Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa yang menolak kata-kata buruk terhadap kehormatan diri saudaranya, nescaya Allah menolak api neraka daripada mengenainya pada hari kiamat.
-- -- Hadis riwayat Ahmad dan Tirmizi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Lirik Nasyid
Topik: jejak nasyid: MIRWANA~ demanded!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lirik Nasyid
    »» jejak nasyid: MIRWANA~ demanded!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh jejak nasyid: MIRWANA~ demanded!!!

abuzayd
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.04.2004
Ahli No: 8710
Posting: 32
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-09-04 15:42


Kemunculan Album MIRWANA yg ke-2 setelah sekian lama menyepi...
GEMPAK TU!!!!
Dptkn album terbaru MIRWANA.....

Erm... apa pandangan antum sumer ttg album terbaru MIRWANA???

Bookmark and Share

    


  Member Information For abuzaydProfil   Hantar PM kepada abuzayd   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 13:55


tak penah dgr lagi full versi.. yg kat internet tu je..

nak tahu kat mana ada jual?.. area bandar baru bangi tak jumpa lagi...

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 10-09-04 18:56




emm zilal dah beli time konsert cultural charity night kat uia lg
best mmg best
emm apsal plak kaze tak jmp kaset tu kat kedai ek...? cari kat kedai kaset ke cari kat kedai baju
emm sumer lagu best kecuali lagu mama papa tu jgn marah ek...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 10-09-04 19:00


ohh ye...
kalo raihan duet ngan awei..
mirwana duet ngan jay² lagu AKU TANPA CINTAMU best nih!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

Naina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.03.2004
Ahli No: 8092
Posting: 41
Dari: Neither here nor there

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-09-04 07:53


erm..dah dgr dah tp pinjam member nyer..not bad!

Bookmark and Share

    


  Member Information For NainaProfil   Hantar PM kepada Naina   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 09:16


Quote:
emm apsal plak kaze tak jmp kaset tu kat kedai ek...? cari kat kedai kaset ke cari kat kedai baju
emm sumer lagu best kecuali lagu mama papa tu jgn marah ek...



hehe a'ah cari gak kat kedai baju mana tau ada terselit kat celah² baju hehehe..

mgkin dah abis kat pasaran kot hehe so pinjam zilal nya kaset la cam ni.. hehe bleh ke?.. msti xnak la tu he

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

MuSe
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2004
Ahli No: 10929
Posting: 11
Dari: DepAn PC

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 22:22




bukan kaze je tak jumpa tp ana pun tak jumpa gak.rasa2 tgk board tu dah betul kedai kaset. x mungkin salah baca.sempat pinjam member punya tp tak puas dgr....
lagu memang best, suara mantap tapi biasalah nobody perfect so, ada gaklah yang lari.tp Mirwana tetap maintain cam dulu coz sy ikuti perkembangan dari masa kat maahad.....not badlah!

-----------------
"Just B uRselF,wherever u GO,whatever U B,whatever U Do n all the time U AlivE" -WaT eVeR u GiVe,U wIlL gEt BaCk-

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSeProfil   Hantar PM kepada MuSe   Quote dan BalasQuote

Nurul_Hana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2004
Ahli No: 10250
Posting: 78
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-10-04 14:08



lagu hikmah kembarala... paling best!muzik diorang fresh....takde ar...macam nasyid sangat...sesuai untuk menarik golongan remaja skarang ni utk dengar lagu2 yang berunsur nasihat dan ketuhanan....

-----------------
Be yOuRseLf n cOnQuEr yOuR wOrLd...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_HanaProfil   Hantar PM kepada Nurul_Hana   Pergi ke Nurul_Hana's Website   Quote dan BalasQuote

abuzayd
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.04.2004
Ahli No: 8710
Posting: 32
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-10-04 11:53


sudah terbukti... MIRWANA mmg mantap!!! MIRWANA berjaya merangkul 2 anugerah skaligus dlm Anugera ERA... anugerah vokal terbaik & lagu nasyid terbaik... majulah mirwana demi industri nasyid...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abuzaydProfil   Hantar PM kepada abuzayd   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-04 08:57


...........em ana paling suke lagu Aku Tanpa CintaMu........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 11-10-04 11:01


Lagu Hikmah Kembara dengan Aku Tanpa Cintamu, kedua-duanya menampilkan kemantapan vokal dan pengisian lirik yang mantap.
Lagu Mama Papa best jugak, dapat dengar bagaimana harmoni vokal setiap ahli. Walau liriknya kurang mantap dan kurang pengisian. Tapi vokal tetap best.

-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-04 01:03


Mirwana pernah datang ke sekolah ummi dulu,sn muar..buat persembahan malam rindu Ilahi.boleh tahan jugak suara..budak smap kajang..tapi,pemakaian diorang agak ...sikitlah..takpe,aslkan ramai yang boleh terima keadaan diorang..it's ok!kaset dah beli..lagu yang best mesitilah hikmat kembara dan yang duet bersama jay jay..Andai aku pun best jugak..tapi masih tak mencapai standard nasyid 100%.maybe kene lebih byk blajar dengan senior macam raihan,hijjaz and rabbani.Anyway,SYABAS!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

fadmy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 368
Posting: 78

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-04 08:12


MIRWANA.ok gak..from diorang kat maahad lagi..G5

[ Posting ini telah di edit oleh: fadmy pada 2004-10-23 08:14 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadmyProfil   Hantar PM kepada fadmy   Quote dan BalasQuote

gooliez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.11.2003
Ahli No: 5361
Posting: 65
Dari: negara atas angin...

Selangor  


posticon Posting pada: 09-11-04 00:37


NO...1

Bookmark and Share

    


  Member Information For gooliezProfil   Hantar PM kepada gooliez   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.105519 saat. Lajunya....