Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 10 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 21 hari yang lalu
eme86: 22 hari yang lalu
sunan-faqih: 27 hari yang lalu

test for exam

mungkin betullah apa yang di katakan practice make perfect..
however, Kalau dah test banyak sangat before exam, kita dah immune dengan semua test2 itu dan dah tak ada satu semangat atau motivation lagi untuk membacanya...
apatah lagi waktu2 menghitung hari nak balik rumah...
tapi satu pesanan lah..kepada semua readers..
Kalau nak exam tu baca lah awal2... untuk kebaikan..
baca last minit ok jugak tapi masuk dalam short term memory saja lah...
anyway... for those who take linguistics, chayok test tadi...
alhamdulillah...berdoaalh bebanyak...semoga Allah sentiasa membantu,
ok!!



Informasi Tambahan....
Tarikh Ditambah:17-10-06 00:00:00
Oleh: fazleena ([email protected])
Markah: (804 kali dibaca)
Opsyen: ( Cetak Hantar )
Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar


[ Kembali ke Indeks Pendapat/Ulasan ]

test for exam
Posting oleh Norazwan pada 21-04-07 12:19:11
Markah Saya:


Practice doesn't make perfect.........
But perfect practice make perfect....
Orang yang berilmu sentiasa merasa ilmunya sedikit dan berusaha untuk menambah ilmunya...manakala sebaliknya...
Perbezaan org yang bijak dengan orang yang bodoh adalah...
org yang bijak tahu apa yang dia tahu dan tahu apa yang dia tidak tahu..
manakala org yang bodoh tidak tahu apa yang dia tahu dan tidak tahu apa yang dia tidak tahu....

test for exam
Posting oleh syasya2130 pada 15-04-07 21:09:54
Markah Saya:


study smart dont study hard





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.075899 saat. Lajunya....