Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa yang dilihat, dimakan, didengar akan jadi sebahagian daripada diri kita
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 6 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 16 hari yang lalu
eme86: 17 hari yang lalu
sunan-faqih: 22 hari yang lalu


Sukan dan Riadah
Topik: Piala AFF 2004


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» Piala AFF 2004

Please Mendaftar To Post


Oleh Piala AFF 2004

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-12-04 11:56




malaysia bermula dengan langkah kanan, menang dengan membelasah Timor Leste 5-0.

agak2 sahabat semua, sampai peringkat mana malaysia boleh mara?...

separuh akhir?akhir?juara?

kita bincang sama2...



Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Yob
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11600
Posting: 57
Dari: KL

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-12-04 12:07


Sekiranya corak permainan spt semalam di teruskan dalam next game...malaysia tak pi mana pun...permainan spt semalam menunjukkan tak seriusnya mereka...skill yg tak menjadi....persefahaman pun celaru...gol keeper tak de depan pintu gol pun masih tak boleh score lagi....
timur leste tu main macam budak sekolah ker..tapi malaysia tepaksa tunggu timur leste main 10 org baru leh tambah 2 gol...

Bookmark and Share

    


  Member Information For YobProfil   Hantar PM kepada Yob   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-12-04 12:20




adatlah pasukan baru,coach pun baru...mmg corak permainan berterabur skit....tp yg penting kemampuan 'berci' motivasikan anak-anak buahnya dan tidak pilih bulu dalam memilih pemain2.

anak-anak kesayangan alan harris byk yg digugurkan....itu petanda baik.

macam indra putra digugurkan...mmg patut sbb haraplah glamour je yg takkan ke mana.

semoga team baru ni berjaya ke peringkat lebih baik,insya-allah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-12-04 12:22




adatlah pasukan baru,coach pun baru...mmg corak permainan berterabur skit....tp yg penting kemampuan 'berci' motivasikan anak-anak buahnya dan tidak pilih bulu dalam memilih pemain2.

anak-anak kesayangan alan harris byk yg digugurkan....itu petanda baik.

macam indra putra digugurkan...mmg patut sbb harapkan glamour je yg takkan ke mana.

tp mmg ketiadaan akmal agak terasa...terserah pd 'berci' untuk mencari striker yg setanding dgn akmal.

semoga team baru ni berjaya ke peringkat lebih baik,insya-allah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 22-12-04 22:29


..

Berita terbaru..pemain berjasa yang tolong khalid hari tu v.saravanan sedera di lutut kaki ..dan terpaksa buat pembedahan..sekarang cume tinggal kit kong ,fazli ,ivan...camne eh! saravanan ni bagus permainan die..rajin...sanggup..turun bawah..lepas tu naik balik!

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-12-04 18:21




tak per hafiz....pemain2 yg ada nie mampu lonjak mesia ke arah terbaik di Asia Tenggara pd masa nie...

kita buktikan malaysia pun ada pemain-pemain yg bagus....bukan takat Sara jer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.0944 saat. Lajunya....