Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah don't give us what we want, instead He gives us what we need
-- Spaghetigoreng (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
nur_tinta: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 33 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: pernah tulis surat cinta tak??


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» pernah tulis surat cinta tak??

Please Mendaftar To Post


Oleh pernah tulis surat cinta tak??

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-08-05 03:46


assalamualaikum wbt..

kenangan dulu kala mengingatkan kita suka duke waktu kita kecil2 d bangku sekolah rendah dan menengah..mesti ada sedikit kenangan2 yang tak dapat entum orang lupakan..termasuk saya...antaranya..pernah tulis surat cinte untuk sidie...hemmm....banyaklah ayat2 yang d reke...entahlah..kalau d ingat2kan..tersenyum sorang2...so..siapa yang pernah tulis surat2 cinta..tak kirelah pada siape2 pun..boleh dak bagi tahu pengalam entum.adekah surat entum di terima dan d balas..atau adekah surat entum tu....di lempar ke tong sampah.... :lol: jawab tau..wasslam :-D
[ Telah diedit oleh: syed pada 18-08-05 03:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 18-08-05 03:51


assalamualaikum wbt...

tak pernah tulis surat cinta waktu sekolah rendah/menengah dulu....tak reti nak bercinta masa tu....time tu syok nak berkawan saja....tak pun tak ada orang minat dengan saya & saya pun tak minat orang agaknya masa tu?? hahaaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 18-08-05 18:09


Pernah tulis surat cinta palsu .. Tapi kantoi dan peristiwa itu menyebabkan saya mula menjauhkan diri dari perempuan .. ada hikmah sebenarnya kejadian tu ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 19-08-05 03:31


hmm...pernah..masa tadika ada akak angkat yang tolong tulis....surat cinta pertama masa f2....tak susAH pun nak tulis..sapa yang nak minta panduan boleh tya aku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 09:22


erm pernah .
tu waktu kecik2 dulu.
er. 2 tahun yang lalu.....
merepek saja surat cinta ni.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

pukau
WARGA SETIA
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9369
Posting: 643
Dari: KL

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 09:32


Pernah tulis masa tingkatan 2, bagi kad raya, letak kat bawah meja. Tapi tak berbalas pun sebab saya tak tulis nama sebab malu. Just SA. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For pukauProfil   Hantar PM kepada pukau   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 09:43


SMS cinta pernah !

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

haizul_one
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11062
Posting: 12
Dari: marikh

Johor  


posticon Posting pada: 19-08-05 10:03


saya pun tak pernah tulis surat cinta....

Bookmark and Share

    


  Member Information For haizul_oneProfil   Hantar PM kepada haizul_one   Pergi ke haizul_one's Website   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 11:20


hehe..memang tersenyum sendiri kalau cakap pasal benda ni
ana pernah tulis surat cinta 2 tahun lepas
hari tu ana ada test arab.tapi ana siapkan awal2.bila dah habis jawab ana pun mula lah mengarang atas kertas. nanti nak bagi kat email pula.so ana pun menyusun ayat2 yang rasanya sedap dibaca dan elok dipandangan mata.hehe..ye ke?
tapi ayat karangan ana tu tak sempat sampai pada bacaan si dia..
sebab dia dah bagi surat cinta dia pada ana
hehe..

rasa bahagia bila dua-dua pun suka sama suka.. =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

success
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17768
Posting: 50
Dari: bumi penyu

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-08-05 13:26


pernah..tapi,bukan surat yang merapu..'dia' bagi surat wish gud luck for PMR..sampai sekarang saya still smpan..tapi jodoh kami tak kekal..syukur..kurang2 pengalaman lebih mendewasakan kita..sekarang 'dia' jadi besfren saya..alhamdulillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For successProfil   Hantar PM kepada success   Quote dan BalasQuote

srikandi_impian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10903
Posting: 52
Dari: UTM

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 13:46


tulis surat cinta tu rasanya tak pernah lagi..agaknya tak pandai nak menulis ayat bunga ni...tapi pernah dapat surat cinta bawah meja kat sekolah dulu.. tapi sampai sekarang tak tahu dari siapa :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_impianProfil   Hantar PM kepada srikandi_impian   Quote dan BalasQuote

sesal_dulu
Warga Rasmi
Menyertai: 07.03.2005
Ahli No: 14962
Posting: 2
Dari: kuala lumpur

italy  


posticon Posting pada: 19-08-05 14:49


pernah dapat susah cinta! hehe, tapi ingat ada orang sengaja nak permainkan, jadi buang saja. sampai sekarang tak tau betol ke dok.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesal_duluProfil   Hantar PM kepada sesal_dulu   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-08-05 15:14


assalamulaikum...
pernah lah sekali sebab bagi dia present.Tulis pun just cakap ok ke hadiah yang dibagi dan juga ucapkan good luck untuk dia

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-08-05 15:27


masa sek. men dulu...ada orang hantar surat cinta letak bawah meja....tapi sian kat dia, saya tolak cinta dia...dengan alasan....masih belajar and nak struggle hadapi pmr.... and masa itu sebenarnya malas nak kawan2 dengan perempuan.

hantar surat cinta yang pertama 4 tahun lepas...alhamdulillah, cinta berbalas sampailah sekarang

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 24-08-05 09:56


TAK ada PENGALAMAN lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

zafirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5769
Posting: 134

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-08-05 10:19


kita pun tak ada pengalaman......... belum ada penerima yang sudi. he..he.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zafirahProfil   Hantar PM kepada zafirah   Quote dan BalasQuote

nurrul85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18245
Posting: 85
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-08-05 12:58


pernah agaknya.tapi biasalah bebudak.zaman jahiliah ag....masa main pondok-pondok...eh,eh pandai pula main surat cinta ye! tak ada lah.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurrul85Profil   Hantar PM kepada nurrul85   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-08-05 14:06


assalamualaikum..
Hehe..Ana?? tak pernah nak bagi surat cinta kat sesiapa..tak reti langsung maser sek rendah dulu...lagipon maser tu ana garang...budak2 laki takut kat ana...hehe..ana baik sebenarnya..saja buat garang..hehe..

Lepas Pmr ana study kat Mtant...ermm kat c2 laki dan prmpn kelas asing2...ana menyampah tengok seorang member ana...perasan lawa..eii..cakap si a tengok dia...si b suka kat dia..ana geramla..ana memang benci sangat bdk2 cam2...lepas itu ana berpakat dengan member ana buat surat cinta lepas itu letak kat bawah meja kawan ana..letak dalam buku...lama kemudian..heboh...dia suka dapat surat tu..ana tak ingat ana tulis apa..lepas itu dia bagitau ustaz konon nak suruh ustaz cari budak laki mana bagi kat dia..ana dengan member senyap saja...sampai sekarang ustaz tak dapat cari dan kami pun malas nak mengaku...hehe.. tapi sekarang dia tetap begitu..suka membanggakan diri..tapi nak buat bagaimana dia tetap kawan ana...taun ni nak pg mesir..takpela..ana sayang kamu semua...kenangan tu biar kami2je tau..nanti dia kawin ana bagitau lah...hehe..

ada lagila...yang tu kami pun bagi mesej saja..menyamar...last2 dia tau jugak...nak buat bagaimana..perempuan..banyak karenah...yang penting kenangan entunna semua takkan ana lupakan...sedih nak tinggal kawan2

Ana akan kejar cita2 ana..kawan2 teruskan perjuangan kalian...bila dah berjaya hantar kad wangi kat rumah ana....hehe..love u all...

SElamat tinggal kenangan....

Wallahua'lam...


-----------------
biarlah kita di hina...Janganla kita pula yang menghina..Kerana yang dihina itu..adalah lebih baik pada pandangan Allah daripada yang menghina..


Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

amanassiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.10.2004
Ahli No: 12124
Posting: 89
Dari: al arddi kholifah

Pahang  


posticon Posting pada: 24-08-05 15:07


ana pernah...tapi sekali saja....itupun tak suka sebab menyusahkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amanassiqProfil   Hantar PM kepada amanassiq   Quote dan BalasQuote

imansofea
Warga Rasmi
Menyertai: 28.12.2003
Ahli No: 6048
Posting: 12
Dari: land below da wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 15:13


assalamualaikum.....

hehehe.....
topik ni mngimbau memory time kecik2 dulu....
nak share pengalaman 1st time dapat surat cinta....(contra dengan topik..Sorry ekkk)
time tu msih darjah 6.....kecik lagikk...
& yang pasti,memang naif lagi pasal surat2 ni...memang tak tahu apa-apa...
siap tunjuk kat akak spupu lagi (dia umur dalam 24thn lah time 2)...suru dia baca...
pas 2 apa lagik...kena basuh laaa..siap ugut nak bagi tau kat mak ayah lagiii..
kita yang tak tau apa-apa lagi....buat "cool" saja time dia ugut...
last2 dia xbg tau pun kat mak ayah...

surat 2,senior kat sek.men yang bagi....
esok2 jumpa abang 2...cakap direct kat dia...ala2 gengster pun ada..
biasa laaa...kata-kata budak yang tak cukup umur lagi...
silap dia lah...bagi surat kat budak darjah 6....(senior ting.4sc.1)

kalau d ingt2 smula....
pengalaman ni memang buat kita senyum sorg2..(kerja part time d kala boring)

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansofeaProfil   Hantar PM kepada imansofea   Quote dan BalasQuote

nurnajihatul
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16058
Posting: 28
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 15:28


pernah tulis 1st time lah tapi yang sedihnya surat saya smp kat tangan si dia,, surat balasan dari si dia tak diterima,,, tiap2 hari tengok peti surat rupa-rupanya ada maslah dengan post almaklumlah jauh...hhehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnajihatulProfil   Hantar PM kepada nurnajihatul   Pergi ke nurnajihatul's Website   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 15:49


heheh..masa bebudak 2 ada laa tulih juga...tapi sekarang tak dah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

eriza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13069
Posting: 80
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 16:56


emm pernah jugak....
masa itu budak2 lagi agaknya...
biasalah kalau dah suka seseorang tu jalan yang terbaik luah perasaan melalui surat......
kalau nak luah face 2 face tu rasanya janggal jugak.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For erizaProfil   Hantar PM kepada eriza   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-08-05 16:59


sakeenah tak pernah tulis surat cinta tapi yang kesiannye kat seorang laki..masa sek.ren. dia bagi surat tapi sakeenah tak balas..kasihan sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 24-08-05 17:11


tak pernah agaknya.. sms cinta pernah lah hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 21:21


tak pernah lagi tulis surat cinta....
tapi kalau tulis novel cinta dalam diari memang tetiap hari..... :lol:


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 18-04-06 12:48


Erm, ana tak pernah.. Maklum la, kurang handsome. Hahaha! Pangkat ana bukan penerima atau pemberi, tapi posmen. Begitu lopek sekali pangkatku ini... :-di
[ Telah diedit oleh: fahim pada 18-04-06 14:42 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

kukumalu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23948
Posting: 77
Dari: upm

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-04-06 14:37


surat mc dikira sebagai surat cinta jugaktak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kukumaluProfil   Hantar PM kepada kukumalu   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 15:04


Pada 18-04-06 14:37 , kukumalu posting:

!!! QUOTE !!!

surat mc dikira sebagai surat cinta jugaktak?


asal pula? :-di :-di


-----------------
SesaAt MenAriK naFaS....SElanGkaH meNuJu mAuT....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-04-06 15:16


**************************
tulis surat cinta??
hehehe taip surat cinta adalah..
almaklumlah...pakai email saja kan senng...
cepat..mudah..murah...
tapi sekarang dah tak taip dah..uhuhu..:(

************************

Bookmark and Share

    


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

nurulXzinnirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.04.2006
Ahli No: 23894
Posting: 25

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 15:19


hehe..tak nak la..cerita..sebab kelakar sangat// tapi Kejarla cita2 sebelum mengejar cinta.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulXzinnirahProfil   Hantar PM kepada nurulXzinnirah   Quote dan BalasQuote

kukumalu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23948
Posting: 77
Dari: upm

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-04-06 15:20


Pada 18-04-06 15:04 , nmz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-04-06 14:37 , kukumalu posting:

!!! QUOTE !!!

surat mc dikira sebagai surat cinta jugaktak?


asal pula? :-di :-di



kenapa?...apa masalahnya...
huuuu :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For kukumaluProfil   Hantar PM kepada kukumalu   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 15:26


Tak pernah tulis surat cinta..apalagi bercinta...



Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

kukumalu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23948
Posting: 77
Dari: upm

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-04-06 15:29


Pada 18-04-06 15:26 , BrotherMon posting:

!!! QUOTE !!!

Tak pernah tulis surat cinta..apalagi bercinta...



saya ada member name brother bear sb dia macam teddy bear...
brothermon suka tengok doremon ke? :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kukumaluProfil   Hantar PM kepada kukumalu   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-04-06 15:32


Tulis surat cinta tak pernah lagi..dapat surat cinta dr lecturer sebab selalu tak datang kuliah pun belum pernah lagi..hehe

tapi tulis surat sebab tolak cinta orang pernahla..uhuhuhuhu


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-04-06 15:37


pernah juga..tapi itu dolu2 punya cita..

p/s:ada seorang member saya ni,rajin buat kad sendri untuk bf dia...dia memang jenis berseni sikit..erm,bf dia pun rajin juga la dok balas kad dia tu..


-----------------
Demi masa.... Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian kecuali orang-orang yang beriman serta beramal soleh dan berwasiat (ingat-mengingatkan) dengan kebenaran.
[ Telah diedit oleh: nurul09 pada 18-04-06 15:39 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-04-06 16:20


PERNAH LA JUGA..TAPI UNTUK DIRI SENDIRI..
KERANA SAYA AMAT CINTAKAN DIRI SENDIRI :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 18-04-06 16:21


pernah...tulis surat cinta kat mak dengan ayah...tapi sekarang dah tak bagi surat, bagi email cinta saja kat mereka,,,tak pun panggilan cinta..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 17:59


Pada 18-04-06 16:20 , ubaidillah posting:

!!! QUOTE !!!

PERNAH LA JUGA..TAPI UNTUK DIRI SENDIRI..
KERANA SAYA AMAT CINTAKAN DIRI SENDIRI :-di
:-di :lol: :-di ..baguslah..rajin2knla tangan untuk tulih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 18-04-06 21:21


Pada 18-04-06 17:59 , amira_aqilah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-04-06 16:20 , ubaidillah posting:

!!! QUOTE !!!

PERNAH LA JUGA..TAPI UNTUK DIRI SENDIRI..
KERANA SAYA AMAT CINTAKAN DIRI SENDIRI :-di
:-di :lol: :-di ..baguslah..rajin2knla tangan untuk tulih..


:-) rasa-rasanya, orang siuman buat begini ke? ;-)
Haha, gurau2 saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 21:24


salam...

ana pernah tulis surat cinta, ada la 3-4 pucuk..
tapi lepas tulis simpan sendiri... malu nak p bagi..
sampai sekarang, surat tu jadi kenangan...
hemmm...

p/s: cinta itu apa ya..??

salam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 23:36


buat apa tulis surat cinta.
ni dah dekat zina ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 13:00


mieIKIM jeles sebab tak ada orang hantar kat dia, haha... (jangan marah ek, jangan marah tau)


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 20-04-06 13:12


kelakar la pula topik ni..
belum pernah la sepanjang 21 tahun saya hdp kat atas bumi Allah ni..belum pernah lagi saya buat kerja tu..tulis surt cinta..nak merepek apa kat atas surat tu??xreti la pula..hehehehe...

zmn sekarang..pakai frnstr..email..mms saja..dah xpki gaknye surat2 macam dulu-dulu..tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 20-04-06 22:27


Pada 20-04-06 13:12 , dhamiraqistina posting:

!!! QUOTE !!!

kelakar la pula topik ni..
belum pernah la sepanjang 21 tahun saya hdp kat atas bumi Allah ni..belum pernah lagi saya buat kerja tu..tulis surt cinta..nak merepek apa kat atas surat tu??xreti la pula..hehehehe...

zmn sekarang..pakai frnstr..email..mms saja..dah xpki gaknye surat2 macam dulu-dulu..tu...


Sah bukan orang jiwang... :-P


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 22:31


paling malas nak tulis surat, malasssssss sangat-sangat...

tapi kalau emel rajin sikit, taip saja tulisan komfem cantik :-di

p/s: wah, saudari ismi, dah advance ye... :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 21-04-06 00:38


zaman moyang ana bercinta pakai surat....kuno la....
sekarang orang dah tak guna cara tu la....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 21-04-06 02:25


pernah tapi bukan surat cinya sebenarnya tapi surat yang mengingatkan satu sama lain,berkongsi masalah dan menyampaikan isi hati bukan lah ayat bunga2 pun..still smpan sampai bila2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

amirez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.01.2006
Ahli No: 21578
Posting: 54
Dari: Universiti Selatan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 02:40


saya pun tak pernah tulis rasanya.
sekadar surat bertanya khabar eheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirezProfil   Hantar PM kepada amirez   Pergi ke amirez's Website   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 08:22


pernah tulis,tapi tulis untuk kawan...dah kawin pun mereka itu...

p/s: bila lagi ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-04-06 11:22


erm saya tak pernah tapi sms jangan tany la

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 23-05-06 00:22


surat cinta erk...pernah juga masa zaman sekolah2 dulu..siap tulis untuk member2 lagi...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

ukhrawi
Warga Rasmi
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24179
Posting: 9
Dari: sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 23-05-06 04:46


Assalamualaikum semua.. masa muda2 tak tau lagi memang la.. maintulis2 lepas itu nanti teknologi hebat main sms dah.. nanti lagi guna 3g lagi.. sampai la membawa kepada kelalaian em kasian ummat menderita...

baik jumpa mak ayah dia terus....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhrawiProfil   Hantar PM kepada ukhrawi   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 10:12


cinta adalah anugerah daripada Ynag Maha Pencipta ubuta hamba-Nya.Gunakanlah pad tempat yang sepatutnya dengan sebaik mungkin demi mencapai keredhaan ALLAH.Aslkm.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 10:14


surat cinta?
tak pernah...tak reti la ayat jiwang-jiwang ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 11:41


:roll: kenapa bincang benda yang tak ada faedah niee....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 25-05-06 22:38


tak ada faedah ke????

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 25-05-06 22:45


surat minta kerja dengan berenti kerja pernah lah tulis...surat cinta belum try lagi...:lol: tu pun type da tak kai tulis2 lagi....huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

nur_islam88
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22181
Posting: 65
Dari: pasir puteh,kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 01:16


hantar surat cinta tak pernah...
dapat surat cinta pernah ah...dari jauh pulak tu...overseas...hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islam88Profil   Hantar PM kepada nur_islam88   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 01:34


suarat besa pernah la....surat cinta tak pernah pula....hihihi...suarat kabar pernah la,,,,,,,,,,,,,,,,,hihihihhii

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 10:32


i never wrote any love letter...err..tak suka..huhuh
sekadar surat tanya kabar ada la..tapi tu kat kawan perempuan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

jejakaislam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8875
Posting: 167
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 04-06-06 10:59


surat cinta ka?
hahaha...geli gila nak jawab perbincangan ni..uwek....
malu la....apa pun pernah la....fikir balik malu giel nak jumpa siapa yang dapat surat ana tu....hahaha....dah nak kawin agaknya budak tu....
agh...bincang pasal benda lain laaaa.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejakaislamProfil   Hantar PM kepada jejakaislam   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 04-06-06 11:04


ala... senang saja tulis surat cinta ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 12:00


hehheehhehehhe.......lucu teringat zaman kanak dulu...hhehehh

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

arinie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.07.2005
Ahli No: 17125
Posting: 56
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 14:16


saya pulak tak pernah tulis dan tak pernah bercinta pun.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For arinieProfil   Hantar PM kepada arinie   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-06-06 14:23


emm pernah la jugak...hehehe masa dulu-dulu....
tapi sekarang ni tak ada lagi agaknya......
tapikan saya pernah tulis surat kat kawan saya kalau tak silap 12page depan belakang.....hehehhe tu pun sebab dia yang cabar saya....apa lagi dia bangga la dengan saya......
tu semua cerita dulu-dulu..sekarang ni nak tulis panjang2 boring la pula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 17:27


Tak pernah...................................segalanya berkaitan dengan itu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 18:51


setakat ni tak pernah lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22692
Posting: 277
Dari: uitm, seri iskandar

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 23:15


wo...banyak dah surat yang dah dikarang dan dipos.....hehe....dulu ye la rajin buat ayt2 jwng....sekarang...tak ada kerja la....banyak yang lebih berfaedah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For laraProfil   Hantar PM kepada lara   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 04-06-06 23:47


Assalamualaikum....

zaman ana sekolah dulu tak ada tech e mel ni...jadi pakai suratlah...

memang ada pun...sejak form 3 lagi...tapi masa tu cinta monyet saja...

masa di UM dulu, ada jugak tulis surat cinta kat tak-gf....hehe...itu cerita lama....dah lupa dah...

tapi sekarang ini guna e mel saja...cuma tak ada rezeki, apa nak buat... :-(

p/s : tak lama dulu memang ada e mel cinta, tapi la ni masuk angin keluar asap... :-(
[ Telah diedit oleh: ABg_IMaM pada 04-06-06 23:48 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-06-06 01:37


pernah..masa darjah 6..wakakakakakaka....Time tu,kerala yang melompat2..tapi sekarang,saya dah ketemui cinta sejati...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

iman_taqwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24448
Posting: 26
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 05-06-06 09:22


pernah tulis,tapi ikut format surat rasmi...saja nak buat ulangkaji..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_taqwaProfil   Hantar PM kepada iman_taqwa   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 10:28


ada seorang tu cerita dia kata dia tulis surat cinta ikut format surat rasmi, then isi kandungan semuanya tazkirah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

msyahid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12302
Posting: 70
Dari: simpang renggam

Johor  


posticon Posting pada: 06-06-06 22:35


belum pernah tulis sendiri..tapi pernah baca orang lain punya dia bagi baca lah.... heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For msyahidProfil   Hantar PM kepada msyahid   Quote dan BalasQuote

lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22692
Posting: 277
Dari: uitm, seri iskandar

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 00:43


Pada 06-06-06 22:35 , msyahid posting:

!!! QUOTE !!!

belum pernah tulis sendiri..tapi pernah baca orang lain punya dia bagi baca lah.... heee


wah..baiknyer kawan kamu tu..siap kongsi lagi....


-----------------
dulu, kini, dan selamanya......


Bookmark and Share

    


  Member Information For laraProfil   Hantar PM kepada lara   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 00:49


tak pernahlah rasanya, surat kat kawan tu adala, tu pun dah cukup malas.

nak tunggu masa tulis surat lamaran saja nanti... :-di


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 14:41


semuanya terlipat indah dalam kotak memori....ada 2..satu kat otak/hati...satu lagi kat dalam laci...masih simpan semua...kenangan manis woo...walaupun ada yang pahit...peram lama2 nanti jadi manis pula...he..he...he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

buz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24727
Posting: 27
Dari: bangi

Johor  


posticon Posting pada: 14-06-06 12:27


haha...dolo aku pernah dapat...tapi dia admire aku bagik tak kena time....hoho....aku koyak dan terus buang ke dalam tong sampah....hoho...kasihan gila.......
lepas itu bestfren dia pula yang nampak.....tak putus asa lagik itu.....
huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For buzProfil   Hantar PM kepada buz   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-06-06 12:47


kalau kat universiti ... love letter is a warning letter. tak pun bar letter.. hehee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-06-06 12:56


Assalamu'alaikum wbt...
:lol: :lol: :lol:
rasa macam nak ketawe saja....
Erm...pernah juga lah tulih...dapat pun pernah juga... :-di
Tapi tu semua cerita lama...sekarang tak lagi...ye la...zaman sek dulu time tak tahu sangat...sekarang bila makin dah mendalami agama banyak perkara kita tau... ;-)
WaAllahualam...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ayesha1511
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24823
Posting: 34

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-06-06 13:44


pernah dapat..waktu tu darjah 5..baru balik dr umrah 2minggu..
dalam laci meja kat kelas..ada kertas kecik..tulis i miss you..tak tahu siapa bagi..sweet kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayesha1511Profil   Hantar PM kepada ayesha1511   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-06-06 14:03


emm...tak pernah tulis...:):):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-06-06 12:28


ana pernah kantoi masa nak letak surat cinta kat meja awek 2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 14:20


Pada 22-06-06 12:28 , rajanazri posting:

!!! QUOTE !!!

ana pernah kantoi masa nak letak surat cinta kat meja awek 2...


kantoi dengan sapa?kantoi dengan awek tu ke?then what happened?is u proceed it?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Bi-klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24818
Posting: 156
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 14:26


dulu-dulu tu ada la...tapi tak selalu..tulis punya tulis..dapat tu memang la dapat..akhir sekali di dia kahwin orang lain..waaaa......aa..sedih tau..bila ingatkan kisah lama..kelakar pun ada, bodoh pun ada...jiwang2..tak tahu la..tapi masa tu hanya tuhan saja saja yang tahu..kira tiap2 minggu berbalas surat,kkadg tiap2 hari..cinta monyek katakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bi-klateProfil   Hantar PM kepada Bi-klate   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 22-06-06 15:09


emmm........tak pernah tulis pun....

Bookmark and Share

    


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.168967 saat. Lajunya....