Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 39
Ahli: 0
Jumlah: 39




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 12 jam, 48 minit yang lalu
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: bagaimana.. nak tentukan kita dah dapat petunjuk ker belum..


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» bagaimana.. nak tentukan kita dah dapat petunjuk ker belum..

Please Mendaftar To Post


Oleh bagaimana.. nak tentukan kita dah dapat petunjuk ker belum..

insannulkamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4978
Posting: 50
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 01-09-04 03:51


assalamualaikum..
rakan2 ukhawah boleh anna tanya sikit tak..
bagaimana.. anna nak tentukan slps anna buat solat istikharah tue, anna dapat petunjuk ker tak..
anna harap rakan2 ukhawah dapat menjawab nyer..
terima kasih..
assalamualaikum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For insannulkamilProfil   Hantar PM kepada insannulkamil   Quote dan BalasQuote

ahmie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9956
Posting: 39
Dari: tpGARANG

Selangor  


posticon Posting pada: 04-09-04 02:27




Org kata.. gerak hati (instict) org pmpuan slalunya betul..
lpas istikharah x semesti datang mimpi yg bawa alamat itu & ini...
kalau ada pun.. bangun tido terus lupa..

So, maybe gerak hati dah cukup utk tentukan pilihan itu tpat atau tau...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmieProfil   Hantar PM kepada ahmie   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 04-09-04 08:13




drp gerak hati.. atau nasihat & pendapat drp org2 yg rapat dgn kita.. tak semestinya dtg drp mimpi jer..

tp make sure masa istikharah tu hati tak cenderung pd mana2 pilihan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 12:33



Pada pendapat ana...
Firasat dari mimpi tidak semestinya betul... namun gerak hati itu yang paling penting....
Kita akan dapat rasa satu ketenangan dan rasa senang dengan dia. Itulah tanda-tandanya... lagi satu kalo jumpa dia nti mesti berdebarkan? kalo berdebar maksudnya putik2 cinta telah timbul dalam hati nti. Selamat berjaya dan sntiasa berada dalam keredhaan Allah.

-----------------
Mirai e mukatte yukkuri to aruite yukou...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

murnirah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8450
Posting: 20
Dari: bumi ALLAH yang indah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-04 12:33


hmm,macam tu..so, kalau dah istikharah , still rasa senang ngan seseorang tu kira ada harapan la yek walaupun xde mimpi..sori, kepada insanulkamil semoga [email protected] bahagia dengan pilihan yang terbaik dari ALlah swt..wALlahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For murnirahProfil   Hantar PM kepada murnirah   Quote dan BalasQuote

insannulkamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4978
Posting: 50
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 15-09-04 16:07



terima kasih banyak2 kerana antum semua sudi membantu anna..
sekarang baru anna rasa lega sikit..
terima kasih saudari munirah...
insyaAllah anna doakan juga anti bahagia..


Bookmark and Share

    


  Member Information For insannulkamilProfil   Hantar PM kepada insannulkamil   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-09-04 23:08



Gerak hati adalah salah satu drpdnya...
Juga mimpi...
Apalagi hah??? Tu je kot...


----------------------------------------------------------
Hidup ini adalah masalah,
Tanpa masalah bukanlah hidup namanya,
Tapi jangan sekali-kali mencari masalah,
Biarlah masalah yang mencari kita.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sutera_hijau
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10780
Posting: 89
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-10-04 20:42


askum,
just nk tmbh skit,ada org ckp kat ana kalu kita tak mimpi ape2, kita ingt la blik apa yg kita fikir masa dh bngn dr tido tu,wallahualam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_hijauProfil   Hantar PM kepada sutera_hijau   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103867 saat. Lajunya....