Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang-orang yang suka memuji dan mengampu bukan kawan sejati, kerana merosakkan hati kawannya.
-- -- Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 23 hari yang lalu
izdham: 32 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 41 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Senarai kampung2 kalian? Tahun ni raya kat mana?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Senarai kampung2 kalian? Tahun ni raya kat mana?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Senarai kampung2 kalian? Tahun ni raya kat mana?

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-09-08 20:33


senarai kampung2..? macam banyak saja kampungnye.. adess... :sopan:

ada dua saja kampung ismi..
1. kampung ayah di Keramat, KL (bukan klang.. kuala lumpur eh... :-p)
2. kampung ummi di daerah Gemencheh, Negeri Sembilan

raya pertama,balik kampung ummi dulu... rasanya dah bebape tahun berturut2 dah beraya kat kampung ummi dulu.. tapi tak mengapa.. suasananya lebih meriah... dengan sepupu2 yang kekecik.. terasa macam ada anak ramai pula.. :sopan: :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

fakrurrazi
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 34930
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-09-08 23:04


assalamualaikum semua...ana akhukum fil islam...
ana beraya kat kg pdang mokkan, peringat, 15670 Kota Bharu...
tapi hari sabtu 27hb sep baru balik kampung...
kepada yang nak ikut konvOi balik kampung dengan motor dari utara, jomla..
antum semua di alu-alu kan...hati-hati di jalan raya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fakrurraziProfil   Hantar PM kepada fakrurrazi   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 24-09-08 08:14


Salam Alaik

bestnya tengok sahabat2 ukhwah kat sini. semuanya beraya kat kampung masing-masing. ana pula...hmm...masih tak tahu lagi nak raya kat mana. tunggu last minute nanti baru decide. besar kemungkinan...tak raya mana-mana. huhu... sedih...tapi ana memang tak nak tumpang raya mana-mana dah.



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Jaafar072286
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 34934
Posting: 84
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-08 08:19


Assalamualaikum.... ukhwah fillah abadan abada...Rumah ana kat Felda Lenga,84040 Muar Johor...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jaafar072286Profil   Hantar PM kepada Jaafar072286   Quote dan BalasQuote

PuteriDesa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13061
Posting: 287
Dari: Tanjung Pengelih

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-08 09:28


raya kelate.. 1st time pergi kelate dan pergi sebagai seorang menantu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriDesaProfil   Hantar PM kepada PuteriDesa   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-09-08 09:39


Kelate Darul Naim lah, mmano lagi hehehe


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-08 09:44


Pada 24-09-08 08:14 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Salam Alaik

bestnya tengok sahabat2 ukhwah kat sini. semuanya beraya kat kampung masing-masing. ana pula...hmm...masih tak tahu lagi nak raya kat mana. tunggu last minute nanti baru decide. besar kemungkinan...tak raya mana-mana. huhu... sedih...tapi ana memang tak nak tumpang raya mana-mana dah.



kasihan syira... jom join konvoi raya ukhwah di sekitar lembah klang nanti ye!!!


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

aisyahfarhah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.05.2007
Ahli No: 29995
Posting: 62

malaysia  


posticon Posting pada: 03-10-08 12:52


saya kampung kat kuala lumpur....
huhu...
nmpaknya beraya ditengah2 ibu kota...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahfarhahProfil   Hantar PM kepada aisyahfarhah   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 04-10-08 07:02


hmmm..baru rasa nak posting sini..hehe...saya tak pernah nak rasa keletihan balik kg macam kalian yang adakg..pasal kg saya adalah rumah keluarga ygs aya menetap sehingga kini..saya ada jugak rumah sendiri,sewa dekat dengan tempat kerja, tapi jarak rumah2 tu hanya sekadar 20 minit travel by car..tak ada apa yang best sangat..da tu pula kg2 kat selatan sgor ni bukan macam kg2 dinegeri lain..feelnye a tak terasa..kg sebelah pusat pentadbiran kerajaan dan laluan udara kapal terbang...hmmm..permainya da tiada...by ada way.sapa saya mengaalu2kan kedatangan kalian Kalau yang punya kg dan rumah dekat dengan umahsaya ni..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 06-10-08 16:19


kampung ana pulak kat muar.seronok betul raya kat kampung ni kan.rasa macam tak nak balik rumah dah..huhuhu..
:-D


-----------------
sesungguhnya Allah itu amat menyayangi umatnya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Senarai kampung2 kalian? Tahun ni raya kat mana?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.115648 saat. Lajunya....