Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Kembalilah...
Topik: sapa duk melawati gombak


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kembalilah...
    »» sapa duk melawati gombak

Please Mendaftar To Post


Oleh sapa duk melawati gombak

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 22-06-03 11:18


Assalamualaikum siapa disini tinggal atau belajar digombak,dan kawasan sekitarnya,leh tak masuk kesini,dan menjalin ukhwah

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

SaLaFy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 341
Posting: 99
Dari: Taman Melawati, KuaLa LumpUR, BuMi A||aH SwT...

iraq   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 23:11


waalaikummussalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFyProfil   Hantar PM kepada SaLaFy   Quote dan BalasQuote

SaLaFy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 341
Posting: 99
Dari: Taman Melawati, KuaLa LumpUR, BuMi A||aH SwT...

iraq   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 23:12


waalaikummussalam...

sayer tinggal di sini...dan juga belajar disini..ehehhe..ader aper aper yg boleh sayer bantu???ehehhe..kita di sini mmg menjalin kan ukhwah pun..ehehhe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFyProfil   Hantar PM kepada SaLaFy   Quote dan BalasQuote

permata_munawwarah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 973
Posting: 36
Dari: selayang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 24-06-03 00:02


ana min selayang & skolah pon kat sini gak..slm ukhwah fillah ila sahabiah sumer..

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_munawwarahProfil   Hantar PM kepada permata_munawwarah   Quote dan BalasQuote

kak_ngah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2267
Posting: 42
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-09-03 22:00


Assalamu'alaikum...saya dok kat AU 4,Keramat, kira dekat ngan Tmn. Melawati gak. Dulu time secondary school, saya tuition kat Titian Cahaya, Tmn. Melawati.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kak_ngahProfil   Hantar PM kepada kak_ngah   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-04 15:19


wah [email protected] ilmu..oklah tu..akak tak dok gombak..tapi pernah mengajar (guru ganti) kat gombak..seronok jugak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
Warga Rasmi
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10548
Posting: 9
Dari: Jay Bee

Johor  


posticon Posting pada: 13-09-05 11:31


salam.....

anapun duk kat melawati... kat fasa 3. rasa mmacam pernah nampak akh muttaqin ni. tak-student sek men melawati ke????

Bookmark and Share

    


  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Quote dan BalasQuote

Islamic_prince88
WARGA SETIA
Menyertai: 25.05.2004
Ahli No: 9164
Posting: 587

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-09-05 23:17


wuha..topik lama ni.. ada juga orang post lagi..hehehe

ana pun duduk melawati juga(tepi tmn melawati saja..tapi nama kawasan rumah..taman prima ukay,saujana melawati)...

smk taman melawati juga..

jeng jeng jeng...adikbalqis melawati..dan smk tmn melawati juga?..

best duduk tmn melawati ni,macam macam ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Islamic_prince88Profil   Hantar PM kepada Islamic_prince88   Pergi ke Islamic_prince88's Website   Quote dan BalasQuote

suficyber
Warga Rasmi
Menyertai: 31.10.2005
Ahli No: 20197
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 22:01


Assalamualaikum...

Office saya di taman melawati, atas klinik farally medicare centre...boleh datang ke office saya sekiranya ada apa-apa masalah..sekian.

Bookmark and Share

    


  Member Information For suficyberProfil   Hantar PM kepada suficyber   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-11-05 04:20


ada sedara kat gombak kat taman melawati..selalu jugak pergi sana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 23:00


Assalamualaikum...

eerrrmm....Kenapa mohamad lambat jumpa posting ni..

ana...ana...

mohamad duduk dekat setapak indah...bersebelahan dengan gombak dan taman melawati...

yang memisahkan setapak indah dengan gombak adalah lomgkang besar..huhuhu

masih ada lagi ke sahabat2 ini???

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097933 saat. Lajunya....