Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 9 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 19 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu
eme86: 20 hari yang lalu
sunan-faqih: 25 hari yang lalu


Sukan dan Riadah
Topik: WAKIL SEKOLAH


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» WAKIL SEKOLAH

Please Mendaftar To Post


Oleh WAKIL SEKOLAH

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 12-07-03 20:57


saper-saper pernah jadi wakil sekolah dalam aper aper bidang.ceritalah kpd ana....

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

faridsd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2003
Ahli No: 1756
Posting: 169

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-07-03 21:35


dulu masa skelah rendah pernah jadi tunggak utama lumba lari 100m dah banyak kali lari kat stadium merdeka ngan victoria tapi satu pun tak menang kekeke tapi trajedi oktober menimpe bila jejak kaki kat skelah menengah cikgu pilih kasih, maklum le org kampung ngan org bandar ejaannya pun dah lain.mana taknye masa pemilihan kita banyak kali menang org bandaq sekali je menang tu pung ketinggalan sekentut je dia bleh pilih org bandaq.



Kenapa............. Tak Percaya ke

Bookmark and Share

    


  Member Information For faridsdProfil   Hantar PM kepada faridsd   Pergi ke faridsd's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 13-07-03 13:21


Nak cite ker..
segan la..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 11:12


hehee....
nih long2 time a go nih...
hikhikhik...
sek rendah main tuk sek bola,takraw,kuiz bahasa melayu ngan debat....takraw johan daerah.
main utk daerah bola ngan takraw..

masuk sek men...
main utk under15 ngan under18 sek ngan district..
bola johan daerah93..naib juara perak93..
district 93.....
daerah 97....pusingan awal...
debat antara sek...

hehhe..tuh la cite zaman muda2...
skang nih...tgh balut kaki...
semalam friendly kaki kena sepak...
bengkak dik...
MC 2 hari..hikhik...

p/s...mc tetap mc...
posting tetap posting...



-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 15:47


ana takdelah aktif sangat....
masa sek rendah dulu,bola baling....tp x hadir masa pemilihan....padahal coach kata ader harapan utk wakil sek....hancusss,kecewa giler mase tue...

sblm tue,masuk group nasyid.....
masa ari pertandingan tue....solo kump. kami sakit tekak,pastu,kump. kami yg pertama buat show....apalagi,nyanyi jelah....
tp ,tetap membawa title 'no.1'...dr blakang....

tu jer yg ana wakil sek...saje,nak kongsi pengalaman klaka dulu2.....

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

ayuazar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2390
Posting: 171
Dari: kuala lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 02:29


maser sek rendah dulu wakil dlm olahraga..... memang selalu la menang wakil dlm lari gilir2.....masa tu darjah 5 lwn ngan budak darjah 6 .....bangga pun ader ialah budak yg muda menang masuk sek menengah lak tak aktif sangat... setakat wakil rumah kalau wakil sek tu adoi!! tak pernah menang OPS ader sekali je hehehe

[ Posting ini telah di edit oleh: ayuazar pada 2003-07-21 03:03 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuazarProfil   Hantar PM kepada ayuazar   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 23-07-03 18:32


Perghh.. Firdaus_Azimi byk rekod nampak... hehehe akuzakie sekolah rendah wakil sekolah catur(kalah) ngan nasyid(no.2)jer.. lg.. pastu sekolah sek men.. wakil jemputan johor Taekwondo.. dpt no.2.. kat kolej johan Sepaktakraw.. Volleyball(no.2) n' skrg wakil syarikat Volleyball.. Takraw.. Catur..kalah.. skill dah lama x asah.. Bola(x terpilih.. hehehe tak terer.. Jelmaan Ronaldo,syarikat x mampu bayor..)wakil departmen jer.. tue jerr.. laa.. byk ker aktiviti persatuan..


-----------------

[B] "Apa yang Kita Paling Nak.. Itu Yang Kita Takkan Dapat" -KARTINI- [/B]

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 23-07-03 22:04


Bab tentang wakil
sekolah nie..banyak jugak..
dari sekolah rendah lagi..
acara yang selalu masuk
ade la macam..
bola sepak..
nasyid..
sepak takraw..
pingpong
badminton..
bersyair ehehe..
jadi MC ehhe..
boleh..la...
wasalam..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

kepong
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1701
Posting: 48
Dari: wardah

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-08-03 15:23


ana pernah menjadi penyanyi nasyid ketika di sekolah rendah dahulu................

Bookmark and Share

    


  Member Information For kepongProfil   Hantar PM kepada kepong   Quote dan BalasQuote

kepong
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1701
Posting: 48
Dari: wardah

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-08-03 15:42


minta maaf kepada semua kerana ana tersalah jawab.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kepongProfil   Hantar PM kepada kepong   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 12-08-03 16:00


Salah jawab!!hehehe..
takpe ...nyanyi..pun olahraga jugak..
sebab..olahraga ni..bebas...
lagi senang..menyanyi dari..berlari ..eheh..
wasalam..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-08-03 16:24


wakil sekolah..
ada la jugak sikit-sikit..
hafazan..nasyid..etc

paling awal, masa darjah tiga..yang nyanyi-nyanyi omputih tu..lupalah apa namanya..

penah jugak wakil hoki kat sekolah dulu..sekarang ni pegang kayu hoki pun rasa kekok jer..paling takleh lupa,bola hoki kena kat kaki..sakit!! tapi semua tu tinggal kenangan je..

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

    


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 13-08-03 20:47


Quote:

On 2003-08-12 16:24, AnisAqilah wrote:
wakil sekolah..
ada la jugak sikit-sikit..
hafazan..nasyid..etc

paling awal, masa darjah tiga..yang nyanyi-nyanyi omputih tu..lupalah apa namanya..



nyanyi org putih tu..coral speaking kot....rasenye la..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 18-12-03 20:49


hmm...ana masa skolah rendah dulu byk laa antaranya ialah tennis,kriket,hoki,bola tampar,rugbi sentuh n ping pong...time skolah menengah ni kurang laa...cuma ambik tennis je..sbb skolah ana tu tak byk permainan sgt yg ada....tapi skang ni ana mula berjinak dgn petaque...syok gak main dia..tak letih sgt...just baling jer...

-----------------
Visit My Site 4 unlimitied free downloads http://fiztanax.multiply.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 18-12-03 21:16


Masa sek rendah dulu wakil sekolah ntuk pertandingan kuiz sains, mat, sains angkasa, hafazan, agama, kh, syarahan...
Masuk sek menengah 1st year malap skit. masuk 2nd year, aktif balik. Wakil sekolah dalam kuiz mat, sains, sejarah, geo, pidato, syarahan, kuiz agama, choral speaking... Pencapaian terbaik masa men rendah wakil johor untuk syarahan ngan kuiz sejarah.
Masa menengah atas, masuk kuiz IT, perdana, aminudin baki, sains nasional, olimpiad matematik, MT, fizik nasional, Australian chemistry, perbahasan BM dan BI, forum ngan pidato. Sukan lak boling. Pencapaian terbaik wakil johor ntuk boling, IT, ngan pidato


-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 21:41




saya pulak masa sekolah rendah dulu wakil sekolah dalam pertandingan nasyid,bercerita,kuiz agama,bola baling etc.saya selalu jugak wakil sekolah dalam pergi program luar.

sekolah menengah pulak belum lagi sangat cuma..basketball,buku skrap bahasa arab.tp saya selalu wakil pergi camping.pernah ke genting highland utk kem peringkat kebangsaan dan ke kem tekali,ulu yam utk KRS peringkat negeri selangor.

saya ni minta akitiviti yang adventourus.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-12-03 21:58


Dulu time sekolah, saya tak aktif dalam sukan. Saya seorang yang gemuk dulu, pinggang cecah 38inci. Nak berlari tak boleh, nak main bola tak boleh, pendek kata semua tak boleh. Tapi saya aktif dalam computer, kuiz com, kuiz sains and math, kuiz agama dll. Lepas habis sekolah baru saya bertanding dalam sukan bina badan. Bidang yang tak pernah saya bayangkan sebelum ni.

[ Posting ini telah di edit oleh: Jackie_uniten7 pada 2003-12-18 22:03 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 22:10


saya lak, time sekolah rendah-lontar peluru(skang takleh dah)

sekolah menengah laks coral speaking,camp PRS, Prostar per. negeri, PROSTAR(jadik fasi) peringakt daerah.

bab sukan sekarang nie mmg dah takleh dah coz jarang sangat bersukan.

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-12-03 22:38



hmm...dulu masa ana sekolah rendah la...ana ada jadi wakil sekolah acara lompat tinggi ngan ada main hoki...edika pulak ada wakil sekolah apa2 tak?


Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

NuriSayuti
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4330
Posting: 23
Dari: Darul Iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-12-03 01:02



pernah gak ana jadik wakil sekolah... biasanya kalo wakil perkhemahan persatuan PBSM..peringkat sekolah atau daerah..ade lah jugek..
pastu kalo sukan, ana minat ngat sukan Memanah.. pernah jadik wakil sekolah sbyk 2 kali thn 1999 & 2000..peringt sekolah agama negeri.. thn 99 je dpt anugerah..itupun no. 3 scr berkumplan... thn 2000, tak leh apa2..
apapun, ana nak teruskan kemahiran yg ana belajar ni bila ade peluang lagi..psl kat ipt ana ni takde sukan ni..

-----------------
Sesungguhnya.. yang baik itu datangnya dari Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuriSayutiProfil   Hantar PM kepada NuriSayuti   Pergi ke NuriSayuti's Website   Quote dan BalasQuote

misahe
Warga Rasmi
Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5503
Posting: 11
Dari: Malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-03 16:38




saya penah wakil sekolah dlm permainan catur dan pentanque.sepatutnya marhaban dan nasyid pun wakil sekolah tp masa pertandingan tu saya sakit gigi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For misaheProfil   Hantar PM kepada misahe   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 12:40



ana pun adalah juga pernah wakil sekolah....
dulu2 ana masuk bola jaring,pentomen bahasa arab dan melayu,nasyid,musabaqah......tp tak menang just dapat saguhati jer.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 16:43



ok.. ana listkan yg penah jd wakil sek ...
pertandingn catur..lari 100m,200m,
4x100 & 4x200m, bola jaring...ni mase sek rendah..
sek men.wakil catur..wakil badminton..he.he..
tu je laa..
salam perjuangan...wsslm...

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

audani83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7348
Posting: 96
Dari: parit buntar,perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 18:20



bile citer pasal sekolah ni rasa cam nak masuk sekolah balik..time sekolah byk kenangan yg dpt kita timba...audani dulu time sekolah aktif jugak dlm bab2 sukan ni...bukan ape,rasanye bersukan ni best di samping sihatkan badan,oatk pun jadi cerdas.....pendek kata byk kebaikannya....
time sekolah rendah dulu audani penah wakil sekolah....

bola jaring
rounders
tilawah quran (puteri islam)
nasyid

time sekolah menengah pulak...
bola jaring
bola tampar
olahraga 100m,400m,4x100m,4x400m,lompat jauh.
taekwondo
nasyid anti dadah
tilawah quran
coral speaking
sketsa anti dadah
dikir barat
audani tak kisah menang atau kalah...yg penting kepuasan dlm diri kita dan semangat kesukanan yang tinggi....
hmm...rasa cam nak masuk sekolah balik la....tapi sekarang ni semua kenangan tu dah berlalu...bermula episod baru dalam hidup kita....

Bookmark and Share

    


  Member Information For audani83Profil   Hantar PM kepada audani83   Pergi ke audani83's Website   Quote dan BalasQuote

raihanahfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6910
Posting: 263
Dari: tawau,sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 26-03-04 13:27




wakil sekolah dalam bola baling jadi penjaga gol 3 tahun berturut

wakil badminton

wakil hoki


Bookmark and Share

    


  Member Information For raihanahfirdausProfil   Hantar PM kepada raihanahfirdaus   Pergi ke raihanahfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-03-04 13:22



maser sek ren dulu,wakil bola sepak,bola baling,badminton,sepak takraw...sek men pulak,wakil takraw,olahraga,....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 18-04-04 23:05


akum...waktu tadika,nurul penah masuk taekwando(btui ka ejaan? dah lupa)..tp,sampai tali pingang kuning jer sbb waktu tu dah abis tadika..(sambung balik blaja kat skolah menegah)waktu skolah rendah dulu,nurul penah masuk pertandingan perbahasan...sukan x aktif sgt..kat skola rendah,slalu main badminton ngan bola jaring jerr..bila masuk skola menegah,baru la aktif sikit..minggu lepas,ada pertandingan bola jaring(nurul jadi goal shooter -GS-)..pastu minggu depan ada pertandingan basketball plak..bulan lapan nnti ada perlawanan badminton..smua ni nurul masuk..tapi nurul rasa,tahun nie je aktif sukan sbb tahun depan nak pmr dah..so,xleh la aktif sgt kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

jAiLuL_mAnsHuDaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 170
Posting: 310
Dari: Di sana sini...

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 23:32



ermm kalau masa sekolah rendag dolu2 jadik wakil sekolah bola jaring, naik sekolah menengah jadik wakil sekolah dalam hoki sampai ke peringkat negeri.....
dah tua2 sekarang ni tak larat dah nak aktif2...hehehe.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For jAiLuL_mAnsHuDaHProfil   Hantar PM kepada jAiLuL_mAnsHuDaH   Pergi ke jAiLuL_mAnsHuDaH's Website   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 13:16


Tentang wakil bab sekolah ini..........ana juga tak ketinggalan...................ana pernah mewakili sekolah dalam permainan hoki dan bermain disisi pernyerang.............dalam satu pergelutan di kotak penalti.........pihak lawan melakukan taktik kasar.........bukan bola di pukul tapi tapi kepala ana,hinggakan ana merasa pening diusung keluar dan kepala berdarah,nasib baik tak ada kesan....lepas tu........ana meningggalkan permainan hoki selama-lamanya..............fobia kot.............kenangan lama di alam persekolahan

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 01:58




Nak sebut daripada kecik sampai beso...(x termasuk U)..

Sukan :
- 200 m
- 400x100 m
- 400x400 m
- 800 m
-1500 m
- Hoki
- Bola Baling
- Bola Sepak
- Ping Pong
- Sepak Takraw
- Bola Tampar
- Lompat Tinggi
- Pentaque (spesis boling padang)

Kelab dan Persatuan:
- Nasyid
- Kawad Kaki
- Pertandingan memasak (skill dah tumpul coz dah lama x praktik).
- Forum Remaja
- Syarahan
- Rekacipta Lanskap Alam Sekitar
- Kuiz Sains
- Kuiz Amanah Saham Malaysia
- Pertandingan Melukis - Alam Sekitar
- Perkhemahan Perdana Briged Bakti
- Perkhemahan Kadet Polis Kebangsaan
- Kem Pelajar Cemerlang STPM
- Kem Mendaki Menara Ilmu.

p/s : ni je yang ingat...kejayaan tu macam2 ade...level pun ada yang dah sampi negeri dan kebangsaan...
Tidak berniat utk riak dan takabur, hanya ingin berkongsi dengan sahabat² sekalian...
ALLAH yang lebih berkuasa keatas segala-galanya....



Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

centric
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2004
Ahli No: 7819
Posting: 335

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 08:59




ana dulu pernah main badminton wakil sekolah. seronok juga especially main ngan mat salleh. kalau kat malaysia sure tak dapat punya wakil sekolah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For centricProfil   Hantar PM kepada centric   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 16:54


hehehe..

ramai jugak yang jaguh atelit ni....

saye dulu ade jugak wakil sekolah dalam pertandingan catur...dapat pegi peringakat daerah..tapi kecewa sedikit la coz time separuh akhir ana kalah dengan budak pempuan..malu beb...tak tahu nak letak muka kat maner...

lagi satu badmiten..taaa..tu permainan yang paling saye suka..dapat johan tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

yeop
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9097
Posting: 199
Dari: Aalen

germany  


posticon Posting pada: 28-05-04 18:07



baguihla suma aktiv,bukan sahaja dlm akademik..sukan pun ok gak.sekolah rendah dulu wakil apa ek..?ha wakil catur,kuiz-kuiz,badminton.pastu sek.men.wakil catur lagi,pingpong,badminton,nasyid(Syoutul Akhyar),Khat,Glider,..pastu tak ingat plak.
walaupun tak banyak kemenangan dikecapi...
Alhamdulillah...pengalaman yang cukup bermakna.

Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopProfil   Hantar PM kepada yeop   Quote dan BalasQuote

nieha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.11.2004
Ahli No: 12531
Posting: 61
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 26-07-05 19:59


saya pulak,masa sekolah rendah main bola jaring,bola baling lepas itu main lontar peluru.masa sekolah men pulak main bola baling saja.yang sampingan tu ada jugaklah masuk pantun,storytelling.

Bookmark and Share

    


  Member Information For niehaProfil   Hantar PM kepada nieha   Pergi ke nieha's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 27-07-05 22:34


hebat hebat jugak kawan kawan kita semua ni eh!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.14289 saat. Lajunya....