Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 89
Ahli: 0
Jumlah: 89




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 4 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 15 hari yang lalu
eme86: 16 hari yang lalu
sunan-faqih: 21 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Club 1985


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Club 1985

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Club 1985

putera_ariz
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 921
Posting: 19
Dari: selangor,klang

Selangor  


posticon Posting pada: 16-07-03 13:19


assalammualikum,
mari sahabat2 kita penuhkan ruang ini dengan mereka yg lahir pada tahun 1985...bole la kita berkenalan dan megetahui sesiape yg baya same...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_arizProfil   Hantar PM kepada putera_ariz   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 16-07-03 13:53


85

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 14:22


a'kum...aiz pun lahir thn 85,salam perkenalan buat club 1985 meh kita meriahkn club 85 ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

MencariSinar
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 532
Posting: 672
Dari: Seky. 9 Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 14:48


hehehe kiter pun cam jek 85 tapi dah lebih sebenarnye tapi macam jek..hehehe bole join dak???

-----------------
Islam itu Indah

Bookmark and Share

    


  Member Information For MencariSinarProfil   Hantar PM kepada MencariSinar   Pergi ke MencariSinar's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 15:08


Ana nak join juga...

Ana pun lahir tahun 1985...

Dah tua jugak kita ni ! Pesanan buat diri ana dan sahabat semua, semoga pertambahan usia akan mematangkan lagi tindakan kita berlandaskan Al-Quran dan As-Sunnah. InsyaAllah...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 16:30


Assalamualaikum sahabat yang kusayangi semua,kaifahalukum?Em....ana pun lahir tahun 85 gak 13 Feb 1985.salam ukhwah dari ana...wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

luMInosiTY
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2180
Posting: 6
Dari: Bumi makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 16-07-03 16:40


emm...luMInosiTY pun lahir tahun 85..tapi dah hujung2 bulan..skarang ni pun x masuk 18 lagi..insyaAllah 5 Disember nanti...ada sape2 yg sama birthday x??bleh sambut sam-sama..

-----------------
acu

Bookmark and Share

    


  Member Information For luMInosiTYProfil   Hantar PM kepada luMInosiTY   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 13:00


ana lahir tahun 1985 gak.

semoga pertambahan usia kita selari dengan pertambahan iman dan amal kita.

semakin bertambah usia kita, semakin hampir kita ke titik penghujung perjalanan hidup di dunia ini. bekalan terbaik untuk ke sana adalah amalan kebaikan.

salam ukhwah buat semua teman sebaya ku

-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 17:03


Assalamualaikum...

Ana pun nak join jugak...
Ana pun lahir tahun 1985...dah masuk 18 thn dah..

SALAM UKHUWWAH FILLAH buat semua sahabat...
" Jaga diri, hiasi peribadi"

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 21:40


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwwah buat teman dan sahabat sahabiah sebaya ana

macam kenal aje 2-3 sahabat kat sini..mcm pernah jumpa..tp kat mane ye??
'alal kulli hal ana lahir 7 februari 1985.

sehari demi sehari usia kita menginjak pergi..
moga dgn bertambahnya usia kita..makin bertambahlah ketaqwaan dan amal ibadah kita pd NYA..sama-sama lah kita ingat mengingati dan saling berpesan2 kpd kebaikan..insyaALLAH..

moga jumpa lg!
semoga berjaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

-sakura-
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 120
Posting: 218
Dari: IICM GOMBAK

Selangor  


posticon Posting pada: 17-07-03 23:28


assalamualaikum warahmatullahi taala wabarakatuh...
saya pun lahir thn 1985.. 22 disember ni genapla umur sy 18 thn..

-----------------
~wAnItA hIaSaN dUnIa, SeInDaH hIaSaN aDaLaH wAnItA sOlEhAh~

::jaga diri hiasi peribadi::


Bookmark and Share

    


  Member Information For -sakura-Profil   Hantar PM kepada -sakura-   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-07-03 18:27


Ana rasa mcm kenal lah alfaqierah tu...haa...yg mintak ana send lagu Bisikan Nurani tu kan...

*jgn marah noo..

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

putera_ariz
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 921
Posting: 19
Dari: selangor,klang

Selangor  


posticon Posting pada: 23-07-03 14:07


assalammulaikum pekaba semua marikita menyemarakkan lagi CLUB 1985 mari masuk sini

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_arizProfil   Hantar PM kepada putera_ariz   Quote dan BalasQuote

nurien
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 243
Posting: 35

Johor  


posticon Posting pada: 23-07-03 14:39


assalamualaikum.....
saya pun lahir thn 85 tp umur lum 18 thn lg..kiranye muda lg lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurienProfil   Hantar PM kepada nurien   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 13:41


hamba sepatutnya berumur 30 lebih sekarangnih... tapi hamba dah terlahir tahun 1985...tok leh buat apa la... 18 thn jugak la!! ^_^x

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-07-03 16:01


elelelele kens.. kalau umur tuan hamba dah 30 lebih.. camna nak lawan pedang.. nanti, hamba kuarkn pedang, trus tuan hamba lari.pasal kekauatan dah ilang... ehehehehe.. ,mana lg kanak2 18 tahun??? 0 nyampuk jap-

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 30-07-03 16:05


hehemoh... itu dulu 30thn...skrg 18 thn!! dah terel balik!!

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-07-03 17:59


assalamualaikumm...


ana pun lahir 1985 bulan mei ....
setiap yang mula pasti ada penghujungnya.....


-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-07-03 08:04


Assalamualaikum...

Mana lagi ek sahabat2 1985 ni?? rasanya, ramai lagi yg join komuniti ni...

* magik la kens2005, tiba2 je jadi 18 thn

--> mana cik permaisuri_hati ni...tak nak join ke...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-07-03 08:26


Assalamualaikum...salam 1985 ana ucapkan kat antum semua...wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-08-03 23:48


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwah buat semua! moga sihat hendaknya..insyaALLAH.

hmm..ramai jugak angkatan 1985 ni rupanya..
utk cik nawwal,sejak bila rajin mengira bilangan ni? duk tunggu sahabiah kite permaisuri_hati ye..insyaALLAH..dtgla nanti tu.

Quote:
Ana rasa mcm kenal lah alfaqierah tu...haa...yg mintak ana send lagu Bisikan Nurani tu kan...
*jgn marah noo..


kenal ke? ye la..assistant yg berdidikasi kan,tak gitu? saje je..
'alal kulli hal..tima kasi atas ringtone anti tu..kena gitau pelan2 ni..nanti ade yg jeles pulak..mcm.....

okla..harap sesape lg sahabat-sahabiah yg seangkatan dpt join kami disini..
putera_ariz! ana minta izin nak listkan senarai angkatan 1985 kat sini boleh? utk tatapan semua.. tapi tak brape lengkap sbb ade sahabat sahabiah yg tak sertakan tarikh,dan bulan kelahiran..sekadar yg ade aje la..ok

Januari- sape ye?
Februari- 7.02 alfaqierah
-13.02 mawarkasih
Mac- mane ahlinye?
April-masih kosong!
Mei-sape lg?
Jun-cepatla join!
Julai-hmmmmm
Ogos-merdeka! tp,mane empunya diri?
September-ade ke?
Oktober-ermmm
November-masih kosong ni!
Disember-5.12 luMInosiTY
-22.12 -sakura-


kpd yg tak sertakan tarikh dan bulan tu..harap2 dptla nyatakan..saje je listkan..bolehkan semua
sekadar membantu..

insyaALLAH..jumpa lg nanti!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 21:12


Assalamualaikum...

Alfaqierah...ana lahirbulan 5 jugakla...tambah lagi sorang kat bulan 5 tu...
* 9 Mei 1985

UTK SAHABAT SEANGKATAN SEMUA....SEMOGA CERIA SENTIASA...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 21:35


oOo... nak tau tarikh sekali kaa????
awat tak habaq awai-awai?
ramai lagi ni hah yang lahir tahun 1985 ni.

nak tau ka tarikh lahir ana.
nanti bagi hadiah tau.
hehehhehe
tak der laa.
ok. tarikh lahir ana ialah pada:
jeng...jeng... jeng....
6 November 1985




Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 21:58


salam ukhwah...

ana pun 1985 gaks,.... 2 januari...
wassalam


-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
     Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

amanmalaysia_peace
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 312
Posting: 34
Dari: amman,jordan

syria  


posticon Posting pada: 18-08-03 17:28


akumm........peace!

aman pun nak masuk jugak 1985......
aman lahir blan april 1985

salam keamanann buat sume ahli klab...

peace!

-----------------
SaLam KEaMAnAN!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For amanmalaysia_peaceProfil   Hantar PM kepada amanmalaysia_peace   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 13:50


hamba punya 14 november 1985!! bulan lapan...tahun merdeka!!

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 14:21


assalamualaikum..
ana pun..18 gak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 14:22


assalamualaikum..
ana pun..18 gak..22 April 1985


Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-03 12:33


Quote:

On 2003-08-18 17:28, amanmalaysia_peace wrote:
akumm........peace!

aman pun nak masuk jugak 1985......
aman lahir blan april 1985

salam keamanann buat sume ahli klab...

peace!

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m



Oh.....tua sebulan je la dari ana ek. Dulu, kat SH, anta cakap, anta sama birthday ngan rhazes..rupanya bukan...buat lawak ke??

Apapun, salam exam untuk semua yang sedang bergelumang denagn dunia exam...

Ad'ukum bittaufiq wannajah

~::Solehah women smile in trouble,
Gather strengh from doa,
and grow brave by istighfar and solat...Amiin... ::~



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-08-21 12:35 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-08-21 12:36 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

fathimie
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2876
Posting: 6
Dari: jerantut

Pahang  


posticon Posting pada: 22-08-03 22:28


askm. ana pun lahir tahun 1985.. 7/10

Bookmark and Share

    


  Member Information For fathimieProfil   Hantar PM kepada fathimie   Quote dan BalasQuote

espiranza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 935
Posting: 192
Dari: negara akhirat kekal abadi

zambia   avatar


posticon Posting pada: 23-08-03 10:45


Assalamualaikum wrt..hehehe..sayer pun 1985.. 7 Mac 1985..salam ukhwah fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For espiranzaProfil   Hantar PM kepada espiranza   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-08-03 11:35


Assalamu'alaikum wrt wbt

dah lama tak jenguk topik club 1985 ni..
alhamdulillah..semakin bertambah keahliannya ye

alahai nawwal nape anti tak tolong updatekan list tu..ish2 lain kali up datekan tau..boleh kita nengok senarai terbaru.

okla ,disini ana up to datekjan senarai sahabat2 club 1985 yg terbaru:


Januari -2.01 mawardah_solehah85
Februari -7.02 alfaqierah
-13.02 mawarkasih
Mac -7.03 espiranza
April -22.04 bulan_bintang
-tarikhnye?>amanmalaysia_peace
Mei -9.05 nawwal
Jun -cepatla join!
Julai -hmmmmm
Ogos -merdeka! tp,mane empunya diri?
Sept. -ade ke?
Oktober -7.10 fathimie
November -6.11 littlemuslimah
-14.11 kens2005
Disember -5.12 luMInosiTY
-22.12 -sakura-


selamat dtg ke club 1985 buat semua!!
buat sahabat sahabiah yg lain..sudilah kiranya dpt nyatakan tarikh dan bulan kelahiran semua utk kita listkan,ok.

nampaknya..skarang ni bulan ogos,kite takde wakil dr club 1985
takpela..moga2 dimasa akan dtg,bertambahlah hendaknya..ahli kita..insyaALLAH

jumpa lg!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-03 11:42


assalamualaikum......
baguslah ada club 1985 ni sekurang2nya dpt berkenalan dengan org yg sebaya dengan kita kan.....
mira pun lahir 1985 juga.....tapi belum 18 lagi lah...
ok
wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-03 11:46


assalamualaikum......
nak kena nyatakan tarikh lahir ker
mira lahir ke dunia ni pd 29 sept 1985....
kira mira wakil bulan sept lah buat masa ni
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

nurafnan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1278
Posting: 34
Dari: MMU

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-08-03 13:03


24 jan 1985

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurafnanProfil   Hantar PM kepada nurafnan   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-03 13:42


Quote:

On 2003-08-24 11:35, alfaqierah wrote:
Assalamu'alaikum wrt wbt

alahai nawwal nape anti tak tolong updatekan list tu..ish2 lain kali up datekan tau..boleh kita nengok senarai terbaru.



oo...nak ana updatekan ke....OK...meh ana nak update ni....


::Januari
*2.01-mawardah_solehah85
*24.01-nurafnan
::Februari
*7.02-alfaqierah
*13.02-mawarkasih
::Mac
*7.03-espiranza
::April
*22.04-bulan_bintang
*tarikhnye?>amanmalaysia_peace
::Mei
*9.05-nawwal
*rhazes(tak ingat la...yg pasti ana lagi tua dr anta)
::Jun -cepatla join!
::Julai -hmmmmm
:gos -merdeka! tp,mane empunya diri?
::September
*29.9-islamic_princess
:ktober
*7.10-fathimie
::November
*6.11-littlemuslimah
*14.11-kens2005
:isember
*5.12-luMInosiTY
*22.12 -sakura-


setakat ni...yang menyandang gelaran ALONG ialah..... mawardah_solehah85...alfun mabruk ilaiki!!!dan....yang paling bongsu pulak.... -sakura- ...jangan manja2 ye....dah besor panjang kita semue ni.

~::Solehah women smile in trouble,
Gather strengh from doa,
and grow brave by istighfar and solat...Amiin... ::~



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-08-25 13:48 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-08-25 13:50 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-08-25 14:18 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-08-03 14:26


Assalamu'alaikum wrt wbt

tumpang sekaki payung!!
alhamdulillah..terdengar jugak suara ana sampai kepada anti nawwal

syukran jazilan sbb up to datekan list club 1985.nampak comei skit kan
insyaALLAH..sama-sama kita tolong up to datekan.

a'a gelaran ALONG disandang oleh mawardah_solehah85,
dan yg bongsu -sakura-

nampaknya ahli bulan ni takde kan..
takpela..tunggu bulan 9 nanti,ade la wakil

moga jumpa lg..


Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 10:22


Aiks...bulan Julai kosong...

Ana nak isi...22 hb...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 10:27


ana...
january, 85

dah adult dah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 13:41


nampaknya kena sambut besday hamba orang saja la...!! ^_^x

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 17:00


Assalamu'alaikum wrt wbt

sempat jugak jenguk kesini..
jadinya nak up to datekan list yg masih kosong.
nampaknya ada tambahan

list terbaru utk Club 1985:
::Januari
*2.01-mawardah_solehah85
*24.01-nurafnan
*futurama (bila tarikhnye?)
::Februari
*7.02-alfaqierah
*13.02-mawarkasih
::Mac
*7.03-espiranza
::April
*22.04-bulan_bintang
*tarikhnye?>amanmalaysia_peace
::Mei
*9.05-nawwal
*rhazes(tak ingat la...mana sahabat kita ni??)
::Jun -cepatla join!
::Julai
*22.07-SaLaFiaN
:ogos -merdeka! tp,mane empunya diri?
::September
*29.9-islamic_princess
:oktober
*7.10-fathimie
::November
*6.11-littlemuslimah
*14.11-kens2005
isember
*5.12-luMInosiTY
*22.12 -sakura-




kens2005,
Quote:
nampaknya kena sambut besday hamba orang saja la...!! ^_^x


anta lahir 14 november kan? bulan november ada 2 orang..sorang lagi littlemuslimah

okla..moga bertambah lg ahli2 club 1985 nanti..insyaALLAH.

jumpa lg!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 17:58


assalamualaikum.... ana pun lahir thn '85 gak. kita lahir dalam bulan yang sama rupanya alfaqierah tapi ana lewat 5 ari dari anti,jadi tarikh lahir ana jatuh pada 11 februari.ooo...littlemuslimah ni muda dari ana ka... tapi tinggi dari ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-08-03 11:57


Quote:

On 2003-08-26 17:00, alfaqierah wrote:
::April
*22.04-bulan_bintang
*tarikhnye?>amanmalaysia_peace
::Mei
*9.05-nawwal
*rhazes(tak ingat la...mana sahabat kita ni??)





assalamualaikumm.....maaf lambat ....
ana lahir 12 hb 5 .... sahabat ana , aman lahir 18 hb 4 .......

salam 85!


-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-08-03 13:33


Quote:

On 2003-08-27 11:57, rhazes wrote:
assalamualaikumm.....maaf lambat ....
ana lahir 12 hb 5 .... sahabat ana , aman lahir 18 hb 4 .......
salam 85!



at last... masuk gak sahabat kita yang sorang ni.
punyala lama tunggu. w e l c o m e

12.5??? tarikh yang sama ngan abang ana..tapi dia tahun 1982 laa

SaLaFiaN,
punya laa lama kami tunggu orang yang boleh isi bulan Julai tu...
tup tup tup...
muncul gak nta ni mengisi kekosongan tu

rajin kawan-kawan ana tu list ahli kelab ni...
makacih..

welcome SuFiE. nti nak ana sambut nti macam mana? ana muda dari nti tapi tinggi dari nti ??? mmg la sbb tu dah kurnian Allah pada ana. nti pon ada kelebihan nti gak. tinggi ada hikmah nya, tak berapa tinggi pon ada hikmahnya. Allah bijak merancang dan menentukan segalanya. ALLAH Maha Bijaksana

mai la join lagi


~hulurkan sumbangan anda~

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-08-03 13:38


aiz pun lahir 22hb Julai sama ngan Salafian

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-08-03 16:03


Assalamualaikum sahabat semua....
Ana yg tgh rajin ni, tolong updatekan lagi...jgn marah no...

Quote:


list lagi terbaru utk Club 1985:
::Januari
*2.01-mawardah_solehah85
*24.01-nurafnan
*futurama (bila tarikhnye?)
::Februari
*7.02-alfaqierah
*11.02-SuFiE
*13.02-mawarkasih
::Mac
*7.03-espiranza
::April
*18.04-ammanmalaysia_peace
*22.04-bulan_bintang
::Mei
*9.05-nawwal
*12.05-rhazes
::Jun -cepatla join!
::Julai
*22.07-SaLaFiaN & aiz
:ogos -merdeka! tp,mane empunya diri?
::September
*29.9-islamic_princess
:oktober
*7.10-fathimie
::November
*6.11-littlemuslimah
*14.11-kens2005
isember
*5.12-luMInosiTY
*22.12 -sakura-




mana lagi sahabat2 kita yg lain ni....ana tahu, ramai lagi ni...kot2 diaorg tak perasan tak topik ni...

nampaknya, Along kita, still mawardah_solehah85(org G'rimis yg selalu sibuk memanjang)...dan Achu pulak....still -sakura-..

MARILAH MEMERIAHKAN LAGI CLUB 1985 ni...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 03:35


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwah buat semua ahli club 1985.

alhamdulillah....makin bertambah info disini.
syukran buat sahabiah ana nawwal sbb rajin merajin men"up to datekan " list kita ni.

terima kasih buat rhazes dan aiz atas kesudian sahabat berdua berkunjung kesini

hmm..nampaknya ada kembar dlm club 1985 ni kan,SaLaFiaN dan aiz..sama tarikh lahir dan bulan kelahirannya kan.

mana along ngan achu ni? sibuk lagi ke?
dieorang tahu ke kita panggil dieorg gelaran ni ye..
ana rasa ramai lagi sahabat sahabiah kita belum masuk topik ni..insyaALLAH..pastinya ada nanti.

apa2 pun..salam club 85 juga buat semua!!
jumpa lg

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

zunah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2003
Ahli No: 3189
Posting: 207
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 11:15


eh ana pun nak jaoi gak..... ana pun lahir tahun 1985........ selamat berkenalan semua.... tak sangka ana ramai gak yang lahir tahun 1985 yer......

-----------------
Beramal tanpa ilmu seperti berjalan tanpa mengikut jalan.
Beramal tanpa tujuan lebih banyak rosak dari baiknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zunahProfil   Hantar PM kepada zunah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 12:20


selamat datang kepada yang baru sampai

pasni kita buat JK nak?
ahaks!

zunah
tarikh birthday anti bila???
senang sahabat2 ana nak listkan
depa mmg rajin dok undate list tu


~hulurkan sumbangan anda~

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 13:01


tanya tarikh lahir ana ke?
ana lahir 2 jan.
hee
awal kan?mungkin sepatutnya ana dah 19 sekarang ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 13:28


ana nak join gak ah kelab 85 ..
3 okt 85...
he he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 19:26


Assalamualikum.. wbt..

Apa khabar adeq2 ALONG sekalian??? aik...ana dpt gelaran along la pulak...what everpun ..mmg patut pun .. but .. 1985 saje la...
oklah...adeq2...jgn nakal2
wassalam/....

-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
     Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

zunah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2003
Ahli No: 3189
Posting: 207
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 19:47


oo lupa lak nak bg tau...tarikh lahir ana.... 18 OGOS 1985..... ok littlemuslimah

Bookmark and Share

    


  Member Information For zunahProfil   Hantar PM kepada zunah   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 21:09


Quote:

On 2003-07-31 08:04, nawwal wrote:
Assalamualaikum...

--> mana cik permaisuri_hati ni...tak nak join ke...

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!



iyer cik nawwal...beta sudah sampai..!!
ana pon lahir tahun 85 gak.....tup tup dah 18 thn... dah tua rupenyer kiter....
semakin tua,..semakin berat bahu kita dgn tanggungjawab sebagai hamba Allah...bayangkan, sudah 18 tahun kita hidup di atas bumi Allah nih..apa yg kita dah sumbangkan kpd agama kita?...sebagai peringatan buat diri ana dan sahabiah sekalian...

'Berjuanglah hingga ke akhirnya...dan ingatlah semua ikrar kita...'

semoga sama² kita menggenggam ijazah nanti... (tp ana lewat skit kot..7 thn maa)
I.allah

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 21:13


ooppss terlupa nak kasik birthdate....
ana lahir 6 march 1985....
tua setahun dr espiranza..



-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 21:21


Quote:

On 2003-08-31 21:13, pErMaIsUrI_hAtI wrote:
ooppss terlupa nak kasik birthdate....
ana lahir 6 march 1985....
tua setahun dr espiranza..



-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m



haa????tua setahun?? biar betul cik permaisuri_hati oi....confius ana ni...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-08-03 21:37


assalamualaikum

slamat berukhwah bagi mrk2 yg lahir pd tahun ini...
ana...

17 YANAAYIR 1985...

LAHIR JAM 6.30PTG
KAT RUMAH..TAK SEMPAT MUSTASHFAA..
BERAT 3.75 KG...

menabunglah dari skarang utk bagi hadiah kat ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 21:54


"Biar diri sematang dan semantap usia kita"
......Ana 27 March 1985

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 21:59


Quote:

On 2003-08-31 19:26, mawardah_solehah85 wrote:
Assalamualikum.. wbt..

Apa khabar adeq2 ALONG sekalian??? aik...ana dpt gelaran along la pulak...what everpun ..mmg patut pun .. but .. 1985 saje la...
oklah...adeq2...jgn nakal2
wassalam/....



aiwah..bukan main A L O N G ...ALONG !!! along kita sorang ni...org kuat grimis ni along ni....doaku smoga along terus suskes....ahaks !

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

-sakura-
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 120
Posting: 218
Dari: IICM GOMBAK

Selangor  


posticon Posting pada: 01-09-03 18:43


assalamualaikum....
eh.. gelaran achu la pulak....

hehehe.. seronok gak dpt ramai 'kakak2 ngan abg2' ni.....

-----------------
~wAnItA hIaSaN dUnIa, SeInDaH hIaSaN aDaLaH wAnItA sOlEhAh~

::jaga diri hiasi peribadi::


Bookmark and Share

    


  Member Information For -sakura-Profil   Hantar PM kepada -sakura-   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-09-03 09:43


Quote:

On 2003-08-31 21:21, nawwal wrote:
[quote]
On 2003-08-31 21:13, pErMaIsUrI_hAtI wrote:
ooppss terlupa nak kasik birthdate....
ana lahir 6 march 1985....
tua setahun dr espiranza..



haa????tua setahun?? biar betul cik permaisuri_hati oi....confius ana ni...
[/quote]

ehh...kesilapan teknikal...tua sehari jerh....

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-09-03 11:56


wah wah wah... !!!!

makin meriah nampaknya CLUB 1985 ni

tahniah pada semua yang melibatkan diri.

mana laa sahabiah ana yang rajin dok buat list ahli club ni???
cepatla update list tu


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-09-03 12:29


assalamualaikum wbt..

ape khabar adik bradikku semua???

JAGA DIRI HIASI PERIBADI..('',)

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-09-03 12:41


Assalamualaikum kakak2, abg2...adik2...dan yg sewaktu dengannya..

Ana nak tolong updatekan lagi, boleh??

list lagi terbaru utk Club 1985:
::Januari
*2.01-mawardah_solehah85
*17.01-alang_1701
*24.01-nurafnan
*futurama (bila tarikhnye?)
::Februari
*7.02-alfaqierah
*11.02-SuFiE
*13.02-mawarkasih
::Mac
*6.03-pErMaIsUrI_hAtI
*7.03-espiranza
*27.03-BrotherMon
::April
*18.04-ammanmalaysia_peace
*22.04-bulan_bintang
::Mei
*9.05-nawwal
*12.05-rhazes
::Jun -cepatla join!
::Julai
*22.07-SaLaFiaN & aiz
:ogos -merdeka! tp,mane empunya diri?
::September
*29.9-islamic_princess
:oktober
*7.10-fathimie
::November
*6.11-littlemuslimah
*14.11-kens2005
isember
*5.12-luMInosiTY
*22.12 -sakura-



MARILAH MEMERIAHKAN LAGI CLUB 1985 ni...

-->Ana nak tanya, nak tak kita wujudkan panggilan utk ahli club 1985 ni, cam ALONG ke...ANGAH ke...ALANG ke..ACHIK ke...ACHU ke....kalau ramai sangat....kita panggillah ACHIK_1 ke...
SEKADAR CADANGAN....JANGAN TERIMA BULAT-BULAT

Wassalam....

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-09-03 12:47


ya ukhti nawwal

ukht futurama dah pon habaq tarikhnya.
nti ni tengok la betui betui

*futurama:2 januari 1985

futurama ALONG baru kita



Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-09-03 13:05


Ops!! sorry...thanks littlemuslimah..ingtakan ana...
Ni, ana dah meng'update' kan lagi...

list lagi terbaru utk Club 1985:
::Januari
*2.01-mawardah_solehah85 & futurama
*17.01-alang_1701
*24.01-nurafnan
*futurama (bila tarikhnye?)
::Februari
*7.02-alfaqierah
*11.02-SuFiE
*13.02-mawarkasih
::Mac
*6.03-pErMaIsUrI_hAtI
*7.03-espiranza
*27.03-BrotherMon
::April
*18.04-ammanmalaysia_peace
*22.04-bulan_bintang
::Mei
*9.05-nawwal
*12.05-rhazes
::Jun -cepatla join!
::Julai
*22.07-SaLaFiaN & aiz
gos -merdeka! tp,mane empunya diri?
::September
*29.9-islamic_princess
ktober
*7.10-fathimie
::November
*6.11-littlemuslimah
*14.11-kens2005
isember
*5.12-luMInosiTY
*22.12 -sakura-


Maknanya.....kita ada 2 org ALONG la ye......ana tak perasan tadi...mintak maaf banyak-banyak...
HARAP MAAF....SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI..

Wassalam....

~::Solehah women smile in trouble,
Gather strengh from doa,
and grow brave by istighfar and solat...Amiin... ::~



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-09-02 13:06 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-09-03 13:45


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam club 1985 buat teman2 seperjuang di sini
ape khabar semuanya? moga sihat sokmo..insyaALLAH..

ewah-ewah-ewah kuasa 24,kepada sahabat-sahabat ana terutamanya nawwal ngan littlemuslimah..for nawwal..rajin sungguh anti ni ye..mengup-to-date kan list.bagus-bagus,ade peningkatan dan kemajuan..teruskan usaha.insyaALLAh andai berkesempatan ana akan up to datekan pula nanti

syukran jazilan buat sahabat ..para pendaftar terbaru..
[Bzunah,sutera_kasih85,futurama,brotherMon,alang_1701,dan pErMaIsUrI_hAtI[/B]
ahlan wasahlan to the club!

Quote:
Januari
*2.01-mawardah_solehah85 & futurama Maknanya.....kita ada 2 org ALONG la ye



ade 2 along ni..camne nak panggil? along1 dan along 2 ke? nak kena tunggu respon dr along dulu ni

Quote:
Ana nak tanya, nak tak kita wujudkan panggilan utk ahli club 1985 ni, cam ALONG ke...ANGAH ke...ALANG ke..ACHIK ke...ACHU ke....kalau ramai sangat....kita panggillah ACHIK_1 ke...



nawwal,
ana baru nak cadangkan ttg nama panggilan tu
setuju jugak..tapi kita tunggu respon sahabat2 kita dulu,ok?

okla..moga bertemu lg nanti.
selamat datang ke clun 1985.moga ukhwah yg terjalin sentiasa didlm redhaNYA..amin.

ilalliqa'

[ Posting ini telah di edit oleh: alfaqierah pada 2003-09-04 13:46 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-09-03 14:41


memang nawwal ni rajin skit kalau bab2 ni..dah tugas die dari dulu lagi..jadi SU...


ana stuju kalau kite panggil macam tu..maksud ana,along_1..along_2...tapi kalau ade panggilan yg lebih mesra lagi baik..ana kalau boleh nak panggilan ALANG..kalau bolehlah...kalau tak nak bagi pun ape nak buat..cukuplah sahabat2 panggil ana alang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-09-03 00:30


Assalamualaikum..wbt..

Kesiannya adik2 along ni... betul jugak...nak panggil apa ye>>
oklah..along cadang.. ana panggil along amy...amy tu panggilan kat umah.. leh tak adik2??? futurama cam ne pulak??
oklah.. Good Luck Adik2 along amysekalian..
jangan nakal2

-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
     Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-09-03 16:28


Quote:

On 2003-09-04 14:41, alang_1701 wrote:
memang nawwal ni rajin skit kalau bab2 ni..dah tugas die dari dulu lagi..jadi SU...



alang.. anti jgn la pecahkan rahsia ana pulak....cukuplah ana diamanahkan sbg S/U kat skolah dulu...kalau still org suruh ana jadi S/U, apa salahnya...kalau itu dah amanah dr Allah...ana terima je...

Ha...muncul pun jugak along amy kita ni ye...OK, mulai dr saat ni, ana & sahabat2 semua akan panggil along amy...so, kalau ana terpanggil nama ni bila jumpa anti nanti, jgn marah no....kita kan biasa bersua muka kat bumi MCIIUM ni...kan??

OK la...harapnya masih ramai yg sudi menceburkan diri dlm arena club 1985 ni...

KEDATANGAN ANDA SEMUA AMAT DIALU-ALUKAN!!! SILA...SILA....JANGAN MALU-MALU..

~::Solehah women smile in trouble,
Gather strengh from doa,
and grow brave by istighfar and solat...Amiin... ::~



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-09-05 16:29 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-09-05 16:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-09-03 16:57


wah wah makin meriah club 85 ni ya...

apa khabar semua adik-beradikku?

nampaknya dlm bulan feb ana dengan ukht.alfaqierah je lah, tak begitu?

semoga kematangan kita sentiasa bertambah

dengan pertambahan usia kita.

study rajin2 semua, terutama adik-beradikku

di uia, final dah nak dekat!!!!!

DO YOUR BEST!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-09-03 17:07


ana mintak maaf, ana tertinggal mawarkasih yg lahir 2 hari selepas ana. minta maaf banyak2 buat anti.

[ Posting ini telah di edit oleh: SuFiE pada 2003-09-05 17:07 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

gadisyurga
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 806
Posting: 58
Dari: PJ

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-09-03 12:34


assalamualaikum....
wah ramainya member club 85,
Fat pun lahir pada tahun 85 gaks...
bolehlah agaknya Fat nak join sekali?
nak kena register jugak ke?

-----------------
Dirimu pembakar semangat perwira,
rela berkorban demi agama,
kau jadi taruhan berjuta pemuda,
yang bakal dinobat sebagai syuhada'

Bookmark and Share

    


  Member Information For gadisyurgaProfil   Hantar PM kepada gadisyurga   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-09-03 21:12


boleh...boleh..tak de orang marah pun...ahlan wasahlan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

bro_seven
Warga Rasmi
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1145
Posting: 18
Dari: kajang

Selangor  


posticon Posting pada: 06-09-03 22:33


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

amboiii.....meriah nye!!!ramai jugak yek batch 85 nih ana dah lame usya dah..tapi saje jek tak posting...bg can kat org lain..hehe
ana lahir 85 gak..kire na ni antare yg paling mude la kot coz lahir 16 disember 1985..hari rabu pukul 5.48 petang..cukup detail x nih
jgn memain tarikh ni..2 tahun lps x silap ana jatuh kat first day raya aidilfitrii..jgn jeles ekk

Bookmark and Share

    


  Member Information For bro_sevenProfil   Hantar PM kepada bro_seven   Quote dan BalasQuote

hafiza85
Warga Rasmi
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2407
Posting: 16
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 06-09-03 23:50


saya pun budak 85 jugak. so salam perkenalan dr saya untuk semua. sy lahir pd 22/10/85. ingat tarikh keramat tu yek
Quote:



Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiza85Profil   Hantar PM kepada hafiza85   Pergi ke hafiza85's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-03 12:43


assalamualaikum
wah semakin meriah club 1985 ni...mai lah ramai2 sahabat yg lahir tahun 85.......
wassalam
salam islamic princess

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-09-03 13:21


Assalamualaikum adik-beradik semua...

Awwalan, AHLAN WASAHLAN ila ukhti gadisyurga, akhi bro_seven, ukhti hafiza85 & ukhti islamic_princess...

Akhiran...mana lagi yg lain ni??ana dah tak sabar nak tolong updatekan list birthday kita semua ni...

UKHUWWAH FILLAH LESTARI SELAMANYA...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-09-03 13:54


BAGUSLAH NAWWAL...SEMANGAT BERKOBAR2 NAK UPDATE..MAKLUMLAH ..BAHANG SU DULU2 MASIH TERASA...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-09-03 13:57


emmm....baru ana prasan..tarikh keramat brother_seven sama ngan adik ana..tapi adik ana jauh lebih muda sebab lahir tahun 1994....

senyum selalu adik bradikku semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-09-03 13:59


sorry banyak2...tersalah tulis..bro_seven....jangan marah..marah tu datang dari syaitan...tapi kalau marah bertempat tak pelah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-09-03 14:03


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam adik beradik buat club 1985
alhamdulillah..semakin mantap dan berteknologi tinggi topik ni kan..
bagus-bagus ade peningkatan..

alang_1701
bahang SU ? oo..memang pun..cik nawwalkita ni rajin sungguh meng up to datekan list..
kpd sesiapa yg nak up tp datekan list ni silakan..jgn malu2..

alaong amy
ape khabar along?
sihat? terima kasih sbb dtg jenguk adik2 kat sini


bro_seven
anta jadi pemerhati rupanya selama ni ye..
tunggu list penuh dulu ke?'ala kulli hal..syukran jazilan sbb turut serta

selamat datang buat tetamu2 baru gadisyurga,bro_seven,hafiza85 dan islamic_princess
InsyaALLAH..dlm masa beberapa hari lg..list akan di up to datekan..kita masih menanti kehadiran tetamu2 yg lain


okla..moga semuanya terus sukses..
jumpa lg



Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Am
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2742
Posting: 21
Dari: DaERaH pErJuAnGaN

Pahang  


posticon Posting pada: 08-09-03 14:06


ASSALAMUALAIKUM...........

hai seme ...ana pun lahir taun 85 ... so nak join la club nie jugak....010585 tarikh yang istimewa tu ... sbb tiap tiap taun mesti cuti...kira nya ana nie org penting gak la kat malaysia nie... hehehhehe selamat berkenalan ......

ukhwah fillah abadan abada .....


Bookmark and Share

    


  Member Information For AmProfil   Hantar PM kepada Am   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 00:13


Apa khabar semua adik2 along amy... harap2 semua sihat dan mendapat keredhaan Allah selalu..
Good Luck in final exam...
wassalam..
jangan nakal2..

-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
     Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

kak_ngah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2267
Posting: 42
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-09-03 00:22


assalamu'alaikum... saya pun nak join gak. saya diputerikan pada 12hb Ogos 1985, hari Isnin, 12.04 tghari... Ramai gak yg lahir dlm thn 1985.


Bookmark and Share

    


  Member Information For kak_ngahProfil   Hantar PM kepada kak_ngah   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-09-03 16:18


assalamualaikum wbt..
kaifa halukum?ana harap adik bradik ana semua sihat & success selalu in whatever u do...bittaufik..wannajah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

khairun
Warga Rasmi
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3329
Posting: 14

Pahang  


posticon Posting pada: 11-09-03 12:29


ana pun lahir thn 1985. ada apa2 aktiviti ker? apapun, sekarang kita dah besar! so, lakukanlah amal kebaikan sebelum mati.

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairunProfil   Hantar PM kepada khairun   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-09-03 12:08


Assalamualaikum..
Apa khabar adik-beradik ana semua...tak kira di mana berada...semoga sejahtera sentiasa hendaknya..

Ini adalah list lagi terbaru utk Club 1985:
::Januari
*2.01-mawardah_solehah85 & futurama
*17.01-alang_1701
*24.01-nurafnan
::Februari
*7.02-alfaqierah
*11.02-SuFiE
*13.02-mawarkasih
::Mac
*6.03-pErMaIsUrI_hAtI
*7.03-espiranza
*27.03-BrotherMon
::April
*18.04-ammanmalaysia_peace
*22.04-bulan_bintang
::Mei
*1.05-Am
*9.05-nawwal
*12.05-rhazes
::Jun -cepatla join!
::Julai
*22.07-SaLaFiaN & aiz
:gos
*12.08-kak_ngah
*16.8-khairun
::September
*29.9-islamic_princess
ktober
*7.10-fathimie
*22.10-hafiza85
::November
*6.11-littlemuslimah
*14.11-kens2005
isember
*5.12-luMInosiTY
*16.12-bro_seven
*22.12 -sakura-


Sehingga sekarang , kita mempunyai seramai 27 orang ahli dalam club 1985 ni..Mana lagi adik-beradik kita yang lain?? Cepatlah join kami kat sini...insya Allah, MERIAH!!


Segala kerja men'update' dalam topik ni, bukan ana seorang je yang boleh buat...sahabat2 lain pun, boleh jugak...betul tak alfaqierah & littlemuslimah ?

ukhti alang_1701..
anti tak habis2 nak menyakat ana noo...takpela.....gurau je kan...doakan ana menjadi S/U berdedikasi sepanjang zaman..

Wa akhiran...GOOD LUCK kepada semua ahli club 1985 bersempena final exam yang tinggal beberapa hari sahaja ni, especially warga MCIIUM...ana rasa, inilah posting terakhir ana sebelum final, lepas ni...insya Allah ana sambung kat rumah pulak..

AD'UKUM BITTAUFIQ WANNAJAHIL BAHIR

Wassalam...

~::Solehah women smile in trouble,
Gather strengh from doa,
and grow brave by istighfar and solat...Amiin... ::~



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-09-16 12:19 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

munawwar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1582
Posting: 52

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-09-03 22:09


Laa ada CLUB 85 ke !! ni sbb ana dah lama x masuk ukhwah ....l agi pun malas skiit 2 -3 semejak ni nak buka forum....
ana pun batch 85 jak !!
lahir 21 Ogos 1985 bersamaan ngan 4 Zulhijjah 1406 H...celas gitu !
ni semua ahli ukhwah.com batch 85 X nak BUAT JK ke?? hisss... mesti meriah .. sbb setau ana bebudak batch 85 (even masa di sekolah ana lg) kepala otak power2 skiit + gila2 skiit....

ok kalu nak buat JK panggil tau !!



Bookmark and Share

    


  Member Information For munawwarProfil   Hantar PM kepada munawwar   Quote dan BalasQuote

munawwar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1582
Posting: 52

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-09-03 22:11


MOGA SEMUA BATCH 1985 DIRAHMATI ALLAH DAN SENTIASA MENDAPAT YANG TERBAIK DUNIA DAN AKHIRAT !!!

~~~~~~~~~~~YANG TERBAIK~~~~~~~~~~~
hanya di sini dan akan kuposkan untuk mu teman ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For munawwarProfil   Hantar PM kepada munawwar   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-09-03 16:21


ana setuju dengan cadangan munawwar...nawwalplak janganlah marah ye...nanti ana tak bagi tiket balik kampung kat anti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-09-03 16:39


ha.. alang_1701 .. jgn nakal2.. kesian nawwal.. tu nanti. tak leh balik kampung.. heheheh... untuk pengetahuan adik2 kesayangann alon amy. sekrg ni dah bercuti pun..along amy dah berjalan ke sek lama.. insya Allah.. 30.09-2.10 ni.. nak ke Kelantan.. sape2 nak ikut?? jom... oklha. warga MCIIUM>>// selamat bercuti!!!!wassalam..
jagi diri baik2.. and Remmeber Allah all de times.. and.. layarilah ukhwah.com selau walau di mana jua berada...kalau nak chat. jom join mirc kat channel..ukhwah.com
wasslam...

-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
     Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-09-03 09:59


Assalamualaikum ya ikhwah wa akhowati...

Alhamdulillah, exam dah habis...ni ana posting dari rumah ni..alhamdulillah, selamat sampai di rumah tercinta..hehe..

Sahabati munawwar...
patut la tak nampak...rupa2nya malas nak bukak forum ye...hmm...takpe la, anti dah join kat sini, ana cukup GEMBIRA!!

Tak lama lagi.....akan tiba birthday ahli CLUB '85 ni...ukhti...

Ewah ewah along amy.. beraya sakan dia kat Pahang tu ye....anti nok gi Kelate ko? Ana dokleh nok ikut la...ana pun ada program tersendiri...program bersama alang_1701...hihi..hanya kami & Allah yang tahu..

OK....kepada mana2 sahabat yang still berhadapan dgn exam, diucapkan SELAMAT BERJUANG..do your best!!

Wassalam..

~::Solehah women smile in trouble,
Gather strengh from doa,
and grow brave by istighfar and solat...Amiin... ::~



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-09-24 10:01 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

shahiza
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3215
Posting: 18
Dari: Min Markaz I'dadi Jamiah Islamiyah Al-alamiah Maliziyya

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-09-03 15:45


Assalamualaikum semua.....
Ana pun nak join sama....ana lahir 30 mei 1985...dah lepas pun.
Ana harap agar hidup kita akan lebih mendapat keberkatan drpd Allah..InsyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahizaProfil   Hantar PM kepada shahiza   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-09-03 16:10


Assalamualaikum...

Ya sahabati shahiza..
Dah lama ana tunggu anti join topik ni..muncul pun akhirnya..

Syukran ilaiki..

mana la adik-beradik ana yg lain ni....muncul2 kan lah diri anda..

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

intan_syafina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3671
Posting: 25
Dari: muar,johor

Johor  


posticon Posting pada: 26-09-03 22:28


Assalamualaikum buat sahabat ukhwah sekalian,
Ana pun baru join sahabat ukhwah nie ,anan harap tak kisah kan juka ana join sekali club 1985 ..anan pun lahir thaun 85 juga..iaitu 22 dec. 85..ana harap sahabat sekalian sudi menerima ana sebagai ahli club ..salam perkenalan buat semua ahli club 1985

Bookmark and Share

    


  Member Information For intan_syafinaProfil   Hantar PM kepada intan_syafina   Quote dan BalasQuote

wardahsakinah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.08.2003
Ahli No: 3100
Posting: 29
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-09-03 16:33


assalamualaikum..
emm...saye pun lahir tahun 1985.
salam ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardahsakinahProfil   Hantar PM kepada wardahsakinah   Quote dan BalasQuote

Ibnu_muaz
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3883
Posting: 349

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-09-03 15:48


Assalamualaikum w.b.t.
Sebenarnya sesiapa yang lahir pada tahun 1985 adalah org yang sangat bertuah. Di lain masa saya senaraikan sebabnya. Salam ukhwah, peneraju masa hadapan agama, 1985. Marilah kita sama2 perbaiki diri kita, dan memperbanyakkan amal soleh dlm kehidupan kita, kemudian menjadi seorang bapa dan ibu kepada seorang anak yang mentaati perintah Allah SWT dengan sempurna. Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ibnu_muazProfil   Hantar PM kepada Ibnu_muaz   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 11:53


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwah dan pertemuan semula buat para sahabat ahli club1985

alhamdulillah..makin ramai ahli2 baru kita kat sini..ahlan wasahlan buat shahiza,intan_syafina,wardahsakinah dan Ibnu_muaz..syukran jazilan sbb sama-sama meriahkan club ni.

disini..insyaALLAH..kita sama-sama jalinkan ukhwah disamping tukar2 pendapat.

ana tertarik dgn apa yg dituliskan oleh Ibnu_muaz
Quote:
Sebenarnya sesiapa yang lahir pada tahun 1985 adalah org yang sangat bertuah. Di lain masa saya senaraikan sebabnya



kenapa? ana tak sabar nak tahu...harap anta dpt ceritakan sebabnya kepada kami semua disini nanti ye

'ala kulli hal..apa kata kalau kita buka topik perbincangan mengenai perkara2 ilmiah disini..jdnya takdelah kita posting kosong aje.sambil2 kita menantikan ahli2 yg lain join kat sini..kita bincangkan perkara2 yg bermanfaat.nak tak? sape ade cadangan utk mulakan perbincangan..silakan

okla para sahabat semua..insyaALLAH..bertemu lg nanti

#sahabat kita yg akan menyambut ulang tahun kelahiran pd bulan ni ialah:

7.10-fathimie
22.10-hafiza85


ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

stefaisle
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 220
Posting: 87
Dari: marang, terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 12:32


ana pun 1985......
salam ukhwah buat semua....
ramai gak kelab 85 ni....

-----------------
BiLa HidaYAh MeNyApa maJUsI
LaUTan BeRgelOra sAnGgUp dIRenAnGI
DeMi mENcaRi cINta YanG suCi
Akan KUtabAhkan dIRi DemiMU YA RABBI!

Bookmark and Share

    


  Member Information For stefaisleProfil   Hantar PM kepada stefaisle   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Club 1985

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.197129 saat. Lajunya....