Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 3 hari yang lalu
nabilah: 3 hari yang lalu
aye: 4 hari yang lalu
tereturubuzu: 13 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Siapa lahir tahun 82


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Siapa lahir tahun 82

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Siapa lahir tahun 82

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-07-03 18:15


Salam alaik..
Ana nak tanya saper - saper yang lahir tahun 82. Kalau ramai kita boleh buat club 82.Boleh ke pengarah?Kalau boleh, terima kasih banyak - banyak kerana ana nak kongsi pengalaman semasa sekolah dulu untuk membantu adik - adik yang lain.

[ Posting ini telah di edit oleh: pejuangummah pada 2003-07-13 18:16 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 09:55


assalamualaikum....iye saya lahir tahun 82...25 december ...ada lagi tak yang lahir tahun ni....meh la join.....

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

kompang_melayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 502
Posting: 55
Dari: CC Digital

PulauPinang  


posticon Posting pada: 14-07-03 10:11


ana pun lahir thn 82 jugak...bln 5
haa...sapa sapa yang dah masuk 21 thn jangan lupa daftar SPR.. TUNAIKAN TANGGUNGJAWAB ANDA KEPADA NEGARA



Bookmark and Share

  


  Member Information For kompang_melayuProfil   Hantar PM kepada kompang_melayu   Quote dan BalasQuote

ain_muslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1938
Posting: 21
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 12:02


a`kum..
ain pun lahir thn 82..20/7 nie cukup 21..alahai dah tue ke? Apepun warga 82 dah blh daftar undi...dah besar yerk...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_muslimahProfil   Hantar PM kepada ain_muslimah   Quote dan BalasQuote

kawan82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 859
Posting: 205
Dari: bumi ALLAH

iraq  


posticon Posting pada: 14-07-03 12:37


kawan pun lahir thn 82... 3 ogos ni baru ckp 21.. so lom leh daftar ngundi laie...

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...
<.::to act cool n to look cool is to be cool::.>

Bookmark and Share

  


  Member Information For kawan82Profil   Hantar PM kepada kawan82   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 15:36


Saya pon lahir tahun 82.. 17 april 82 bersamaan dengan 23 jamadil akhir 1402..

alhamdulillah.. spr dah daftar..

ok salam harmonis dan salam perkenalan
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

iemahanim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1962
Posting: 89
Dari: Taman Ilmu dan Budi

Kedah  


posticon Posting pada: 14-07-03 21:55


a'kum...cek pun lahir tahun 82.....2nd april...cek dah daftar dah...tak sabaq la nak ngundi rasanya

Bookmark and Share

  


  Member Information For iemahanimProfil   Hantar PM kepada iemahanim   Pergi ke iemahanim's Website   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 15-07-03 15:28


saya pun lahir 82...hidup 82 hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 19:02


salam alaik..
Bagi sesiapa yang belum daftar SPR (bagi dah cukup umur) sila berbuat demikian supaya kita sama - sam dapat memilih bakal calon yang kita rasakan terbaik untuk memimpin negara kita. Bagi yang tak cukup umur janganlah sedih.. 5 tahun lagi sampai masa untuk kita tunjukkan taring.hehehe

[ Posting ini telah di edit oleh: pejuangummah pada 2003-07-15 19:03 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

ainulfaizah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1350
Posting: 36
Dari: UTM,Skudai

malaysia  


posticon Posting pada: 16-07-03 14:03


assalammualaikum....

saya juga di antara insan yg dilahirkan dlm thn yg bertuah nie..'82....hari jumaat 6 ogos... semoga ALLAH memelihara dan menyuburkan iman ini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainulfaizahProfil   Hantar PM kepada ainulfaizah   Pergi ke ainulfaizah's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 15:03


yess!!(sambil angkat keyboard) ana pun lahir thn 82...bln 10...hehehe...
tak cukup umur nak daftar spr.

-----------------
Bilaku menjejak tapak ke pasir,
Ikutlah dibelakangku sebagai pejuang,
Bila kuseru,"Perjuangan itu pahit!!"
Maka kau sahut kembali,"Syurga itu manis!!!"
HADIAHKANKU DARAH SYAHIDMU...

Bookmark and Share

  


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

iwan_sirdani_82
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 2300
Posting: 49
Dari: Melbourne, Australia

australia  


posticon Posting pada: 16-07-03 17:57


a'kum.. tapi ana lahir tahun gajah. arramak tuan! ana lahir hari rabu lima jun. ramai rupanya yang satu batch ni. ahlan wasahlan wamarhaban bikum!

Bookmark and Share

  


  Member Information For iwan_sirdani_82Profil   Hantar PM kepada iwan_sirdani_82   Quote dan BalasQuote

kompang_melayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 502
Posting: 55
Dari: CC Digital

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-07-03 01:15


Ada sesapa boleh bagitau macamana nak tau tarikh hijrah hari lahir kita......

Bookmark and Share

  


  Member Information For kompang_melayuProfil   Hantar PM kepada kompang_melayu   Quote dan BalasQuote

nhafidzs
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 879
Posting: 93
Dari: s'gor

Selangor  


posticon Posting pada: 17-07-03 01:33


kiter! kiter! kiter lahir 82.. tapi belum 21.. bln 11 baru leh daftar SPR....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nhafidzsProfil   Hantar PM kepada nhafidzs   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 11:35


Salam alaik..
Kalau nak tahu tarikh lahir kita dalam kelendar hijriah, ana tak tahulah.Mungkin boleh minta bantuan orang lain... Mungkin kak Engku Salina tahu..
Tapi kalau nak tahu hari lahir dalam kelendar masihi boleh check kat kalender dalam komputer.Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 01:11


Salam alaik,
tak der sape -sape ke boleh tolong bagi tau macam maner nak tahu tarikh lahir kitya dalam tahun hijriah

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 25-07-03 08:32


Assalammualaikum..
saya pun lahir tahun 82..
13 Nov 1982.kalo nak antar hadiah bleh gak.
.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 16:05


salam alaik
terima kasih kerana sudi berposting dalam ruan gan ini. Buat ani_putrihijjaz,setahu ana, kalau anak yang lahir pada bulan november ini perangai dia pelik sikit. Betul ke.Sebab kawan ana yang lahir bulan 11 ini perangai dia pelik sikit.Ini berdsasarkan apa yang di tulis oleh Dr. Fadhilah Kamsah dalam majalah Anis.Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 21:54


Prof Lahir ...26 Disember 1982

berkenaan tahun lahir takwim Islam..pernah cuba dapatkan maklumat tapi..susah sikit...sebab mungkin kehidupan kita dah dibiasakan tengah...tahun Masihi...selingan jer...bila ada tarikh Hijrah tue.....

bila persan masa 1 Muharram....


Prof_muslim

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-08-03 17:13


Quote:

tak der sape -sape ke boleh tolong bagi tau macam maner nak tahu tarikh lahir kitya dalam tahun hijriah



tumpang lalu kejap..
boleh pergi ke website www.al-islam.com ...
kat situ ada converter dari masihi ke hijrah atau dari hijrah ke masihi ..

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

  


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 23:51


Terima kassih ..Anis_Aqilah.....

.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

anamuslim
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2696
Posting: 4
Dari: Bandaraya Bersejarah

Melaka  


posticon Posting pada: 06-08-03 14:20


assalamualaikum..ana pun lahir tahun 82 (23/9/82)tak lama lagi besday ana!nak hadiah boleh??bolehleh...hidup 82.mai kita kongsi cite sesama..

Bookmark and Share

  


  Member Information For anamuslimProfil   Hantar PM kepada anamuslim   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 07-08-03 08:29


Rabbit pun tahun 1982 gakk... bulan 11 ...

[ Posting ini telah di edit oleh: Rabbit_cute pada 2003-08-07 08:32 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-08-03 13:28


09-11-82

Bookmark and Share

  


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 16:02




Sekarang senarai yg Prof kumpulkan yg pernah tajuk dibuka yg lahir 1982 ....
Maka Prof ambil juga senarai nama tajuk yg dimulakan oleh Safiee_iiu..

Pilihan Prof edit kat tajuk yg terdahulu...

Kelab 1982...........

sesiapa yang lahir tahun 1982,baik ngaku cepat,mari kita berukhwah kerana ALLAH.

1.pejuangummah
2.safiee_iiu
3.Hanan
4.Prof_Muslim
5.Gimmiescript
6.Iemahanim
7.Ainulhulsaini
8.kamal_82
9.babyfecon
10.masako
11.sahabat_sejati
12.the_brOtherz
13.aisha
14.kasih_kekasih
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
17.-cinta-
18.irda82
19.Az-Zahrah
20.Liss
21.Nurhasanah
22.simpLe_sHida
23.siraj_alqalbi
24.hanim
25.selembut_salju
26.khumaira
27.syah_solehah
28.man_ana
29.qurrah
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
32.kawan82
33.zamani
34.ainulfaizah
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
37.nhafidzs
38.ani_putrihijjaz
39.anamuslim
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4



Harap Maklum...

p/s: Jgn dibuka tajuk lain lagi yer?



Kenalilah seseorang melalui HATI budinya,
Bukan melalui RUPA parasnya kerana, Disitulah terletak sebuah kebahagiaan...

[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2003-12-27 16:25 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 09:10



Rasa ana, ramai yang lahir tahun 1982 ni.. khalifah pun lahir 1982 ..mana dia.. tak nak melapor diri ke..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 09:16




saya 1 November 1982

Bookmark and Share

  


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

sufisiddiqah
Warga Rasmi
Menyertai: 18.12.2003
Ahli No: 5806
Posting: 10
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 10:14



Ana pun sama gak!sahabat setahun lah kita ek!ana lahir bln 5, ana dah daftar jadi pengundi...tu yg best tu.tak sabar nak tunaikan hak yg diberikan.



Bookmark and Share

  


  Member Information For sufisiddiqahProfil   Hantar PM kepada sufisiddiqah   Quote dan BalasQuote

syura
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 200
Posting: 109
Dari: :~:jalan sabak:~:

egypt  


posticon Posting pada: 29-12-03 12:03


..

tumpang lalu...

ana lahir 11/3/82

sorry lambat muncul .
harap boleh join skali

-----------------
"Maka Allah lah Pelindung yang terbaik dan Dia jugalah yang paling Penyayang di ntara yang Penyayang" (Yusuf : 64)

Bookmark and Share

  


  Member Information For syuraProfil   Hantar PM kepada syura   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 14:07


Kelab 1982...........

sesiapa yang lahir tahun 1982,baik ngaku cepat,mari kita berukhwah kerana ALLAH.

1.pejuangummah
2.safiee_iiu
3.Hanan
4.Prof_Muslim
5.Gimmiescript
6.Iemahanim
7.Ainulhulsaini
8.kamal_82
9.babyfecon
10.masako
11.sahabat_sejati
12.the_brOtherz
13.aisha
14.kasih_kekasih
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
17.-cinta-
18.irda82
19.Az-Zahrah
20.Liss
21.Nurhasanah
22.simpLe_sHida
23.siraj_alqalbi
24.hanim
25.selembut_salju
26.khumaira
27.syah_solehah
28.man_ana
29.qurrah
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
32.kawan82
33.zamani
34.ainulfaizah
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
37.nhafidzs
38.ani_putrihijjaz
39.anamuslim
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
42.az-zahra
43.sufisiddiqah
45.syura
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida


[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2003-12-30 06:43 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-12-03 14:09


Quote:

On 2003-12-29 09:10, Hanan wrote:

Rasa ana, ramai yang lahir tahun 1982 ni.. khalifah pun lahir 1982 ..mana dia.. tak nak melapor diri ke..

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama



Yelah..Hanan..
Prof dok tunggu mana khalifah...
ntah2 dia silap landing kelab tahun lain kot...

1982 @ 19922 @ 1882 ?



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Nur_Hati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2097
Posting: 62
Dari: N9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-12-03 14:29




ana lahir tahun 1982 gak....

-----------------
Rahmat Allah itu luas.
Usahalah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nur_HatiProfil   Hantar PM kepada Nur_Hati   Quote dan BalasQuote

Amirul_Mukminin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.07.2003
Ahli No: 2497
Posting: 37
Dari: Sabah Di bawah Bayu

Sabah  


posticon Posting pada: 29-12-03 14:46




ana pun lahir 82 jugak dan dah masuk 21 tahun pd bulan 8 yang lalu...



Bookmark and Share

  


  Member Information For Amirul_MukmininProfil   Hantar PM kepada Amirul_Mukminin   Quote dan BalasQuote

hani_wahida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4146
Posting: 124
Dari: Malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 30-12-03 03:00





hani pun tahun 82 jugak

dah byk pengalaman dilalui...
moga kiter semue dalam ukhwah ni dpt jalinkan persahabatan dan kasih sayang antara kite sesame umat Islam

Bookmark and Share

  


  Member Information For hani_wahidaProfil   Hantar PM kepada hani_wahida   Pergi ke hani_wahida's Website   Quote dan BalasQuote

izzah_21
Warga Rasmi
Menyertai: 27.12.2003
Ahli No: 6011
Posting: 3

Pahang  


posticon Posting pada: 30-12-03 09:19


..tak sangka la pulak pengarah kite cik hanan pun lahir tahun 82..ehehe..ape pun good luck buat semua tak kirala antum n antunna semua lahir tahun bebile pun..yg penting nye..kite sentiasa bersemangat dlm menegakkan syiar Islam..ws

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzah_21Profil   Hantar PM kepada izzah_21   Pergi ke izzah_21's Website   Quote dan BalasQuote

norhanan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4218
Posting: 116
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-01-04 00:16



Kite pun lahir tahun 82 gak.

Bookmark and Share

  


  Member Information For norhananProfil   Hantar PM kepada norhanan   Quote dan BalasQuote

fairudz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3322
Posting: 40
Dari: Timur Semenanjung Malaysia

iraq   avatar


posticon Posting pada: 03-01-04 11:29




Ana pun telah dipuerakan pada Ogos 1982....

Salam UKHWAH buat semua yang dilahirkan pada tahun 1982....



Bookmark and Share

  


  Member Information For fairudzProfil   Hantar PM kepada fairudz   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-04 16:59


Kelab 1982...........

sesiapa yang lahir tahun 1982,baik ngaku cepat,mari kita berukhwah kerana ALLAH.

1.pejuangummah
2.safiee_iiu
3.Hanan
4.Prof_Muslim
5.Gimmiescript
6.Iemahanim
7.Ainulhulsaini
8.kamal_82
9.babyfecon
10.masako
11.sahabat_sejati
12.the_brOtherz
13.aisha
14.kasih_kekasih
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
17.-cinta-
18.irda82
19.Az-Zahrah
20.Liss
21.Nurhasanah
22.simpLe_sHida
23.siraj_alqalbi
24.hanim
25.selembut_salju
26.khumaira
27.syah_solehah
28.man_ana
29.qurrah
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
32.kawan82
33.zamani
34.ainulfaizah
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
37.nhafidzs
38.ani_putrihijjaz
39.anamuslim
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
42.az-zahra
43.sufisiddiqah
45.syura
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz




-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

and_nod
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.11.2003
Ahli No: 4885
Posting: 121
Dari: Perhentian, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-01-04 05:13


Kami...kamipun lahir taun 1982
bulan 11 lagi.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For and_nodProfil   Hantar PM kepada and_nod   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-01-04 15:52




Salam ukhwah fillah buat [email protected] baby 1982 ana pun lahir 82 gak. 14 feb. ada sesape tak kat sini yg besday sama dgn ana?

Bookmark and Share

  


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-01-04 16:57


Quote:

On 2004-01-10 15:52, almumtahanah wrote:


Salam ukhwah fillah buat [email protected] baby 1982 ana pun lahir 82 gak. 14 feb. ada sesape tak kat sini yg besday sama dgn ana?





HHmmm..nampaknya....kena letakkan juga tarikh lahir ngan nama...supaya senang yg lain nak referkan?


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 20:45




Kelab 1982...........

sesiapa yang lahir tahun 1982,baik ngaku cepat,mari kita berukhwah kerana ALLAH.

1.pejuangummah
2.safiee_iiu
3.Hanan
4.Prof_Muslim
5.Gimmiescript
6.Iemahanim
7.Ainulhulsaini
8.kamal_82
9.babyfecon
10.masako
11.sahabat_sejati
12.the_brOtherz
13.aisha
14.kasih_kekasih
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
17.-cinta-
18.irda82
19.Az-Zahrah
20.Liss
21.Nurhasanah
22.simpLe_sHida
23.siraj_alqalbi
24.hanim
25.selembut_salju
26.khumaira
27.syah_solehah
28.man_ana
29.qurrah
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
32.kawan82
33.zamani
34.ainulfaizah
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
37.nhafidzs
38.ani_putrihijjaz
39.anamuslim
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
42.az-zahra
43.sufisiddiqah
45.syura
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah






-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pengemisIlmu
Warga Rasmi
Menyertai: 26.01.2004
Ahli No: 6767
Posting: 15
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-01-04 12:20


Askum
Salam ukhwah,
ana ni baru join komuniti,tapi rae terpanggil la jugak, ana pun lahir thn 820623,"k" Wassalam
saam ukhwah ,moga-moga lebih ramai lagi yang nak join ........

Bookmark and Share

  


  Member Information For pengemisIlmuProfil   Hantar PM kepada pengemisIlmu   Quote dan BalasQuote

niknurhannan
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2135
Posting: 14
Dari: ukmkl

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-01-04 22:28


assalamualaikum..ana pun lahir thn 82...8 nov

Bookmark and Share

  


  Member Information For niknurhannanProfil   Hantar PM kepada niknurhannan   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 22:37


Ramainya...
selamat menyambut ulangtahun ke 22 tahun ini..
Sama2 kita muhasabah amalan kita selama 22 tahun kita hidup di dunia ini..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

qatrunnada_qaisara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 10
Posting: 52
Dari: kedah darulaman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 23:59


assalamualaikum...

ana pun lahir tahun 82...bulan disember.. salam ukhwah utk semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qatrunnada_qaisaraProfil   Hantar PM kepada qatrunnada_qaisara   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-02-04 16:44



Rupa-rupanya ramai yang join kelab ni..Alhamdulillah..terima kasih Prof_Muslim kerana senaraikan ahli-ahlinya...
Maafkan ana kerana lama tidak online..banyak kerja lain..yang perlu diselesaikan..Harap maklum..
Disini ana cuba senaraikan nama ahli berserta tarikh lahir seperti yang antum semua bagi + tarikh lahir dlm bulan hijriah.Tahun masehi ialah 1982 manakala tahun hijriah pula ialah 1402 dan 1403.Jadi ana akan tulis di belakang 02 atau 03 aje.Harap antum semua faham.

Kelab 1982...........

1.pejuangummah
(3 ogos bersamaan 13 Syawal 02)
2.safiee_iiu
3.Hanan
(17 April bersamaan 22 Jamadil Akhir 02)
4.Prof_Muslim
(26 Disember bersamaan 10 Rabiul Awal 03)
5.Gimmiescript
6.Iemahanim
(2 April bersamaan 7 Jamadil Akhir 02)
7.Ainulhulsaini
8.kamal_82
9.babyfecon
10.masako
11.sahabat_sejati
12.the_brOtherz
13.aisha
14.kasih_kekasih
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
17.-cinta-
18.irda82
19.Az-Zahrah
20.Liss
21.Nurhasanah
22.simpLe_sHida
23.siraj_alqalbi
24.hanim
25.selembut_salju
26.khumaira
27.syah_solehah
28.man_ana
29.qurrah
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
(20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
32.kawan82
(3 Ogos bersamaan 13 Syawal 02)
33.zamani
34.ainulfaizah
(6 Ogos bersamaan 16 Syawal 02)
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
(5 Jun bersamaan 12 Shaaban 02)
37.nhafidzs
38.ani_putrihijjaz
(13 November bersamaan 27 Muharam 03)
39.anamuslim
(23 September bersamaan 5 Zulhijjah 02)
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
(9 November bersamaan 23 Muharam 03)
42.az-zahra
(1 November bersamaan 15 Muharam 03)
43.sufisiddiqah
45.syura
(11 Mac bersamaan 15 Jamadil Awal 02)
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah
(14 Februari bersamaan 19 Rabiul Akhir 02)
51.pengemisIlmu
(23 Jun bersamaan 1 Ramadhan 02)
52.niknurhannan
(8 November bersamaan 23 Muharam 03)
53.qatrunnada_qaisara

Bagi yang nak tarikh lahirnya dimasukkan sila-silalah berikan..Ukhwah itu indah jika bertemu dan berpisah kerana Allah.Wassalam


Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 03-02-04 11:42


ana 10 november ....

Bookmark and Share

  


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

iqanurain
Warga Rasmi
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6311
Posting: 6
Dari: Bumi Allah Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 03-02-04 12:27



saya pun lahir tahun 82. 17hb mac 1982.ade sape2 lahir tarikh yang sama?boleh bagitahu saya.nanti dapat hadiah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For iqanurainProfil   Hantar PM kepada iqanurain   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-02-04 05:27



Berikut adalah senarai terbaru untuk kelab ini

Kelab 1982...........

1.pejuangummah
(3 ogos bersamaan 13 Syawal 02)
2.safiee_iiu
3.Hanan
(17 April bersamaan 22 Jamadil Akhir 02)
4.Prof_Muslim
(26 Disember bersamaan 10 Rabiul Awal 03)
5.Gimmiescript
(15 Mac bersamaan 19 Jamadil Awal 02)
6.Iemahanim
(2 April bersamaan 7 Jamadil Akhir 02)
7.Ainulhulsaini
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
8.kamal_82
9.babyfecon
(15 Oktober bersamaan 27 ZulHijjah 02)
10.masako
(26 November bersamaan 10 Safar 03)
11.sahabat_sejati
(23 Mac bersamaan 27 Jamadil Awal 02)
12.the_brOtherz
13.aisha
(5 Julai bersamaan 13 Ramadhan 02)
14.kasih_kekasih
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
(22 Oktober bersamaan 5 Muharam 03)
17.-cinta-
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
18.irda82
(1 Oktober bersamaan 13 Zulhijjah 02)
19.Az-Zahrah
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
20.Liss
(5 Oktober bersamaan 17 Zulhijjah 02)
21.Nurhasanah
(24 Jun bersamaan 2 Ramadhan 02)
22.simpLe_sHida
(18 April bersamaan 23 Jamadil Akhir 02)
23.siraj_alqalbi
(10 Julai bersamaan 18 Ramadhan 02)
24.hanim
25.selembut_salju
(14 September bersamaan 26 Zulkaedah 02)
26.khumaira
(25 Ogos bersamaan 6 Zulkaedah 02)
27.syah_solehah
(20 Jun bersamaan 27 Syabaan 02)
28.man_ana
(11 April bersamaan 16 Jamadil Akhir
29.qurrah
(7 ogos bersamaan 17 Syawal 02)
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
(20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
32.kawan82
(3 Ogos bersamaan 13 Syawal 02)
33.zamani
(10 November bersamaan 24 Muharam 03)
34.ainulfaizah
(6 Ogos bersamaan 16 Syawal 02)
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
(5 Jun bersamaan 12 Shaaban 02)
37.nhafidzs
(12 November bersamaan 26 Muharam 03)
38.ani_putrihijjaz
(13 November bersamaan 27 Muharam 03)
39.anamuslim
(23 September bersamaan 5 Zulhijjah 02)
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
(9 November bersamaan 23 Muharam 03)
42.az-zahra
(1 November bersamaan 15 Muharam 03)
43.sufisiddiqah
45.syura
(11 Mac bersamaan 15 Jamadil Awal 02)
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah
(14 Februari bersamaan 19 Rabiul Akhir 02)
51.pengemisIlmu
(23 Jun bersamaan 1 Ramadhan 02)
52.niknurhannan
(8 November bersamaan 23 Muharam 03)
53.qatrunnada_qaisara
54.iqanurain
(17 Mac bersamaan 24 Syaaban 02)

Marilah sama-sama kita memeriahkan lagi kelab ini..Persahabatan yang sejati akan membawa kepada kerinduan yang abadi.Wassalam


Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:37




alamak..!! saya terlambat daftar ler....
maafkan saya...

nah saya pun lahir pada tahun 1982.....
bulan februari....

salam ukhwah fillaah dari saya....

tinta intai-intai, baru tinta perasan tinta tak daftar lagik...

tinta intai lagik...baru tinta perasan irda82 dah join..then baru tinta perasan rupa-rupanya prof sebaya dgn tinta..

wallahualam....

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:49


sayer...sayer...sayer tak lahir thn 82..hmmmm

Bookmark and Share

  


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

mentarihidup
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.12.2003
Ahli No: 6012
Posting: 48
Dari: BUMI TUHAN

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:52



82 gak ni........virgo.....
22 sept 1982......
salam ukhwah tuk sumer sahabat 82........
lum daftar lagi.......hehehe

-----------------
Kau terangi jlnku menuju syurgaMu
Dan kau tunjuki dengan hidayahmu
Hanyalah padaMu kuhadapkan diri
Mohon keampunan........

Bookmark and Share

  


  Member Information For mentarihidupProfil   Hantar PM kepada mentarihidup   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-02-04 08:11



Rupa-rupanya ada lagi yang belum daftar...hehehe
Berikut adalah senarai terbaru yang ana buat
untuk kelab ini

Kelab 1982...........

1.pejuangummah
(3 ogos bersamaan 13 Syawal 02)
2.safiee_iiu
3.Hanan
(17 April bersamaan 22 Jamadil Akhir 02)
4.Prof_Muslim
(26 Disember bersamaan 10 Rabiul Awal 03)
5.Gimmiescript
(15 Mac bersamaan 19 Jamadil Awal 02)
6.Iemahanim
(2 April bersamaan 7 Jamadil Akhir 02)
7.Ainulhulsaini
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
8.kamal_82
9.babyfecon
(15 Oktober bersamaan 27 ZulHijjah 02)
10.masako
(26 November bersamaan 10 Safar 03)
11.sahabat_sejati
(23 Mac bersamaan 27 Jamadil Awal 02)
12.the_brOtherz
13.aisha
(5 Julai bersamaan 13 Ramadhan 02)
14.kasih_kekasih
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
(22 Oktober bersamaan 5 Muharam 03)
17.-cinta-
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
18.irda82
(1 Oktober bersamaan 13 Zulhijjah 02)
19.Az-Zahrah
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
20.Liss
(5 Oktober bersamaan 17 Zulhijjah 02)
21.Nurhasanah
(24 Jun bersamaan 2 Ramadhan 02)
22.simpLe_sHida
(18 April bersamaan 23 Jamadil Akhir 02)
23.siraj_alqalbi
(10 Julai bersamaan 18 Ramadhan 02)
24.hanim
25.selembut_salju
(14 September bersamaan 26 Zulkaedah 02)
26.khumaira
(25 Ogos bersamaan 6 Zulkaedah 02)
27.syah_solehah
(20 Jun bersamaan 27 Syabaan 02)
28.man_ana
(11 April bersamaan 16 Jamadil Akhir
29.qurrah
(7 ogos bersamaan 17 Syawal 02)
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
(20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
32.kawan82
(3 Ogos bersamaan 13 Syawal 02)
33.zamani
(10 November bersamaan 24 Muharam 03)
34.ainulfaizah
(6 Ogos bersamaan 16 Syawal 02)
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
(5 Jun bersamaan 12 Shaaban 02)
37.nhafidzs
(12 November bersamaan 26 Muharam 03)
38.ani_putrihijjaz
(13 November bersamaan 27 Muharam 03)
39.anamuslim
(23 September bersamaan 5 Zulhijjah 02)
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
(9 November bersamaan 23 Muharam 03)
42.az-zahra
(1 November bersamaan 15 Muharam 03)
43.sufisiddiqah
45.syura
(11 Mac bersamaan 15 Jamadil Awal 02)
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah
(14 Februari bersamaan 19 Rabiul Akhir 02)
51.pengemisIlmu
(23 Jun bersamaan 1 Ramadhan 02)
52.niknurhannan
(8 November bersamaan 23 Muharam 03)
53.qatrunnada_qaisara
54.iqanurain
(17 Mac bersamaan 24 Syaaban 02)
55.nur_tinta
56.mentarihidup
( 22 September bersamaan 4 Zulhijjah 02)
Marilah sama-sama memeriahkan kelab ini...bagi yang ada artikel mengenai tahun 1982..sila-silalah konsikan ngan sahabat lain..wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-02-04 11:37


, ana lahir tahun 82
22/03/1982

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 10-02-04 11:45



ana pn lahir thn 1982..10 MEI 1982..ramai gak kn ahli komuniti yg lahir thn bertuah nie kn

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

redzuan_227
Warga Rasmi
Menyertai: 04.01.2004
Ahli No: 6221
Posting: 10
Dari: Debak

Sarawak  


posticon Posting pada: 10-02-04 11:48


saya pun lahir 82..jugak..2 Julai...bersamaan hari jumaat...10 Ramadhan.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For redzuan_227Profil   Hantar PM kepada redzuan_227   Pergi ke redzuan_227's Website   Quote dan BalasQuote

redzuan_227
Warga Rasmi
Menyertai: 04.01.2004
Ahli No: 6221
Posting: 10
Dari: Debak

Sarawak  


posticon Posting pada: 10-02-04 11:54


siapa orang swk eh....angkat kaki...

Bookmark and Share

  


  Member Information For redzuan_227Profil   Hantar PM kepada redzuan_227   Pergi ke redzuan_227's Website   Quote dan BalasQuote

Syahdu
Warga Rasmi
Menyertai: 10.02.2004
Ahli No: 7150
Posting: 3
Dari: UPM, Serdang

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-02-04 12:16


assalamualaikum...

haiii...wan

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyahduProfil   Hantar PM kepada Syahdu   Pergi ke Syahdu's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-02-04 13:24





Tahniah!!...Pejuangummah...
cara yg kemas menyusun ahli dan siap ada tarikh lahir ...Masihi dan Hijrah....




Selamat datang kepada ahli...baru.....teruatama...nur tinta ...mcm mana lambat masuk....?

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Al_Irshadi
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5534
Posting: 5
Dari: Pulau Pinang # Universiti Malaya

jordan  


posticon Posting pada: 11-02-04 17:22


a'kum..

ana pun lahir thn 1982.. 3 jun 1982..

wslm..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Al_IrshadiProfil   Hantar PM kepada Al_Irshadi   Quote dan BalasQuote

mannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7171
Posting: 63
Dari: Setapak

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-02-04 02:37


Ana gak...12-11-82

"Semuga yg sekapal, usia mu diberkati Allah...amin"



Bookmark and Share

  


  Member Information For mannanProfil   Hantar PM kepada mannan   Quote dan BalasQuote

NAJWARINA
Warga Rasmi
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6392
Posting: 5

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-02-04 18:46



saye pun lahir tahun 82
blh gak kumpul mane2 yang lahir tahun 82 tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For NAJWARINAProfil   Hantar PM kepada NAJWARINA   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 22:12


""""""1982"""""

3 April 1982 maka lahirlah kedunia seorang insan bernama aku, dengan laungan azan ku disambut, tanda seorang hamba lahir menjadi khalifahNya. diutuskan untuk tunduk dan menyembahNYA. selain dari itu hanya mainanku didunia....Tanggungjawabku sejak ari itu makin hari makin bertambah. dari insan kerdil hingga mumayyiz hingga mencapai akhil baligh...maka semakin berat bebanan yang ku pikul.....

Oh makhluk bernama insan sekalian...Ingatlah tanggungjawab dan sebab kita dilahirkan pada tahun 1982 itu!!!!!!!!!!!!!
--------
Wahai sahabat yang lahir setahun denganku marilah sama-sama kita menginsafkan diri kita disini, tunduk dan patuh pada perintahnya, nasihat menasihati sesama kita, sesungguhnya kita seusia, maka marilah kita nasihat menasihati, ingat memperingati sesama kita, walaupun kita dilahirkan pada tahun yang sama, namun ajal kita belum tentu sama....

marilah ukhwah 1982 sekalian kita saling ingat memperingati di topik ini.....

-----



[ Posting ini telah di edit oleh: al-umari pada 2004-02-17 22:14 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

chihiro
Warga Rasmi
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7216
Posting: 10
Dari: perut mak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 12:10


ain_muslimah...kite same tarikh la...leh jadi kembar indon

Bookmark and Share

  


  Member Information For chihiroProfil   Hantar PM kepada chihiro   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 12:40


Wah..dah semakin bertambah...ahli kelab 82 yer, Pejuangummah .......?
Selamat datang...

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

man-z
Warga Rasmi
Menyertai: 26.01.2004
Ahli No: 6764
Posting: 11

Kedah  


posticon Posting pada: 20-02-04 12:12



saya pun lahir tahun 82...ade ape-ape program ke??mesti best kan??/

Bookmark and Share

  


  Member Information For man-zProfil   Hantar PM kepada man-z   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 20-02-04 17:42



pejuangummah tgh bz ye? xde list ahli kelab yg terbaru ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-02-04 04:53



Terima kasih ana ucapkan pada Prof. kerana bertungkus lumus membuat link baru iaitu kelab uhwah..Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya..
Selamat Datang juga ana ucapkan buat ahli yang baru mendaftar dalam kelab ini..

Berikut adalah senarai terbaru yang ana buat
untuk kelab ini

Kelab 1982...........

1.pejuangummah
(3 ogos bersamaan 13 Syawal 02)
2.safiee_iiu
3.Hanan
(17 April bersamaan 22 Jamadil Akhir 02)
4.Prof_Muslim
(26 Disember bersamaan 10 Rabiul Awal 03)
5.Gimmiescript
(15 Mac bersamaan 19 Jamadil Awal 02)
6.Iemahanim
(2 April bersamaan 7 Jamadil Akhir 02)
7.Ainulhulsaini
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
8.kamal_82
9.babyfecon
(15 Oktober bersamaan 27 ZulHijjah 02)
10.masako
(26 November bersamaan 10 Safar 03)
11.sahabat_sejati
(23 Mac bersamaan 27 Jamadil Awal 02)
12.the_brOtherz
13.aisha
(5 Julai bersamaan 13 Ramadhan 02)
14.kasih_kekasih
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
(22 Oktober bersamaan 5 Muharam 03)
17.-cinta-
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
18.irda82
(1 Oktober bersamaan 13 Zulhijjah 02)
19.Az-Zahrah
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
20.Liss
(5 Oktober bersamaan 17 Zulhijjah 02)
21.Nurhasanah
(24 Jun bersamaan 2 Ramadhan 02)
22.simpLe_sHida
(18 April bersamaan 23 Jamadil Akhir 02)
23.siraj_alqalbi
(10 Julai bersamaan 18 Ramadhan 02)
24.hanim
25.selembut_salju
(14 September bersamaan 26 Zulkaedah 02)
26.khumaira
(25 Ogos bersamaan 6 Zulkaedah 02)
27.syah_solehah
(20 Jun bersamaan 27 Syabaan 02)
28.man_ana
(11 April bersamaan 16 Jamadil Akhir
29.qurrah
(7 ogos bersamaan 17 Syawal 02)
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
(20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
32.kawan82
(3 Ogos bersamaan 13 Syawal 02)
33.zamani
(10 November bersamaan 24 Muharam 03)
34.ainulfaizah
(6 Ogos bersamaan 16 Syawal 02)
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
(5 Jun bersamaan 12 Shaaban 02)
37.nhafidzs
(12 November bersamaan 26 Muharam 03)
38.ani_putrihijjaz
(13 November bersamaan 27 Muharam 03)
39.anamuslim
(23 September bersamaan 5 Zulhijjah 02)
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
(9 November bersamaan 23 Muharam 03)
42.az-zahra
(1 November bersamaan 15 Muharam 03)
43.sufisiddiqah
45.syura
(11 Mac bersamaan 15 Jamadil Awal 02)
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah
(14 Februari bersamaan 19 Rabiul Akhir 02)
51.pengemisIlmu
(23 Jun bersamaan 1 Ramadhan 02)
52.niknurhannan
(8 November bersamaan 23 Muharam 03)
53.qatrunnada_qaisara
54.iqanurain
(17 Mac bersamaan 24 Syaaban 02)
55.nur_tinta
56.mentarihidup
( 22 September bersamaan 4 Zulhijjah 02)
57.amirah
(22 Mac bersamaan 26 Jamadil Awal 02)
58.nemo
(10 Mei bersamaan 16 Rejab 02)
59.redzuan_227
(2 Julai bersamaan 10 Ramadhan 02)
60.Al-Irshadi
(3 Jun bersamaan 10 Syaaban 02)
61. mannan
(12 November bersamaan 26 Muharram 03)
62. NAJWARINA
63.al-umari
64.chihiro
(20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
65.man-z

Jadi setakat ini keahlian Kelab 82 adalah seramai 65 org..jadi ana rasa ini sudah cukup untuk kita semua wujudkan jawatankuasa untuk mengelola program bagi Kelab ini..tapi ana nak tanya pandangan Prof mengenai perkara ini kerana prof pun merupakan ahli kelab ini...atau kita boleh mengadakan aktiviti-aktiviti bersama ..Harap sahabat ahli dapat memberikan pendapat..wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 16:51


, wah!!cayalah saudara pejuangummah..tak sangka ramai ahli kelab thn 1982..

-----------------
buat apa saja.. janji tidak menyalahi syariat agama..

Bookmark and Share

  


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 21:52


aha..askum..nak join gak kelab 82 nie..coz kite lahir 82 gak...bulan 9.... nak tubuhkan AJK/....satu idea yg bernas... teruskan usaha

-----------------
no pain..no gain..

Bookmark and Share

  


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 22:43



Alhamdulillah,syukran jazilan semakin hari semakin bertambah ahli kelab ini..sekarang tambah lagi sorang ..
Berikut adalah senarai terbaru yang ana buat
untuk kelab ini

Kelab 1982...........

1.pejuangummah
(3 ogos bersamaan 13 Syawal 02)
2.safiee_iiu
3.Hanan
(17 April bersamaan 22 Jamadil Akhir 02)
4.Prof_Muslim
(26 Disember bersamaan 10 Rabiul Awal 03)
5.Gimmiescript
(15 Mac bersamaan 19 Jamadil Awal 02)
6.Iemahanim
(2 April bersamaan 7 Jamadil Akhir 02)
7.Ainulhulsaini
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
8.kamal_82
9.babyfecon
(15 Oktober bersamaan 27 ZulHijjah 02)
10.masako
(26 November bersamaan 10 Safar 03)
11.sahabat_sejati
(23 Mac bersamaan 27 Jamadil Awal 02)
12.the_brOtherz
13.aisha
(5 Julai bersamaan 13 Ramadhan 02)
14.kasih_kekasih
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82
(22 Oktober bersamaan 5 Muharam 03)
17.-cinta-
(25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
18.irda82
(1 Oktober bersamaan 13 Zulhijjah 02)
19.Az-Zahrah
(5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
20.Liss
(5 Oktober bersamaan 17 Zulhijjah 02)
21.Nurhasanah
(24 Jun bersamaan 2 Ramadhan 02)
22.simpLe_sHida
(18 April bersamaan 23 Jamadil Akhir 02)
23.siraj_alqalbi
(10 Julai bersamaan 18 Ramadhan 02)
24.hanim
25.selembut_salju
(14 September bersamaan 26 Zulkaedah 02)
26.khumaira
(25 Ogos bersamaan 6 Zulkaedah 02)
27.syah_solehah
(20 Jun bersamaan 27 Syabaan 02)
28.man_ana
(11 April bersamaan 16 Jamadil Akhir
29.qurrah
(7 ogos bersamaan 17 Syawal 02)
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah
(20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
32.kawan82
(3 Ogos bersamaan 13 Syawal 02)
33.zamani
(10 November bersamaan 24 Muharam 03)
34.ainulfaizah
(6 Ogos bersamaan 16 Syawal 02)
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82
(5 Jun bersamaan 12 Shaaban 02)
37.nhafidzs
(12 November bersamaan 26 Muharam 03)
38.ani_putrihijjaz
(13 November bersamaan 27 Muharam 03)
39.anamuslim
(23 September bersamaan 5 Zulhijjah 02)
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4
(9 November bersamaan 23 Muharam 03)
42.az-zahra
(1 November bersamaan 15 Muharam 03)
43.sufisiddiqah
45.syura
(11 Mac bersamaan 15 Jamadil Awal 02)
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah
(14 Februari bersamaan 19 Rabiul Akhir 02)
51.pengemisIlmu
(23 Jun bersamaan 1 Ramadhan 02)
52.niknurhannan
(8 November bersamaan 23 Muharam 03)
53.qatrunnada_qaisara
54.iqanurain
(17 Mac bersamaan 24 Syaaban 02)
55.nur_tinta
56.mentarihidup
( 22 September bersamaan 4 Zulhijjah 02)
57.amirah
(22 Mac bersamaan 26 Jamadil Awal 02)
58.nemo
(10 Mei bersamaan 16 Rejab 02)
59.redzuan_227
(2 Julai bersamaan 10 Ramadhan 02)
60.Al-Irshadi
(3 Jun bersamaan 10 Syaaban 02)
61. mannan
(12 November bersamaan 26 Muharram 03)
62. NAJWARINA
63.al-umari
64.chihiro
(20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
65.man-z
66.amyra_myra

Setahu ana amyra_myra ni sahabat kepada sahabat ana yang sama-sama belajar dengan ana kat usm..apapun selamat menyertai kelab ini buat saudari..
Harap sahabat -sahabat lain ajak-ajaklah rakan ukhwah lain yang lahir pada tahun 82 untuk join kelab ini..Salam Ukhwah untuk antum semua..Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 23:35



Hmm....alhamdulillah bertambah ramai kelab 82 ni.......baguslah ade perancangan nak buat JK Kleab 82 lak...

Tapi kan di sini ana nak tanya berapa orang yang nak join Mega JK dari kelab ni...Joinlah Mega JK pastu kita wat pulak JK Kelab 82....

Haaa..pejuangummah tak nak join ke mega JK.......meh lah join.... group USM berapa kerat je nih.... dok dekat je jomlah join... kalau nak join inform kat ana...datang bilik ana jelah... nanti ana kasi nama kat Ukhti alfaqierah... atau just.. daftar je kat sini....




Daftar Di Sini
Bincangkan Di Sini



------------------------------------------------------------------------
"THE BEST LEARNING IS TEACHING"




Bookmark and Share

  


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 23:50


Quote:

On 2004-02-25 23:35, al-umari wrote:
Tapi kan di sini ana nak tanya berapa orang yang nak join Mega JK dari kelab ni...Joinlah Mega JK pastu kita wat pulak JK Kelab 82....



Betul tu, datang jangan tak datang, nak jumpa juga rakan2 yang pernah sama2 membesar dahulu.. hehe Jumpa di Mega JK 2004

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 12:49


Quote:

On 2004-02-21 04:53, pejuangummah wrote:


Jadi setakat ini keahlian Kelab 82 adalah seramai 65 org..jadi ana rasa ini sudah cukup untuk kita semua wujudkan jawatankuasa untuk mengelola program bagi Kelab ini..tapi ana nak tanya pandangan Prof mengenai perkara ini kerana prof pun merupakan ahli kelab ini...atau kita boleh mengadakan aktiviti-aktiviti bersama ..Harap sahabat ahli dapat memberikan pendapat..wassalam..




Tiada masalah.....dan kita akan bincang perkara nie supaya ia diperkemaskan....dengan apa aktiviti yg sesuai.......

Dan betul sekarang kita pakat bagi sokongan pada Mega JK....
Prof akan juga pergi..Insya-Allaah jika ada rezeki..
Amin

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-04 10:17



emm mari kita meramaikan kelab ni....
ajak sumer mem...
kita kumpulkan n wat gathering...
insyaAllah

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-04 10:21


ana lahir 10 april 1982....
jgn lupe add ana sekali...
okies

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

yann
Warga Rasmi
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1857
Posting: 2
Dari: mersing

Johor  


posticon Posting pada: 07-04-04 11:11


Salamua'laik..

Hai untuk semua ahli ukhwah.. saye salah seorang yang lahir tahun 82.. bulan merdeka.. apepun, hope ramai yang joint..

Bookmark and Share

  


  Member Information For yannProfil   Hantar PM kepada yann   Quote dan BalasQuote

mencari_sufi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.04.2004
Ahli No: 8316
Posting: 50
Dari: bumi perantauan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 03:50




ramai gak lahir tahun 82 erk..ana pun lahir tahun 82..8 april 1982..happy becoming besday utk hanan...semoga pjg umur murah rezeki...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mencari_sufiProfil   Hantar PM kepada mencari_sufi   Quote dan BalasQuote

rutab
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.12.2003
Ahli No: 5486
Posting: 47
Dari: Tampin, dan.9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-04-04 21:28



saya lahir 27.10.82



Bookmark and Share

  


  Member Information For rutabProfil   Hantar PM kepada rutab   Pergi ke rutab's Website   Quote dan BalasQuote

brat2104
Warga Rasmi
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2627
Posting: 13
Dari: ampang

france  


posticon Posting pada: 30-04-04 02:46


hehe.....ketinggalan sungguh tapi nak gak posting. saya lahir tahun 82 gak. tapi takkan sikit sgt yg sebaya kot?

Bookmark and Share

  


  Member Information For brat2104Profil   Hantar PM kepada brat2104   Quote dan BalasQuote

shahliza
Warga Rasmi
Menyertai: 09.03.2004
Ahli No: 7854
Posting: 2
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-05-04 22:06




tahun 1982...05 haribulan....bulan oktober...

sesiapa yang ada sama tarikh dengan ana...boleh kita buat fun club untuk horockop libra...

ok... mari-mari kita penuh kan warga libra di fun clubnya nanti.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For shahlizaProfil   Hantar PM kepada shahliza   Quote dan BalasQuote

insan_solehah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2004
Ahli No: 8198
Posting: 10
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-06-04 23:49



saya thn 82 juga...... lahir 30/4
salam ukhwah dari saya

Bookmark and Share

  


  Member Information For insan_solehahProfil   Hantar PM kepada insan_solehah   Quote dan BalasQuote

AZL_DCA
Warga Rasmi
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9594
Posting: 12
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-06-04 16:49


Assalamualaikum !Sy baru aje menjadi ahli baru kelab ini.Selamat berkenalan ! [EMAIL][email protected][/EMAIL]

-----------------
Senyuman itu lukisan rahsia hati

Bookmark and Share

  


  Member Information For AZL_DCAProfil   Hantar PM kepada AZL_DCA   Pergi ke AZL_DCA's Website   Quote dan BalasQuote

AZL_DCA
Warga Rasmi
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9594
Posting: 12
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-06-04 16:52


!saya ahli baru !jom berkenalan dengan saya ![email protected]

-----------------
Senyuman itu lukisan rahsia hati

Bookmark and Share

  


  Member Information For AZL_DCAProfil   Hantar PM kepada AZL_DCA   Pergi ke AZL_DCA's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 17:17


, ana lahir pada 7 Jun 1982.
Sama2 lah kita menegakkan syiar Islam di bumi Allah ini.

Bookmark and Share

  


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

sabree
Warga Rasmi
Menyertai: 17.06.2004
Ahli No: 9530
Posting: 4
Dari: Alor Setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 18:28




sy pun lahir thn 1982, 18 April bersamaan 23 Jamadil Akhir 1402H hari Ahad...kalau join club nih, leh bg tahu tak ape yg paling best



Bookmark and Share

  


  Member Information For sabreeProfil   Hantar PM kepada sabree   Pergi ke sabree's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 11:17




Kelab 1982...........

1.pejuangummah (3 ogos bersamaan 13 Syawal 02)
2.safiee_iiu
3.Hanan (17 April bersamaan 22 Jamadil Akhir 02)
4.Prof_Muslim (26 Disember bersamaan 10 Rabiul Awal 03)
5.Gimmiescript (15 Mac bersamaan 19 Jamadil Awal 02)
6.Iemahanim (2 April bersamaan 7 Jamadil Akhir 02)
7.Ainulhulsaini (5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
8.kamal_82
9.babyfecon (15 Oktober bersamaan 27 ZulHijjah 02)
10.masako (26 November bersamaan 10 Safar 03)
11.sahabat_sejati (23 Mac bersamaan 27 Jamadil Awal 02)
12.the_brOtherz
13.aisha (5 Julai bersamaan 13 Ramadhan 02)
14.kasih_kekasih (25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82 (22 Oktober bersamaan 5 Muharam 03)
17.-cinta- (25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
18.irda82 (1 Oktober bersamaan 13 Zulhijjah 02)
19.Az-Zahrah (5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
20.Liss (5 Oktober bersamaan 17 Zulhijjah 02)
21.Nurhasanah (24 Jun bersamaan 2 Ramadhan 02)
22.simpLe_sHida (18 April bersamaan 23 Jamadil Akhir 02)
23.siraj_alqalbi (10 Julai bersamaan 18 Ramadhan 02)
24.hanim
25.selembut_salju (14 September bersamaan 26 Zulkaedah 02)
26.khumaira (25 Ogos bersamaan 6 Zulkaedah 02)
27.syah_solehah (20 Jun bersamaan 27 Syabaan 02)
28.man_ana (11 April bersamaan 16 Jamadil Akhir
29.qurrah (7 ogos bersamaan 17 Syawal 02)
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah (20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
32.kawan82 (3 Ogos bersamaan 13 Syawal 02)
33.zamani (10 November bersamaan 24 Muharam 03)
34.ainulfaizah (6 Ogos bersamaan 16 Syawal 02)
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82 (5 Jun bersamaan 12 Shaaban 02)
37.nhafidzs (12 November bersamaan 26 Muharam 03)
38.ani_putrihijjaz (13 November bersamaan 27 Muharam 03)
39.anamuslim (23 September bersamaan 5 Zulhijjah 02)
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4 (9 November bersamaan 23 Muharam 03)
42.az-zahra (1 November bersamaan 15 Muharam 03)
43.sufisiddiqah
45.syura (11 Mac bersamaan 15 Jamadil Awal 02)
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah (14 Februari bersamaan 19 Rabiul Akhir 02)
51.pengemisIlmu (23 Jun bersamaan 1 Ramadhan 02)
52.niknurhannan (8 November bersamaan 23 Muharam 03)
53.qatrunnada_qaisara
54.iqanurain (17 Mac bersamaan 24 Syaaban 02)
55.nur_tinta
56.mentarihidup ( 22 September bersamaan 4 Zulhijjah 02)
57.amirah (22 Mac bersamaan 26 Jamadil Awal 02)
58.nemo (10 Mei bersamaan 16 Rejab 02)
59.redzuan_227 (2 Julai bersamaan 10 Ramadhan 02)
60.Al-Irshadi (3 Jun bersamaan 10 Syaaban 02)
61. mannan (12 November bersamaan 26 Muharram 03)
62. NAJWARINA
63.al-umari
64.chihiro (20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
65.man-z
66.amyra_myra
67.kamal_82 ( 10 April 1982 )
68.yann
69.mencari_sufi ( 8 April 1982 )
70.rutab ( 27 Oktober 1982 )
71.brat2104
72.shahliza ( 5 Oktober 1982 )
73.insan_solehah ( 30 April 1984 )
74.AZL_DCA
75.cinta_ilmu ( 7 Jun 1982 )
76.sabree ( 18 Pril 1982 )

Sekian laporan terkini dari bilik berita Kelab 82
......

[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-06-23 12:12 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

zeennieyrah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2004
Ahli No: 8061
Posting: 35
Dari: sg buloh or shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 23-06-04 11:44


....

alamak! tertinggal lagi ana.... ana pun 82 jugak... hari yg ke 12, bulan yang ke 11, tahun 1982... erm... boleh lagi ker nak join nih Prof???

Bookmark and Share

  


  Member Information For zeennieyrahProfil   Hantar PM kepada zeennieyrah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 11:55


Quote:

On 2004-06-23 11:44, zeennieyrah wrote:
....

alamak! tertinggal lagi ana.... ana pun 82 jugak... hari yg ke 12, bulan yang ke 11, tahun 1982... erm... boleh lagi ker nak join nih Prof???




ala...masih belum terlambat...
Ahlan wassalam....zeennieyrah

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

zeennieyrah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2004
Ahli No: 8061
Posting: 35
Dari: sg buloh or shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 23-06-04 12:05


Thank you......
Syukran.....
Terima kasih....
Kerana masih sudi menerima insan hina ini ...
Ya Prof.........

-----------------
"...Milikilah hati selembut Saidatina Khadijah, ketabahan sekuat Sumaiyyah, aqidah semurni Rabiatul Adawiyah, dan kasih sejati sedalam Saidatina Aisyah..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For zeennieyrahProfil   Hantar PM kepada zeennieyrah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 12:07


Kelab 1982...........

1.pejuangummah (3 ogos bersamaan 13 Syawal 02)
2.safiee_iiu
3.Hanan (17 April bersamaan 22 Jamadil Akhir 02)
4.Prof_Muslim (26 Disember bersamaan 10 Rabiul Awal 03)
5.Gimmiescript (15 Mac bersamaan 19 Jamadil Awal 02)
6.Iemahanim (2 April bersamaan 7 Jamadil Akhir 02)
7.Ainulhulsaini (5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
8.kamal_82
9.babyfecon (15 Oktober bersamaan 27 ZulHijjah 02)
10.masako (26 November bersamaan 10 Safar 03)
11.sahabat_sejati (23 Mac bersamaan 27 Jamadil Awal 02)
12.the_brOtherz
13.aisha (5 Julai bersamaan 13 Ramadhan 02)
14.kasih_kekasih (25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
15.nuraini
16.MujadalahbilHusna_82 (22 Oktober bersamaan 5 Muharam 03)
17.-cinta- (25 Disember bersamaan 9 Rabiul Awal 03)
18.irda82 (1 Oktober bersamaan 13 Zulhijjah 02)
19.Az-Zahrah (5 April bersamaan 10 Jamadil Akhir 02)
20.Liss (5 Oktober bersamaan 17 Zulhijjah 02)
21.Nurhasanah (24 Jun bersamaan 2 Ramadhan 02)
22.simpLe_sHida (18 April bersamaan 23 Jamadil Akhir 02)
23.siraj_alqalbi (10 Julai bersamaan 18 Ramadhan 02)
24.hanim
25.selembut_salju (14 September bersamaan 26 Zulkaedah 02)
26.khumaira (25 Ogos bersamaan 6 Zulkaedah 02)
27.syah_solehah (20 Jun bersamaan 27 Syabaan 02)
28.man_ana (11 April bersamaan 16 Jamadil Akhir
29.qurrah (7 ogos bersamaan 17 Syawal 02)
30.kompang_melayu
31.ain_muslimah (20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
32.kawan82 (3 Ogos bersamaan 13 Syawal 02)
33.zamani (10 November bersamaan 24 Muharam 03)
34.ainulfaizah (6 Ogos bersamaan 16 Syawal 02)
35.AyuHumaira
36.iwan_sirdani_82 (5 Jun bersamaan 12 Shaaban 02)
37.nhafidzs (12 November bersamaan 26 Muharam 03)
38.ani_putrihijjaz (13 November bersamaan 27 Muharam 03)
39.anamuslim (23 September bersamaan 5 Zulhijjah 02)
40.Rabbit_cute
41.isa-VR4 (9 November bersamaan 23 Muharam 03)
42.az-zahra (1 November bersamaan 15 Muharam 03)
43.sufisiddiqah
45.syura (11 Mac bersamaan 15 Jamadil Awal 02)
46.Nur_Hati
47.Amirul_Mukminin
45. hani_wahida
46.izzah_21
47.norhanan
48.fairudz
49.and_nod
50.almumtahanah (14 Februari bersamaan 19 Rabiul Akhir 02)
51.pengemisIlmu (23 Jun bersamaan 1 Ramadhan 02)
52.niknurhannan (8 November bersamaan 23 Muharam 03)
53.qatrunnada_qaisara
54.iqanurain (17 Mac bersamaan 24 Syaaban 02)
55.nur_tinta
56.mentarihidup ( 22 September bersamaan 4 Zulhijjah 02)
57.amirah (22 Mac bersamaan 26 Jamadil Awal 02)
58.nemo (10 Mei bersamaan 16 Rejab 02)
59.redzuan_227 (2 Julai bersamaan 10 Ramadhan 02)
60.Al-Irshadi (3 Jun bersamaan 10 Syaaban 02)
61. mannan (12 November bersamaan 26 Muharram 03)
62. NAJWARINA
63.al-umari
64.chihiro (20 Julai bersamaan 28 Ramadhan 02)
65.man-z
66.amyra_myra
67.kamal_82 ( 10 April 1982 )
68.yann
69.mencari_sufi ( 8 April 1982 )
70.rutab ( 27 Oktober 1982 )
71.brat2104
72.shahliza ( 5 Oktober 1982 )
73.insan_solehah ( 30 April 1984 )
74.AZL_DCA
75.cinta_ilmu ( 7 Jun 1982 )
76.sabree ( 18 Pril 1982 )
77.zeennieyrah ( 12 Nov 1982 )

Sekian laporan terkini dari bilik berita Kelab 82


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

korn
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9623
Posting: 4
Dari: malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-07-04 15:03


ana korn, 2 jun 1982, perghhh, ramai tul yg berkumpul kat dalam kelab nih....ni nak kena ajak mmber ramai2....uish

ape kata, ana cadangkan kepada moderator, kita buat perhimpunan budak2 '82 peringkat nasional, mesti gempak kan?

ok itu je....ana nye YM ID faizulhafiz82, so sape2 nak berkenalan, silakan....ok



salam......


Bookmark and Share

  


  Member Information For kornProfil   Hantar PM kepada korn   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 02:57


aiwah ana oktober 82....

Bookmark and Share

  


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 12:58


erm boleh lagi ke nak lapor diri ni? saya pun anak2 82 gak.. anak2 82 mmg byk cabaran kan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 13:00


erm boleh lagi ke nak lapor diri ni? saya pun anak2 82 gak.. anak2 82 mmg byk cabaran kan..
ni untuk covert tarikh...
http://prayer.al-islam.com/convert.asp?l=eng

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 13:00


erm boleh lagi ke nak lapor diri ni? saya pun anak2 82 gak.. anak2 82 mmg byk cabaran kan..
ni untuk covert tarikh...
http://prayer.al-islam.com/convert.asp?l=eng

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 23:41


ana pun lahir tahun 82....6/4/82

salam ukhwah buat semua..

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

  


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

abuyaa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9943
Posting: 22
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-09-04 08:21


.

saya pun lahir tahun 82...bulan 7 januari...ari khamis...

Bookmark and Share

  


  Member Information For abuyaaProfil   Hantar PM kepada abuyaa   Quote dan BalasQuote

umikalthom
Warga Rasmi
Menyertai: 08.09.2004
Ahli No: 10987
Posting: 6
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-04 09:48


...

Ana pun lahir tahun 82...16 November....ramai juga ye yang sebaya...ukhwah lillah...



"Syaitan itu ibarat seekor serigala yang akan membaham seekor kambing yang hidup bersendirian. Hiduplah olehmu dalam berjemaah."

Bookmark and Share

  


  Member Information For umikalthomProfil   Hantar PM kepada umikalthom   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Siapa lahir tahun 82

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.224919 saat. Lajunya....