Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
More care, less hate
-- Dari Filem Reading Room

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 13 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 23 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 23 hari yang lalu
eme86: 24 hari yang lalu
sunan-faqih: 29 hari yang lalu

Sukan yang menyedihkan

Sukan memang aktiviti yang menyeronokkan....tapi silapnya pakaian sukan yang ditonjolkan oleh atlet2 kita ni...Kenapa tak boleh pakai pakaian yang menutup aurat...kalau main bola pakai seluar panjang boleh membahayakan kesihatan ke...Lagi satu masa sukan Asia di Doha...masa game bola tampar pantai...dah lah cuaca sejuk selepas itu tengok atlet2 pakai baju separuh pulak...terketar-ketar menahan sejuk dengan jaket..kasihan pun ada...Main boling pun seluar pendek...apatah lagi gimnastik yang rata-rata atletnya adalah orang Melayu...EMM macam mana nak buat yeee...Mungkin diri atlet itu sendiri yang senang dengan pakaian itu...Akhir kata MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA....



Informasi Tambahan....
Tarikh Ditambah:22-12-06 00:00:00
Oleh: daLL ([email protected])
Markah: (971 kali dibaca)
Opsyen: ( Cetak Hantar )
Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar


[ Kembali ke Indeks Pendapat/Ulasan ]

Sukan yang menyedihkan
Posting oleh dr_nik pada 16-09-07 09:35:43
Markah Saya:


Saya selalu juga bersukan/joging. Saya kalau bersukan selalu pakai seluar pendek... tapi dengan pakai seluar 'tight' bawah paras lutut.. Saya rasa kalau lelaki perlu tunjuk cara pemakaian ikut kehendak Islam. Ni salah satu cara kita nak tarbiyah org lain dalam sukan. Ada gambar contoh ni,tapi tak boleh nak post.

Sukan yang menyedihkan
Posting oleh Imaniera pada 10-08-07 13:46:34
Markah Saya:


pada saya, pakaian bukanlah penentu kejayaan. yang penting semangat ingin menang dan mempertahankan maruah negara. tu lah yang peliknya. kadang-kadang saya mengucap sendiri tengok para atlit kita mendedahkan bahagian aurat mereka. carilah alternatif lain agar kita boleh mencapai kedua-duanya. kejayaan untuk negara dan tidak membelakangi tuntutan agama.

Sukan yang menyedihkan
Posting oleh fathiahMohdZamani pada 13-01-07 11:47:01
Markah Saya:


em,betul tu.saya ni pemain tenis ipta.pengalaman saya cukup menyedihkan.saya pernah dipaksa untuk tanggalkan tudung dan pakai short sleeve.alasannya untuk keseragaman.tapi takkan sekali-kali saya ubah pendirian saya. sekarang saya masih lagi main dan mereka hormati pendirian saya.jika saya dipaksa pakai short sleeve pun saya akan pakai stongan. dan sekarang dah ada junior yang mengikut jejak langkah saya.alhamdulillah....apa saja yang kita buat, yang penting niat...pakaian bukan satu isu.......

Sukan yang menyedihkan
Posting oleh saffar pada 09-01-07 17:29:15
Markah Saya:


saya bukan nak tunjuk pandai pasal komen ni tapi konsi ideal kan...ye lah,bukan tak boleh bersukan tapi memadailah bersukan tu...jangan pula pagi,malam,petang pun bersukan...sekadar dah lah....satu lagi...bila kita bersukan agama mesti turut serta...pakaian pun kena ikut agama juga maklumlah sukan tu kiranya macam beragama islam jugalah...buat semua ahli sukan malaysia...saya ucapkan...majulah sukan untuk islam.





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.07535 saat. Lajunya....