmiediProfil   Hantar PM kepada Asmiedi   Pergi ke Asmiedi's Website   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 21:09


boring?? tidur...nikmatnya dunia

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 10-09-05 21:15


kalau boring saya main playstaion bolasepak winning eleven...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 22:15


assalamualaikum...
saya ni memang selalu boring...
perkare2 yang dilakukan apabila boring...
makan....
tidur....
main games...
hantar mesej kat kawan...
lepak kat bilik kawan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

linda_115
Warga Rasmi
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18820
Posting: 7
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 22:26


assalamualaikum....kalau rasa boring sangat-sangat..saya lebih suka keluar jln2 dengan kawan2...kalau boring tak jugak hilang..baca al-quran saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For linda_115Profil   Hantar PM kepada linda_115   Quote dan BalasQuote

aduka_irwana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14231
Posting: 141
Dari: dari mana nak ke mana??

mozambique  


posticon Posting pada: 10-09-05 22:33


huhu..aku hangin out,takpon aku online....tapi paling best. Aku sjer tidur lah kalau boring..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aduka_irwanaProfil   Hantar PM kepada aduka_irwana   Pergi ke aduka_irwana's Website   Quote dan BalasQuote

Hafidz0905
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19140
Posting: 27

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 15:00


~Assalamualaikum~
~Kita boleh mengisi masa lapang kita dengan pelbagai aktiviti berfaedah, kerana masih banyak perkara dan ilmu yang kita belum terokai~setiap orang pasti mempunyai minat masing2 kan?~Walau apa pun perlulah bijak dalam menguruskan masa dengan aktiviti yang berfaedah~Insyaallah tak boring~

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafidz0905Profil   Hantar PM kepada Hafidz0905   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 19-09-05 15:09


Seumur HIDUP ana, ana tak pernah rasa boring...

1. baca buku cerita...
2. tengok tV/CD
3. Dengar radio
4. Mengemas
5. tengok album...
6. baca surat lama2... best wooo...mengimbas kenangan lalu...
7. tengok coin album... i love it the most...
8. baca majalah
9. pergi jejalan dengan kawan-kawan/cousin...
10. tidur.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 22:31


> dasyhat juga farhana ni...
> tak prnh alami rasa boring...
> entahlah...
> ..............................

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 22:32


> dasyhat juga farhana ni...
> tak prnh alami rasa boring...
> entahlah...
> kadangkala... boring juga..
> ...............................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 19-09-05 22:36


layari portal ukhwah.... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

srikandisolehah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.06.2005
Ahli No: 16961
Posting: 35

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 23:27


boring...............................emmm.. selalunya dalam sehari mesti ada waktu boring yang menyelit. apa lagi buatlah kerja sampai tak ada langsung rasa boring tu.. baca buku,usik orang ckit2,yang paling best dengar alunan ayat2 suci Al-Quran...(manfaatnye besar begitu..)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisolehahProfil   Hantar PM kepada srikandisolehah   Quote dan BalasQuote

kama_klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18331
Posting: 181
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 23:50


saya kalau boring tak tau nak buat apa saya bc quran saja boleh hilang sikit tension.lepas tu pergi jln2 tengok sawah padi,hutan2...tengok keindahan alam ciptaan tuhan betapa indahnya

Bookmark and Share

    


  Member Information For kama_klateProfil   Hantar PM kepada kama_klate   Pergi ke kama_klate's Website   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 20-09-05 01:30


buat lawak :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

khairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 920
Posting: 147
Dari: ::selatan semenanjung::

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-05 16:55


kalau saya bila bosan sangat suka tengok apa yang ada kat alam ni dan juga manusia didalamnya...dari setiap perlakuan manusia pasti ada sesuatu yang kita akan pelajari @ ambil iktibar....tapi kena banyak fikir pula..??!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairiProfil   Hantar PM kepada khairi   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 21-09-05 14:21


1-miscall orang :-D -kawan2 @ nombor yang sengaja ditekan2 yang langsung
tak kenal siapa pemiliknya/sama ada nombor itu ada @ tak :-D
2-baca Qur'an
3-tonton tv
4-dengar muzik
5-keluar jalan2
6-baca buku
7-tidur..woo best..hehehe..
8-kemas bilik/rumah
9-kaco orang..syok. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 21-09-05 14:38


ada seorang BEKAS KAWAN itu...

dia kata kalau dia boring, dia akan carik pompun2 seksi jejalan, PUB, DISCO & naik hotel... boleh percaya ke????

nauzubilla min zalik...

Ya, Allah jauhkan lah hamba mu ini dari manusia2 munafik dan obesiti ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 22-09-05 17:57


Pada 21-09-05 14:38 , farhanna posting:

!!! QUOTE !!!

ada seorang BEKAS KAWAN itu...

dia kata kalau dia boring, dia akan carik pompun2 seksi jejalan, PUB, DISCO & naik hotel... boleh percaya ke????

nauzubilla min zalik...

Ya, Allah jauhkan lah hamba mu ini dari manusia2 munafik dan obesiti ni



ada pulak istilah bekas kawan ye??
hmm..patutnyer kita sebagai kawan kenalah nasihat kawan kita tu..jangan biar dia sesat sampai bila-bila..

selalunyer kalau saya boring, saya selalu online kat ukhwah..cari ilmu.. :-)


-----------------
Every minute spent angry is sixty seconds of happiness wasted..


Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 22-09-05 18:03


apa anda buat Kalau boring....

makan ice-cream... :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahmuar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.08.2005
Ahli No: 18544
Posting: 38
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 22-09-05 18:23


kalau dah boring sangat saya akan buat solat sunat,baca al-quran..
selain tu dengar radio ikim.fm..
kalau terasa sunyi sangat pergi jalan-jalan dengan member pergi tasik ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahmuarProfil   Hantar PM kepada muslimahmuar   Quote dan BalasQuote

selasih
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18573
Posting: 58
Dari: Temerloh, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 18:53


dengar nasyid in-team,unic
dengar lagu-lagu zaman 80-an dulu....

kalau boring sangat,saya pergi jalan-jalan kat taman.

Bookmark and Share

    


  Member Information For selasihProfil   Hantar PM kepada selasih   Pergi ke selasih's Website   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-09-05 21:10


saya kalau boring...membacalah jawapnya
tak pun dengar lagu nasyid..


____________
praise to you
just for you...Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

nur_sheela
Warga Rasmi
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10654
Posting: 20
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 22-09-05 21:18


kalau boring...
tidur lah..
dengar lagu...
mkol memeber..
kaco roomate...
kalau tak ilang juga boring... buat dek saja lah....
:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_sheelaProfil   Hantar PM kepada nur_sheela   Quote dan BalasQuote

in_saff
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18774
Posting: 35
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-09-05 13:59


tak tahu lah apa yang ana akan buat...mungkin tak pernah sampai ke tahap boring sampai nak bunuh diri...tapi Kalau tahap boring biasa tu ada lah...biasenye ana akan kacau kawan-kawan ana yang same-same tengah boring...

Bookmark and Share

    


  Member Information For in_saffProfil   Hantar PM kepada in_saff   Quote dan BalasQuote

qardhawi_jr
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17517
Posting: 365

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 14:03


main dengan semut

Bookmark and Share

    


  Member Information For qardhawi_jrProfil   Hantar PM kepada qardhawi_jr   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 15:50


main game atau dengar lagu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

sephia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.07.2004
Ahli No: 9843
Posting: 70
Dari: kota bharu.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 16:17


selongkar stor,bawah katil..semua sekali..cari buku..buku zaman jepun boleh lah layan...boring sangat kan...

-membaca jambatan ilmu-

Bookmark and Share

    


  Member Information For sephiaProfil   Hantar PM kepada sephia   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 26-09-05 18:29


suka layari ukhwah.com..
suka layari hijaukuning.com..
suka jalan sorang2 lihat keindahan alam..
suka main game playstation..
suka baca apapun buku dan nota.. :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

hajmaz
Warga Rasmi
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18786
Posting: 14

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 19:13


kalau dah boring sangat bacalah quran..tenang hati kalau dibaca hari2..baca tafsiran ayat2 tersebut...(",)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajmazProfil   Hantar PM kepada hajmaz   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 26-09-05 20:30


makan.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-09-05 20:34


Pada 06-09-05 14:12 , love_fillah posting:

!!! QUOTE !!!

bismillah walhamdulillah...

ish...ish...takkan nak sampai bunuh diri pak ali...kita ni ada agama...kenalah ada pedoman...kalau dah stress sangat tu... banyak2lah istighfar...ingat Allah...
kerana dengan mengingati Allah...hati akan jadi tenang..insya'Allah...

strive 4 mardhatillah...


iskhhh, love_fillah ni tak faham2 lah..jgnler diambil serious semua yang dicakapkan..itu cuma native speaking...alaaa,lemah tol dengan orang begini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 27-09-05 16:42


surf net,chatting,baca komik,tengok gelagat orang,melalak lagu nasyid..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-09-05 13:37


boring...

waktu boring saya suka tengok album gambar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

srikandi_syahadah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14660
Posting: 202
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 15:16


kalau boring,saya akan borak dengan member..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_syahadahProfil   Hantar PM kepada srikandi_syahadah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 16:03


bila boring..saya akan keluar dari tempat puncanya boring..yelah..kadang-kadang kita suka surfing..reading etc..tapi..masih timbulnya boring..so..kalau saya..saya akan keluar meronda-ronda..naik tren..pergi tasik..melihat dan diam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 19:05


Pada 28-09-05 13:37 , puteriayahanda posting:

!!! QUOTE !!!

boring...

waktu boring saya suka tengok album gambar...


tengok gamba zaman2 tok kadok pun..
boring juga....
layan lagu tak boring agaknya....
tapi layan lagu di radio ikim lah...

ps: dengarlah..ikim.fm..pilihan utama....

ps lagi: pesanan penaja...hehehe... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 21:32


saya bila boring dengar lagu + tengok gambar2 dulu-dulu!^ - ^ Lupa pula,selain tu suka lukis.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

bocah_anom
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.08.2003
Ahli No: 3021
Posting: 112
Dari: uniten

Johor  


posticon Posting pada: 28-09-05 21:33


boring?...huhu, layan ukhwah lah, xpun dengar lagu..xpun ngaji

Bookmark and Share

    


  Member Information For bocah_anomProfil   Hantar PM kepada bocah_anom   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 28-09-05 21:59


tahap boring glerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ana tidur...........tidur................. and tidur! :roll: :lol: :-o :-( :-? :oops: :-P :-| :-) ;-) :-di 8-) :lol: :roll: :oops: :-P :-| :-) ;-) :-o :-? :-? :oops: :-? :-o :roll: :oops: :-| :lol: :lol: :-? :roll: :lol: :-o :oops: :-di :lol: :roll: :-( :-( :roll: :oops: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 22:02


boring...aarrrggghhh...boringnya...semua kerja serba tak kena kalau boring...so bila boring saya tidur saja...haha..hilang boring kejap...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-10-05 09:17


hmm...kalau boring...
takdelaa boring sampai tahap maharaja...
mm...pakse diri mengaji dan study dulu...
kalau tak boleh juga...biasenye saya pergi kacau kawan2 ...
baca comic,novel..majalah....tengok tv...dengar radio...melalak sikit-sikit...
bukak internet.........makan...
apa lagi aaa...emmm....
miskal kawan-kawan lama pun ada yang....
kalau tak ilang jugak boring....
biasenye saya hhehehe....tidur...
itu tahap paling teruklaa itu...:)
amaran..:
jangan tiru macam sayeee....
teruk betul!!
:) ;) :) :) :) ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahmuar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.08.2005
Ahli No: 18544
Posting: 38
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 04-10-05 09:40


kalau boring,saya akan ajak kawan-kawan pergi jalan-jalan.
kalau diaorang taknak baca buku kat bilik...
kalau tak bagi mesej kat kawan-kawan,sembang2..
kalau tak pun tidur....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahmuarProfil   Hantar PM kepada muslimahmuar   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 12:21


booooooooorinnng tahap cipan..
Kalau boring saya makan ke...tak pun main games
tengok cd..dengar lagu dan yang paling best kacau saja lah sesiapa yang tak boring..
hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 12:35


tengok astro...sure tak jadik nak boring

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-10-05 12:50


hmm...ngaji...kadang-kadang study....paling susah tidur juga...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-10-05 13:30


mengemas........hilang boring hilang tension....habis cadar2 ana tukar..heheheh....tak pun baca saja apa yang nak baca....abbis boring buat taik mata

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 15:27


kalau ana boring ana baca novel

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

Atif_Haziq
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13220
Posting: 203
Dari: اللذي بركنا حوله

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-12-05 18:09


baca quran...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Atif_HaziqProfil   Hantar PM kepada Atif_Haziq   Quote dan BalasQuote

ikhwan5403
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21540
Posting: 6
Dari: bumi

mauritania   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 21:55


masa yang kita ada tidak cukup dengan t/jawab yang kita pikul....
hasan al-bana...
cermin2kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan5403Profil   Hantar PM kepada ikhwan5403   Pergi ke ikhwan5403's Website   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 22:22


bila boring saya...
1. tidur
2. main spider solitaire
3. ronda-ronda dengan motor
dengan kata lain, bila saya boring saya berhobi.
apa gunanya hobi kalau tak guna...


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-01-06 22:34


baca komik

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuriz_faridz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.11.2005
Ahli No: 20211
Posting: 273
Dari: Egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 22:40


Assalamualaikum...

ermmm tajuk best jugak kalau ana boring apa lagi tidur lah..ermm kalau nak hilang kan boring yang teramat sangatlah..biasanya ana nak hilnag boring baca buku ilmiah tau komik yang beri pengajaranlah..dok mesir mana ada komik

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuriz_faridzProfil   Hantar PM kepada ibnuriz_faridz   Pergi ke ibnuriz_faridz's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 00:27


Surf ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

hazreenrashid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15666
Posting: 115
Dari: Moscow

malaysia  


posticon Posting pada: 04-01-06 04:59


boring...ermm heh banyak option sebenarnya...tengok downloaded TV series dalam laptop, main GBA, surf internet..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hazreenrashidProfil   Hantar PM kepada hazreenrashid   Pergi ke hazreenrashid's Website   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 05:04


kalau boring...tidur. tak pun pergi pasar..hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 08:32


kalau ana boring, ana keluar cari ilham macam pergi tepi pantai dan kalau jauh sangat, pergi bandar saja!

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

dzulfatinie
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 21612
Posting: 16
Dari: depan komputer

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 09:04


setakat ni tak sempat nak rasa boring sampai nak bunuh diri lagi.bnyak perkara yang perlu dibuat.maklumlah student...tapi boring yang biasa2 tu adalah.tapi buat bodoh saja la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzulfatinieProfil   Hantar PM kepada dzulfatinie   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 09:06


kalau boring,saya suka termenung........:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 01:02


menyakat kat forum ukhwahh

Bookmark and Share

    


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-01-06 01:08


kayuh basikal kliling Kusza... :-di :lol:


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 02:37


tidur...hihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 08:33


Pada 07-01-06 02:37 , nabilpoyo posting:

!!! QUOTE !!!

tidur...hihi

tidur apa bestnya..makan dan tegok tv la// :-di


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 09:15


jadi minah cleaner..cuci toilet...bolehlah ek...hehe... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 16:34


-main game kat komputer
-Kalau kat rumah join adik tengok cerita kartun
-tidur

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Jubah_Putih
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.01.2006
Ahli No: 21590
Posting: 85

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 19:02


Pada 06-09-05 14:06 , pak_ali posting:

!!! QUOTE !!!

apa lah yang anda buat Kalau dah boring sangat.....
boring gila punya....tahap bunuh diri punya boring....



erk? :P ada juga boring tahap bunuh diri?bahaya tu :P saya kalau boring tahap gaban selalunya layan tv atau pun tidur...zzzzzzz...kroih...kroih tapi jrg la boring sekarang ini sebab sibuk juga :P


-----------------
Sebaik-baik Insan Adalah Insan Yang Memberi Manfaat Pada Orang Lain...


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jubah_PutihProfil   Hantar PM kepada Jubah_Putih   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 21:57


kacau kucing yang sedang tidur... :-di :-) :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 22:21


selain termenung, nyakat kawan2............hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 07-01-06 22:26


dengar lagu kuat2....dengan ZzZzZz

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 22:26


Pada 07-01-06 22:21 , qudwah posting:

!!! QUOTE !!!

selain termenung, nyakat kawan2............hehe


boleh tahan jugak.. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

mirwana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10823
Posting: 23
Dari: maran

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 22:47


layan walkman...
sampai tertidur...
hehehehe...


-----------------
cita-cita adalah misi,angan-angan adalah visi,untuk realisasikan kedua-duanya,perlu ada doa dan tawakal...
INSYA-ALLAH...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mirwanaProfil   Hantar PM kepada mirwana   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 22:56


Pada 07-01-06 22:47 , mirwana posting:

!!! QUOTE !!!

layan walkman...
sampai tertidur...
hehehehe...


tak sakit telinga ke? :lol:


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 23:51


kalau boring..main dengan adiklah..heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

zaid3246
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21710
Posting: 45

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 10:51


buat bodoh saja....
kadang-kadang pergi memancing,sms,baca al-quran....
insyaallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaid3246Profil   Hantar PM kepada zaid3246   Quote dan BalasQuote

hilmy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21712
Posting: 44

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 11:31


saya akan keluar lpk kat kedai mamak..
atau pun pagi on line kat cc..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hilmyProfil   Hantar PM kepada hilmy   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 10-01-06 13:07


bukak com..clik connect..ambil internet..search freindster + ukhwah.com..lepas itu..masok forum tu..forum ni..bukak artikel kalau ada lebih2 masa..lepas itu..selalu lupa nak log out..

hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 15:52


makan
main game
baca majalah
tengok cd
tidur
pergi chatting

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 15:57


baca novel....baca majalah...kacau orang..hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

mirwana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10823
Posting: 23
Dari: maran

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 16:03


setakat ini alhamdullilah tak sakit lagi....
hehehehe...


-----------------
cita-cita adalah misi,angan-angan adalah visi,untuk realisasikan kedua-duanya,perlu ada doa dan tawakal...
INSYA-ALLAH...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mirwanaProfil   Hantar PM kepada mirwana   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» apa anda buat Kalau boring....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.245433 saat. Lajunya....