Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 1 hari, 19 jam, 21 minit yang lalu
lidah-penghunus: 5 hari yang lalu
muslimiman: 20 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 21 hari yang lalu
nur_tinta: 27 hari yang lalu


Tugas Hari Ini
Topik: Curi Tulang


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Tugas Hari Ini
    »» Curi Tulang

Please Mendaftar To Post


Oleh Curi Tulang

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 14-01-05 15:30




Sepanjang anda berkerja, perna tak curi tulang... adakah anda enjoy dgn kerja anda sehai-hari?.. Sbb, orang kata kalau keja bersungguh, dapat pendapatan halal & berkat... walau sedikit, kita dapat merasai nikmat duit gaji tu. Apa pendapat anda semua?




Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-05-05 02:51


hurm.. ana taktau nak kata apa...


sebab.....

...
......
........
...........
........
.....
...

...sebab... ana tak keje...


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 22-12-05 21:33


tak pernah curik. sebab kat situ memang tak jumpa tulang pun. :oops:


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 08:19


ada la juga kadang-kadang, bohong la kalau kata tak pernah....

opis kat level 2, tapi pergi melepak kat level 3 dengan kengkwn... hehehe.... tapi tu time boss tak ada saja... kalau boss ada tak berani sebab meja kat depan bilik boss...

pasal nikmat & keberkatan gaji walaupun sikit, tu memang betul... kadang-kadang masih banyak berbaki sehingga gaji seterusnya masuk... alhamdulillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 23-12-05 08:27


ermmmm,pernah jugak,tapi sebab pergi bank atau urusan yang tidak melibatkan masa yang banyak, tapi saya pergi bila hanya tiada kerja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 23-12-05 11:50


assalamualaikum...

curi tulang..hmm....
ana bertugas sebagai programmer. dan programmer ni bila ada kerje memang nak pecah juga kepala otak, lepas itu selalu juga kerje lebih masa.
tapi bila tak ada kerje jadi beginilah...masuk ukhwah.com :di

Tentang curi tulang tu..dah tak ada kerje time ni, jadi nak buat apa..takkan termenung agaknya. Camnerpun ana biasa pastikan insyaAllah ana siapkan tugasan yang diberi dalam masa yang diberi.

wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 23-12-05 16:32


:-) bagusla begitu shinobi..

saya xkeja lagi tapi sebagai student...pernah juga curi2 tulang nihh hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-06-06 10:13


ana taip ni pun tengah curi tulang laaaa wahai kawan semua.hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-06-06 10:54


kalau ana, rasa tak berkat. selalu tak ada duit. atau duit p tempat tak spatutnya. macam kan bayar saman ke, hilang ke, kan curi ke..... tak berkat ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-06-06 12:46


ana tenagh curi tulang la ni.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 13:55


nak curi buat apa?ambik saja kat tepi jalan.berlambak-lambak tulang kat situ.tulang ikan,lembu...........ayam pun ada!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-06-06 17:09


apa kena fazley ni curi tualng ni maksudnya ialah tak kerja

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

Asmiedi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18490
Posting: 39
Dari: Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-06-06 17:35


curi tulang.....????
tulang sapa yang kena curi...????
hehehe.....l
pada ana kalau kerja dah selesai tak ada istilah curi tulang.....
sapa habiskan kerja hari tu cepat dia rileks cepat laaa tak begitu....??? :-P

:lol:


-----------------


[ Telah diedit oleh: Asmiedi pada 21-06-06 17:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For AsmiediProfil   Hantar PM kepada Asmiedi   Pergi ke Asmiedi's Website   Quote dan BalasQuote

Bi-klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24818
Posting: 156
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-06-06 17:43


Curi tulang tu ada la....tapi tak sellu..kadang-kadang tension dengan krja kat offic,keluar kejap ambik angin...
Saya tak nafikan...ramai yang curi tulang masa kerje.....ni tengah curi tulang la ni..sambil buat krje..joinlah ukhwah.com..dapat ilmu juga..
Tapi saya ibarat menyelam sambil minum air...tak lmas punya..jangan takut..hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bi-klateProfil   Hantar PM kepada Bi-klate   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-06-06 17:44


ye lah...buka internet pun curi tulang juga kan....
he he he terkena kat batang hidung

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

al-Khwarizmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.03.2006
Ahli No: 23624
Posting: 105
Dari: Islamic City

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-07-06 01:23


Pada 21-06-06 17:35 , Asmiedi posting:

!!! QUOTE !!!

curi tulang.....????
tulang sapa yang kena curi...????
hehehe.....l
pada ana kalau kerja dah selesai tak ada istilah curi tulang.....
sapa habiskan kerja hari tu cepat dia rileks cepat laaa tak begitu....??? :-P

:lol:




macam tak pernah curi tulang saja si asmidi ni. betul ke ni?cewah
bagusnya contoh remaja alaf baru lah ni


-----------------
Takkan Hidup dengan Pujian Manusia;
Takkan Mati dengan Cacian mereka.


Bookmark and Share

    


  Member Information For al-KhwarizmiProfil   Hantar PM kepada al-Khwarizmi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.116553 saat. Lajunya....