Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-02-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Laut yang tenang tidak menghasilkan nelayan berani

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ShannonTodd
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43149

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 87
Ahli: 0
Jumlah: 87




  Yang Masuk Ke Sini
razani: 12 hari yang lalu
abid_19: 12 hari yang lalu
JonathanBaker: 14 hari yang lalu


Awas!
Topik: AWAS! JENAMA SOSEJ YANG BERCAMPUR USUS KHINZIR.


Carian Forum

Moderator: Administrator, izdham
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Awas!
    »» AWAS! JENAMA SOSEJ YANG BERCAMPUR USUS KHINZIR.

Please Mendaftar To Post


Oleh AWAS! JENAMA SOSEJ YANG BERCAMPUR USUS KHINZIR.

BaItI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12542
Posting: 32
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 20:47


berita ini saya dapat dari kawan mak saya yang hantar message kat mak saya....

JENAMA SOSEJ YANG BERCAMPUR USUS KHINZIR IALAH MULLER,AZMY,SAUDI DAN PRIMA TELAH DISAHKAN OLEH PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA(PPIM).

TOLONG SEBARKAN KEPADA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT YANG LAIN.

Bookmark and Share

    


  Member Information For BaItIProfil   Hantar PM kepada BaItI   Quote dan BalasQuote

putri_ibu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.09.2004
Ahli No: 11007
Posting: 29
Dari: Bumi KenyaLAnG

Sarawak  


posticon Posting pada: 25-03-05 21:13


assalamualaikum...

semenjak 2 menjak ni ana jarang dengar berita kat dalam tv atau mana-mana sumber berita..sebab dalam tempoh sebulan ni sibuk betul dengan tugasan dan peperiksaan akhir. jadi, baru semalam ana dengar berita sosej ni roomate ana...pada mulanya ana tak percaya sangat kerana tak tengok dan dengar sendiri tentang kesahihan berita ni...jadi, kepada sahabat yang tahu tentang berita ni, boleh tak jelaskan dengan lebih teliti tentang isu ni.

"malu bertanya sesat jalan"

Bookmark and Share

    


  Member Information For putri_ibuProfil   Hantar PM kepada putri_ibu   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 08-04-05 00:33


emak ana pun dpt msg yg sama .tapi, hari tu,ade pihak yg menafikannya -dlm berita-




[ Posting ini telah di edit oleh: fainis pada 2005-04-08 00:35 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

khairol_khalid
WARGA SETIA
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6959
Posting: 433
Dari: kulim hi tech

Kedah  


posticon Posting pada: 12-04-05 00:49


Syubhah syubhah~~~ dah nak jadi haram...

Sekarang ni benda dah mmg betol, jadi mana sensitiviti umat Islam??

-----------------
Al Islam Ya'lu Wala Yu'lah Alaih

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_khalidProfil   Hantar PM kepada khairol_khalid   Pergi ke khairol_khalid's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.267494 saat. Lajunya....