Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau Hidup Tidak Boleh Menyenangkan Orang, Jangan Menyusahkan Orang

-- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tonghuan
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43136

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
tonghuan: 12 jam, 7 minit yang lalu
khairoo84: 1 hari, 1 jam, 18 minit yang lalu
wyd1014: 3 hari yang lalu
lidah-penghunus: 6 hari yang lalu
muslimiman: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu
nur_tinta: 28 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: mana lagi seronok.......


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» mana lagi seronok.......

Please Mendaftar To Post


Oleh mana lagi seronok.......

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 01-07-03 09:17


Mana lagi seronok? sekolah rendah ker sekolah menengah ker ataupun universiti
saya suker sekolah rendah sbb ramai kawan bleh bermain dan sungguh seronok

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 09:59


adik edi suka sekolah rendah ya... tak best ker masuk sekolah menengah tu???
anyway, bg akak alam persekolahan mmglah best... masa sekolah rendah biasa ler... asyik main aje... time sekolah menengah plak, kenalah kurangkan sket main tu... kena study lebih sket sbg persediaan utk menghadapi PMR dan SPM...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 01-07-03 11:54


Akak pun suka sekolah rendah dik...kawan ramai...sukati jer..siap ade persatuan sendiri tu..konon-konon dgn kawan-kawan nak jadi penyiasat heheh....terpengaruh dengan buku cerita la ni...Tapi mmg banyak kenangan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 20:27


Ihik Ihik, kelakarnye dengar kak hajidah cakap

siap ade persatuan sendiri tu..konon-konon dgn kawan-kawan nak jadi penyiasat


ana suka dua2.. kat sek ren.. buat laa jahat camna pun. org akan kata " takper, dia budak2 lg.. datang sini nak blaja," kat sek men sebab banyak gila kenangan .. kat U lak... ermm..

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 463
Posting: 136
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-07-03 22:24


dua² pun best!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-07-03 18:07


hahaha,tengok muka adik teringat saya pd zaman saya kecik kecik dulu..hahahah...
zaman sek men,sek ren atau university..apa jua zaman yg kita akan lalui akan punyai pengalaman yg berbeza dan setiap satunya akan punyai kenangan......percayalah........

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

aeisya_qiz
Warga Rasmi
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1895
Posting: 13
Dari: Selangor,Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 07-07-03 22:31


assalamualaikum
kalau qiz la kan...qiz suka semua p'galama time skola..
skola ren t'utamanye time darjah 6,qiz akal betulll...
skola men baik skit kot..
masuk u nanti harap b'tambah maju la qiz ni


-----------------
kita semua tahu,
hidup ini sementara cuma,
namun adakah kita telah bersedia menghadapi hakikat sebenarnya???

Bookmark and Share

    


  Member Information For aeisya_qizProfil   Hantar PM kepada aeisya_qiz   Quote dan BalasQuote

ucop
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1457
Posting: 56

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-07-03 10:57


Assalmualaikum.......

Ana rase kehidupan mase sekolah rendah la best takpayah nakpikir belajar sungguh2 takpayah nak studi group.Bile bagi test jawab je ape yang ingat. Pas tu ,main ngan kengkawan.Bestnye......

Wassalam.......

-----------------
BUAT SELAGI BOLEH ,USAHA SELAGI MAMPU
AGI IDUP AGI NGELABAN.
ONLY THE STRONG WILL SURVIVE

Bookmark and Share

    


  Member Information For ucopProfil   Hantar PM kepada ucop   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-07-03 18:05


sek rendah memang best....
bila darjah 6 tue,rase mcm pelajar yg paling besar plak....bila kenang semula kisah2 dulu,nakal jugak ana nie....

tp,sek menengah belum habis lagi...x ader komen,kurang rase lagi seronok tue....


-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

ummuhabibah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2064
Posting: 45

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-07-03 11:53


sekolah rendah tk bestlaa,cikgu garang2 semua..eee takut.asyik kena rotan dan denda jer.tapi,waktu tgk kawan2 ada gak buang air kecik dlm kelas best gak..ekeke.eee tk malu betul budak2 zaman dolu2.saya rasa belaja kat U la best,
ada ramai kwn,kelas tk banyak.assingment,presentation(malu laa)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummuhabibahProfil   Hantar PM kepada ummuhabibah   Pergi ke ummuhabibah's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-07-03 21:43


skool menengah lagi best sebah dapat dok asrama.
walaupun jauh ngan mak bapak tapi memang best lah.
ada satu kenangan yang memang tak leh lupa time form2
kami kena join senamrobik arie kebangsaanke 41 kat penang.
kira wakil negerilah nie.
memang merriah lah hari tue.
semua formasi yang kami buat menjadi belaka.
dari logo sampailah ke formasi jambatan penang.best tak terkata.tapi nak berkata- kata gak.
wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

ukay_gurl_14
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 801
Posting: 71
Dari: Somewhere i belong..from Allah

uk  


posticon Posting pada: 17-07-03 01:44


Assalamualaikum wbT!
Errmm,my opinion is...skool rendah much beTter,coz i have no experience in secondary skool .Sedihnye..Sekolah Menengah di ukey ni,kinda boring n not so good.Sabar jelarr .Best betul dengar akak2/abg2 cerite ttg experience di sekolah2..Sedih gax dengar.. ,tp..saba2..ok,salam^_^manis..from
::~UkEy^gAL~::

-----------------
:~íΜΡĩąňķāŠĨĦ~:
||Lif3 is An Act Of Art,It works by those who lives in it||

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukay_gurl_14Profil   Hantar PM kepada ukay_gurl_14   Pergi ke ukay_gurl_14's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 14-03-04 09:43


ana rasa tadika lagi best......
amacam?ok tak jwpn ana????

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 19:30




masa sek ren dulu best juga ....yelah kitadapat ramai kawan......hari2 kalau pegi sek mesti bawa bekal ..yelah nak syer ngan member,lepas tu siap tunjuk2 lagi apa yg mak kita masak...masing2 nak ngaku yg mak masing2 hebat.

sek men pun best juga .......sbb masa tu dah besar macam2 kenangan yg dapat.tp time exam yg tak bestnye.....yelah masa tu nak enjoy ngan member jer......

masa zaman universiti pun best juga....yelah kata org dapat belajar tinggi.......tp kalau tak bersungguh2 nnt menyesal pulak kan.masa ni lah minda kita mula nak berkembang.time dapat assignment ada masanya suka ada kalanya tak suka .tapi kena suka jugalah sbb tu kerja yg kita kena buat

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-03-04 23:12


assalamualaikum..

hmmm... mana lagi best ek.. entah la..
sebab time sekolah rendah masalah dgn parents, sekolah menengah dengan kawan².. so tak enjoy sgt kot.
haaa.. paling bestt kot.. mana junior high - menengah rendah.. form 1, 2 & 3.. dapat banyak pengalaman yg tak menyakitkan hati & tak menyeksa mental & tak melemahkan fizikal..

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

mencari_sufi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.04.2004
Ahli No: 8316
Posting: 50
Dari: bumi perantauan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 03:16




seperti kak Engku, alam persekolahan adalah pengalaman yang menyeronokkan..
sekolah rendah kite seronok utk bermain2..
sekolah menengah seronok dalam mendidik diri utk mengenal dunia realiti..maklumlah masa sekolah rendah kite byk pasal main..tp bila dah masuk sekolah menengah kite dah mula pk & merancang untuk masa depan kite..so hargai lah kehidupan anda.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mencari_sufiProfil   Hantar PM kepada mencari_sufi   Quote dan BalasQuote

azliyanazhari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4654
Posting: 86
Dari: pluto

russia   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 12:10


huhu...
zaman sekolah memang besh!!!
skola rendah besh pasal x de keje lain selain memain...hehe...zaman kanak2 riang..x de masalah...happy memanjang..
skola menengah lagi besh..pasal dah mule blaja hidup...buat nakal ngan kengkawan..besh...
skola menengah atas lagi besh!!!huhu...
rindu skola!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For azliyanazhariProfil   Hantar PM kepada azliyanazhari   Pergi ke azliyanazhari's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 23:37





bagi saya sekolah menengah lagi bestt...kalau sekolahy rendah tuh..kita terlalu banyak memikirkan benda2 yang remeh temeh..bila kita dah masuk alam remaja..kita berubah sedikit demi sedikit menjadi seorang yang matang...lagi pun..banyak kenangn tercatit semasa di sekolah menengah berbnding sekolah rendah...





-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-08-04 03:04


sekolah menengah best, sbb baru kenal dunia, sklh rendah taktau apa2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

appy
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11354
Posting: 35
Dari: marang..ganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-12-04 12:58


sekolah rendah best sebab sumenyer rendah2...termasukla kiter...kecik2 je sumer..best jek main..suke ati jek nak buat pape pun...tak best sebab slalu kene marah..nak buat camno semngat inquiri tinggi sgt....sekolah menengah pun best..dah tinggi dah,,ala dah remaja...masuk matriks...pun best jugak..skang ni kat univ..lagi la best..kesimpulannya takde yang takbest melainkan best belaka

Bookmark and Share

    


  Member Information For appyProfil   Hantar PM kepada appy   Quote dan BalasQuote

ifmiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.05.2004
Ahli No: 8734
Posting: 63
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 15-12-04 13:55


hmmmmmmm
sebenarnya dua2 best
tapi sy seronok mase sek men lg ........
ntah sbb bnyk pengalaman yg saya dpt

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifmizaProfil   Hantar PM kepada ifmiza   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119271 saat. Lajunya....