Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kita berasa diri kita tinggi, pandanglah ke atas; jika kita berasa diri kita rendah, pandanglah ke bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 9 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 19 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu
eme86: 20 hari yang lalu
sunan-faqih: 25 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: menjelang hari kuar result spm


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» menjelang hari kuar result spm

Please Mendaftar To Post


Oleh menjelang hari kuar result spm

al-husna_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13941
Posting: 11
Dari: ampang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-03-05 17:14




kepada semua calon spm 2004..apa perasaan korang sekarang?result insya Allah kuar minggu depan...meh la kongsi bersama perasaan korang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-husna_muslimProfil   Hantar PM kepada al-husna_muslim   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-03-05 18:03




pada adik-adik kat ukhwah.com nie yg bakal amik result spm nanti... sy ucapkn semoga berjaya... ma'attaufiq wan najah... tabahkan hati untuk tgk result tu... redhalah dgn apa yg dah ditentukanNya...

-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-03-05 20:34


result Spm dah nk keluar ye..tak perasan plak..rupanya kita dah memasuki bln Mac..
time nak terima result ni..ya ALllah..macam2 rasa time pg nk pegi sek tuh..
ni ikut pengalaman ana laa..time tue th 2000..tgk muka ustaz rasa mcm nak lari je..tp tak boleh..sbb kn trm kenyataan..menggelatar tgn masa terima slip tu,1st yg nk tgk ialah paper bahasa melayu..maklumlahkan..
tapi alhamdulillah..walaupun tak SEcemerlang yg diimpikan.

untuk adik ana..hakimah..best of luck my dear..
kaklong senantiasa mendoakan kejayaan untukMU..



-----------------
ya ALLAH..kurniakanlah aku cinta insan yang MenyintaiMU..

[ Posting ini telah di edit oleh: ifti_hanan pada 2005-03-02 20:38 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-03-05 16:11




hurm,,hari nih 6mac,esok isnin,luse 8 mac,then rabu after that uwaaaa,,,kamis,,,result kuar...hurm,,cuak nyer...cam2 bleh jadi dlm tempoh 4 hari nih...ngan mimpi nyer lagi ngan berangan result bagus lagi...huhuuhu~sesungguhnye penantian itu satu penyeksaan...tawakkaltua'lallah....

semoge berjaye sumer spm candidate 2004!


wallahu'alam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

zahrahtunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.12.2003
Ahli No: 5786
Posting: 78
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-03-05 18:35


....kpd adik2 warga ukhwah yg bakal ambik result spm04 esok @ lusa tu.....smg berjaya dgn cemerlang, gemilang dan terbilang...

***hope for the best, prepare for the worst***

p/s:masih sempat lg utk kia berdoa+bmohon pd Allah...dgn doa yg ikhlas kpdNYA boleh mgubah segala2nya...DOA ADALAH SENJATA....ms depan x terjangkau oleh akal fikiran oleh itu....berserahlah pd ALLAH krn Dia yg lebih mgetahui....

...special wishes 4 my younger little sister....kak Chik absolutely hopes u will succeed in ur spm04....Yakinlah Allah sntiasa bsamamu....mudh2an KEJAYAAN CEMERLANG MILIKMU....Amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrahtunnurProfil   Hantar PM kepada zahrahtunnur   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 07-03-05 11:40





Allah hu akhbar,,,,makin seriau arsenyer..huhuhu esok,then rabu,after that kamis...ya Allah berserah kepadamu.....semoge semua candiate spm 2004 kat dlm portal ukhwah nih mendapat keputusan yg cemerlang...

[baru kutahu penantian itu satu penyeksaan]


wallahu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 07-03-05 11:43


khamis ni .....penentu beb..
rsa memang bdebar 2 .hahhhhh, tak bleh nak cakaplah...
just tawakkal...

-----------------
ku lihat,ku dengar & ku rasa,
ku hirup,ku hayati & ku sedar,
hanya satu keinginanku,
Wasatiah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-03-05 11:45


wbt


...masa nak keluar result tahun 2003 dulu..beberapa hari jugak la demam...takut sangat!.. duk fkr harapan family n diri sendiri..

GOOD LUCK YER UNTUK ADIK2 YG NAK AMIK RESULT NANTI>.



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 07-03-05 12:32



hurm,,,syukran kak azzahra...
hurm,,,cuak nih cuak betull!!ayat kak long saye lagi menakutkan---"upsr tak pas bleh naik f1,pmr tak pas bleh naik f4,spm nih penentu hiduppp,dek oiii" huishh bermakne sungguh ayat kak long!

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 08-03-05 09:35


post la result kat sini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 08-03-05 09:47


APAA? pos result kat sini..hehe..kem salam je lah..
risau..seghiau...menggelabah...xsenang duduk..macam2 ada...

haritu, baru abis spm..rehat seminggu dah kena gi pkn..ni abis pkn..rehat seminggu pun x sampai result dah nak kuar...waduh3x..

TAWAKKAL tu penting...insyaAllah ana turut mendoakan kejayaan rakan2 ukhwah! wish u luck!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 09:59


tak sabar rasanya tunggu sms dari sidia perkabaran result spm nya...apa pun good luck...

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 10:24


,
Dub....dab...dub....dab...sapa tahu bunyi apa tu?ha!Itulah bunyi degupan jantung bg pljr spm/04 yg tidak boleh dikira!apa2pun wish you all semoga berjaya dlm hidup didunia&akhirat!

Tlg doakan utk kjyn sy skali!

Bookmark and Share

    


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 08-03-05 11:38




hurm salam ukhwah utk nadia_issian die baru balik pkn...kene pkn kat ner?? kak faridah rasenyer bukan dub....dab....dub...dab....tapi dah dugdagdugdagdugdag!!!ya Allah hanyer tuhan je yg tahu nih!!!seghiau dah nih....dah tak lena tido dah!!!




[baru kini ku tahu penantian itu satu penyeksaan]

wallahu'alam


Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

al-husna_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13941
Posting: 11
Dari: ampang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-05 00:40




seghiau...cuak...berdebar...rasa nak demam...dah brape malam susah nak tido...huhuhuhu...esok dah nak gi skolah..ye ar,kite dok jauh...tak tau ar mampu ke tak nak melangkah masuk dlm skolah tuh!!anyway..,tawakal je la...hope dpt yg terbaik..

kpd suma candidate spm2004 yg lain hope korang pon dpt yg terbaik gak..insya-Allah


Bookmark and Share

    


  Member Information For al-husna_muslimProfil   Hantar PM kepada al-husna_muslim   Quote dan BalasQuote

sharifahnatasha
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14550
Posting: 374
Dari: cyberjaya

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 01:39




kepada adik2 yang mengambil keputusan anti..redha ajelah apa yg dah dapat...jgn berputus asa dengan keputusan yang dapat tu..hmm..gagalke dan sebagainye. jadikan benda tu sebagai satu pengajaran, dan cuba lagi sekali. insya Allah..pasti berjaya. kakak doakan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharifahnatashaProfil   Hantar PM kepada sharifahnatasha   Pergi ke sharifahnatasha's Website   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 08:45




jantung den botambah berdogup koncang!result kuar dah hari nih....esok tak bleh amek result lagi nih...huhuhuhu tunggu sabtu...Allahu akhbar...



[baru kini kutahu penantian itu satu penyeksaan]


Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 08:54


BANGGA DGN KEJAYAAN ADIK NUR AMALINA YG SEKALIGUS MEMECAH REKOD KEBANGSAAN SPM.

-----------------
Menjual & Membeli Dinar dan Jongkong Emas/Perak Mengikut Harga Pasaran Antarabangsa. Layari www.hatiemas999.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

nailofar87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3340
Posting: 47
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-05 10:25


memang sram gak lah tunggu result nak kuar esk..apa keputusan yg kuar nanti,itulah usaha kita selama nie..so,nk nyesal kalau result x bagus pun,xleh laa..sebaliknya,untuk yg akan datang buat yang terbaik..sekarang nie,ana amik stam sebab ana tau platform ana lebih menjurus pada agama..tapi,ana masih m'harap result esok dpt yg terbaik..bagi diri sendiri laaa...
4 all candidates spm 04,good luck..terimalah seadanya!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailofar87Profil   Hantar PM kepada nailofar87   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12874 saat. Lajunya....