Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah don't give us what we want, instead He gives us what we need
-- Spaghetigoreng (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 6 jam, 12 minit yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: Boleh kongsi result spm?


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Boleh kongsi result spm?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Boleh kongsi result spm?

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 14:01


,
kpd pljr2 lpsn spm 2004,boleh kongsi result spm korang tak?bkn utk apa,utk pemangkin kpd adik2 kita yg akn ambil spm pd thn nie&akan datang!

Bookmark and Share

    


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 22:57



perlu tunggu sampai esok

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 10-03-05 10:12


Quote:

On 2005-03-09 14:01, faridah wrote:
,
kpd pljr2 lpsn spm 2004,boleh kongsi result spm korang tak?bkn utk apa,utk pemangkin kpd adik2 kita yg akn ambil spm pd thn nie&akan datang!




Nur Amalina che Bakri ade tak dlm ukhwah.com nih??cube jemput die dlm topik nih,, die mesti tak keberatan

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-03-05 10:33


,
resylt sy agak teruk tp sy tetap syukur krn keputusan itu dpt juga sy lanjutkan pelajaran.Ws!

p/s:

Bookmark and Share

    


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-03-05 10:35


,
resylt sy agak teruk tp sy tetap syukur krn keputusan itu dpt juga sy lanjutkan pelajaran.Ws!

p/s:

Bookmark and Share

    


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

wany_shera
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13926
Posting: 23
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-03-05 17:41


takkan che nk bagitau result che kot? malu lah ...
klu dapat full 10a1 nk ler jugak che bagitau...
anyway walau pon che tak cemerlang mcm ngan adik2 che yg lain,che ttp bersyukur dgn idup che skrg ni....
che dh pon buat sehabis baik dlm periksa che yag dolu....
che pon harap adik2 che yg bkl mendodoki spm tahun ni pon lg berjaya dri che.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For wany_sheraProfil   Hantar PM kepada wany_shera   Quote dan BalasQuote

mightyone
Warga Rasmi
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5766
Posting: 8
Dari: Malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-04-05 11:44



Result yg ana dpt x seberapa...
Kalau banyak boleh la kongsi.....
tapi kalau nk tau jugak...
ana cuma dpt 6 A je yang lain semuanya B

Bookmark and Share

    


  Member Information For mightyoneProfil   Hantar PM kepada mightyone   Quote dan BalasQuote

NazRie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15491
Posting: 53

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-05 15:10


alhamdulillah. 9a1, tapi kantoi 1 subject. Ana dpt 1b3.

Bookmark and Share

    


  Member Information For NazRieProfil   Hantar PM kepada NazRie   Quote dan BalasQuote

mia_sara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15946
Posting: 65
Dari: BUMI ALLAH

syria  


posticon Posting pada: 20-04-05 16:05




bagusla tu..adik ana-hanya dapat 9A1 dan 2A2(kalu tak silap)..tu pun nangis..merajuk seharian..teruk result katanya..ish..budak2 zmn skrg..kita dhulu dpt pngkat satu dah kira byk2 syukur..biar pun ada je subjek yg dpt 7..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mia_saraProfil   Hantar PM kepada mia_sara   Quote dan BalasQuote

Tawel-Sensei
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.04.2005
Ahli No: 16001
Posting: 88
Dari: Ireland

ireland  


posticon Posting pada: 26-04-05 13:25


Bincang result SPM? Hehe..sudah lama ku tinggalkan alam persekolahan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Tawel-SenseiProfil   Hantar PM kepada Tawel-Sensei   Pergi ke Tawel-Sensei's Website   Quote dan BalasQuote

kinobaik
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16191
Posting: 377
Dari: Rumah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-05 17:58


2B3 (sejarah + fizik)
1A2 (pend syariah islam)
yang lain alhamdulillah A1...

tu dulu...skrg kat U, nak dapat 3.5 pun tercungap-cungap..huuwuwu

-----------------
We are the youth
Let us Bring Islam Back
We did it in the past
So let us do it again



Bookmark and Share

    


  Member Information For kinobaikProfil   Hantar PM kepada kinobaik   Pergi ke kinobaik's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-05-05 23:23


UNDER TEN! SPM/99

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

fadliey
Warga Rasmi
Menyertai: 04.12.2004
Ahli No: 12795
Posting: 11
Dari: kuala krai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-05-05 11:05



teringatkan result spm rasa nak nangis plak.sekadar dapat 2A aje.tapi alhamdulillah dpt jejaki ke university skang ni.syukur alhamdulillah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadlieyProfil   Hantar PM kepada fadliey   Pergi ke fadliey's Website   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-05-05 17:51


...
SPM?????? ....
berapa ek????

-----------------
ya ALLAH, pelihara aku dari ilmu yang tidak bermanfaat, hati yang tidak khusyuk,nafsu yang tidak pernah puas dan dari doa yang tidak diperkenanka

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 22:31


saya tak lah cemerlang mana... dengan keputusan tu hanya layak masuk kolej. tapi alhamdulillah, sekarang dah bergelar student universiti... hmmmm, walau pun tak secemerlang mana, tapi ada hadiah istimewa untuk mak & ayah... saya dapat anugerah pelajar cemerlang mata pelajaran pengajian agama islam spm 2000 & anugerah anda-ok... mak & ayah orang yang paling awal siap masa nak pergi ambil anugerah tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 22:32


anugerah anda-ok... kesilapan yang tak disengajakan!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 22:34


uiksss... kenapa taip lain, keluar lain? hmmm, musykil2.... anugerah untuk kegiatan luar....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

khalilah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2004
Ahli No: 9293
Posting: 37
Dari: kajang

morocco  


posticon Posting pada: 18-09-05 23:55


SPM tahun 2004- 6A 4B 2C

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalilahProfil   Hantar PM kepada khalilah   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 08:28


Pada 06-05-05 17:58 , kinobaik posting:

!!! QUOTE !!!

2B3 (sejarah + fizik)


na'am...
semput na dapat 3.5 sekarang ni... :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 15-01-06 15:59


Alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

azie85
Warga Rasmi
Menyertai: 25.08.2005
Ahli No: 18445
Posting: 16
Dari: uum sintok

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-01-06 16:46


alhamdulillah...rezeki TUHAN bagi...4A...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azie85Profil   Hantar PM kepada azie85   Quote dan BalasQuote

albarlasy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18103
Posting: 248
Dari: dunia fana'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 15-01-06 18:56


adola sikit-sikit tuhan beri rezeki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For albarlasyProfil   Hantar PM kepada albarlasy   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 10:20


alhamdulillah..
saya dapat 8A..2B..tapi satu kantoi dapat C..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 22-01-06 10:29


mmm..ana ok saja..tak banyak sikit saja A dia tapi ok subjek sains...fizik...kimia...math

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

amir_haikal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21550
Posting: 79
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 22-01-06 11:06


ana under 10 spm 99..
sekarang above 3.7 kat UTM..alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amir_haikalProfil   Hantar PM kepada amir_haikal   Quote dan BalasQuote

zaidah_231
Warga Rasmi
Menyertai: 26.01.2006
Ahli No: 22286
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-01-06 00:07


Kalau ada yang ambil spm tahun lepas belum lagi dapat result kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidah_231Profil   Hantar PM kepada zaidah_231   Quote dan BalasQuote

bLAcK_pEArl
Warga Rasmi
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15554
Posting: 7
Dari: egypt

egypt  


posticon Posting pada: 06-02-06 11:07


:-di alhamdulillah..ana dapat semua a1..ana ambil 12 subjek,spm 2004..bukan bertujuan nak riya,hanya 4 sharing,tapi semua 2 dah lepas..tapi kadang-kadang nikmat yang Allah kurniakan itu adalah ujian daripadaNya..ujian yang paling sukar datang dalam bentuk nikmat..tapi masa dapat result tu memang tak sangka..semuanya datang dr Allah dan kepadaNya kita kembali..rasa terhutang budi sangat kat cikgu2 kisas..dan last but not least my parents..rindu la kat cikgu dan kisas bila cakap pasal result ni :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For bLAcK_pEArlProfil   Hantar PM kepada bLAcK_pEArl   Pergi ke bLAcK_pEArl's Website   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-02-06 14:43


alamak...indra bakal cikgu. nanti students tanya result spm, apa nak jawab... indra dapat A untuk BM, English, PAI, Maths, Sejarah, dengan Tasawur...bukan 1A tau, campur2 saja... nak masuk matrics pun tak lepas. alhamdullillah, sekarang dah masuk Universiti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-02-06 16:03


belum ambil lagi ... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 06-02-06 16:46


assalamualaikum..

ana nak kongsi juga kisah-kisah berliku ana sejak dari SPM..hehe.. ana SPM dapat 1A saja, gred 5,7,8 pun ada juga. :di Alhamdulillah zaman ana dah tak kira pangkat 1 ke,pangkat 2 ke, kalau tak ana mungkin dapat pangkat 2 agaknya. lepas itu ana tak dapat walau 1 tawaran pun untuk sambung belajar kat IPTA. tapi alhamdulillah, ana dapat sambung belajar kat IPTS, dalam course yang ana nak, walaupun ana terpaksa merayu banyak kali untuk dapat course ni (3 kali rayuan ditolak, rayuan ke 4 alhamdulillah baru dapat), sebab pihak IPTS kata result SPM ana teruk sangat dan kalau ikut kuota, ana patut tak layak untuk masuk course ni (course software engineering).

Pointer ana pun tak berapa bagus, ana pernah hampir diterminate dari IPT ana (time tu masih tak sedar diri lagi, dah lah spm teruk, masuk U pun main2 juga) .Sekarang alhamdulillah pointer ana agak stabil, dan insyaAllah semester ni adalah semester terakhir ana.

Ana juga bukan bertujuan untuk riya' ataupun berbangga dengan apa yang ana ada, kerana segala-galanya adalah milik Allah. seperti yang saudara black_pearl nyatakan, kadang-kadang nikmat yang Allah kurniakan adalah merupakan ujian dariNya. Ana bercerita di sini moga insyaAllah sebagai dorongan kepada adik2 yang mungkin dapat result SPM yang tidak seberapa bagus, supaya tidak berputus asa dan tidak perlu lah menganggap SPM ini sebagai segala-galanya.

Alhamdulillah, walaupun ana belum grad, ana dapat banyak offer bekerja. Kira2 hampir 2 tahun sebelum ana grad, ana dapat offer bekerja sebagai programmer, tetapi ana terpaksa menolak kerana masih menuntut&takut tidak dapat membahagikan masa dengan baik. Alhamdulillah, ana juga pernah buat projek freelance programming untuk beberapa syarikat besar. Kira-kira dalam 8 bulan lepas, ana dipanggil interview oleh kira-kira 4 syarikat berlainan, dan alhamdulillah ana telah ditawarkan bekerja di semua syarikat tersebut. Kini ana sedang bekerja sebagai programmer disebuah syarikat dan masih lagi menuntut semester akhir di IPTS ana.

Moga apa yang ana lalui dapat menjadi iktibar atau dorongan untuk sahabat-sahabat.

Moga kita semua sentiasa berusaha, berusaha untuk memperoleh kejayaan sebenar, iaitu kebahagiaan di dunia dan akhirat. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 06-02-06 19:47


alamhdulilah dapat jadi best student masa spm 03..tapi sekarang kat u nak lepas 3 pun payah..so dont be so proud about your spm result..it just di begining of your life...

Bookmark and Share

    


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

julihan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17771
Posting: 90
Dari: klate

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-02-06 20:28


Alhamdulillah.... masa spm ambil 10 subjek dapat 6a 4b masa itu..... ermm kira boleh lah itu walau tak capai sasaran pun..... ermmm tapi spm ini macam2 kata kawan2 baru saja permulaan saja... sebenarnya banyak lagi benda susah yang akan kita pelajari lagi nanti..... apa-apa pun cuba berusaha dulu... usaha tangga kejayaan....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For julihanProfil   Hantar PM kepada julihan   Quote dan BalasQuote

wira_solihin
Warga Rasmi
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22462
Posting: 4
Dari: na na na na na ..ganu kita...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-02-06 00:54


alhamdulillah la...spm bolehla

tapi...situasi berbeza kalau kita masuk matrik and u...semuanya akan bermula dengan zero balik..

so, berusahalah selagi ada daya...capailah kejayaan dunia dan akhirat ok..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wira_solihinProfil   Hantar PM kepada wira_solihin   Quote dan BalasQuote

bidadariblueberry
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.01.2006
Ahli No: 22075
Posting: 33
Dari: pinggir kuala

croatia  


posticon Posting pada: 07-02-06 01:14


wah wah wah,,,,,syoknyer anda....results gempak2 belake...anyway,congratulations.....kita sekarang tengah berdegap-degup...ecehhh...hehe... :-P tak tahu macam mana results nya...insyaALLAH everything will be alrite....(ayat menyedapkan hati walaupun tak ada kek yang sedap kat sini) :-di :lol: :-P
doakan an-najah untuk semua candidates SPM'05...peace /


-----------------
hiasi cake mu dengan blueberry, jangan lupa tambahkan cheese sekali...


Bookmark and Share

    


  Member Information For bidadariblueberryProfil   Hantar PM kepada bidadariblueberry   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-02-06 10:08


wah semua yang post result bagus2....
saya ni kira abgla cos ambik spm tahun 96...
oleh kerana tak rezeki so further study Stpm...
pas tu baru dapat ke u...

apa yang saya nak nyatakan di sini kita seharusnya bersyukur...
kalau kita usaha gigih insya-Allah dapat result yang bagus...
Namun kadang-kadang ada yang dapat result tak setimpal dengan usaha...
redalah dengannya , mungkin ada hikmah di sebaliknya...
kerana saya pun pernah frust sebab tak dapat result yang dihajati...

ketahuilah bahawasanya tidak semua orang pandai...
Allah tidak kurniakan semua orang pandai...
sebab tu kita tak boleh bandingkan kita dengan orang lain...


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 23:15


ish...nak kena share ke...hmm, tak yahla... :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 09-02-06 01:53


erm..sbenonye sistem belajar kat sekolah dengan u jauh sangat beza dia...dulu kat sekolah adA time prep..so masing2 sibuk nak study,takut kan marah dengan warden...tapi kat u depend pada diri tu sendiri...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

nursyahadah_86
Warga Rasmi
Menyertai: 31.01.2006
Ahli No: 22357
Posting: 6
Dari: fakulti perubatan UM

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 09:59


ana alhamdulillah dapat 9a1 3a2...lepas itu dapat peluang sambung kat m3x..alhamdulillah dapat 4.00...sekarang ni kat pharmacy capai 3.5 pun dah cukup2 bersyukur...alhamdulillah...susah maa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nursyahadah_86Profil   Hantar PM kepada nursyahadah_86   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 10:15


tak payahlah nak bangga sangat kalau result spm tu cmrlg.bila dah masuk ipt,baru dapat rasai perbezaan kaedah belajar kat sekolah dengan ipt.sebagai slh seorang penuntut mrsm,saya akui dengan jadual study yang pdt membantu pljr2nya mencatat kptsn cmrlg tapi ada ke sesiapa nak kwl kat ipt?habis baik pun,kawan-kawan saja yang ingatkan.terlalu ramai student yang dapat result gempak masa spm,tiba2 kena buang ipt sampai wujud istilah 'universiti tendang murid', u mana tu?hehe..saya bekas pelajar u tersebut.Al-hamdulillah,saya dah selamat konvo bulan 8 2005,sekarang dah bekerja.kepada yang dapat result cmrlg,tahniah diucapkan tapi jangan disebabkan result cmrlg tu menyebabkan awak semua lalai kat ipt.saya selalu melihat pelajar yang dapat result sederhana masa spm jauh lebih menonjol di ipt sebab mereka sdr kekurangan pada diri mereka menyebabkan mereka berusaha lebih gigih.bagi yang dapat result spm cmrlg,ada di antara mereka terus dibuai kenangan2 indah sampai ambil mdh pljrn di ipt.kesimpulannya,teruskan berusaha dengan lebih gigih selagi hayat dikandung badan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

bidadariblueberry
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.01.2006
Ahli No: 22075
Posting: 33
Dari: pinggir kuala

croatia  


posticon Posting pada: 10-02-06 12:35


thanks tornado...beri kesedaran kepada yang bertuah dan kekuatan kepada yang lemah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bidadariblueberryProfil   Hantar PM kepada bidadariblueberry   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 23-02-06 00:46


sokong

Bookmark and Share

    


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

TheCondor
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13958
Posting: 72
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-02-06 01:18


sokong tornado. cabaran sebenar dapat dilihat di U. tu la realiti sebenar. tapi bukan semua nya. saya bercakap berdasarkan pengalaman sebagai seorang student dan juga sebagai anak staf yang bekerja di ipt. ada yang pandang saya semacam bila mereka tau saya anak staf and study pula kat tempat yang same dengan parents saya bekerja. tapi saya tidak pernah mengambil kesempatan atas peluang yang ada. saya masuk U based on spm result saya. bukan kata cemerlang tapi saya bangga dan syukur dengan apa yang diberikan Allah pada saya. even saya pada mula nya kurang minat dengan area yang saya ambil sekarang ni. tapi, as time goes by, saya nampak hala tuju saya dalam area saya. ye la kan, siapa sangka, dulu cite2 saya nak jadi posmen saja. orang lain semua letak pensyarah, jurutera, etc. bagi saya terlalu tggi target tu even most of us end up bukan dengan apa yang dicita2kan. kalau posmen kan senang, kerja anto surat saja. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For TheCondorProfil   Hantar PM kepada TheCondor   Pergi ke TheCondor's Website   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 12:57


saya ambil spm tahun 2000 dapat 3 A saja.. tapi Alhamdullillah dapat further study kat u and now maintain dean list every sem and target to graduate with FIRST CLASS HONEST....


INSYA ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 12:58


tapi tu semua adalah on paper saja... the real achievement is in the real career world... tak kira kita grad dengan cgpa berapa pun, kalau kita tak usaha masa kerje pun tak boleh jugak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 13:00


huhu...tak pandai mana pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-04-06 13:02


Pada 06-05-05 23:23 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

UNDER TEN! SPM/99


sama

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-04-06 13:33


seronok tengok result sahabat2 semua...bagus2..saya?entah la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 18:12


toksir nok ingat lagi doh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

sutera_puteh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.04.2006
Ahli No: 23993
Posting: 61
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-04-06 18:32


4 A saja...:P

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_putehProfil   Hantar PM kepada sutera_puteh   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 13-04-06 18:50


Tak nak kongsi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

sutera_puteh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.04.2006
Ahli No: 23993
Posting: 61
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-04-06 18:51


tak pelah kalau tak mahu kongsi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_putehProfil   Hantar PM kepada sutera_puteh   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 22-04-06 16:45


Assalamualaikum.
Ana lepasan 05'. Tahun lepas la kiranya.. Erm, alhamduliLlah, melebihi sasaran. Nanti bagitau kata belagak pula. :-di


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-04-06 18:35


saya tak pandai...selalu tercicir tapi alhamdililah berjaya dalam hidup
saya SPM 1999 dapat pangkat 2 aggregat 25....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-04-06 19:52


**********************************

hehehe spm ek???
ambik spm kat mrsmyt besut....
tahun 2001..
sedihnya..
result tak umphhh...
cukup makn jeeee....hehehe
tu la main banyak sangat...
hahahaha...
tapi xpo..let bygone be bygone..
result....

BM=1A
BI=6C (hahaha :di)
MAT MOD=1A
MAT TAM=2A
SEJ=3B
pergi=2A
FZ=3B
KIMIA=3B
BIO=4B
TASAW=3B(uhuhu..:()

nah lengakap satu slip..heheheh :di

**********************************

Bookmark and Share

    


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-04-06 22:09


erm..oklah tu

saya ambil spm tahun 98..
alhamdulillah dapat pangkat 1..
tapi agregat belas2 saja..
boleh la ke Matrik KPM..
masa tu kolej matrik tak banyak lagi..
terpaksa tumpang kolej swasta..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

aremalzz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2005
Ahli No: 21290
Posting: 181
Dari: GolDeN SanD

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-04-06 22:12


saya SPM'05 juga...
boleh laa sikit-sikit.... :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For aremalzzProfil   Hantar PM kepada aremalzz   Pergi ke aremalzz's Website   Quote dan BalasQuote

mariatul_qibtiyyah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.09.2005
Ahli No: 19085
Posting: 11
Dari: depan pc

jordan   avatar


posticon Posting pada: 22-04-06 23:03


alhamdullilah.....antara top 10 kat sekolah ana.
rezeki ALLAH nak bagi...syukur sangat.
[ Telah diedit oleh: mariatul_qibtiyyah pada 22-04-06 23:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mariatul_qibtiyyahProfil   Hantar PM kepada mariatul_qibtiyyah   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-04-06 23:23


wah mantap2 ahli ukhwah beb.....
all dah best

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-04-06 23:28


Pada 13-04-06 18:50 , mohdnurhakimin posting:

!!! QUOTE !!!

Tak nak kongsi.


:lol: ....tak mengapa...orang dah boleh agak result bagaimana....sebab mohdnurhakimin belajar kat France.

naruto-san.....1st gred

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 22-04-06 23:31


tudung kelabu siap bagi senarai satu slip...bagus..;-)

p/s: terer2 ahli ukhwah ni...siapala saya

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 22-04-06 23:35


Pada 22-04-06 23:03 , mariatul_qibtiyyah posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdullilah.....antara top 10 kat sekolah ana.
rezeki ALLAH nak bagi...syukur sangat.


alhamdulillah..
samala kita..
bersyukur.. ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 22-04-06 23:40


Pada 22-04-06 23:31 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

tudung kelabu siap bagi senarai satu slip...bagus..;-)


Bagus?? Jutawanmuslimah pulak??


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 22-04-06 23:43


tak suka nak kongsi...kalau tak, dah lama saya tayang dalam paper,,,,hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

aku_eus85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.01.2005
Ahli No: 13619
Posting: 86
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-04-06 00:38


salam... hehehe...

ana SPM 2002 SMKATJ yang PMR hari tu masuk paper itu... hehehe...

ambil 11sbjek,dapat 10 saja...

tahun lepas adik ana ambil juga di sekolah yang sama , ambil 12sbjek, dapat 11 saja...

ni bukan nak bangga dari..huhu..
tapi nak promote sekolah ana...

ala... yang pak lah p bagi laptop kat budak PMR hari tu...

lagu sekolah ana...

"... madrasah Tok Jiring madrasatuna, kullu shobahin nazhabu ilaiha bil 'ilmi wal adabi tuhazzibuna min sighrin nabda'u kullaha...
madrasatuna anti ummuna habibatuna tadulluna ila turuqil jannah watub'iduna 'an dhalali ma'siyyah.... hehehe...

SMKA Tok Jiring... shukran jazilan kepada semua mu'allimun sana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_eus85Profil   Hantar PM kepada aku_eus85   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 23-04-06 18:38


Tahniah to all!~
doakan kejayaan ana dalam spm'06...
insyaAllah...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-04-06 19:10


1+2+2+2+3+5=? :-?

p/s: soalan matematik darjah satu :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-04-06 19:17


hmmmm, no komen!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

NSAI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6691
Posting: 34
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 23-04-06 21:52


assalamualaikum,ana spm 05,smi al-amin gombak
ana alhamdulllah dapat 9a dan 4b.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NSAIProfil   Hantar PM kepada NSAI   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 18-05-06 22:42


Oh, topik yang best... Setelah berbulan2 simpan akhirnya ana buat keputusan nak kongsi bersama... Bukan apa, untuk motivasi anda juga.. Hahaha :-di

Alhamdulillah,
12A, 1B...

Tapi SPM tak menentukan kualiti kita waktu alam U, oleh itu, janganlah mematikan usaha anda...


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 18-05-06 22:44


Ana doakan kejayaan orang lain...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-05-06 08:41


tasawwur C5,
BI before,
Agama Islam A2,

itu saja yang boleh bagitahu..hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-10-06 15:58


ada seorang kawan zaman sek dulu, sama sek rendah dan menengah. dia ni nak cerita dapat hatrik upsr 4e, 8e, dan kantoi spm..
jadi jangan anda semua ikut macam kawan aku ni.. belajar rerajin dan ingat ibu bapa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 16:36


alhamdullih...6A,3B,2C,1D...sekarang smbung study kat upm,kampus bintulu sarawak...all da best semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

balqish_qistina
Warga Rasmi
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26727
Posting: 7
Dari: Batu Pahat

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 17:29


uwaa...
terrornyer semua...
huhu
malu nak bagi tahu result...hehe
2A,4B,5C...spm 05
smt kajang
alhamdulillah sekarang sambung belajar kat UiTM johor...
all ada best tooo

Bookmark and Share

    


  Member Information For balqish_qistinaProfil   Hantar PM kepada balqish_qistina   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 20:06


angan2..mimpi..bajet...try dah..ingat dapat lah 11A..tapi allah betul nak uji saya dapat 1A saja yang lain B..sedih..huhuhu..tapi benda dah lepas...tak semestinya xhebat dalam spm..yang lain pun xhebat...betul tak sahabat2 semua???...yang akan datang ni lah kena score...insyaalah nak try dapat first class kat u pula...insyaallah.."rendahkan dirimu serendah mutiara dilautan..gantungka cita2 mu setinggi bintang dilangit"

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-10-06 20:42


em.. menyingkap kembali zaman sek..
spm 99.. dapat pangkat 1...
aggregat.. tak bestt untuk diceritakan hehe..

so.. pada adik-adik.. yang bakal menempuh exam
SPM ... moga berjaya dengan cemerlang..
make sure.. prepare awal..
buat latihan soalan-soalan lepas..
jangan lupa solat hajat.. doa banyak-banyak..
insyallah.. ALLAH permudahkan urusan kalian..

jangan lupa.. sebelum nak minggu exam..
jumpa semua cikgu.. mohon maaf.. minta halalkan segala ilmu..
mohon juga doakan buat diri kita..

insyallah.. dengan izinNYA.. apa jua kecemerlangan..
akan tercapai..aminn... :-di :-di :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 02-10-06 20:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 02-10-06 21:02


spm tak menggambarkan potensi dr yang sebenar..dugaan sebenar kat u ni ha..
spm yang lepas biar jadi kan kenangan...tapi knangan tu yang tak dapat lupa..dapat jadi best student..satu yang diimpikan dulu..sekarang buat chemical engineering..huhu..
tu cerita lama..harap dapat dijadikan smgt bagi siapa yang nak ambil spm tahun ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-10-06 13:37


spm..........
alhamdulillah 7a 2b..
terima kasih guru2 ku sekalian....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

Lulue
Warga Rasmi
Menyertai: 27.05.2006
Ahli No: 24568
Posting: 13
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 14-10-06 14:28


spm 2004 saja ke???

saya SPM 2005..
saya dapat 10A1 1A2 1B3
Syukur... alhamdulillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For LulueProfil   Hantar PM kepada Lulue   Pergi ke Lulue's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 14:36


alhamdulillah...

tak lah baik sangat...
tapi puas hati...

expences less than income... &

income greater than expectation...

alhamdulillah....

semua tu hanya pinjaman...
alhamdulillah...
banyakkan bersyukur atas semua nikmat-Nya...

[ Telah diedit oleh: qibtiyah pada 14-10-06 14:39 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-10-07 11:27


nak kongsi jugalah..tapi SPM 2001..dapat 4A1 4A2 dan 1B4..hmm lemah BI..before tu english lah


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-10-07 11:43


salam...
alhamdulillah walaupun result spm tak ada lah terbaik sangat tapi mampu mengembirakan hati kedua org tua ku...
syukur sangat-sangat.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 12-10-07 12:25


ramai yang bijak2 ye..tahniah2

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 12-10-07 12:25


ramai yang bijak2 ye..tahniah2

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-10-07 13:33


Pada 12-10-07 11:43 , cahaya_hatiku posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
alhamdulillah walaupun result spm tak ada lah terbaik sangat tapi mampu mengembirakan hati kedua org tua ku...
syukur sangat-sangat.....


em...


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-10-07 14:38


huhuhu....

kisah lama... dah puluh tahun tinggal ni...;)

Tak apalah.. yang penting masuk u, ambil degree, second deg... & sekarang dah kerja tetap... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-07 16:26


ni result ana pula huhu! :P
Sains 6C
BM 7D
Math 7D
Pendidikan Islam 7D
Arab 8E
Ekonomi 8E
BI 9G
Sej 9G
Add Math 9G
Akaun 9G

heh! :P :D Amcm? hebat budak ana? ada siapa lagi hebat dr ana? huhu! :D
ni result SPM taun 2000 nya huhu! :D

erm nak bagi pesanan dan nasihat sikit...
jangan putus asa walaupun result teruk...
contohi lah diri ana ni...
ana sekarang sambung belajar... dapat belajar kat Universiti :)

Wallahu'alam

daripada Firdaus Bin Abdul Aziz
BA(Hons) in Graphic Design
Major in Advertising
Year 2 Sem 2
Limkokwing University Cyberjaya Campus

p/s: ana dah ada Diploma juga :D Alhamdulillah, usaha pasti berjaya :D huhu! :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-07 16:35


Pada 23-04-06 21:52 , NSAI posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum,ana spm 05,smi al-amin gombak
ana alhamdulllah dapat 9a dan 4b.....


eh? ada org budak al-amin lah heh! :D best! huhu! :P
kira ana ni senior anti lah eh? huhu! :D

ana batch ke-6 al-amin gombak :D


-----------------
Web, Graphic, Multimedia & Animation Service


Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-07 16:41


ouh ye... ana ada pengalam kerja juga...slame setahun 6 bulan
then baru ana sambung degree...
kerja kat syarikat swasta saja... gaji pun ok juga... RM1800 sbulan...

so jangan berputus asa walaupun result SPM teruk huhu! :D
contohi lah ana huhu! :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 13-10-07 22:51


bismillah..

Assalamualaikum...

Result SPM???

eeerrmm...segan nya ana nak gitau result SPM.

ana tidaklah sehebat antum semua. :-)

result ala kadar sahaja.

alhamdulillah...setelah " Dipulun " habis-habisan, inilah yang ana dapat.

4A 5B 1C


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-10-07 20:13


seganlah nak cakap....cukup-cukup makan saja....alhamdulillah sekarang ni ambk diploma...kalau tak ada aral,bulan 12 ni abesla...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

insan_sekular
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2004
Ahli No: 9301
Posting: 105
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-10-07 23:46


saya dapat kimia 7d.kimia 6c..dll..tapi tak kisah..semakin tinggi kita jatuh.semakin tinggi jugalah kita sepatutnya bangun balik..masa dip dulu..saya dapat 4 kali dean list dan 5 semester..sekarang tengah buat degree..alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_sekularProfil   Hantar PM kepada insan_sekular   Pergi ke insan_sekular's Website   Quote dan BalasQuote

nzawaty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22474
Posting: 124
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-07 03:09


Pada 13-10-07 16:26 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

ni result ana pula huhu! :P
Sains 6C
BM 7D
Math 7D
Pendidikan Islam 7D
Arab 8E
Ekonomi 8E
BI 9G
Sej 9G
Add Math 9G
Akaun 9G

heh! :P :D Amcm? hebat budak ana? ada siapa lagi hebat dr ana? huhu! :D
ni result SPM taun 2000 nya huhu! :D

erm nak bagi pesanan dan nasihat sikit...
jangan putus asa walaupun result teruk...
contohi lah diri ana ni...
ana sekarang sambung belajar... dapat belajar kat Universiti :)

Wallahu'alam

daripada Firdaus Bin Abdul Aziz
BA(Hons) in Graphic Design
Major in Advertising
Year 2 Sem 2
Limkokwing University Cyberjaya Campus

p/s: ana dah ada Diploma juga :D Alhamdulillah, usaha pasti berjaya :D huhu! :P



tak cayalah...


-----------------
Ya Allah Cintailah aku
dan himpunkan hatiku bersama hati yang menyintaiMu


Bookmark and Share

    


  Member Information For nzawatyProfil   Hantar PM kepada nzawaty   Quote dan BalasQuote

nzawaty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22474
Posting: 124
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-07 03:09


Pada 13-10-07 16:26 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

ni result ana pula huhu! :P
Sains 6C
BM 7D
Math 7D
Pendidikan Islam 7D
Arab 8E
Ekonomi 8E
BI 9G
Sej 9G
Add Math 9G
Akaun 9G

heh! :P :D Amcm? hebat budak ana? ada siapa lagi hebat dr ana? huhu! :D
ni result SPM taun 2000 nya huhu! :D

erm nak bagi pesanan dan nasihat sikit...
jangan putus asa walaupun result teruk...
contohi lah diri ana ni...
ana sekarang sambung belajar... dapat belajar kat Universiti :)

Wallahu'alam

daripada Firdaus Bin Abdul Aziz
BA(Hons) in Graphic Design
Major in Advertising
Year 2 Sem 2
Limkokwing University Cyberjaya Campus

p/s: ana dah ada Diploma juga :D Alhamdulillah, usaha pasti berjaya :D huhu! :P



tak cayalah...


-----------------
Ya Allah Cintailah aku
dan himpunkan hatiku bersama hati yang menyintaiMu


Bookmark and Share

    


  Member Information For nzawatyProfil   Hantar PM kepada nzawaty   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-07 10:31


tak percaya tak apa... kalau nak tunjuk result betul, ana boleh tunjuk juga, nanti ana cuba post kat sini... huhu! :P :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 15-10-07 15:22


tryla post untuk tunjuk bukti..:P

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-07 17:26


erm ana nya kamera digital rosak pula...
nanti ana cuba scan, scan ana ni pelik sikit...

nanti ana post...
1) sijil biasa... siap ada tertera name sekolah lagi heh! :D
2) sijil betul yang warna kuning tu... tapi subjek fail 9G dia tak tulis lah huhu! :P
3) sijil dan diploma yang ana telah peroleh :D walaupun result SPM teruk...
4) dan surat tawaran ana dapat masuk Limkokwing University heh! :P :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 15-10-07 18:59


7A, 2B, 1C, 2D

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

puterisembilu
WARGA SETIA
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31480
Posting: 591
Dari: Kota Kinabalu,Sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 08:03


dapat 4A saja.....tak bagus sangat pun....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterisembiluProfil   Hantar PM kepada puterisembilu   Pergi ke puterisembilu's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 09:22


Pada 15-10-07 10:31 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

tak percaya tak apa... kalau nak tunjuk result betul, ana boleh tunjuk juga, nanti ana cuba post kat sini... huhu! :P :D


saya percaya kata firdaus_9.. saya sebagai saksi... :-)

result SPM saya.. tak ada lah gempaq mana... biasa2 saja...

SPM 2000:

6 1A (BM, BI, Modern Maths, Agama, Fizik, Tasawwur Islam)
2 2A (Kimia, Sejarah)
2 4B (Add Maths, Biology)


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 25-10-07 09:25 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Boleh kongsi result spm?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.236717 saat. Lajunya....