Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 12 hari yang lalu
nur_tinta: 18 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: tak ada cerita pasal kucing lagi ke?.?.?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» tak ada cerita pasal kucing lagi ke?.?.?

Please Mendaftar To Post


Oleh tak ada cerita pasal kucing lagi ke?.?.?

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-05 02:59


Assalamualaikum.

Lama tak dengar cerita pasal kucing dalam forum ni dari sahabat2 ukhwah semua terutama sekali meowhidayah. rindu pulak rasanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-07-05 06:17


Waalaikumsalam

Ish..ish..ish.. ada juga yang rindu ek... tehehe :-P

sedikit snapshot bagi mengubat kerinduanmu itu.. hehe :-D

Nyanyaoung

kenal kan? yang ni Nyanyaoung..


NyotNyot

yang ni pula Nyotnyot.. hobi: suka memanjat..


canda

yang ni dok bercanda atas katil..




comparison

yang ni untuk compare saiz...


Sedikit berita sedih pagi ni kat lab. Sekor kucing malang ditemui mati terkena kejutan elektrik 415V kat dalam setor, dipercayai terjatuh kat dalam casing power supply mengakibatkan 'short' pagi semalam memandangkan hujan yang menyejukkan menyebabkan kucing tu dok memanjat cari tempat hangat. Sekali salah landing daaaa, termasuk dalam tu, apalagi terkezzzuttt lee kawan tu sampai kojol. Dah sampai ajalnya maka tamatlah riwayat seekor kucing yang agak manja dengan kebanyakan orang yang ada di sini. :-(

Salah seorg staf yang overtime hari ni yang dok bawak keluar kucing tu daripada casing power suply tu. Ana yang dok kebumikan dia pagi, cuma tak baca talkin aje sebab yang dok ngikut kebumikan tu just ana dengan penggali kubur aje. Tragis... tragis...

Sekian sahaja MeowHidayah melaporkan... huhuu

p/s: lama menghilang noooo... gua tengah sakit otak laa nii...


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

yuiummi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16610
Posting: 58
Dari: Jay Bee

Johor  


posticon Posting pada: 25-07-05 06:20


comelnya..kucing2 meowhidayah ni ek...
[ Telah diedit oleh: yuiummi pada 25-07-05 06:21 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For yuiummiProfil   Hantar PM kepada yuiummi   Quote dan BalasQuote

Noraida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.06.2004
Ahli No: 9486
Posting: 33
Dari: pasir mas

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-07-05 07:37


Assalamualaikum,

comel2nyer kucing meowhidayah ni,nak seekor boleh.hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoraidaProfil   Hantar PM kepada Noraida   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 25-07-05 19:45


cakap tentang kucing teringat saya digigit kucing sampai saya pengsan baru-baru ni..kucing tu saya leraikan sebab gaduh...namun nasib saya baik...kalau digigit urat nadi lengan memang tak tahulah nasib saya masa tu..memang lucu kalau orang dengar...tapi rasa serik kalau dah kena..walauapapun haiwan memang tak patut disalahkan...dan saya memang sukakan kucing.. :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-07-05 23:44


boleh iman tya tak...
betul ke kalau tangkap gambar kucing nti dia mati...
betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-07-05 00:46


tak btl

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-07-05 00:47


:-

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-07-05 00:48


:-

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 26-07-05 00:48


minta sekoq... boleh dak...???

Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-07-05 01:29


tak payah lah ambil kucing yang dah bertuan. cuba sekali-skala anda jenguk2 kat pasar malam atau kat restoren. kan banyak kucing merempat kat situ. ambil lah sekoq bwk balik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 26-07-05 01:45


comelnya kucing MeowHidayah...tapi rasanya kucing sakeenah lagi comel:)...
he..he..sesaje saja,sebenarnya sakeenah xbela kucing sebab mak xbagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-07-05 07:57


Assalamualaikum.

terima kasih lah banyak2 sahabatku meowhidayah, terubat rindu ana pada kucing2 portal ni terutama pada nyanyaoung tu (kenapa badan dia maintain begitu dari dulu lah?.?.?

alohh sedih dengar tragedi kucing kena karen tu. nampaknya kita kenausulkan agar pemilik premis pastikan prosedur keselamatan untuk kucing. ayarkk kucing pun kena kursus kat niosh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-07-05 15:54


Waalaikumsalam

Nak bagi sekor? Uiiihhhh nangis mak ana karang... tu lah buah hati pengarang jantung parent ana. Anak2 semua dah beso2, so bela laa anak bulu.. Hehe.. kira adik bulu ana lah tu...

lidah... kucing lor ni kena boei kursus kat Niosh, termasuk laa tuan2 kucing sekali.. kategori kucin industri.. tehehe..

Nyanyaoung tu bukannya maintain pun.. makin naik ada laa badan tu... dasar kucin pemalas...


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...


[ Telah diedit oleh: MeowHidayah pada 26-07-05 15:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 06:11


Assalamualaikum

oo, macam tu ke meowhidayah. lorr, bagi lah gambar terkini nyanyayoung kat ana, boleh ana perhatikan perKEMBANGan beliau. em, sahabat2 yang lain jangan lah malu2 join. ramai2 kita hidupkan kembali suasana kucing di portal ukhwah ni. tachbeer!!!
[ Telah diedit oleh: lidah-penghunus pada 27-07-05 06:14 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 01:12


assalamualaikum.

     nak cerita lagi pasal kucing. rupa2nya anak sedara saya tu takut kucing rupanya. ingatkan nak ikut macam pak long dia, suka kucing. ada sekali tu bila dia nampak kucing, gelak saja dia, tapi bila kitorang dekatkan dia kat kucing tu, menjerit dia takut

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 07:46


Wa'alaikumussalam

ish..ish..ish... kejadian.. kejadian..

agaknya dia tengok kucing jenis makhluk lain macam agaknya.. nampak jee baik tapi sekali kekoh.. hehe..


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 09-09-05 13:44


suka tengok dari jauh saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-05 16:48


Assalamualaikum

!!! QUOTE !!!

suka tengok dari jauh saja...


    Takmau cuba2 hayati kecomelan kucing dari dekat ke :-D


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-05 16:58


assalamualaikum...
> suka sangat dengan kucing...
> kat rumah pun ada juga, tapi kucing biasa saja...ada 1 tu ana ambil dekat tepi jlan...kasihan sangat...kucing tu cacat,dia tempang,kurus,luka2...ana bawa ke klinik, a'lillah dah ok...
> kat kolej, diaorang panggil ana mak kucing hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 11-09-05 18:14


suka jugak dengan kucing...salah seekor kucing kat rumah saya tu cacat...tapi semangat nak hidup memang baik sangat..walaupun dirinya cacat tapi boleh hidup seperti kucing normal yang lain...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 23:26


Assalamualaikum.

     nak cerita lagi pasal kucing. kat kawasan rumah saya ni ada sekor ni kucing ni, saya tak pasti dia kucing liar atau kucing bela. yang menariknya bentuk bulu dia, unik, berpusar. sekali pandang macam kek gulung. last2 saya gelar kucing kek :-D


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 09-10-05 11:14


kucing rumah saya jarang balik rumah..risau juga saya...



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-10-05 11:36


Pada 09-10-05 11:14 , FIRDAUSNUR posting:

!!! QUOTE !!!

kucing rumah saya jarang balik rumah..risau juga saya...



dah jumpa teman sehidup semati agaknya? :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 12:26


assalamulaikum.

!!! QUOTE !!!

kucing rumah saya jarang balik rumah..risau juga saya...



wuaa, kucing firdaus ni mungkin seekor kucing yang aktivis yang komited terhadap perjuangan membela hak asasi kucing. tu pasal jarang balik rumah


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

fateen
Warga Rasmi
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19709
Posting: 18
Dari: UPM

Perlis  


posticon Posting pada: 10-10-05 16:16


COMEINYER KUCING...ANA memang MINT KUCING NI TAPI MAK TAK IZINKAN BELA....KATANYA NANTI KENA ASMA LA...LEPAS TU nanti siapa YANG SUSAH NAK BUANG NAJIS DIA...MAK... JUGAK!BETUL TU...HEHEHE...
ANA ADA PETUA NAK TAU JANTAN KE BETINA KUCING...KALAU JANTAN BIASANYA DIA HANYA ADA DUA WARNA saja...TAPI BETINA ADA 3 ATAU LEBIH WARNA...KALAU TAK percaya CUBA P CHEK MIOUW2 MASING2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fateenProfil   Hantar PM kepada fateen   Quote dan BalasQuote

cahaya_rinduku
Warga Rasmi
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19345
Posting: 3
Dari: upm serdang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-05 16:25


salam ukhwah...
ana sekarang dah tak ada kucing...wuwuwu sedih saja.dulu dah ada 2 ekor tapi dah mati sebab sakit...lps2 tu ada juga bela kucing lain tapi tak kekal,lari la,hilang la dan sbgnyer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_rindukuProfil   Hantar PM kepada cahaya_rinduku   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-10-05 09:38


Pada 10-10-05 16:25 , cahaya_rinduku posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah...
ana sekarang dah tak ada kucing...wuwuwu sedih saja.dulu dah ada 2 ekor tapi dah mati sebab sakit...lps2 tu ada juga bela kucing lain tapi tak kekal,lari la,hilang la dan sbgnyer...


hehehe, ada2 saja kan?

Meowhidayah punya kucing mandi tak? nak tau jugak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 14-10-05 10:20


kucing saya dah balik rumah..lega sikit..



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-05 10:26


alahai comelnya kucing meow... rasa macam nak cubit aje pipinya...

suka betul tengok gambar kucing ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

fateen
Warga Rasmi
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19709
Posting: 18
Dari: UPM

Perlis  


posticon Posting pada: 15-10-05 17:15


macam kenal saja sdari nama cahaya rinduku ni...budak negeri 9...lahir bulan tujuh kan...ada kembar tak seiras yang cute tu ye...betul tak?macam mana kmbar...sihat ke?kim salam kat kmbar cahaya ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fateenProfil   Hantar PM kepada fateen   Quote dan BalasQuote

cik_ain
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2005
Ahli No: 19637
Posting: 12
Dari: upsi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 10:02


:-di assalamualaikum
saya jugak sangat suka kucing..kucing sangat comel..meowwwww....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cik_ainProfil   Hantar PM kepada cik_ain   Quote dan BalasQuote

nuria
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18575
Posting: 40
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 16-10-05 10:44


assalamualaikum,saya sukaaaaa sangat kat kucing ni.saya ada bela seekor.dia ni comel sangat macam tuannya,yang specialnya bulu dia semua putih cuma ekor saja warna hitam........oh KIKOKU.


-----------------
ah...senyum senyum senyum....comelnya


Bookmark and Share

    


  Member Information For nuriaProfil   Hantar PM kepada nuria   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 15:42


assalamualaikum

!!! QUOTE !!!

ANA memang MINAT KUCING NI TAPI MAK TAK IZINKAN BELA....KATANYA NANTI KENA ASMA


kepada yang tak boleh dekati/bela kucing atas sebab asma atau mak tak bagi, jangan gundah gelana kerana anda masih boleh lagi menghayati kecomelan dan 'kenakalan' sang kucing dari jauh, melalui gambar atau tv seumpamanya, dari situ pun dah cukup buat kita terhibur. cuma 'fadhilat'nya tak sama la dengan apabila kita dapat dukung dan main2 dengan kucing :-di :-)


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-05 23:05


assalamualaikum

    nak cerita lagi pasal kucing. baru-baru ni balik kampung kat seremban. pergi rumah makcik yang bela kucing tu. kalau ahli2 ukhwah yang senoir macam meowhidayah yang pernah join portalkucing tentu ingat lagi kisah kucing makcik saya iaitu petot atau nama manja dia etot :-di

yang kelakarnya makcik saya cerita etot dah ada cucu :-P hehehe tak pernah pulak saya dengar kucing ada cucu :lol: kiranya etot dah jadi nenek atau uwan la :-di


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar
[ Telah diedit oleh: lidah-penghunus pada 10-11-05 23:07 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.148026 saat. Lajunya....