Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 12 hari yang lalu
nur_tinta: 18 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Kelakar
Topik: sex education


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» sex education

Please Mendaftar To Post


Oleh sex education

fishbonez
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.11.2003
Ahli No: 5119
Posting: 30
Dari: UTM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 16:24


Alkisah seorg anak perempuan
yang baru
masuk tadika bertanya kepada
mummynya.. 'Mummy, mummy?
sex tu
apa Mi?'.. Terkedulah si ibu..
Terasalah
akan kemodenan zaman sekarang yang
berjaya membuatkan manusia
berfikiran
lebih terbuka. Sesuai dengan konsep
pendidikan seks yang sedang
hangat
diperkatakan, mulalah si ibu
mencari
jawapan yang sesuai untuk anaknya
dengan
harapan anaknya takkan
tertinggal dalam
arus pendidikan sejagat. Maka si
ibu
pun mula memberikan jawapan
mengenai apa itu sex dengan contoh
kumbang
dan bunga, diikuti dengan
pembentukkan
bayi dalam kandungan?
Diselitkan juga
dengan kisah percintaan antara
mummy
dan daddynya dari zaman
universiti lagi
sehinggalah dengan kehadiran si
comel
iaitu anak gadisnya yang bertanya
itu. Tiba-
tiba si anak menangis teresak2..
Si ibu kehairanan dan bertanya.
Si anak menjawab dalam
tangisan..
Jawapan mummy tu panjang,
ruangan
jawabannya pendek saja
ni...seraya
meyerahkan buku latihan yang
tertulis
kat depannya (cover)..

Name: ....
SEX: ....
Class: ....
Subject



Bookmark and Share

    


  Member Information For fishbonezProfil   Hantar PM kepada fishbonez   Pergi ke fishbonez's Website   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-05 16:43


bolehla ini..lawakla jugak..tapi macam dah pernah baca saja kat ukhwah ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 17:08


salam..mulanya memang tak aim langsung yang ending cerita ni macam ni...tapi ada sesuatu yang dapat kita kutip dari cerita diatas.sememangnya tidak mustahil situasi yang sebegitu berlaku sekarang...jauh sangat dengan dunia kita dahulu.namun yang pasti kita semua akan berdepan dengan persoalan yang sebegitu jua nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 05-08-05 00:48


itulah, apa boleh buat.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

haizul_one
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11062
Posting: 12
Dari: marikh

Johor  


posticon Posting pada: 05-08-05 05:50


boleh tahan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For haizul_oneProfil   Hantar PM kepada haizul_one   Pergi ke haizul_one's Website   Quote dan BalasQuote

huda_wafana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17784
Posting: 144
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-08-05 06:20


well...klakar lah jugak..not bad

Bookmark and Share

    


  Member Information For huda_wafanaProfil   Hantar PM kepada huda_wafana   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-08-05 06:46


laaaa..
ingatkan 'sex education' macam topic yang kitorang blajar!!!

rupa2nya...
bagus+syabas tuk anak perempuan yang brtanya..
at least..dia tanya...bukan diam saja!!!
bijak2..anak mummy katakan :-D

====================================

MALU BERTANYA sampai BLA pun TAKKAN PANDAI!!
SESAT ADALAH.. :-P
peace..no war

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-05 06:47


kui3...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

success
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17768
Posting: 50
Dari: bumi penyu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-08-05 20:57


first time baca..boleh tahan lah..klakar dan ada moral value yang baik..
[ Telah diedit oleh: success pada 08-08-05 20:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For successProfil   Hantar PM kepada success   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 10-08-05 01:33


malu bertanye sesat jalan...banyak bertanya tak tau malu...hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

srikandi_impian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10903
Posting: 52
Dari: UTM

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 14:25


memang rasanya macam dah pernah baca dalam portal ukhwah ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_impianProfil   Hantar PM kepada srikandi_impian   Quote dan BalasQuote

fizamil
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13800
Posting: 126

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 18:01


:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizamilProfil   Hantar PM kepada fizamil   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 19:45


:lol: :lol: :lol: apa-apa saja laaaa....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

hafizie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.12.2004
Ahli No: 12783
Posting: 84
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-09-05 21:40


jokes yang ada manfaatnye
but cuba kat lihat dunia hari ni
sepatutnya kanak2 berumur 6 tahun tak terfikir tentang perkara itu
but itulah pergaulan anak2 harus dibataskn sewaktu kecil lagi
jangan dia terdedah dengan perkara menjangkau pemikiran mereka
wallahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafizieProfil   Hantar PM kepada hafizie   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.116596 saat. Lajunya....