Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bangkai akan menarik pemakan bangkai, tong sampah akan menarik sampah. Kebaikan akan menarik kebaikan; keburukan akan menarik keburukan
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 9 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 19 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu
eme86: 20 hari yang lalu
sunan-faqih: 25 hari yang lalu


Kelakar
Topik: MALUNYAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» MALUNYAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!...

Please Mendaftar To Post


Oleh MALUNYAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!...

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-01-05 11:37


Saya dilahirkan didalam sebuah keluarga yang besar. Ibu bapa saya
tidaklah sekaya mana tapi masih mampu menyara hidup kami. Saya mempunyai
12 adik-beradik. Saya anak ke 8 dan sudah meningkat menjadi gadis
sunti.
Abang dan kakak saya semuanya berjaya dalam hidup mereka tetapi bilasampai
turn saya, saya seolah-olah memalukan ibubapa saya. Apa boleh buat...

Sebenarnya saya ni cacat, tak cantik dan hitam pulak tu. Dan lebih teruk
lagi saya mempunyai penyakit malu yang amat sangat. Saya malu nak
berhadapan dengan masyarakat, malu dengan adik beradik malah malu yang amat dengan papa/mama..

Memang malulah hidup saya nih. Hinggakan nak tengok muka saya dicermin pun malu yang amat. Kalau jalan saya pasti menunduk, menunjukkan malunya saya pada tahap kronik. Apatah lagi berhadapan masyarakat, rasa macam nak pakai topeng je. Tapi papa/mama selalu marahkan saya, mereka kata saya tak mensyukuri nikmat tuhan. Tapi malu tu kan anugerah tuhan juga...

Disebabkan papa/mama dah fedup, maka mereka merancang untuk mengahwinkan
saya. Apa lagi, meraung la saya. Saya ni kan malu yang amat dasyat.Macam mana nak berhadapan dengan suami pulak nanti? Dah la saya cacat,hitam ditambahkan dengan sifat malu yang menebal, macam mana saya nak
hadapi semua tu?

Hari ni saya nekad, saya mesti berjumpa papa untuk menghalang
perkahwinan saya. Apa nak jadi, jadilah!!
"Papakan tahu yang saya ni malu nak berjumpa orang ramai. Lagi papa
mahu saya kawin dengan orang lain. Papa tak berperasaan ke?" Tempik aku penuh semangat...

"Apa yang kau nak malukan sangat?" Tanya papa saya serius.
"Laaa.. papa tak nampak ke, saya ni kan ke cacat, hidung panjang,hitam pulak tu, gemuk lagi. Malu la saya macam ni." balas aku penuh
keyakinan.
"Woi anak durhaka, kau tau tak kenapa hidung kau panjang, hitam dan gemuk,kau tau tak kenapa? Sebab kau tu tapir. Tapir memang la muka macam tu...

Tapir atau nama saintifiknya cipan adalah spesis kau!! Faham tak tapirrrrr!!!"
Lerr...tapir ke saya ni? Patut la saya malu amat sangat. Tapir rupanya saya ni. Ingatkan saya cacat semualajadi. Itulah dia kalau tak
rajin menanya. Bodoh sungguh saya sampai ke tulang...

MORAL: kenalilah diri anda. Janganlah menapirkan diri anda walau dimana jua anda berada...


Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-01-05 22:32


he he he he





Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-01-05 22:33




-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-01-05 00:42



tak sedau diwi...

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-05 01:38


lorrrr....ingatakan ape bendenya tadi! tak sedo diri punya tenok!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 10-01-05 11:50




Best citer en. haiqal ni... bagi la*** bintang? cukup ker? Tapi, sekali-sekala buat2 tapir best gak tau, sebab nyer,
1. kita boleh tengok sifat semulajadi member kiter.
2. kiter leh tau, sejauh mana keangkuhan manusia kat dunia.
3. kita leh tau, ego & sombong nyer dunia

Opps, jangan mare!!!

Merendah diri lebih baik kalau kena tempatnye jgn, terlalu sbb, ia boleh mengurangkan keyakinan diri pulak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 10-01-05 12:27




Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 11-01-05 22:43


lawak bodoh yg dah jemu kite tengok.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

ynax
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24695
Posting: 32
Dari: somewhere

malaysia  


posticon Posting pada: 06-06-06 09:51


kelakar betuila cerita niii

Bookmark and Share

    


  Member Information For ynaxProfil   Hantar PM kepada ynax   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 10:14


memang berbakat

:-di :-di :-di :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 11:06


hahaha.lawaknya...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 11:58


la....

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

nimble_one
Warga Rasmi
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15305
Posting: 14

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 13:58


lawak jugak la.... boleh buat pengajaran,.,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For nimble_oneProfil   Hantar PM kepada nimble_one   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 06-06-06 14:35


Pada 11-01-05 22:43 , alifmimyanun posting:

!!! QUOTE !!!

lawak bodoh yang dah jemu kita tengok.



seriusnya awak niii

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22692
Posting: 277
Dari: uitm, seri iskandar

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 15:14


kahkah...tergelak aku.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For laraProfil   Hantar PM kepada lara   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-06-06 16:38


bolehla :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

jannah_12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18098
Posting: 52
Dari: Shah Alam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 16:41


Wakaka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jannah_12Profil   Hantar PM kepada jannah_12   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 16:43


kelako btoii

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 06-06-06 16:46


haha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-06-06 16:48


Suspense saja....apa apa saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

violetto
Warga Rasmi
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24706
Posting: 11
Dari: Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 17:24


Boleh la.. haha!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For violettoProfil   Hantar PM kepada violetto   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 17:28


hi hi hi ha ha ha hu hu hu ho ho ho

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18509
Posting: 259
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-06-06 18:08


:):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

msyahid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12302
Posting: 70
Dari: simpang renggam

Johor  


posticon Posting pada: 06-06-06 21:00


cipan betul.....heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For msyahidProfil   Hantar PM kepada msyahid   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 07-06-06 09:35


hahahaha.... message yang bagus..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 07-06-06 10:29


kuang2...kelakar btolah...
hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

emma83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.06.2004
Ahli No: 9733
Posting: 36
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 12:05


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For emma83Profil   Hantar PM kepada emma83   Quote dan BalasQuote

m_husna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22606
Posting: 85
Dari: kepong

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-06-06 00:54


haha tenuk ropenye

Bookmark and Share

    


  Member Information For m_husnaProfil   Hantar PM kepada m_husna   Quote dan BalasQuote

Bi-klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24818
Posting: 156
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 10:04


La...buat suspen saja...ingatkan orang...rupa-rupanya...hahahaha...
lawak betul awak ni..ni boleh ganti apek senario...hehehe..jangan marah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bi-klateProfil   Hantar PM kepada Bi-klate   Quote dan BalasQuote

siswa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.06.2006
Ahli No: 24900
Posting: 203
Dari: UTM skudai

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 11:53


HUA....NO KOMEN.

Bookmark and Share

    


  Member Information For siswaProfil   Hantar PM kepada siswa   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-02-07 21:27


ala..ingatkan apa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-07 21:35


suspend saja...aduhai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 01:10


hehehe...lawak

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

ungu_violet
Warga Rasmi
Menyertai: 07.02.2007
Ahli No: 28603
Posting: 9
Dari: kptmktn

Perak  


posticon Posting pada: 13-02-07 09:52


hmmmmmmmm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ungu_violetProfil   Hantar PM kepada ungu_violet   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 10:17


:-D Boleh tahan lah lawak dia......


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 11:18


hehehehe..lawak tahap siput sedut....nasib sedar cepat...kalau tak...hai tak tahulah..huhuhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

mariyaa83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 4537
Posting: 49
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-02-07 11:38


tahniah tg haikal.. lawak anda menggelikan perut sayaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For mariyaa83Profil   Hantar PM kepada mariyaa83   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-02-07 13:38


MALUNYAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!...
• TengkuHaiqal
Ahli 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK





     Posting pada: 08-01-05 11:37


Saya dilahirkan didalam sebuah keluarga yang besar. Ibu bapa saya
tidaklah sekaya mana tapi masih mampu menyara hidup kami. Saya mempunyai
12 adik-beradik. Saya anak ke 8 dan sudah meningkat menjadi gadis
sunti.
Abang dan kakak saya semuanya berjaya dalam hidup mereka tetapi bilasampai
turn saya, saya seolah-olah memalukan ibubapa saya. Apa boleh buat...

Sebenarnya saya ni cacat, tak cantik dan hitam pulak tu. Dan lebih teruk
lagi saya mempunyai penyakit malu yang amat sangat. Saya malu nak
berhadapan dengan masyarakat, malu dengan adik beradik malah malu yang amat dengan papa/mama..

Memang malulah hidup saya ini. Hinggakan nak tengok muka saya dicermin pun malu yang amat. Kalau jalan saya pasti menunduk, menunjukkan malunya saya pada tahap kronik. Apatah lagi berhadapan masyarakat, rasa macam nak pakai topeng saja. Tapi papa/mama selalu marahkan saya, mereka kata saya tak mensyukuri nikmat tuhan. Tapi malu tu kan anugerah tuhan juga...

Disebabkan papa/mama dah fedup, maka mereka merancang untuk mengahwinkan
saya. Apa lagi, meraung lah saya. Saya ni kan malu yang amat dasyat.Macam mana nak berhadapan dengan suami pulak nanti? Dah lah saya cacat,hitam ditambahkan dengan sifat malu yang menebal, macam mana saya nak
hadapi semua tu?

Hari ni saya nekad, saya mesti berjumpa papa untuk menghalang
perkahwinan saya. Apa nak jadi, jadilah!!
"Papakan tahu yang saya ni malu nak berjumpa orang ramai. Lagi papa
mahu saya kawin dengan orang lain. Papa tak berperasaan ke?" Tempik aku penuh semangat...

"Apa yang kau nak malukan sangat?" Tanya papa saya serius.
"lah.. papa tak nampak ke, saya ni kan ke cacat, hidung panjang,hitam pulak tu, gemuk lagi. Malu lah saya macam ni." balas aku penuh
keyakinan.
"Woi anak durhaka, kau tau tak Kenapa hidung kau panjang, hitam dan gemuk,kau tau tak Kenapa? Sebab kau tu tapir. Tapir memang lah muka macam tu...

Tapir atau nama saintifiknya cipan adalah spesis kau!! Faham tak tapirrrrr!!!"
lah...tapir ke saya ni? Patut lah saya malu amat sangat. Tapir rupanya saya ni. Ingatkan saya cacat semualajadi. Itulah dia kalau tak
rajin menanya. Bodoh sungguh saya sampai ke tulang...

MORAL: kenalilah diri anda. Janganlah menapirkan diri anda walau dimana jua anda berada...
        




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• sutera_kasih85
AHLI SENIOR
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 1597
Dari: ~~SoMewHerE~~





     Posting pada: 08-01-05 22:32


he he he he








--------------------------------------------------------------------------------
Profil         Quote    Lapor Kepada Admin
• nuraiman_khairunnissa
AHLI SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 837
Dari: kluang





     Posting pada: 08-01-05 22:33


    

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• HeArtBroKenkiD
AHLI SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «





     Posting pada: 09-01-05 00:42


    
tak sedau diwi...    

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• khairoo84
AHLI SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor





     Posting pada: 09-01-05 01:38


lorrrr....ingatakan apa bendenya tadi! tak sedar diri punya tenok!

-----------------





--------------------------------------------------------------------------------
Profil         Quote    Lapor Kepada Admin
• farhanna
AHLI SENIOR
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah





     Posting pada: 10-01-05 11:50




Best cerita en. haiqal ni... bagi lah*** bintang? cukup ke? Tapi, sekali-sekala buat-buat tapir best juga tau, sebab nya,
1. kita boleh tengok sifat semulajadi member kita.
2. kita boleh tau, sejauh mana keangkuhan manusia kat dunia.
3. kita boleh tau, ego & sombong nya dunia

Opps, jangan marah!!!

Merendah diri lebih baik kalau kena tempatnya jangan, terlalu sebab, ia boleh mengurangkan keyakinan diri pulak...




--------------------------------------------------------------------------------
Profil         Quote    Lapor Kepada Admin
• ahmad_azhar
AHLI SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 855
Dari: ~:dari zon 4 johor:~





     Posting pada: 10-01-05 12:27







--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• alifmimyanun
.:::AHLI LEGENDA:::.
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2012
Dari: langit kujunjung bumi kupijak





     Posting pada: 11-01-05 22:43


lawak bodoh yang dah jemu kita tengok.




--------------------------------------------------------------------------------
Profil         Quote    Lapor Kepada Admin
• ynax
Ahli 1 Bintang
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24695
Posting: 32
Dari: somewhere





     Posting pada: 06-06-06 09:51


kelakar betuila cerita niii




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• Individu
Ahli 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 185
Dari: Kuching





     Posting pada: 06-06-06 10:14


memang berbakat

        




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• fatimahzahra
Ahli 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 263
Dari: blue universe





     Posting pada: 06-06-06 11:06


hahaha.lawaknya...huhu




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• imthiyaz
AHLI SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 444
Dari: selangor @ uia gombak





     Posting pada: 06-06-06 11:58


lah....




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• nimble_one
Ahli Rasmi
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15305
Posting: 14





     Posting pada: 06-06-06 13:58


lawak jugak lah.... boleh buat pengajaran,.,,




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• budak_melaka
Ahli 5 Bintang
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 389
Dari: melaka





     Posting pada: 06-06-06 14:35


Pada 11-01-05 22:43 , alifmimyanun posting:!!! QUOTE !!!
lawak bodoh yang dah jemu kita tengok.


seriusnya awak niii




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin
• lara
Ahli 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22692
Posting: 277
Dari: uitm, seri iskandar





     Posting pada: 06-06-06 15:14


kahkah...tergelak aku.....




--------------------------------------------------------------------------------
Profil     Quote    Lapor Kepada Admin

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

rifhan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15169
Posting: 92
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 14:35


hahaha.. :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For rifhanProfil   Hantar PM kepada rifhan   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 14:48


:lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

dibaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2006
Ahli No: 25256
Posting: 181
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 14-02-07 10:15


memang tapir yang tak sedor diri betul....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dibaaProfil   Hantar PM kepada dibaa   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 10:44


sabar saja lah........

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-12-08 16:50


sengal bet0l tapir tersebut!!!
:lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

khairulmukminah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28415
Posting: 180
Dari: Gombak, Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-12-08 17:01


Ingatkan cerita apa lah tadi..pelik juga..apa-apa pun..ok lah juga...:) Sweet Memories...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairulmukminahProfil   Hantar PM kepada khairulmukminah   Pergi ke khairulmukminah's Website   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-12-08 17:05


kuang asam punya cipan....dah cntik2 begitu dia kata cacat...kuikuikuikuikui

Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-12-08 20:03


hahahahahaha tegelak ana seorang-seorang depan komputer,walaupun dah pernah baca cerita ini ... :lucu: :lucu: :lucu:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

syedfaris95
Warga Rasmi
Menyertai: 20.12.2008
Ahli No: 36429
Posting: 14

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-12-08 22:22


pelik jugak cerita ni...

ha ha ha ha ha ha ha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedfaris95Profil   Hantar PM kepada syedfaris95   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151583 saat. Lajunya....