Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 9 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 19 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu
eme86: 20 hari yang lalu
sunan-faqih: 25 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: AZAM 2005


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» AZAM 2005

Please Mendaftar To Post


Oleh AZAM 2005

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 09:09


Memandangkan tahun 2005 semakin hampir>>mesti sahabat-sahabat mempunyai azam baru..apakah azam baru kalian?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

AtikahBahtiar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12288
Posting: 48
Dari: Bandung

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 12:37


Banyak azam baru tahun ni.Azam tahun lepas pun ada yang tak tertunai lagi.Tapi,alhamdulillah,hasrat saya nak masuk medical school dah tercapai.Tahun ni,saya kena lebih rajin blaja.Tak leh main2 sangat sebab 6 tahun lagi nak jadi doktor yang berjaya di dunia dan di akhirat.

[ Posting ini telah di edit oleh: AtikahBahtiar pada 2004-12-28 12:43 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For AtikahBahtiarProfil   Hantar PM kepada AtikahBahtiar   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 13:37


Hamba berazam utk tidak membunuh tahun 2005!! Dan menjadi pahlawan terunggul pada 2005!! kerana hamba ada Kens2005!!

heh ^_^x ..... hamba nak abih kan A-Level hamba dengan cemerlang pada 2005 dan mancari cos yang baik utk hamba dan cos itu kemungkinan besarnya adalah dlm bidang Pharmacy.. Insyaallah!!

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 14:20


....

erm brckp psl th baru ni..mesti semua dh psg azam baru..bg yg blum tunai spenuhnya lg azam thn lps,blehla truskan agenda merealisasikannya pd thn ni..klau nk ikut mmg byk azam yg ditulis,ada yg brsemangat tinggi siap tampal apa yg nk dicapai pd thn baru ni dan tindakan trsebut mmg positif..azam ana pd thn baru ni nak jd hamba yg dicintai Allah SWT dlm sgala lapangan..klau kita buat ssuatu Allah suka,sronok kan? insyaAllah bahagia dunia akhirat

Proud To B Muslim

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 14:23


camne dgn azam faryzan_islamic pulak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

khausar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2004
Ahli No: 11904
Posting: 69
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 30-12-04 21:46


insyaallah azam ana taun ni nak tunaikan azam2 tahun2 sudah yang tak 'sempat nak ditunaikan'
Alhamdullilah azam tahun 2005 nak score result gempak....(first class)!!!
semoga usaha kita semua di berkati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khausarProfil   Hantar PM kepada khausar   Quote dan BalasQuote

nailofar87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3340
Posting: 47
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-04 10:45


azam 2005??
antaranya...
1)pertingkatkan mutu hafalan qur'an
2)score mumtaz utk peksa STAM
3)jadi insan yg lbh baik dr thn lepas..
4)baiki hbgn dgn Rabb...
semoga azam2 ini tercapai..aamiiin!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailofar87Profil   Hantar PM kepada nailofar87   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 31-12-04 10:47


Nak kurus
Ahaks

Bookmark and Share

    


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

sapa_ntah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.08.2003
Ahli No: 2733
Posting: 37

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-04 15:39



azam sy ialah success dlm spm dan jadi insan berguna...spm 12 A1

Bookmark and Share

    


  Member Information For sapa_ntahProfil   Hantar PM kepada sapa_ntah   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-05 10:42


Quote:
Posting: 2004-12-28 14:23
------------------------------------------------------------
camne dgn azam faryzan_islamic pulak?





ha'a la.. ape azam nte tu?

bg ana, stiap hari ana b'azam. jadi klau ade thn baru pun, takde bezanya..

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

anggerik_desa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.03.2004
Ahli No: 7794
Posting: 60

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-01-05 11:38


azam sy pada tahun 2005 ni adalah utk meningkatkan lagi pointer dan insYaAllah lah kalau ader rezeki .sy jugak berazam nak memperbaiki kelemahan diri yang sebelum ini untuk mendapat keredhaan daripada Allah.sy juga berharap agar dapat lebih tabah menghadapi dugaan ini.Wallahualam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For anggerik_desaProfil   Hantar PM kepada anggerik_desa   Quote dan BalasQuote

nurse_intan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11770
Posting: 125

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-05 11:56



azam baru sy, nak kije rajin2, pastu nak simpan duti beli kereta, pastu nak memperbaiki diri, nak wat baik ngan org, nak perbanyakkan ibadat..
harap leh tercapai la sume azam tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurse_intanProfil   Hantar PM kepada nurse_intan   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 01-01-05 14:56


azam? memang tiap tahun ada azam... azam tahun ni, nak buat yang terbaik dalam ape juga yang dilakukan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-01-05 23:04




"jadikan diri lebih baik daripada tahun sebelumnya"
insyaallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-05 23:05


assalamualaikum...
azam sy nak belajar bersungguh2 semoga berjaya di dunia dan akhirat

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-05 00:45


azam ana ialah belajar rerajin,bersungguh-sungguh dan mengubah sikap t'hadap kengkawan dan harap-harap tidak pengsan semasa belajar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-05 18:56




paling penting kita mesti berusaha untuk merealisasikan azam kita.

semoga dengan berazam dapat mendorong kita mencapai kejayaan di dunia dan di akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-01-05 16:57


azam tahun baru...semuanya dalam perancangan cuma perlu dilaksanakan sahaja. insya-Allah.

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.131008 saat. Lajunya....