Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makhluk yang lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempit rezeki dan makhluk lain mengutuknya
-- Ibnu Abbas

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 87
Ahli: 0
Jumlah: 87




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 8 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 18 hari yang lalu
eme86: 19 hari yang lalu
sunan-faqih: 24 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: RAHSIA BILANGAN ABJAD NICK NAME...


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» RAHSIA BILANGAN ABJAD NICK NAME...

Please Mendaftar To Post


Oleh RAHSIA BILANGAN ABJAD NICK NAME...

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 19-12-04 21:52


Bilangan abjad nickname ada maksudnya. Ingat space pun kira satu abjad...

2 - 4
Orang yg nick name dlm bilangan ini ...memang teruk betul...tahu semua nak free..malas nak cerita...nanti kang ada yg tension + geram....

5 hingga 8
Orang yg nick name dlm bilangan ini adalah seorang yg kuat cemburu tapi kreatif....dan tekun apabila membuat sesuatu pekerjaan yg sulit cuma ada sikit kelemahan iaitu sukar membuat pendirian sendiri....dan ada sedikit kelam kabut dlm kehidupan..

9 hingga 11
Orang yg nick name dlm bilangan ini..suka mengikut arahan, tidak pandai berdikari, malas sedikit dan kurang pintar....cuma mereka dlm golongan ini rajin mencari hiburan kosong yg tidak berfaedah dan yg paling tak elok makan kuat...

12 hingga 15
Orang yg nick name dlm bilangan 12hingga 15 adalah seorang yg pintar, pandai membahagi masa, boleh dijadikan seorang pemimpin,bertanggungjawab dan boleh dicontohi oleh masyarakat...kreatif memang dlm golongan ini..

hehehe....sekadar hiburan...

[ Posting ini telah di edit oleh: TengkuHaiqal pada 2004-12-20 12:12 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-12-04 23:54



hisyh...teruk sangat bunyinya....boleh caya ke?
wallahualam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-12-04 00:02


Kang <-- 4 abjad: semua nak free ha... Isk, isk, isk...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 20-12-04 12:00




alamak...ana pun golongan yang semua nak free.... boleh percaye ke???? mungkin dan tak mungkin

to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

[ Posting ini telah di edit oleh: uqu pada 2004-12-20 12:01 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-12-04 12:07


Quote:
5 hingga 8
Orang yg nick name dlm bilangan ini adalah seorang yg kuat cemburu tapi kreatif....dan tekun apabila membuat sesuatu pekerjaan yg sulit cuma ada sikit kelemahan iaitu sukar membuat pendirian sendiri....dan ada sedikit kelam kabut dlm kehidupan..

..ehmm,,betul ke ni??...

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-12-04 12:12




istisafa
5 hingga 8
Orang yg nick name dlm bilangan ini adalah seorang yg kuat cemburu tapi kreatif....dan tekun apabila membuat sesuatu pekerjaan yg sulit cuma ada sikit kelemahan iaitu sukar membuat pendirian sendiri....dan ada sedikit kelam kabut dlm kehidupan..

eh.. kebetulan samalah. memang cepat cemburu dan suka buat barangan kraftangan. kalau buat kerja kadang kadang orang panggil pun tk perasan sebab dah khusyuk betul. tapi dalam pendirian, cepat belas kasihan sebab tu susah nak buat pendirian dan kalut sikit.. isy, kebetulan ya..

p/s : hanan, samalah kita ya.. tapi hanan cemburu ke... hmm, cam tak caya je.. hehehehe..




[ Posting ini telah di edit oleh: istisafa pada 2004-12-21 09:23 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

putri_ibu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.09.2004
Ahli No: 11007
Posting: 29
Dari: Bumi KenyaLAnG

Sarawak  


posticon Posting pada: 20-12-04 12:40




tengkuhaiqal, boleh cayer ke??pelik je..bukan ape.. mentang ler dia punya nickname 12 abjad, so, kira orang baik-baik je...yang kurang dari 12 tu pasti ada kelemahan yang lebih banyak dari kebaikan...kajian sendiri ke??


Bookmark and Share

    


  Member Information For putri_ibuProfil   Hantar PM kepada putri_ibu   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-12-04 13:21



biar betul..cam tak caya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-12-04 13:37



Bilangan abjad pun ditafsirkan juga ye, lepas ni nak adjust ejaan kat mahkamahla. Haha

Quote:
p/s : hanan, samalah kita ya.. tapi hanan cemburu ke... hmm, cam tak caya je.. hehehehe..



Cemburu pada yang layak kak su, yang beriman ke, yang tinggi akhlaknya bukan yang mengaku dicemburui.. hehehe..



-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

cucu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10226
Posting: 226
Dari: Bumi Milik Allah

russia  


posticon Posting pada: 21-12-04 14:21





mana belajar ni.../
mcm tak caya jer....


Bookmark and Share

    


  Member Information For cucuProfil   Hantar PM kepada cucu   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-12-04 14:31


kasih_kekasih

12 hingga 15
Orang yg nick name dlm bilangan 12hingga 15 adalah seorang yg pintar, pandai membahagi masa, boleh dijadikan seorang pemimpin,bertanggungjawab dan boleh dicontohi oleh masyarakat...kreatif memang dlm golongan ini..


mmg kreatif sy ni..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

zuera_fadz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.10.2004
Ahli No: 11933
Posting: 64
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-12-04 17:14




Quote:
9 hingga 11
Orang yg nick name dlm bilangan ini..suka mengikut arahan, tidak pandai berdikari, malas sedikit dan kurang pintar....cuma mereka dlm golongan ini rajin mencari hiburan kosong yg tidak berfaedah dan yg paling tak elok makan kuat...





ermmmm... heheheheee saya diketegorikan dlm kategori tu....... tul ker....?????hehehehehe

-----------------
milik siapakah hati ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuera_fadzProfil   Hantar PM kepada zuera_fadz   Pergi ke zuera_fadz's Website   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-04 23:03


kuat cemburu?..emm..cam betul je.. bab kreatif tu..adala sikit2..tapi mungkin tak sekreatif TengkuHaiqal ye..mm..kelam kabut? yg ni tak nak mengaku..hidup saya teratur dan rapi..kikiki..

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-12-04 13:25




adala jugak betulnye.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

Azeera
Warga Rasmi
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13109
Posting: 5

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-12-04 10:25



tul ke ni.. well terpulang pade individu kan!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For AzeeraProfil   Hantar PM kepada Azeera   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-12-04 13:45


kalau 16 abjad mcm saya ni.....??

special case kot? ape kes....?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Syahmushroom
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5132
Posting: 478
Dari: earth

japan  


posticon Posting pada: 26-12-04 15:02


Quote:

On 2004-12-26 10:25, Azeera wrote:

tul ke ni.. well terpulang pade individu kan!!!!!!!!





kalau terpulang pada individu .. nape ent nak marah... hohohoh tak pecaya yee?

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyahmushroomProfil   Hantar PM kepada Syahmushroom   Pergi ke Syahmushroom's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-05 22:46


Salamullah alaik

Pandai menguruskan masa? Haha.. dont think so.. But everythings under control mungkin lebih sesuai..

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

izz_iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.11.2003
Ahli No: 5188
Posting: 74
Dari: UTEC

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-01-05 01:02


yeker.... knp kebanyakan kriteria tu mcm negatif aje. yg positif cikit aje. sedihle camni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izz_imanProfil   Hantar PM kepada izz_iman   Pergi ke izz_iman's Website   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 08-01-05 17:11


hek?? betoi ke nie???? ana punye nickname nie 5 hingga 8...well,ade gak yg betul!

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-05 11:33


Quote:
kalau 16 abjad mcm saya ni.....??

special case kot? ape kes....?





ana lagi byk. 20 abjad. rasenye mmg betullah special kes la.. agknye baik sgt kot...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-01-05 14:30



macam tak boleh pakai je... in general we see that makin ringkas nickname, personality makin kureng... tak adil le cemni.
wallahu a'lam.. hehehe.. lawak gak info cemni yer..

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

balqiszie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11822
Posting: 100
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 09-01-05 15:03


heheheh

rasanya lepasnie semua org nak cari nick name yg sampai 12 keatas...

ada gak kot yg betul ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For balqiszieProfil   Hantar PM kepada balqiszie   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-01-05 22:05


eh..betul ker perangai sayer macam tu...ana musykil lah...sepas ni nak tukar namer lah bagi jadi 12 huruf ke atas...

[ Posting ini telah di edit oleh: are_dik pada 2005-01-31 22:06 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

azlini
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13669
Posting: 11
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 31-01-05 23:33


mane dapat nie? boleh caye ker?ape-ape pun memang menarik

Bookmark and Share

    


  Member Information For azliniProfil   Hantar PM kepada azlini   Pergi ke azlini's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 01-02-05 01:14



12 hingga 15
Orang yg nick name dlm bilangan 12hingga 15 adalah seorang yg pintar, pandai membahagi masa, boleh dijadikan seorang pemimpin,bertanggungjawab dan boleh dicontohi oleh masyarakat...kreatif memang dlm golongan ini..


Wah..wah...kalau betul ni best ni hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

haamej
Warga Rasmi
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 12973
Posting: 5
Dari: kelantan

Kedah  


posticon Posting pada: 05-02-05 10:59


[quote]


same-same...ha..kakakakaka

Bookmark and Share

    


  Member Information For haamejProfil   Hantar PM kepada haamej   Quote dan BalasQuote

salwa86
Warga Rasmi
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13928
Posting: 20

Perak  


posticon Posting pada: 06-02-05 11:06


, iye ke ni..
ngarut je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For salwa86Profil   Hantar PM kepada salwa86   Quote dan BalasQuote

jundullah81
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 331
Posting: 473
Dari: Bumi Allah Semuanya....

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-02-05 12:10




9 hingga 11
Orang yg nick name dlm bilangan ini..suka mengikut arahan, tidak pandai berdikari, malas sedikit dan kurang pintar....cuma mereka dlm golongan ini rajin mencari hiburan kosong yg tidak berfaedah dan yg paling tak elok makan kuat...


Isk..isk..isk....Kuat makan ekau kato kek den yeeee......

Bodi melidi jugak....

Wallahu a'lam




-----------------
HAPPY Moments----- PRAISE ALLAH
DIFFICULT Moments- SEEK ALLAH
QUIET Moments------ WORSHIP ALLAH
PAINFUL Moments--- TRUST ALLAH
EVERY Moment------- THANK ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For jundullah81Profil   Hantar PM kepada jundullah81   Quote dan BalasQuote

warisya
Warga Rasmi
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13271
Posting: 10
Dari: ampang...

Selangor  


posticon Posting pada: 06-02-05 12:50


boleh cayer ke ni?


Bookmark and Share

    


  Member Information For warisyaProfil   Hantar PM kepada warisya   Quote dan BalasQuote

ieda85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14486
Posting: 45
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 13:02




yeke tu boleh percaye ker???? ape pun awak mencube...
so depend kat individu either setuju ker takk

wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For ieda85Profil   Hantar PM kepada ieda85   Quote dan BalasQuote

Pu3Dla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8977
Posting: 76
Dari: Johor ke N9

Johor  


posticon Posting pada: 18-02-05 14:44


ye ker cam2

kan lagi sikit bil abjad...melambangkan
org tu seorang yg ringkas, mudah dan pandai menghargai masa k..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Pu3DlaProfil   Hantar PM kepada Pu3Dla   Quote dan BalasQuote

anishayani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14233
Posting: 28
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 15:38



eh tengkuhaiqal..asal awak punya semua baik2 belaka? nie yang anis tak nak percaya nie.. cam tak betul je nie yang anis tak nak kawan nie..hmmm.gurau jerk

Bookmark and Share

    


  Member Information For anishayaniProfil   Hantar PM kepada anishayani   Pergi ke anishayani's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 18-02-05 15:45


Hm...ada betulnya... Bila Wawa nak decide something jer mesti ada perasaan kesian.., mcm mana eek?? Lagi satu Wawa ni mmg cepat gelabah... Aduh, penakut..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 18-02-05 15:49




Ader2 aje... Maleh, cek nak amik tau hal hang!

Iyer, kot betoii kut!!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

jah_teratai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14264
Posting: 92
Dari: EepOoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-05 11:13


...
eh ye ke ni... klo kite ade 3 jenis nick name camne plak??

-----------------
semua manusia membuat kesalahan ... x de seorg pon manusia di atas bumi ini yg perfect..


Bookmark and Share

    


  Member Information For jah_terataiProfil   Hantar PM kepada jah_teratai   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-02-05 11:25




12 hingga 15
Orang yg nick name dlm bilangan 12hingga 15 adalah seorang yg pintar, pandai membahagi masa, boleh dijadikan seorang pemimpin,bertanggungjawab dan boleh dicontohi oleh masyarakat...kreatif memang dlm golongan ini..
Huhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

mulk
Warga Rasmi
Menyertai: 07.02.2005
Ahli No: 14171
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 24-02-05 11:28



macam tak betul je

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulkProfil   Hantar PM kepada mulk   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 15:08


Assalamu'alaikum..
imansyazwani... 12 maksud yang baik...hehehe..
Alhamdulillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 15:29


:-) ada sikit2 terkene..
tapi xcayelah... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 15:29


:-) ada sikit2 terkene..
tapi xcayelah... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 15:29


:-) ada sikit2 terkene..
tapi xcayelah... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 15:29


:-) ada sikit2 terkene..
tapi xcayelah... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 15:29


:-) ada sikit2 terkene..
tapi xcayelah... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 05-07-05 15:31


;-) rasa macam terkene saja...
sikit2 tu? adalah terkene..
tapi xcayelah.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

iziani
Warga Rasmi
Menyertai: 05.07.2005
Ahli No: 17075
Posting: 6
Dari: johor bahru

Johor  


posticon Posting pada: 05-07-05 16:33


isk! tak percayela....
tiada kena satu pun dengan saya

Bookmark and Share

    


  Member Information For izianiProfil   Hantar PM kepada iziani   Pergi ke iziani's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 16:43


ada yang terlebih 16 tak?

ps: lagi 2 Jumaat lah jawabnya. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

goldfish
Warga Rasmi
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16967
Posting: 17
Dari: indonesia

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 16:43


isk.. banyak nya msg..

Bookmark and Share

    


  Member Information For goldfishProfil   Hantar PM kepada goldfish   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 16:48


bilangan abjad goldfish=mukasyaf.

ps:bezanya mukasyaf lebih handsome. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

izzatun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 883
Posting: 57
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-07-05 12:36


terima kasih for the nice info tgku..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzatun_nisaProfil   Hantar PM kepada izzatun_nisa   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 12:54


jangan percaya pulak izzatun_nisa.

ps:Nabi yang pesan, ana ingatkan saja. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

cahayainsani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10574
Posting: 235
Dari: bumi Allah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 13:00


betul tu? mukasyaf benda2 macam ni tak boleh percaya sangat...
hanya untuk suka-suka itu bolehla...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayainsaniProfil   Hantar PM kepada cahayainsani   Quote dan BalasQuote

ctmuslimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7405
Posting: 334
Dari: Baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 13:42


boleh percaya ke? alal... rasa kejam sangat lah....isk..isk...iskkk...


-----------------
kasih sayang


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctmuslimahProfil   Hantar PM kepada ctmuslimah   Pergi ke ctmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 13:43


tak perlu percaya.

ps:Nabi yang pesan, ana ingatkan saja. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 14:31


hiburan yang boleh mengelirukan......jangan percaya!!!!

[ Telah diedit oleh: Ghufranallah pada 06-07-05 14:32 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 14:58


macam merapu saja semua ni...tak boleh percaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 15:21


emmm...boleh percaya ke?
anyway,ana rasa terkena jugak!
ada juga yang betul...
takpelah,sekadar hiburan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-07-05 11:25


alhamdulillah... :-D
saya di bilangan 12-15...
betul ke info ni?? macam xcaye saja..
apapun..i'm really enjoy reading this...a new thing.. :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-07-05 11:30


ye r 2...pandai r buat lawak!tidak dapat dipercayai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-07-05 13:48


siapa punya nick ni --->mukasyahifizmansyaf?

ada 19 abjad. so boleh tafsirkan? :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 08-07-05 17:53


terhibur lah jugak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-07-05 18:02


terhibur bab yang mana tu? afiqah_afaf?

ps: ana pun terhibur juga. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 10-06-07 11:22


biar betul ni...macam tak kena saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 11:34


ada yang betul..........tapi kalau yang negatif tu boleh di ubah kan??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 18:35


hmmm, terbongkar juga rahsia ye....apa-apa berubahlah kita ke arah kebaikkan... :-)


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 21:06


layan saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 21:25


2 - 4
Orang yang nick name dalam bilangan ini ...memang teruk betul...tahu semua nak free..malas nak cerita...nanti kang ada yang tension + geram....

sikit punxda yang betul...ana suka bcerita

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 00:30


iyakah....macam tak betul juga...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

saussan_saffanah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25827
Posting: 353
Dari: sumwhere~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 02:19


haha~
salam...saffa ada 16..macamana ni?
tak ada dalam senarai lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For saussan_saffanahProfil   Hantar PM kepada saussan_saffanah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 02:30


Pada 13-06-07 02:19 , saussan_saffanah posting:

!!! QUOTE !!!

haha~
salam...saffa ada 16..macamana ni?
tak ada dalam senarai lah


assalamualaikum..
samalah kita kak saffa..:-D
tapi saya 21 urup..;-)
wassalam



Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 10:28


iar bonar bondo ni....
macam kelakar pun ado bnyik yo...
hohoho....





~menyemai kasih memupuk ukhwah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-06-07 13:08


kita adalah yang kena sikit-sikit.
tapi betul ka?

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-06-07 13:45


adalah kena sikit-sikit dengan diri ini..terima kasih ye sb bagitahu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-06-07 14:05


Pada 13-06-07 13:45 , nur_anis posting:

!!! QUOTE !!!

adalah kena sikit-sikit dengan diri ini..terima kasih ye sb bagitahu...

:-)


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

naulofar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30116
Posting: 79
Dari: muar

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 15:15


assalamualaikum.....
boleh percaya ke ini.
ke main hentam saja.
nick name dia bagi sedap2 saja...
ini tak adil...
kes ini kena bawa pergi tribunal tuntutan pengguna ini....
ha.....ha.....ha.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For naulofarProfil   Hantar PM kepada naulofar   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 15:19


:lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 18:35


biar betul.........tak percayalah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-06-07 22:04


Pada 19-12-04 21:52 , TengkuHaiqal posting:

!!! QUOTE !!!

12 hingga 15
Orang yang nick name dalam bilangan 12hingga 15 adalah seorang yang pintar, pandai membahagi masa, boleh dijadikan seorang pemimpin,bertanggungjawab dan boleh dicontohi oleh masyarakat...kreatif memang dalam golongan ini..


Assalamualaikum...
Macam best lah pulak.... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

aisyahfarhah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.05.2007
Ahli No: 29995
Posting: 62

malaysia  


posticon Posting pada: 18-06-07 12:34


benda-benca macam ini tak percaya lah....
Kalau untuk fun boleh lah....
lagi pun nickname buakn nama sbnrkan??

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahfarhahProfil   Hantar PM kepada aisyahfarhah   Quote dan BalasQuote

uswatun_mawaddah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.04.2007
Ahli No: 29534
Posting: 142
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 13:02


..macam-macam lah..siapa nak percaya, percaya lah. depend pada diri untuk tafsirkan diri sebagai apa!! betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For uswatun_mawaddahProfil   Hantar PM kepada uswatun_mawaddah   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-06-07 08:48


ist..ada betul sikit..huhu...sikit saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 08:51


ada betul...ada tak betul..... :lol: :lol: :lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 08:53


Pada 19-12-04 21:52 , TengkuHaiqal posting:

!!! QUOTE !!!

Bilangan abjad nickname ada maksudnya. Ingat space pun kira satu abjad...



tak ada kaitan lah....


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.400595 saat. Lajunya....