Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: Potret Keluarga Ayah PIN


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» Potret Keluarga Ayah PIN

Please Mendaftar To Post


Oleh Potret Keluarga Ayah PIN

mawa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10790
Posting: 872
Dari: Atas Angin

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 00:36


Keluarga_Ayah_PIN

Ni pulak suku sakat ayah pin..... termasuk, pakcik, anak saudara, cucu, binatang peliharaan dan lain lain lagi...

suku_sakat

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaProfil   Hantar PM kepada mawa   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 01-08-05 00:43


pandai mawa buat lawak.. hahahaha.... jiran ayah pin tak ada ke? hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 01-08-05 01:02


laa..sakeenah ingatkan potret keluarga ayah pin betul...sekali yang keluar potret keluarga ayah pin yang lain...pandai betul mawa buat lawak ye...tapi Kenapa tak ada pin baju yang cantik????:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

Nuratiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17477
Posting: 121
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 01:30


hahaha.....dah ada orang posting potret ni rupanya.....comel lah pulak...alahai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuratiqProfil   Hantar PM kepada Nuratiq   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 04:23


ana ingatkan betul2 ayah pin tadi...
tekejut ana!
hahaha....pandai mawa buat lawak!
sampai nak terkeluar airmata ana!!
kawan-kawan ana pun tergelak!!!
terhibur hati!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-08-05 04:30


hahahhaha!!!!! :lol:

ingatkn koleksi gmbar2 ayah pin sefamily..tapi...
..DIDATANGKAN dengan PELBAGAI RUPA BENTUK dan SIZE..

P/S:sah..tehangat di pasaran :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 04:44


tertipu juga ana.. :lol:


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 04:45


tergezut saya dibuatnye.... anyway,.. not bad..haha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 01-08-05 05:07


ha...ha....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

Raini
Warga Rasmi
Menyertai: 29.07.2005
Ahli No: 17674
Posting: 7
Dari: Melaka/Kelantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 05:40


ayah pin!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For RainiProfil   Hantar PM kepada Raini   Pergi ke Raini's Website   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 06:14


conpius laaa.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 06:22


Tengok pada pin-pin yang dipamerkan sudah melambangkan Ayah Pin memang pelik dan merbahaya sb tergolong dalam spesies yang lain sebab tu aqidah nya lain dari orang islam sebenar hahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

faizah_85
Warga Rasmi
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 4547
Posting: 13
Dari: johor bahru

Johor  


posticon Posting pada: 01-08-05 06:25


Assalamualaikum...ingatkan betul2 gambar kelurga ayah pin tadi...tapi rupa-rupa pin itu yang dimaksudkan....hihihihihi....tersenyum saya seketika melihat gambar tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizah_85Profil   Hantar PM kepada faizah_85   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 06:31


ni patut letak kat ruangan Kelakar ini..huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 06:39


PIN..!!PIN..!!PIN..!!

aku cup yang pin pale meow tu...


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

Huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1062
Posting: 138
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 01-08-05 06:39


tak sabar-sabar nak tengok gambar ayah pin tadi.ingatkan betul-betul gambar ayah pin. :lol: :-D 8-)
[ Telah diedit oleh: Huwaina pada 01-08-05 06:54 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For HuwainaProfil   Hantar PM kepada Huwaina   Quote dan BalasQuote

shaharatul_qibtiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 4002
Posting: 173

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-08-05 08:54


lorr..
buat lawak pula diaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaharatul_qibtiahProfil   Hantar PM kepada shaharatul_qibtiah   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 01-08-05 09:19


hmm...menjadi sesangat lah joke nya....
kalau tak cukup pinnya, kat rumah ini banyak ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 01-08-05 22:19


Assalamualaikum....

lawak tu koleksi ayah pin...
tersenyu sat...

wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 01-08-05 23:06


Hampeh betul lah....


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-08-05 19:14


laa,kat sini rupanya semua ahli keluarga ayah pin.
patutlah selama ini tak dapat dikesan ke mana ayah pin pergi.
rupa-rupanya semua duk kumpul kat sini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-05 01:17


adeh, terkena lah pulak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-05 01:24


emmmm....kacak juga ayah pin ni ye kalah orang muda..
isteri-isterinya umpama model...anggun dan 'vogue'
anak-anaknya come dan segar semuanyer hehehehe...
tapi tulah tajam sangat.....hihihi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 03-08-05 01:41


isshh..baik simpan elok2..
karang terkena sakit..
untung kalau tak berdarah
bahaya tu..
tapi,ayah pin yang tulah yang berbahaya walupun tanpa machine gun :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 06-08-05 04:24


Pada 03-08-05 01:41 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

isshh..baik simpan elok2..
karang terkena sakit..
untung kalau tak berdarah
bahaya tu..
tapi,ayah pin yang tulah yang berbahaya walupun tanpa machine gun :-D


assalamualaikum...

simpan kat tempat yang tak boleh dicari..
sebab tu lah sampai sekarang kita tak tahu kat mana ayah pin..

wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 04:27


cis...ingatkan betul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

aprill
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17649
Posting: 91
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 04:51


assalamualaikum...

hehehe...lawaknyer.ingatkan gambar real.ayah pin betul-betul jadik pin ye! :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For aprillProfil   Hantar PM kepada aprill   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:26


Lawak sengal nyeer... ADEEEHH... Mati-mati daku ingatkan si pembina
bahtera teko (kononnya nak tiru bahtera Nabi Nuh laaahh...), rupanya
si pin yang tajam... HAHAHAA!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:29


Pada 01-08-05 06:39 , Huwaina posting:

!!! QUOTE !!!

tak sabar-sabar nak tengok gambar ayah pin tadi.ingatkan betul-betul gambar ayah pin. :lol: :-D 8-)




:lucu: :lucu: :lucu:
akhirnya buat julung2 kali nya jadi tipah tertipu :-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:32


frust pun ada juga...ingat betul lah tadi.. :-(

teringin juga nak tau..terliur:


noty2...huh...


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-11-08 16:33


patut polis tak jumpa cari ayah pin
upa-upa nya........
dah bertukar jadi pin....
wakakakakkakaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-11-08 16:37


Assalamualaikum
ini lawak ni..bukan pengetahuan am...
ke pengetahuan am??? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-11-08 16:40


Pada 24-11-08 16:37 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
ini lawak ni..bukan pengetahuan am...
ke pengetahuan am??? :berfikir:



lawak, jenaka tu bukan ke
sebahagian daripada pengetahuan am????
ehehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:45


hehe.. alangkah frustnye nak tengok famili ayah pin.. nak kenal juga kaum kerabat dia.. bagi gambar pin napkin pula dia.. aduiii
:lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:48


Pada 24-11-08 16:37 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
ini lawak ni..bukan pengetahuan am...
ke pengetahuan am??? :berfikir:

TT, sometimes the knowledge got certain view of jokes. But if you
take it as a sarcasm, then you might see the other layer of
expression. But this one aaa... HAHAHHA!! Dunnno what to say
laahh.... HHEEE... Really funny llooo...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 12:30


adess.. adess.. adess...

ni ayah pin tengok pun boleh gelak geguling ni... uhuk...:kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 12:51


bukan setakat gelak geguling...gelak sampai terkencing2 kalau ayah pin sendiri yang tengok....hahahahahaahahahahahahaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 13:15


haha...
ceq tak tau nak habaq lagu mana lagi...hehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

unanjaga
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.08.2008
Ahli No: 34507
Posting: 190
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 14:58


Pada awal nya pun saya sangka begitu...ingatkan memang betul gambar ayah oin dan keluraga nya..rupa nya pin...dan ia memang pun pin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For unanjagaProfil   Hantar PM kepada unanjaga   Pergi ke unanjaga's Website   Quote dan BalasQuote

Luqiem
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2008
Ahli No: 34587
Posting: 155
Dari: Jerantut Ke Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 15:08


ish.. ish... ish.. COBAAN! :lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
Dunia Hanya Sementara, Akhirat Kekal Selama-Lamanya
http://www.luqiem.my-ads4bucks.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For LuqiemProfil   Hantar PM kepada Luqiem   Pergi ke Luqiem's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 15:26


ingatkan betul-betul lah tadi ayah pin... :lucu: :lucu: :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-11-08 16:50


Ingtakan betul..ye2 buka tengok tadi. Nila silap penggunaan Pin...cikgu BM tertipu:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

MatBoo
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2008
Ahli No: 36066
Posting: 98

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-11-08 17:58


apa pasal susah sangat nak tangkap ketua ajaran sesat bengong ni?
kalau org lain tu sng2 saja cekup..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MatBooProfil   Hantar PM kepada MatBoo   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 25-11-08 18:35


aduii lah topik ni..punyala serius nak tengok anak bini ayah pin,
dah lah letak under pengetahuan am..iskk..pengetahuan am sungguh..
ini ghupernya hasilnya..hadoii :lol: :lol:
tak tahan tergelak..
lawak sungguh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 23:34


ingat kan betul... kuang kuang kuang

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-08 08:19


KIIHHKKIHH!! Yang tak tahan, pada gambar suku sakat ayah pin di atas,
ada pin yang kepalanya adalah bentuk kucing. HUHHUUE!!! Kelakar dan comel.

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129142 saat. Lajunya....