Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: sarashanee
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43127

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
sarashanee: 4 hari yang lalu
CikIzzah1992: 6 hari yang lalu
Qiamulail: 22 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: cara wanita berjalan!


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» cara wanita berjalan!

Please Mendaftar To Post


Oleh cara wanita berjalan!

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 11-11-04 11:19


Hai GIRLS!!! Camner cara hangpa berjalan? Meh kite tengok....

1. Jika berjalan, dari belakang kelihatan seperti tidak memijak tanah. Golongan wanita yang jalannya berginjat, konon wanita ini adalah wanita yang tidak jujur, kalau berbual, mulutnya laser dan menyinggung perasaan orang lain. Wanita yang berjalan seperti ini juga terkenal dengan sikap egonya. Lebih parah, wanita ini biasanya pemboros atau suka membazir wang tanpa berfikir sebelum berbelanja. Padahal, wang yang dimilikinya
itu masih banyak kegunaannya. Tapi jangan berkecil hati, kerana wanita seperti ini biasanya menjadi pujaan ramai lelaki.

2. Jika berjalan, sering menoleh ke kanan and kiri. Wanita seperti ini biasanya pandai menyimpan rahsia. Walaupun ramai yang menganggap wanita seperti ini tidak jujur, suka menipu teman sendiri,dan merugikan teman bualnya, namun, ramai lelaki yang berusaha untuk menakluk hatinya. Konon wanita seperti ini senang diatur dan diuruskan. Amboi!!

3. Jika berjalan suka menunduk. Cara berjalan melambangkan wanita seperti ini memiliki sifat yang tertutup. Ia hanya akan berbual dengan orang-orang yang rapat dengannya dan boleh dipercayai untuk menyimpan rahsianya. Wanita seperti ini biasanya sukar untuk ditakluk hatinya. Disamping sikapnya yang dingin, wanita seperti ini tidak peduli dengan kehidupan cinta. Namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hati wanita
dengan cara berjalan menunduk ini, dijamin akan mendapat kebahagiaan. Sebab, wanita jenis ini sangat setia, dan dia tidak akan mengkhianati lelaki yang dicintainya. Fuyyo....

4. Jika berjalan menatap lurus ke depan. Wanita seperti ini biasanya memiliki pendirian yang teguh, bukan senang hendak menggoncangkan imannya. Jangan sekali-sekali menentang apa yang pernah dikatanya, jika anda tidak mahu mendengar dia berleter panjang lebar. Meski pendiriannya teguh, tapi dia selalu berselisih pendapat. Jangan hairan jika wanita seperti ini hanya mahu berbual dengan orang yang berpengalaman luas. Uikss....

5. Jika berjalan badan bergerak ke kanan dan kiri. Wanita yang berjalan dengan gaya yang sedemikian tidak ambil kisah dengan masalah yang berlaku. Apa pun masalah yang ada ihadapannya, dia dianggap kecil. Padahal masalah itu sebenarnya memerlukan kebijaksanaan untuk diselesaikan. Kerana sifatnya yang suka ambil mudah ini, banyak persoalan yang akhirnya tidak dapat diselesaikan dan akibatnya merugikan dirinya sendiri. ish..ish..ish...

6. Jika berjalan badan tampak tegak. Wanita ini tegas menentukan sikapnya sendiri. Dia tidak mahu urusan peribadinya dicampur oleh orang lain. Gaya bicaranya serius seperti ingin menunjukkan dia memiliki pendirian teguh. Yang menarik dari wanita ini, dia bertanggungjawap terhadap apa yang pernah dilakukannya. Dia menyenangi lelaki yang berdikari tanpa meninggalkan sifat-sifat romantiknya. Ehem....

7. Jika berjalan seperti zirafah. Maksudnya, ketika melangkahkan kaki ,badannya ia kelihatan bergerak ke depan dan ke belakang. Wanita jenis ini sangat lemah perasaannya. Dia seorang yang mudah terasa dan mudah tersinggung. Jadi, jika anda berbual dengan wanita seperti ini kenalah menjaga perasaannya agar tidak tersinggung, kerana wanita ini mudah mengalirkan air mata. Heh.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 12-11-04 20:19



jangan la yakin sangat tapi boleh la di pakai.
ini cumalah andaian sahaja.
pada pandangan shah la.


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 13-11-04 16:06



ye ke...tak tau la...tapi rasa tak leh pakai la andaian ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-11-04 13:16



-yer ker ni !!!

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 16-11-04 13:39




adakah semua ini tercatat nyer kebenaran
....?????

-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-11-04 15:45


no 4 & 6.. hmm.. betul ke.. hmm.. ada la kot betul sikit..

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

gooliez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.11.2003
Ahli No: 5361
Posting: 65
Dari: negara atas angin...

Selangor  


posticon Posting pada: 17-11-04 03:57


aku no...2, 3 & 4... heh...iyer kot...

Bookmark and Share

    


  Member Information For gooliezProfil   Hantar PM kepada gooliez   Quote dan BalasQuote

yeop
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9097
Posting: 199
Dari: Aalen

germany  


posticon Posting pada: 17-11-04 06:12



le...pastu takkan nak usha diaorang jalan kot...isk...bahaya tu....

-----------------

\Mudah-mudahan kita terdiri dikalangan golongan abdan syakura.


Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopProfil   Hantar PM kepada yeop   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 17-11-04 08:42


sebenarnye....

kenyataan tu ader la juga kebenarannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

ansarullah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2004
Ahli No: 10247
Posting: 110
Dari: Rusila

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-11-04 10:57


he...lucunyer..ada pula macam tue..

mana2 je lah...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ansarullahProfil   Hantar PM kepada ansarullah   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 17-11-04 14:44


ada buat kajian ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

Ms_Nik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1455
Posting: 105
Dari: Malaysia Bumi Bertuah

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-04 10:25


erm....tak betul pon bila dibuat kajian...byk bercanggah...tak terkena...certain2 org jek....sekadar santai leh la kot...wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ms_NikProfil   Hantar PM kepada Ms_Nik   Quote dan BalasQuote

syiera
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4243
Posting: 16
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-11-04 13:38



kalau mcm tu maknanya saya berjalan mcm no3 dan no 4. ader yg benar jugak.... yer

Bookmark and Share

    


  Member Information For syieraProfil   Hantar PM kepada syiera   Quote dan BalasQuote

cahayamataku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.06.2004
Ahli No: 9688
Posting: 85
Dari: baling

Kedah  


posticon Posting pada: 20-11-04 10:40


hihi...........ader la jugak.tapi yg penting skali yang baik tu dijadikan panduan yang buruk djadikan sempadan.wallahua'lam....


-----------------
sEmAkiN jaUH kU dArIMu...sEmaKIn deKaT pULa KaU mEngHaMpIri Daku.....Oh TuhAn yG mAha PeNgAsiH ....SiApaLAh dIriKu di pAndaNGANmu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayamatakuProfil   Hantar PM kepada cahayamataku   Pergi ke cahayamataku's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-04 11:34


Salam

Uit?? ... mcm mana nak tahu cara kita berjalan??.. ana rasa.. semua cara jalan tu pun pernah ana guna .. so ana ni campuran la ek?.. heek.. byk betul cara nk tafsir sifat perempuan eh?.. perlu ke??.. apa yg penting .. akhlak dan sifatnya sendiri!.. bknlah dr cara jalannya... kalau lelaki guna prinsip ni pada perempuan.. rugila! maybe 'dia' bknlah sprt yg ditafsirkan...

Allah berfirman : " wala tamshi fila'rdhi maroha " .. dan janganlah berjalan di atas bumi scr bongkak n sombong ..

WaLLahua'Lam...

WaSSaLaM..

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

zetty
Warga Rasmi
Menyertai: 04.11.2004
Ahli No: 12260
Posting: 5
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 21-11-04 09:02


ader betulnyer jgk kn...

2 sekadar andaian jerr...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zettyProfil   Hantar PM kepada zetty   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-11-04 10:41


hmm....betul ker nie..??
tapi ada betulnya jugak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

ukhuwwahfillah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2004
Ahli No: 11827
Posting: 17
Dari: polimas jitra

Kedah  


posticon Posting pada: 23-11-04 14:46



banyaknye cara berjalan..tak taula pula..tapi kadang2 betul,kadang tak..betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhuwwahfillahProfil   Hantar PM kepada ukhuwwahfillah   Pergi ke ukhuwwahfillah's Website   Quote dan BalasQuote

humairoq83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10472
Posting: 24
Dari: pantai

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-11-04 10:37


ader kebenarannya kut!

Bookmark and Share

    


  Member Information For humairoq83Profil   Hantar PM kepada humairoq83   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-11-04 18:28




cara bjalan boleh diubah...


-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

nur_eman
Warga Rasmi
Menyertai: 27.11.2004
Ahli No: 12635
Posting: 2
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-11-04 22:21


assalamualaikum
Setiap yang di tulis tue ader kebenarannya,
kerana saya telah mencuba dan mendapati ciri2 itu ada benarnya.
Jangan kita tolak tanpa melihat kebenaran yang terselindung!!!!!!! [email protected]

-----------------
nur azlina
seremban
260586

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_emanProfil   Hantar PM kepada nur_eman   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 16:44


macam2.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

TengkuHaiqal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.11.2004
Ahli No: 12640
Posting: 251
Dari: Edinburgh...Scotland,UK

uk   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 10:35


mm..boleh caya ke ni?...confuse!!confuse!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For TengkuHaiqalProfil   Hantar PM kepada TengkuHaiqal   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 10:48


cara wanita berjalan ni seksi la....saye tak leh tengok le...
lebih2 lagi yang pakai seksi
baju kurung kedah pun seksi gak....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

muslimin86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.06.2004
Ahli No: 9709
Posting: 22
Dari: Quantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-11-04 13:13


MACAM2 MANE PUN...YG PENTING JANGAN LA OVER SANGAT..!! SIFAT TAWADHU'+MERENDAH DIRI KAN LAGI BAIK..JGN JALAN SOMBONG SUDAH MACAM ALLAH NYATAKAN DALAM SURAH LUQMAN..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin86Profil   Hantar PM kepada muslimin86   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-11-04 14:48



Kalau berjalan tak jejak tanah macam mana ek??? Hantu pontianak la tu!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

SHIEMA
Warga Rasmi
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12018
Posting: 19
Dari: KEDAH

Kedah  


posticon Posting pada: 05-12-04 12:50



Boleh saya tahu dari mana awak dapat info yang agak menjadi persoalan daripada kaum wanita
Adakah ia adalah betul?
Anda pasti ?
Apapun pilihlah dan pastikan setiap apa yang dilakukan adalah terbaik untuk anda.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SHIEMAProfil   Hantar PM kepada SHIEMA   Quote dan BalasQuote

nur_humairaa
Warga Rasmi
Menyertai: 26.09.2004
Ahli No: 11417
Posting: 10
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-12-04 12:09


'perhatikanlah wahai sahabiah2 ku sekalian.... setiap apa yang kita lakukan seolah-olah dipertontonkan kepada kaum adam...."


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_humairaaProfil   Hantar PM kepada nur_humairaa   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-12-04 12:22


....ada-ada sahaja,,,..tak pasti sejauh mana kebenarannya ....tapi mungkin boleh dijadikan renungan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-12-04 12:43



memang ade kebenarannye...tapi x banyak ngat la
beware yek...muslimat..he he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

rawdhah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2004
Ahli No: 7485
Posting: 193
Dari: bp

Johor  


posticon Posting pada: 06-12-04 14:57


....betul tuh...huh macam macam yg dikaitkan ngn muslimat....muslimin .....agaknye same jugek ker....

-----------------
"Bukan satu paksaan untuk disebarluaskan,saling mengingatkan sesama bukanlah hal binasa"

Bookmark and Share

    


  Member Information For rawdhahProfil   Hantar PM kepada rawdhah   Pergi ke rawdhah's Website   Quote dan BalasQuote

ALFARABI
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2004
Ahli No: 10497
Posting: 70
Dari: SG PeTa NI --Waa...so great aa.

Kedah  


posticon Posting pada: 06-12-04 15:00


Boleh cayaker semua nie...rasanyer tak...tapi mungkin x elok kot

Bookmark and Share

    


  Member Information For ALFARABIProfil   Hantar PM kepada ALFARABI   Pergi ke ALFARABI's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-12-04 21:55


boleh percaya ke?bukan ana tak yakin,tp klu kita tlalu beranggapan camtu,klu prmpuan tu tak betul apa yang kita sangka,kan tak baik

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 12:01


yang no.1 tuh macam cara jalan seorang ninja!! ia adalah utk mengurangkan hentakan ke tanah supaya kurang bunyi dihasilkan... ia juga bagi memudahkan pergerakannya..

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

advisor
Warga Rasmi
Menyertai: 05.12.2004
Ahli No: 12813
Posting: 1

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-12-04 17:25


apapun cara jalan jgn lah berjalan dgn angkuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For advisorProfil   Hantar PM kepada advisor   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-04 21:06



sedikit betul...

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-04 12:04




"Dan janganlah engkau memalingkan mukamu (kerana memandang rendah) kepada manusia, dan janganlah engkau berjalan di bumi dengan berlagak sombong; sesungguhnya Allah tidak suka kepada tiap-tiap orang yang sombong takbur, lagi membanggakan diri. "

Surah Luqman Ayat 18


-----------------
Dunia adalah lautan yang dalam dan telah banyak manusia yang tenggelam, justeru itu sediakanlah perahu untuk belayar dan ia adalah taqwa kpd Allah-Luqmanul Hakim

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

az-xahra
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7667
Posting: 16
Dari: bangsar...

jordan  


posticon Posting pada: 24-12-04 13:41


a'kum..
ni berdasarkan research atau firasat?
nak try research cara berjalan dan kelakuan..adakah dia seiring?

Bookmark and Share

    


  Member Information For az-xahraProfil   Hantar PM kepada az-xahra   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 27-12-04 15:46


susahnye jd girls ni...sumer perbuatan ade maksud tersembunyi..haiyaa!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

ratuzinnirah
Warga Rasmi
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10769
Posting: 3
Dari: qadah

Kedah  


posticon Posting pada: 27-12-04 17:13


hemmmmmmmmmm
kalu cam2 la tafsirannyerrr,ana rase naik kerusi roda je la.he he..tapi ape gunemnye ALLAH bagi kite kaki kan?so,pape pn tunduk kanlah pandangan mu wahai wanita muslimah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ratuzinnirahProfil   Hantar PM kepada ratuzinnirah   Pergi ke ratuzinnirah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.150889 saat. Lajunya....