Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: sarashanee
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43127

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 1 hari, 4 jam, 44 minit yang lalu
z_tornado: 1 hari, 8 jam, 51 minit yang lalu
sarashanee: 8 hari yang lalu
CikIzzah1992: 10 hari yang lalu
Qiamulail: 26 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: Konsert Haruman Firdaus 6


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» Konsert Haruman Firdaus 6

Please Mendaftar To Post


Oleh Konsert Haruman Firdaus 6

zuezainol
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.01.2005
Ahli No: 13709
Posting: 27
Dari: SP

Kedah  


posticon Posting pada: 03-02-05 19:02


Ada tak sapa2 yg gi KHF6 kat UUM? Diaorang buat konsert amal utk mangsa Tsunami. Jom la pi, sambil dengar konsert sambil menderma kat mangsa Tsunami. Saya pun pi tau.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuezainolProfil   Hantar PM kepada zuezainol   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-02-05 20:29




tak dpt pegi lah...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

nur_salju
Warga Rasmi
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13290
Posting: 12
Dari: Negeri Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 03-02-05 20:53


assalamualaikum....
marilah kita meriahkan konsert haruman firdaus nih...sbb ramai gak yg terlibat...contohnya Waheeda, UNIC, Mirwana dan Firdaus sendiri...
pada 6 FeB 2005 nih...konsert ni sempena tabung mangsa tsunami...so apa lagi...meh lah reramai g UUM...yek..mai...jgn tak mai....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_saljuProfil   Hantar PM kepada nur_salju   Pergi ke nur_salju's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_qistina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7091
Posting: 137
Dari: uum sintok

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-02-05 22:53


mmg pegi nyer...INSYA-ALLAH...tak penah miss sejak sem satu lagi...lani dah final sem dah...tapi yg tak bestnyer konsert haruman firdaus ni agak over sikitlah...mcm matlamat firdaus tu bkn utk berdakwah tapi utk glamer..ye la...nilah kump nasyid yg tak siqah sgtla...maafla kot ader yg terase...sy gi pun coz nk tgk group lain...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_qistinaProfil   Hantar PM kepada puteri_qistina   Quote dan BalasQuote

yatt
Warga Rasmi
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14336
Posting: 12
Dari: sintok

Pahang  


posticon Posting pada: 13-02-05 21:04


dah berlalupun konsert tu...mirwana, hijjaz, unic, firdaus n waheeda, semuanya best...cuma 1 je, saya tak berapa suka le ngan waheeda...cara buat persembahan tu over skit..itu pendapat saye je tak tau orang lain camner plak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yattProfil   Hantar PM kepada yatt   Quote dan BalasQuote

puteri_qistina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7091
Posting: 137
Dari: uum sintok

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 17-02-05 14:40


ye lah yatt...waheeda boring kan....kalau kuar dewan time waheeda dpt jumpe hijjaz kat luar...mcm kitorang...

-----------------
"straight from our heart we cry...searching 4 a perfect life...so stand up and cry for freedom..." MIRWANA best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_qistinaProfil   Hantar PM kepada puteri_qistina   Quote dan BalasQuote

shamieyz
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2004
Ahli No: 11961
Posting: 5

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-02-05 16:24


Konsert tu ok...
mgkin jugak nmpak nak lebih glamer...
Kdang2 x perlu over smpai camtu...
mgkin konsep agak lari sikit, tp ntahla...
Klau nak bg bintang sy bg 5/10..

pandai2la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shamieyzProfil   Hantar PM kepada shamieyz   Quote dan BalasQuote

puteri_qistina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7091
Posting: 137
Dari: uum sintok

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-02-05 22:48


tul la...firdaus kalo buat konsert mesti lari dr konsep dan landasan sebenar...ntah ape2 ntah diorang tuh...

-----------------
"straight from our heart we cry...searching 4 a perfect life...so stand up and cry for freedom..." MIRWANA best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_qistinaProfil   Hantar PM kepada puteri_qistina   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-02-05 23:19


eh...eh.. yatt & puteri ni.. amboiii... bukan main lagi yee.. he..he..

komen.. konsert.>>!!! em. boleh laa.. tapi 2 sem lepas lagi best...

kak waheeda.. mase dia pun xbyk..performance dia pun.. kejap je..

ape pun.. moge soon be better laa.. ajak laa artis nasyid yg lain pule..

raihan ke.. dehearty ke.. btul tak puteri...

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_qistina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7091
Posting: 137
Dari: uum sintok

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 27-02-05 09:22


betul tu shida...ajaklah yg lain plak...raihan ke dehearty ke...jgn lupe mestica...minat sungguh kat diorang tuh...

-----------------
"straight from our heart we cry...searching 4 a perfect life...so stand up and cry for freedom..." MIRWANA best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_qistinaProfil   Hantar PM kepada puteri_qistina   Quote dan BalasQuote

sahabatku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 72
Posting: 120
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 02-04-05 20:23


..iye ke firdaus lari konsep? sepanjang saya buat konsert haruman firdaus 2,3 dan 4 matlamatnya tercapai..lepas kuar UUM tak ikut pun perkembangan KHF secara dekat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabatkuProfil   Hantar PM kepada sahabatku   Pergi ke sahabatku's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_qistina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7091
Posting: 137
Dari: uum sintok

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-04-05 20:16


mirwana lg best dr firdaus...

-----------------
"straight from our heart we cry...searching 4 a perfect life...so stand up and cry for freedom..." MIRWANA best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_qistinaProfil   Hantar PM kepada puteri_qistina   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109863 saat. Lajunya....