Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 14 jam, 35 minit yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: `keLab uUm` nOrtherN uNiversiTy


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» `keLab uUm` nOrtherN uNiversiTy

Please Mendaftar To Post


Oleh `keLab uUm` nOrtherN uNiversiTy

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-08-04 19:13


ahaln wasahlan..
mai lah masuk.. :sopan: :kelip:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 08-11-07 12:24 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-09-04 22:53




cik shida..
alhamdulillah..jd ahli pertama bg respon utk kelab uum-uniutama...



-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-09-04 17:06


Adalah sedia maklum..
Diluluskan...

Tahniah !!!!! Kerana berjaya memulakannya
Semoga Berjaya...



Moga yg laib dpt memberi respon sbg sokongan..
Wassalam

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 18:04



wahai warga UUM di manakah kalian semua...
nak kena cari tok moh la, mintak kesan kt mana depa semua dok menghilang nih..


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 17:58



al awal.. first of all.. syukran pd Prof.. cz bg green light.. assani.. second.. time kasih juge pd kak shaf ..the 1st person reply topik ni..
*nak kena tok moh..? em.. x yah laa kak shaf oii..
panggillaa sape pun kalau mereka & keluarga mereka x jenguk topik ni.. x pegi lab @ cc.. haa..
who wants to answer... akak juge...
he..he..

well.. take time.. nak kumpul insan dlm alam maya ni.. coz kite pun x tau sejauhmana komited & support mrk pd portal ni..
em.. tepuk laa dahi tanya diri...
wallahualam'...

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

raudhatulmardhiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 140
Posting: 262
Dari: Kluang, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 19:25




hm...
ana warga uum kedua nak bg respon ni..
arit tu mlm 30/8 ade meting kat pkp kan..
tp ana xdpt dtg coz kwn ana sakit..tlg anta die kat changlun..
ana mntk maaf byk xdpt hadir..
hope meting lps ni ana x ketinggalan..



Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhatulmardhiahProfil   Hantar PM kepada raudhatulmardhiah   Pergi ke raudhatulmardhiah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 19:30



nasib baik simple_shida dgn kak ismi tak majuk...
xpelah, mungkin tak dak rezeki raudhahtulmarhiah tak dpt hadir metin itu...

*shida, sori ek, nak jumpa asyik tertangguh, by next week insyaAllah lapang kot..

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sahabatku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 72
Posting: 120
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 05-09-04 21:22



dah ditubuhkan kelab ke..? saya ni dah abis study kat UUM..boleh join ke? la ni ada kat jb

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabatkuProfil   Hantar PM kepada sahabatku   Pergi ke sahabatku's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-04 15:14




erm, tanya shida la..
tapi rasanya boleh kot. janji anda pernah memiliki pasport UUM.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-04 15:45



simple_shida and gengs... sorry tentang perjumpaan malam merdeka tu... saya ada urusan peribadi malam tu (tp bukan dating atau... sambut merdeka -jgn salah faham laks....)

sebenarnya siang sebelum perjumpaan tu berkali-kali saya try tel simple_shida dan princess_ixora... tapi tak berjawab... jadinya baru ni la dapat explain nya...

erm.. mungkin juga saya tak beri komitmen TERBAIK tapi... maklum ada urusan yang perlu didulukan.... tentang promotion komuiti ni... insyaAllah saya laksanakan sebagaimana yang diutarakan pd first meeting tu.. ada halangan sikit.. harap gengs semua paham ekkk... kalau kurang faham pun... nak wat camne...

simple shida.... ada correction sikit... saya kos edu (acct) tapi tak kisah pun kalau tak betulkan.... TQ

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

MAZRINAINA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7372
Posting: 22

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-09-04 15:45


TAHNIAH...moga semua warga UUM memberi sokongan padu dlm menjayakan motif uniutama.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MAZRINAINAProfil   Hantar PM kepada MAZRINAINA   Pergi ke MAZRINAINA's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-09-04 11:51



al awal.. syukran pd yg jawab topik ni..
buat sahabatku..tafaddal...
anda dijemput utk ke kelab UUM ni..
btul kata kak shaf.. kelab ni x kira laa.. yg masih belajar @ dah grade..
yg penting nak kumpulkan warga UUM...

* pd kak muslimah_johor.. it's ok kak...
eventough kak x dpt dtg.. kak byk juge bg support pd shida & sahabat lain..
anyway.. yg penting our job & duty is..

>FAMOUSKAN WWW.UKHWAH.COM <
insyallah.. ahli akan bertambah dr semasa ke semasa... aminn..

ana ingin maklumkan.. pd MT.. dan semua warga ukhwah.com..
JK UUM.. x dpt diadakan dlm masa terdekat ni.. atas sebab-sebab tertentu...

tapi.....~mini JK UUM bakal menyusul dlm bulan 9 ini.. ana.. kak shaf dll.. dlm proses memikirkan program nye..

so.. ana mohon maaf atas ketidak jadian..
JK UUM bg masa terdekat ni..
akhiran... ana perlukan support dr antum..
tanpa antum.. siapelaa simple_shida..
wsslm..

~ walau sehebat manapun kita..
walau berjaya setinggi langit pun..
tetapi tanpa doa & restu ibu yg melahirkan kita tiadalah keberkatan hidup.....





[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-09-13 19:21 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

zeikiyya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2004
Ahli No: 10442
Posting: 40
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-09-04 13:13


....
akak shida...minta maaf byk2 x dpt dtg meeting kat pkp tu...masa tu saya de meeting kat kolej...
maaf byk2 ye...
good laks4 all warga uum kat portal ukhwah....
slmt mengundi dan selamat menghadapi exam....semoga sumernye berjaye di dunia dan akhirat....insya Allah.......... ilalliqo'

Bookmark and Share

    


  Member Information For zeikiyyaProfil   Hantar PM kepada zeikiyya   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-09-04 16:29


Quote:

On 2004-09-05 21:22, sahabatku wrote:

dah ditubuhkan kelab ke..? saya ni dah abis study kat UUM..boleh join ke? la ni ada kat jb


kalu student uum sendiri pun taknak join,apa kita ex-uum join sesama bg meriah kelab ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-09-04 19:30



ahlan wasahlan... wahai warga akhi.. ukhtie x-UUM
taffadal... antum... ila KELAB UUM..
later ana editkan nama-nama x-UUM..

*kalu student uum sendiri pun taknak join,apa kita ex-uum join sesama bg meriah kelab ni....

ana rase.. mereka & keluarga mereka tak perasan lagi topik & tertubuhnya >KELAB UUM<
coming soon.. moge bertambah kerabat dr bumi sintok... aminnnnnn....



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nurlin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.08.2004
Ahli No: 10569
Posting: 51

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-09-04 21:31



apasal nama saya tak ade dlm senarai ni.. saya pun student kat UUM jgk...atau hanya certain-certain ahli je yang dimasukkan dlm senarai ni.. sori kalau saya tersilap..

[ Posting ini telah di edit oleh: nurlin pada 2004-09-13 21:44 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nurlin pada 2004-09-13 21:51 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlinProfil   Hantar PM kepada nurlin   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 15-09-04 14:32


Quote:

On 2004-09-13 21:31, nurlin wrote:

apasal nama saya tak ade dlm senarai ni.. saya pun student kat UUM jgk...atau hanya certain-certain ahli je yang dimasukkan dlm senarai ni.. sori kalau saya tersilap..

[ Posting ini telah di edit oleh: nurlin pada 2004-09-13 21:44 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nurlin pada 2004-09-13 21:51 ]


apa plak certain2 org je.....sume budak UUM bole sertai..rasanya nama yg disenaraikan tu nama yg telah register dan aktif...so enti baru je kot dlm ukhwah ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 15-09-04 19:25



em.. agak nye nurlin baru je daftar..

tafaddal....


1. ain_isyura
2. ainulnajwa
3. aisya_sophea
4. alhumaira
5. alin1605
6. amalhayati
7. anggerik desa
8. annisaq
9. arapah
10. bintanghati
11. brindabella
12. chumil
13. felony_fizah
14. gooliez
15. ifti_hanan
16. ismi_safiza
17. liasari
18. mariam82
19. masliza
20. Mawaddatul_Islam
21. mazliza
22. MAZRINAINA
23. muslimah_johor
24. nailah_miz
25. nailofar_ain
26. noorul_adha
27. nurlin
28. nuR_QaLbi
29. permatakirana
30. princess_ixora
31. puteri_qistina
32. qaisyah
33. raudhatulmardhiah
34. renunganabadi
35. rodz_mohd
36. shafa
37. simple_shida
38. syima
39. wani_sopan
40. zeikiyya
41. zuraida

* siswa

1. azd
2. cinta_ilmu
3. faiz_ins
4. hafiz_along83
5. ibnuKhaldun
6. junaidi
7. nazri
8. real
9. tengku_eizwan
10. xqtif

x-UUM


1. al-jawzi
2. amrizal
3. jelapang
4. mashitah_hayati
5. neomicrocute
6. sahabatku
7. sasician
8. sufi_anis
9. UmmiLuqman

pd yg posting lagi.. sila updatekan list name ni.. ok..

~keJayAaN bUkaN waRiSan..
kEgaGaLan bUkAn tRaDiSi.. ~
jati diri gemilang..
penjana kecemerlangan...!!

[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-11-16 15:53 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-04 20:12





Tahniah buat kak Shida berjaya menubuhkan >>KELAB UUM<< moga-moga pada masa hadapan akan bertambah lebih ramai ahli kelab ini..

ana minta maaf lambat posting.... apa-apa pun isyaallah apa yang kita rancang moga-moga menjadi kenyataan... Amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

real
Warga Rasmi
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11207
Posting: 3
Dari: uum

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-09-04 12:50


...salam perkenalan..ana ni org baru dalam kelab ni...insyaallah bertambah-tambah lagi nanti ahli dalam kelab ni...ilalliqa'....

p/s :takde grand dinner ker??mkn2 ni best juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For realProfil   Hantar PM kepada real   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-10-04 21:58



ok.. list the latest...

* Siswi

1. ain_isyura
2. ainulnajwa
3. aisya_sophea
4. alhumaira
5. alin1605
6. amalhayati
7. anggerik desa
8. annisaq
9. arapah
10. bintanghati
11. brindabella
12. chumil
13. felony_fizah
14. gooliez
15. ifti_hanan
16. ismi_safiza
17. liasari
18. mariam82
19. masliza
20. Mawaddatul_Islam
21. mazliza
22. MAZRINAINA
23. muslimah_johor
24. nailah_miz
25. nailofar_ain
26. noorul_adha
27. nurlin
28. nuR_QaLbi
29. permatakirana
30. princess_ixora
31. puteri_qistina
32. qaisyah
33. raudhatulmardhiah
34. renunganabadi
35. rodz_mohd
36. shafa
37. simple_shida
38. syima
39. wani_sopan
40. zeikiyya
41. zuraida

* siswa

1. azd
2. cinta_ilmu
3. faiz_ins
4. hafiz_along83
5. ibnuKhaldun
6. junaidi
7. nazri
8. real
9. tengku_eizwan
10. xqtif

x-UUM


1. al-jawzi
2. amrizal
3. jelapang
4. mashitah_hayati
5. neomicrocute
6. sahabatku
7. sasician
8. sufi_anis
9. UmmiLuqman

---------------
~keJayAaN bUkaN waRiSan..
kEgaGaLan bUkAn tRaDiSi.. ~
jati diri gemilang..
penjana kecemerlangan...!!

[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-11-16 15:55 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 12:20


alhamdulillah

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-11-04 15:59



berita terkini...!!
mencari warga UUM>>

ada antara antum yg terjumpa dgn warga
>>>UNIVERSITI UTARA MALAYSIA, SINTOK..KEDAH>>> atau anda sendiri warga
>>UNIUTAMA>>

sila posting di sini....

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

wardatunnajah
Warga Rasmi
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7293
Posting: 7

Perak  


posticon Posting pada: 09-03-05 11:39



salam ukhwah buat semua...
sy pun warga uum je...
cm jrg posting je...sorry..
so..salam perkenalan buat semua ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatunnajahProfil   Hantar PM kepada wardatunnajah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-03-05 13:48




wah...lame xupdate topik ni..
em.. makin lame bertambah warga sintok yg join..
tapi.. bile nk jumpe yea..??!!



* Siswi

1. ain_isyura
2. ainulnajwa
3. aisya_sophea
4. alhumaira
5. alin1605
6. amalhayati
7. anggerik desa
8. annisaq
9. arapah
10. bintanghati
11. brindabella
12. chumil
13. felony_fizah
14. gooliez
15. ifti_hanan
16. ismi_safiza
17. liasari
18. mariam82
19. masliza
20. Mawaddatul_Islam
21. mazliza
22. MAZRINAINA
23. muslimah_johor
24. nailah_miz
25. nailofar_ain
26. noorul_adha
27. nurlin
28. nuR_QaLbi
29. permatakirana
30. princess_ixora
31. puteri_qistina
32. qaisyah
33. raudhatulmardhiah
34. renunganabadi
35. rodz_mohd
36. shafa
37. simple_shida
38. syima
39. wani_sopan
40. zeikiyya
41. zuraida
42.wardatunnajah
43.puteriaina

* siswa

1. azd
2. cinta_ilmu
3. faiz_ins
4. hafiz_along83
5. ibnuKhaldun
6. junaidi
7. nazri
8. real
9. tengku_eizwan
10. xqtif

x-UUM


1. al-jawzi
2. amrizal
3. jelapang
4. mashitah_hayati
5. neomicrocute
6. sahabatku
7. sasician
8. sufi_anis
9. UmmiLuqman
10.sakuraku





"....oooO..............
.....(....)...Oooo...
......)../.....(....)....
.....(_/.......)../.....
...............(_/.......
Ukhwah fillah Abadan Abada!!!


[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2005-04-27 13:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sakuraku
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15625
Posting: 21
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-04-05 12:41


saya xUUM batch 99.. konvo 13/9/2003.. kolej MISC dan Aseanea

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakurakuProfil   Hantar PM kepada sakuraku   Pergi ke sakuraku's Website   Quote dan BalasQuote

puteriaina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.12.2004
Ahli No: 13247
Posting: 37
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-05 14:24




saya nak join gak.sy course acct.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriainaProfil   Hantar PM kepada puteriaina   Quote dan BalasQuote

ayu_ayunie
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2005
Ahli No: 15770
Posting: 1

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-05-05 11:45


akum kak shida n kak shaf yg comel...
akak berdua aper khabar?...hope sht slalu hendaknyer...

unie br nk join klb UUM ni...dulu guna nick name
lain...password xingt, so create account baru...

nick name : ayu_ayunie

thanks yer akak berdua...
cayang akak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayu_ayunieProfil   Hantar PM kepada ayu_ayunie   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-07-05 18:35


cinta_ilmu baru habis UUM

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

srikandi_jilbab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 584
Posting: 84
Dari: bumi serambi mekah+ KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 20:05


Assalamualaikum semua....
ana pun mahu join juger lah...an skg dah kerja..so masuk kategori ex-uum lah jawapnya..
salam ukhuwwah untuk semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_jilbabProfil   Hantar PM kepada srikandi_jilbab   Pergi ke srikandi_jilbab's Website   Quote dan BalasQuote

jAiLuL_mAnsHuDaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 170
Posting: 310
Dari: Di sana sini...

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 20:31


Assalamualaikum...

tambah lagi seorang...saya pun uum jugak...

:-D :-D :-D


-----------------
.::Ketenangan lahir dari hati yang bersih::.


Bookmark and Share

    


  Member Information For jAiLuL_mAnsHuDaHProfil   Hantar PM kepada jAiLuL_mAnsHuDaH   Pergi ke jAiLuL_mAnsHuDaH's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 21-07-05 20:41


saya..



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 20:53


dah makin ramai ye...
erm, bagi lah maklumat seperti kolej mana, & kursus apa kat kami di sini..
nanti boleh buat JK lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 20:58


salam ukhwah seindah saujana pemandangan uum yang luas menghijau...
-srikandi_jilbab
-ayu_ayunie (macam kenai saja kan?:) kita sekolej ke)
-sakuraku ( rasa macam pernah jumpa lah dengan akak, masa kat UNITAR kan?)
-puteriaina

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

are
Warga Rasmi
Menyertai: 11.01.2005
Ahli No: 13664
Posting: 7
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 21:11


saya pun dari uum..dok kat kolej ke-6.
InsyaALLAH..tahun akhir sem ini..


-----------------
Ingin pErbAiki kELemAhAn diRi...
untuk mEncAri kEbaHagiaAn hAkiKi.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For areProfil   Hantar PM kepada are   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 21:11


kawan dengan budak uum tak boleh join ke?hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 21:24


are...
kolej ke-6 tang mana ye?

nurman...
ana pun tak pasti, tanya penaung lah boleh tak join.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 22:43


ahlan wasahlan...hehehhe...
jom lah..reramaikn kelab ukhwah UUM ni..
insyallah.. ada rezeki..pnjng umur.. boleh jumpa..heheh.. =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

al_farisi
WARGA SETIA
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6556
Posting: 608
Dari: Tiada kepada ada & ada kepada tiada

iran   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 22:46


Kalau yang post graduate boleh join tak? Ana pun masih baru kat sintok ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_farisiProfil   Hantar PM kepada al_farisi   Quote dan BalasQuote

handzalah_83
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2004
Ahli No: 7687
Posting: 6
Dari: MELAKA

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 22:51


Assalamualaikum...Saya nak join.....UUm juga .......

Bookmark and Share

    


  Member Information For handzalah_83Profil   Hantar PM kepada handzalah_83   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-05 18:53


Pada 21-07-05 22:46 , al_farisi posting:

!!! QUOTE !!!

Kalau yang post graduate boleh join tak? Ana pun masih baru kat sintok ini.


asalkan masih mempunyai kad matrik uum, kami mengalu2kan sesiapa sahaja kat anjung uum ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-07-05 19:49


JOM..join ramai..
pandai kak Shaf promote...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

are
Warga Rasmi
Menyertai: 11.01.2005
Ahli No: 13664
Posting: 7
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-05 20:02


Pada 21-07-05 21:24 , ismi_safiza posting:

!!! QUOTE !!!

are...
kolej ke-6 tang mana ye?

kolej ke-6 tu kolej guthrie...pernah ke pergi kolej guthrie??mari lah jln2 kat sini..



-----------------
Ingin pErbAiki kELemAhAn diRi...
untuk mEncAri kEbaHagiaAn hAkiKi.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For areProfil   Hantar PM kepada are   Quote dan BalasQuote

zahrahtunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.12.2003
Ahli No: 5786
Posting: 78
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-07-05 23:29


assalamualaikum....
lama tak posting kat ukhwah ni....tup..tup dah ttubuh kelab uniutama....ek!
adik2....akak pun dari u utara juga...grad 03. boleh join lagi ke....?dulu stay kolej mas(laluan A), bilik akak dekat dengan rumah pun.mai felo tuu...lani dia kat HEA rasanya.
adik2 yang kat kolej mas....nak tanya sikit macam mana dengan ayahda kita en. baharuddin....pengetua kat situ lagi ke sekarang naik pangkat?
take care....bagi yang nak bt usrah....tak care, secure....nanti d cekup pakcik2 UK.....dan....dengan VC baru....? rasanya lebih teruk daripada vc yang lama tuu.....aspirasi krjaan...we will c!

mf kalau ada adik2 kat sini yang pro aspirasi kerajaan trasa....Bkatalah yang benar walau pahit. bagi yang meneruskn pjuangan Islam di lembah sana nuuu....teruskanlah, susunlh barisan usahlah tleka. walau sehebat mana tentang, halangan, rintangan dan hukuman yang dikenakan...teruskanlah bjuang demi Islam.....strive 4 mardhatillah! jangan takut...Allah tetapi bsama kita wlau dikiri, kanan, depan @ blakang tiada sesiapa....wlau tpksa seorang diri.....

semoga kita tgolong dikalangan pyambung tali2 Allah!
wassalam
[ Telah diedit oleh: zahrahtunnur pada 23-07-05 23:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrahtunnurProfil   Hantar PM kepada zahrahtunnur   Quote dan BalasQuote

aNis_radHwa
Warga Rasmi
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13310
Posting: 6
Dari: pinggir kampung...

italy   avatar


posticon Posting pada: 24-07-05 23:17


nak join juga... bagaimana?? saya dok kat uum lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aNis_radHwaProfil   Hantar PM kepada aNis_radHwa   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-07-05 01:29


betul tu apa yang ukhtie ismi said..
sesiapa yang bekAS -uuM.. uuM siswi wa siswa.. jemput saja..
just posting your nick..

ada rezeki boleh laa kita jumpa... somewhere..
ukhtie zahrah.. em.. vC varu... wallahualam laa..hehe..
susah Kalau nak cerita.. nanti ada yang kena ISA laa.. bla.bla..

Kalau dah ortodokS.. ups.. dah lah.. mls nak smbung ayat ana..
moge2 UUm.. berwajah baru...lebih banyak islamik nya..
jom laa join RAKAN masjid heheh.. nak promote.. =)

anis_radhwa.. enti dah pun jadi kelab UUm ni.. so...promote laa pada kawan yang lain..
boleh mesej pada ana.. bagi pm.. kita contact.. jumpa laa somewhere in uum..
insyaAllah.. ada rezeki.. ana nak arrange program untuk muslimah saja..
apapun.. dpends when..place dah ada ldm minda dah..
just nak state masa.. dan kumpul saja..

wah..wah... ifti_hanan.. apelg.. moh laa.. promo pada saing mu..heheh..
ialliqa'... wallahualam'....

:-D :-D :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 25-07-05 01:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-07-05 23:16


> assalamualaikum...

> saya nak join sekali boleh??
> lah ni, saya duk kat bukit kachi 2..
> jauh dari kampus tapi tetap best!!
> .......('',)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

srikandi_jilbab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 584
Posting: 84
Dari: bumi serambi mekah+ KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-07-05 23:39


Assalamualaikum...sekali lagi..saya,saya,saya..ana..i..kawe..ambo..cek...eden..kamek....hehe....masuk nama tau..masuk nama..heheh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_jilbabProfil   Hantar PM kepada srikandi_jilbab   Pergi ke srikandi_jilbab's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-07-05 00:32


* Siswi
1. ain_isyura
2. ainulnajwa
3. aisya_sophea
4. alhumaira
5. alin1605
6. amalhayati
7. anggerik desa
8. annisaq
9. arapah
10. bintanghati
11. brindabella
12. chumil
13. felony_fizah
14. gooliez
15. ifti_hanan
16. ismi_safiza
17. liasari
18. mariam82
19. masliza
20. Mawaddatul_Islam
21. mazliza
22. MAZRINAINA
23. muslimah_johor
24. nailah_miz
25. nailofar_ain
26. noorul_adha
27. nurlin
28. nuR_QaLbi
29. permatakirana
30. princess_ixora
31. puteri_qistina
32. qaisyah
33. raudhatulmardhiah
34. renunganabadi
35. rodz_mohd
36. shafa
37. simple_shida
38. syima
39. wani_sopan
40. zeikiyya
41. zuraida
42.wardatunnajah
43.puteriaina
44.ayu_ayunie
45.jAiLuL_mAnsHuDaH
46.are
47.aNis_radHwa
48.


* siswa
1. azd
2. cinta_ilmu
3. faiz_ins
4. hafiz_along83
5. ibnuKhaldun
6. junaidi
7. nazri
8. real
9. tengku_eizwan
10. xqtif
11.FIRDAUSNUR
12.al_rarisi
13.handzalah_83
14.Al-Mustaqqim


tak-UUM
1. al-jawzi
2. amrizal
3. jelapang
4. mashitah_hayati
5. neomicrocute
6. sahabatku
7. sasician
8. sufi_anis
9. UmmiLuqman
10.sakuraku
11. srikandi_jilbab
12.zahrahtunnur
13.


"....oooO..............
.....(....)...Oooo...
......)../.....(....)....
.....(_/.......)../.....
...............(_/.......
Ukhwah fillah Abadan Abada!!!


>>>> ok..here new list... jom kita ramaikn lagi warga UUm...
bagi gempak sikit..bumi siNTOKKK...heheh..

Al-Mustaqqim... yang mana ek..? baru sem 1 ke..?? ke baru menetap d bumi kachi..if anta junior.. ana ofe the AJKS laa.. find me..hehe..
ilalliqa'.. moge boleh kita buat gimik d uum...
opsss....syyy.... kih..kih....

:: berani kerana benar..takUUt kerana salah..:::

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nur_qalbi
Warga Rasmi
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7398
Posting: 16
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 26-07-05 02:09


:roll: Asaalamualaikum!!!!!
ehem2ehem... boleh join sekali boleh? eh kita dah tengok list name yang simple shina listkan tu.. ada juga nur_qalbi.. redundent ke memang tu nick yang saya punya.. hehe.. tak kesah lah.. apa-apa apa pun saya tetap menyokong usaha untuk mengimarahkan lagi suasana islam di kampus sintok kita ni... risau sangat dengan perlakuan student universiti yang dah tak nampak macam student universiti ni.. nama saja masuk U, tapi..hampeeeeeehhhhhhh.... kita tul2 malu tau.. marilah sama 2 kita join prog. yang rakan masjid anjur.. harap simple shida boleh buat hebahan kat sini tentang prog2 kat masjid sebab kita rasa simple shida ni rakan masjid. betul tak? a'ha... kita ni dok jauh kat YAB nuh.. kadang-kadang xsempat nak tau the latest news tentang prog. kat masjid.. insyaallah kita sama2 mengimarahkan islam di bumi sintok...wasalam :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :oops: :oops: :oops: :-D :-D :oops:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_qalbiProfil   Hantar PM kepada nur_qalbi   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-07-05 05:50


assalamualaikum
boleh bagi cara kontek kat simple-shida @ ismi_safiza.
senang nak kontek untuk bt sebarang aktiviti @ perbincangan ilmiah, dialu2kan buat yang junior (almaklum sajalah kami ni dah "senja" kat uum ini) :).

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ratu_balqis07
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2005
Ahli No: 14854
Posting: 4
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 01:49


assalamualaikum... nak join juga tapi bagaimana...


-----------------
Hidup dan matiku hanya Kerana Allah


Bookmark and Share

    


  Member Information For ratu_balqis07Profil   Hantar PM kepada ratu_balqis07   Quote dan BalasQuote

ratu_balqis07
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2005
Ahli No: 14854
Posting: 4
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 01:50


assalamualaikum...
nak join juga...
tapi bagaimana..
:-?


-----------------
Hidup dan matiku hanya Kerana Allah


Bookmark and Share

    


  Member Information For ratu_balqis07Profil   Hantar PM kepada ratu_balqis07   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 03:26


Pada 07-08-05 01:50 , ratu_balqis07 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...
nak join juga...
tapi bagaimana..
:-?



:) akak panggil balkis ye..
balkis boleh pm (private mesej) kat akak @ simple_shida maklumat adik,
paling ptg kolej dan cara nak hubungi adik ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

tulipjingga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13314
Posting: 72
Dari: Jerantut

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-02-06 11:29


saya pun nak join...so kena pm kat akak lah ni ye..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulipjinggaProfil   Hantar PM kepada tulipjingga   Pergi ke tulipjingga's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-02-06 12:26


!!! QUOTE !!!

assalamualaikum... nak join juga tapi bagaimana...


!!! QUOTE !!!

saya pun nak join...so kena pm kat akak lah ni ye..??


jemput..jemput..hih..
pm pada ana au kak ismi..
taaruf sikit.. dalam pm.. bagitahu kolej mana..
bagi juga no hp.. apa-apa hal ana contact.. au kak ismi mesej..

ana nak buat jk tasik dalam masa terdekat ni..
so.. mana lagi warga uum ni..??

tampilkan nickname antum..
itupun..Kalau ingin menyertai jk yang dianjurkan dalam ukhwah laa..
kerna apa jua yang bakal dilangsungkan.. bukan nya paksaan..
ia terpulang pada antum..hihi..

ilalliqa'... :-di :-di :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

al-walid-04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11616
Posting: 135
Dari: kedah

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-02-06 12:30


nak join juga.... saya ni dok bukit kachi1 macam mustaqim....tapi saya percaya mustaqim tu dah kat kachi 1 sekarang ni :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-walid-04Profil   Hantar PM kepada al-walid-04   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-06 12:36


hampir 60 warga sintok..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 13:48


ramai juga student uum kat sni ek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

jihad_sufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19359
Posting: 23
Dari: kedah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 15:02


salam....
ana warga uum juga.alhamdulillah ada juga kelab uum dalam laman web yang islamik ini....salam ukhwah dari ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihad_sufiProfil   Hantar PM kepada jihad_sufi   Quote dan BalasQuote

jihad_sufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19359
Posting: 23
Dari: kedah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 15:02


salam....
ana warga uum juga.alhamdulillah ada juga kelab uum dalam laman web yang islamik ini....salam ukhwah dari ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihad_sufiProfil   Hantar PM kepada jihad_sufi   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 15:45


salam ukhwah jihad_sufi

jemput ke JK Tasik :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 19:13


dah tak bejalan ke kelab ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

nur_eiman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 23130
Posting: 113
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 30-10-07 20:22


Kenapa tiba-tiba saja keluar pasal kelab uum yang dah lama di tubuhkan tu...masih aktif lagi ke kelab ini.. kalau aktif ana pun nak join. dulu pernah juga masukkan nama dalam jk konvo tapi kerana kesibukan, meeting asyik tak pergi saja...ana sekarang dah jadi ex student, grad bulan lepas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_eimanProfil   Hantar PM kepada nur_eiman   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-10-07 13:50


saya pun nak join!boleh?(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 14:05


nur_eiman.. kelab ni dah lama..
cuma jarang diupdate...
maka, tenggelam timbulaah topik ni..

jom.. kumpul ramai-ramai siswi/siswa dari Northern University..
dgrnye.. nak jadi HArvard U ye..eheheh...
ALlahu akhbar... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

malina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.03.2007
Ahli No: 29093
Posting: 56
Dari: pasir puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-10-07 14:17


ana pun budak uum juga..baru bulan 9 hari tu habis...
konvo bulan 9 tahun depan..hehehe
add lah nm ana...add lah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For malinaProfil   Hantar PM kepada malina   Quote dan BalasQuote

nur_abyatina
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2007
Ahli No: 31608
Posting: 15
Dari: bumi Allah (^^,)

Perak  


posticon Posting pada: 08-11-07 10:59


Assalamualaikum
ana warga baru ukhwah...ni 1st posting ana..ana juga tak-uum konvo 2005..lamo dah..

ana pernasian blok c..heee :sopan:

juga 4rm fakulti pengajian a/bangsa -->BIBM student :-D

salam ukhwah!! :bye:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_abyatinaProfil   Hantar PM kepada nur_abyatina   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 11:24


semuanya senior2 ana... ana student 1st sem sekarang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 11:44


huhu..akak...
lupa kat saya erk..:-(.................:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 12:19


!!! QUOTE !!!

huhu..akak...
lupa kat saya erk...................


ya nurizmi.. mana boleh lupa.. sahabiah jabal kachi team rakan masjid.. ehehe..

nama kat atas tu.. yang dah lama punya..
kak tak berkesempatan nak cari nickname dari uum..

sesiapa yang rajin.. updatelaa nickname kat atas tu..
yang tu dari 2004-2006..
mana yang kak sempat jumpa..kak masukkan saja..

lah ni.. dah bertambah warga sintok join..
so, jemputlaa posting topik ni..
ok... :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-07 12:38


Assalammualaikum.....
WOW...ada klub rupanya uum ni....nak masuk boleh ke.......


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 12:44


Pada 08-11-07 12:19 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

huhu..akak...
lupa kat saya erk...................


ya nurizmi.. mana boleh lupa.. sahabiah jabal kachi team rakan masjid.. ehehe..

nama kat atas tu.. yang dah lama punya..
kak tak berkesempatan nak cari nickname dari uum..

sesiapa yang rajin.. updatelaa nickname kat atas tu..
yang tu dari 2004-2006..
mana yang kak sempat jumpa..kak masukkan saja..

lah ni.. dah bertambah warga sintok join..
so, jemputlaa posting topik ni..
ok... :-D



kak..mlm ni team muslimah Rakan Masjid Jabal Kachi akan adakan kenduri kesyukuran di bilik ukhty husna..mai lah kak...kita eratkan ukhwah seperti dulu..:-)
rindu dengan kenangan yang berlalu...:-)


-----------------
“muslimah sejati bukan dilihat dari sifat ramahnya dalam berbicara,tetapi dilihat dari sejauhmana ia bisa menjaga kehormatan dirinya dalam menutur kata”
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 08-11-07 12:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 12:54


aiwah.. kenduri ek..
kok Kalau dekat kak dah fly saja dik..
hehe... insyaallah ada kelapangan kak p uum naa..

kirim salam windu pada semua.... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 15:49


ana dari kolej eon... ada tak student 1st semester lagi dalam ukhwah??

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 08-11-07 17:12


ana ana..
ana budak uum juga..

sem5 di muamalt..
course Account(IS)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

ini_kirin
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2006
Ahli No: 23285
Posting: 9
Dari: UUM

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 17:19


uum....
ilmu...
budi...
bakti...
bukit kachi 1....
islamic banking & finance
sem 5...
douzo yoroshiku

Bookmark and Share

    


  Member Information For ini_kirinProfil   Hantar PM kepada ini_kirin   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 18:47


assalamualaikum wbt...saya student UUM sem3,Kolej GUTHRIE...bagaimana nak join kelab uum ni??

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 21:46


hantar kat posting saja.. jadila ahli uum agaknya..
tanya kat simple_shida..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 21:58


ajakla ramai-ramai lagi.. tak ada sambutan sangat lah... :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-11-07 09:53


aiwah.. bertambah algi warga sintok ni..hehe..
ha.. baru menjengah ye team rakan rakan masjid min jabal kachi..
ya ustaz kirin.. ajak sahabat lain join team uum ni..
pakat ramai-ramai naa..

boleh buat kem ibadat.. kita main kayak belaka...ehhe..
ana masih menanti warga uum yang lain..
nanti boleh plann jk di uum au sekitar kedah..

ana tak mampu untuk merealisasikan jk sokmo..
mohon bantuan junior di uum..
pada yang ada cadangan program.. sila usulkan..
pm au email ana...

[email protected]

wallahu'alam...
ilalliqa'... :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 17-11-07 09:54 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 16:49


salam alaik...
aiwah.. pencarian sahabat ukhwah.com min UUM..
haa.. berpM lah pada organiser... untuk JK KOnvo uum 2008..

faiq.. nurizmi..wani..dll.. selamat mengexplore.. ^-^

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 17:37


salam.... from:
uum
bba (hons)
tradewinds (pernas nm lama)
sem last..

salam ukhwah fillah...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 21:36


sekarang tak panggil kolej kediaman lagi.. sekarang panggil dewan penginapan pelajar(DPP)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 21:50


salam...tak-uum...batch 2003/2004.....
salam untuk semua warga uum...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 23:37


Pada 22-02-08 21:36 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang tak panggil kolej kediaman lagi.. sekarang panggil dewan penginapan pelajar(DPP)..


erm betul tu..
lepas itu sekarang ni dah tak ada sistem fakulti..
skrh di panggil kolej..
banyak-banyak fakulti digabungkan menjadi kolej..
COB CAS COLGIS

:welcome: :welcome: :welcome:


-----------------
ISLAM is my life, my life is for ISLAM.... takbir!!! ALLAHUAKBAR


Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

putramizal
Warga Rasmi
Menyertai: 29.06.2008
Ahli No: 33841
Posting: 12
Dari: aloq staq...

Kedah  


posticon Posting pada: 28-07-08 13:18


ooo Tak apalah...yang penting geng2 uum ok saja...

pilihanraya kampus bakal menjelma...

perang poster akan melanda...

pilihlah yang terbaik

Bookmark and Share

    


  Member Information For putramizalProfil   Hantar PM kepada putramizal   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-09-08 13:01


ana exuum...kak simple shida buat list baru ye nanti... :-D

ehe... ;-)


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.219778 saat. Lajunya....